Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Sleeping Dogs chystají pokračování s názvem Triad Wars
8.10.2013 | Aleš Smutný
24 příspěvků
-
Uz ted se tesim , mam proc Sleeping dogs byla paradni hra a jestli minimalne druhy dil, bude stejny bude se tesit na co.
-
Nechápu, proč u této hry všichni chválí pěstní souboje, když pro všechno v podstatě stačily dva chvaty. *6*
-
Perfektni hra, hlavne se mi libilo kdyz jsem na jednom dvorku pozabijel hromady nepratel znicil nekolik aut, tak kdyz jsem pak odbehl dost daleko a vratil jsem se stale tam ti pozabijeni byli, prijela tam sanitka a zacali to odvazet ne jak trapny GTA ze zajdete do vedlejsi ulice vratite se a vsechno je opravene!
-
Byla to v pohodě hra, dostal jsem ji zadarmo, jediné, co mě opravdu vadilo, byla jízda autem vlevo, já si na to prostě nemohl zvyknout a možná až přehnaně moc arkádové ježdění. Jo, bylo to sice Japonsko, ale ta jízda vlevo, když hru hraje celý svět, nevim nevim :/
-
-
chlape hra se odehrava v hong kongu ne v japonsku
-
-
ale v číně se snad jezdí v pravo jako u nás netušim proč se jezdilo jak v anglii... jinak dobrá hra
-
-
Protože Hong Kong patřil 100 let Anglii? *1* Chlape 2 příspěvky, 2 neznalosti.
-
-
No nebudu dělat inteligenta, ale tohle...
-
-
-
-
-
Sleeping Dogs bylo super, jako jak už tu někdo zmínil všechny poslední hry od Square Enix ... ten příběh, prostředí, brutalita :) .. dobrá hra... zrovna jsem o víkendu říkal bratranci, že by to chtělo 2ku a voala :) Jsem to přivolal, tak mi děkujte, díky.
-
Jedničku jsem si koupil v akci na Steamu, moc se na ni těšil, ale po hodině hraní jsem ji odložil na dobu, kdy si k PC konečně koupím gamepad, protože na klávesnici a myši to bylo fakt peklo. Takže kdybyste měl někdo zachovalý drátový gamepad pro X360,dejte klidně vědět (chci přímo tenhle, protože jsem na něj zvyklý z xboxu, kde mám bohužel dva bezdrátové). :-)
-
-
Ty jsi dobrej pakoš, právěže na myši ty souboje jsou super, můžeš se rychle rozhodovat na koho zaútočíš atd .. už vidím jak to děláš na páčkovači, kde se ti maximálně tak bude srá* autoaim :)
-
-
Autoaim se da vypnout, dohral jsem celou hru na kontroleru a nemel jsem se soubojem jediny problem. V pestnich soubojich je kontroler daleko lepsi nez mys+klavesnice. Vzhledem k tomu ze podle vseho jsi to sam nezkousel, tak zbytecne kritizujes.
-
-
Mně nezajímá, na čem byly lepší souboje. Prostě pokud je titul na PC, má být ovládání na myš a klávesnici prioritou, co se týče ovládání. Pokud tohle vývojáři u svého titulu nepochopí, nezajímá mě to.
-
-
-
si kup tohle ne? http://dx.com/p/pc-wireless-gaming-receiver-for-xbox-360-controller-black-188982
-
-
vsetko co maju spolocne square enix je kvalitka, teda okrem kane a lynch ale to bolo kedysi, novy hitman, tomb raider, sleeping dogs, nebojim sa ze by dalsiu hru nejak pokazili :) robit to mohli henti united ale vydal to aj square enix preto v nich verim :)
-
Skvela hra. Jsem rad, ze i kdyz to nazvali komericnim neuspechem tak bude dalsi dil!
-
1 mně bavila jen škoda že zatím nebyla vydána čeština takže jsem jsi ten příběh moc nevychutnal....
-
Mě se 1 líbila a celkem fajn to byla hra... Poladit kapku jízdný model aby auta nezatáčeli do 90 stupnoveho uhlu a urcite by to bylo fajn co se tyce po technicke strance.... Jinak rvacky bezkonkurencni...
-
-
Rvačky má bezkonkurenční Batman, tohle se tomu "jen" dost blížilo ;)
-
-
No tak Batman nesaha fist fightu ve sleeping dogs ani po kotniky
-
-
A ještě pořádně vyladit ovládání na klávesnici a myš a budu spokojenej.
-