Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vypada to na pekne zmrveny a zmateny zavody... :/ mozna v dealu po pul roce uvidim..
  • Mato1987
    Čo ja viem, keď som si pozrel toto video http://www.ign.com/videos/2013/10/18/need-for-speed-rivals-developer-commentary tak som na vážkach momentálne, pôvodne som nemal v pláne si hru zaobstarať ale multiplayer vyzerá byť celkom sranda tak ako to bolo u most wanted a hot pursuit, takže silne váham :)
  • Nikdy nepochopím, proč z NFS vyštípali tuning. To opravdu každého baví JENOM honičky s policajtama? Jasně, proč by to tam nemohlo být, ale podle mě mělo NFS duši hlavně kvůli tuningu.
    • Tuning NFS zmrsil. Hlavne ten vizualni. S undergroudama sla serie do kytek, az HP od Criterionu byl dobry ala NFS 3 a 4. I kdyz teda hudebne slo NFS do kytek uz od 4, kdy zrusili koncept svych rock pisni a zacali licencovat techno/rap/hiphaphop zpivanky.
      • kubi-wan
        Já měl zas ze starých "Needů" nejradši ty elektronický melodie. Vždycky mě příjemně zamrazí, když slyšim tohle (http://www.youtube.com/watch?v=69-J2m_GyhI) nebo tohle (http://www.youtube.com/watch?v=HWNqSXMJaV0). To je pro mě hudba NfS!
        • Kein
          Soundtracky z NFS III a IV poslouchám běžne v autě. Hlavně v noci to je super na relax

          Přihazuju:
          http://www.youtube.com/watch?v=Ewr4rxCQbvw
          • kubi-wan
            Nedávno jsem dokonce poslouchal samostatný album Di Prisca a jako bych slyšel nýdy :)
            http://www.youtube.com/watch?v=mU75kxvj9oY
          • Jack1947
            Skutecne se to s temi jednotvarnymi srack+my srovnavat neda, tohle melo neco do sebe.
    • To je zajímavé, mě vždycky přišel tuning aut (a zejména ten vizuální)jako něco, co se hodí tak akorát k cirkusákům a vrozeným komediantům. V NFS bych ho nehledal.
      • Je fakt, že v těch prvních nebyl a nemůžu posoudit, jaké byly, protože jsem je nehrál, ale od Undergroundu až po Carbon se vlekla šňůra těch tuningových dílů a co si pamatuju, každého koho jsem se ptal na tom nejvíc bavil ten tuning.
        • Kein
          Zahrej si trojky, nebo čtyřky. Možná budeš překvapen, jak zábavné umělo NFS být. :-)
          • a pětku, v tý se dokonce pár aut dalo vytunit jinyma kolama a křidlem :)
            • Kein
              Tunit šlo i ve čtyřce v kariéře. ;-)
            • Nostalgic -> nesouhlasím, že se hry nemají kam vyvíjet. Řekl bych, že hráči se spokojí s jednoduššími a jednoduššími mechanikami. Už vlastně stačí jenom hezké pozlátko.
            • V pětce dokonce šly otevřít dveře a podívat se na interiér... V roce 2000 nebo kdy to vyšlo, to bylo něco naprosto nevídaného a nadčasového - je jasné, že z dnešního pohledu ta hra není nic moc, ale to samé by se dalo říct o NFS1, které bylo v době vydání naprosto kulervoucí svou grafikou, prezentací (videa byly fakt nadupané), zvukama, hratelností a vlastně vším. Kdo nezažil, tak nikdy nepochopí. V dnešních hrách už nejde vidět ta evoluce (už se to nemá nic moc kam vyvýjet), grafika je všude nadupaná, všechno se dá beztrestně ukradnout a nikdo si tak ničeho neváží... Jó, kde jsou ty doby, kdy jsem stál na Prioru v JRCčku frontu na NHL97 a pak jsem doma čuměl s otevřenou hubou na fotorealistické ksichty hráčů :D
    • souhlas, tuning je zabava, alespon vizualni tuning
  • ja bych si pral aby tam bylo alespon nejake poskození, kdyz napriklad v rychlosti 300km/h čelne bouram tak by mel byt game over a ne že se nic nestane.
    • jj aspon nejakou, viditelnou, cititelnou, destrukci auta... no pak bych asi nemohl "efektne" prerazet ty policajty ze? :-)
      No me bavil MostWanted pro sve promenne prostredi, a akcni arkadovost. Tahle "epizoda" vypada celkem slusne, ac ta fyzika auta je uz i na mne moc EXTREM. Takhle prilepene auto na ceste v zadne hre neuvidite. :-)
      Stejne nejhezci zavody sem zazil v NFS3 a mezi tema krasnyma mapama si tu jizdu pri desti uzival. Skoda... takove neco se uz jen stezi zopakuje... ted musi byt v zavodnich hrach jen same slunicko, nebo totalni tma.
      • proč ne, mohl bych je vytlačet z cesty nebo do jinych aut a nebo do nich vrazit zboku ale asi ne v nejvyssi rychlosti atd. Co si pamatuju nariklad v mafii 1 jsem policajty docela ničil a tam auto nevydrželo uplne všechno
        • Jack1947
          Jn, dokud ti neprostrelily hlavu (Toz to je i v GTA V.) Jinak souhlas hlavne u protivniku bi mohli nejake to pozkozeni dat, pac je nuda kdyz vi se rozmlatite a oni dokazi stat na ceste jak prikovani.
    • Jack1947
      To je pravda, vetsina novych NFS, nemela zadne az na Most Wanted a tose mi nelibilo (zjevne). Jinak to je prehnane sak je to stale arkada stuj co stuj.
  • hznk89
    Auta v Rivals budou "střílet" elektřinu jo?
    • Kein
      To víš. Policejní chase dle EA. Mě to taky pěkně sere. A proto už nové nfs nehraju, Je to už moc scifi. V NFS IV alespoň hřebíky nejezdily samy po silnici a o EMP dělu nemohla být ani řeč...bylo to pěkně tělo na tělo a vyhrál ten lepší...
  • číselká! hlavne veľa číselok!!!! hrozné proste
    • XD mi to připadalo jako výherní automaty v Las Vegas
  • NFS RIP 1994-2007
    • Mato1987
      dovolím si nesúhlasiť, kedže carbon a prostreet boli podľa mňa totálne šmejdy a na druhú stranu hry ako shift, hot pursuit a most wanted celkom zábavné záležitosti.
      • Dovol, máš na to právo, ale zase já si dovolím nesouhlasit s tvým komentářem, jelikož Shift byl spíše sh*t s prominutím (arkáda co si hraje na simulaci je směšná a pomalé načítání aut a celkové nedostatky ze Shift dělají průměr a jen průměr, jenž vypadá dobře jen na oko) a co se týče Most Wanted, ten byl vydán 2005, pokud myslíš teda ten starý. Jediné Hot Pursuit si pustím k tělu. NFS hraji od druhého dílu a teprve od roku 2007 to podle mě jde ke špatnému stylu hry. Napsal jsem tam 1994 až 2007, protože hrozný ProStreet vyšel v roce 2007, to byl pro mě pomyslný infarkt série NFS. Nejde spíš o to jaká je hra dobrá, vždy se najde černá ovce v sérii, ale štvát se do simulace pardon něco jako simulace v případě NFS je při nejmenším sebevražda, která se trestá. Takže není divu, že se NFS (konkrétně prve u Hot Pursiut) snažilo navázat na starý styl hry tedy klasické honičky s policií. Pak vybočili kvůli The Run, poté přišel známý MW2, kde autoři nechtěli po tom všem zmatku riskovat, takže pravděpodobně (ať už úmyslně nebo ne) přešli na jistotu jménem Bournout a ještě k tomu dali název MW pro lepší efekt. Teď se série vrací opět ke starým honičkám s policií alá Hot Pursiut, i když sporťáky s velkým nápisem policie schované a číhající na rebely silnic, vypadají velmi nereálně. Těžko jestli jim to mít za zlé, nicméně osobně bych byl raději za nový Underground.
        • Kein
          Musím říct, že kdyby v Hot pursuit 2010 nebyly ty debilní EMP kanóny, a hřebíky by měli jen policajti, tak bych řadil HP 2010 k tomu lepšímu průměru. Jenže ono tam byly EMP kanóny a zdrhači mělou stejnou výbavu, jako policajti. A to už prostě nezkousnu. Stěží zkousnu exotický vozový park policejního osazenstva, ale scifi gadgets, fakt ne.

          Pro mě NFS skončilo rokem 2000. Dobré hry byly ještě U1 a U2, ale už to pro mě nebylo NFS.
          • Jack1947
            Jenze je sranda ze EMP vyboje nejsou zas tak sci-fi jak by se na prvni pohled mohlo zdat. *3*
            http://intellihub.com/2013/09/14/new-police-toy-emp-ray-gun-disable-threatening-vehicles/
            Jinak souhlas byla to neprijemna vec, radsi stare NFS HP2 a vrtulniky s barely a policajty s pasy se hreby. *4*
        • Arkáda co si hraje na simulaci? WTF? Pořád lepší arkáda co si hraje na simulaci než arkáda, která si hraje na ještě větší arkádu, jako ostatní díly NFS... Shift byl úplně zlatý oproti těm ostatním paskvilů, co vychází teď... Nejlepší NFS byly stejně od jedničky do pětky, pak ještě Underground 1 bylo docela příjemné osvěžení, až na ty opponenty, kteří vždycky zázračně zrychlili, aby jim hráč náhodou neujel... Nějak nechápu, že je NFS pořád tak populární, když i v GTA5 si člověk s autama zažije lepší závody a lepší honičky...
          • Arkáda, která si hraje na ještě větší arkádu? Ok, teď chápu proč Laborghini v The Run jelo 340Km/h na totálně zasněžené cestě. *2*
          • Jack1947
            Pravda no.
        • Mato1987
          Hmm, začnem netradične odzadu, ja som len rád, že sa nepúšťajú do remake undergroundu lebo by to dopadle zle nedobre, už teraz si viem predstaviť koľko dlc a aké všelijaké nezmyselné predobjednávkové bonusy by tam boli a ešte k tomu všetkému by to stálo za prt.
          Ak mám pravdu povedať tak most wanted z 2005 mi skoro vôbec nesadol, ale naopak tento remake spred roka mi sadol ako riť na šerbeľ, tak isto ako staršie hot pursuit, ktoré mimochodom hrajem ešte dodnes. Tvrdiť, že shift bol "shi*t" je podľa mňa viac než zcestné, väčšina si myslela, že shift je najlepšie need for speed za posledných pár rokov, a číslá neodrbeš :)
          Ja osobne som začal s nfs hrami práve hot pursuit teda trojkou a mojou zatiaľ najobľubenejšou nfs hrou stále ostáva neprekonaný nfs porshe unleashed spolu s underground 1, naopak za najväčšie braky považujem práve pro street, undercover, the run, alebo carbon.
          • Tohle je spíš věc názorů. Já respektuji NFS Porsche Unleashed, ale popravdě ty sladké slova o něj moc nechápu a že já ho hrál dlouho. Naopak MW byl pro mě svou atmosférou a soundtrackem jedinečný a rád na něj vzpomínám. Avšak na označení propadáků se asi shodneme zmíněné ProStreet, Undercover, The Run či jak píšeš i Carbon, je šlápota hodně vedle. NFS Shift jsem hrál samozřejmě taky a možná byl po třech propadácích jménem Carbon, ProStreet a Undercover malým světlem naděje, který uvítalo spoustu hráčů po všech těch propadácích, ale to nic nemění na tom, že je to jen mírně nadprůměrná hra. Ok to je věc asi každého, nikoho nechci prudit, že jeho oblíbená hra je kus hnoje. Shift měl štěstí v neštěstí, že byl udělán po Carbonu, ProStreetu a Undecoveru, proto tak dobře vynikl.
            • Jack1947
              Poulicni ano, povidej prehanej ktere myslim nove , jen ty nove ? *7*
            • Jack1947: Jsou i jiné závodní hry než NFS.
            • Jack1947
              A ty tohle snad vypustis? Tomu sam neveris. Tohle jak jiz jsem psal si zahraje minimalne 80% hracu na to nemusim byt sarlatan abych to dokazal uhodnout. Lepsi to nebude, tak to jeste muze byt horsi. *7*
          • Jack1947
            Tech nesouhlasu, asi bude i vice. *15* Kazdopadne , to ja nevim co jsem hral "aktivneji" za NFS, hlavne nejsem az takovy pc nostalgik vlastne nejsem nostlgik vubec. At si kazdy vylozi zdali to je spatne ci ne. Pro street se podle mne dalo , Undercover prehnanejsi , trochu blbost snazici se velmi spatne vest na Most wanted jmenu, Carbon nebylo spatne (kopirka MW jen uz ne v tom meste ale nekde v jinem meste s kanonem) The run, experiment co nevysel. Most Wanted dohral ale byla to spise nastavena kase bez urazky NFS jako Burnout takhle ne, nebylo to zle ale uz se to zdalilo od NFs zabehnutych principu docela dost. Underground se do jefnoho pytle hazet neda, pac zavody a zavody ciste ilegalni to je rozdil. Tot muj pohled na vec. NFS ONLINE jde mimo mne uplne, i kdyz jsem to docela zkusit chtel nak me to pak pustilo. *3*
        • Jack1947
          Underground pravda, mohl by byt nebo prinejmensim neco na ten zpusob. Z NFS se zacina stavat krom konzumnimu mainstreamu i recyklovana kejda pomalu az ozvlastnena moznostmi... bla bla
          Da se s tebou souhlasit i nesouhlasit - Shift tenky led, simulace se do nfs serie moc nehodi, Shift2 "spalime se jeste jednou" jistota je jistota. Most wanted (nove) to bych ani moc neresil. Ted to chce aby ze sebe vytahli maximum, jinak to bude zase recyklat a o nej uz "skoro" nikdo stat jiste nebude. Jak jiz jsem psal onehda zaparim ale jen z duvodu ze konkurence je nulova. Navic jedinna stravitelna zavodni hra co vic no. Vic uz nic Minimalne pro ted. *4*
    • Jakože Carbon a ProStreet byly ještě dobrý hry? *15*
      • ProStreet vyšel roku 2007. Carbon byl průměr, ale ještě si to nehrálo na simulaci, když to byla přitom arkáda jak koza chlupatá.
        • Carbon bol hrozny, naozaj skoda ze som nenahral ako ma v zatacke predbiehal "boss" do ktoreho som predtym vrazil takze isiel bokom napred, ale pre catchup system ziaden problem :D
  • Jack1947
    Vzhledem k tomu ze to bude jedina zavodni hra letos,tak "uspet" je to jedine co ji zbyva. *15*
    • A co třeba pCARS? To nablije do ksichtu všem těmto rádobyzávodním hrám
      • Jack1947
        Neznam, znam jen Scars. To byla simulace a my se bavime o arkade nejaky dalsi napad?
    • Nevím, ale jediná PC závvodní hra? Na konci řijna má vyjít WRC 4 + už vyšel Gas Guzzlers Extreme, i když to se asi jako pořádná "race" hra asi počítat nedá a na konci prosince má vyjít ještě F-1 Drive, takže jediná závodní hra to jistě není. Nicméně NFS už nejsou to co bývaly, dalo by se říct že od NFS Pro Street se celá série zvrtla směrem dolů...
      Nic proti Shift 2, ta hra je suprová, ale je to jen "závodní akáda" na uzavřených okruzích...
      • Kein
        Jo. Jasně. WRC a GG Extreme jsou konkurence pro NFS jak vyšité...
      • Jack1947
        Proc jedina zavodnia hra protoze ostatni zato nestoji, nebo nejsou v tomhle duchu. Shift2 bylo neco co se doufam uz nestane. *3*
  • Pete.palis
    miluju adrenalinový arkádový závody, nejlepší věc na vyblbnutí..takže za mě Ano!
    a přestaňte fňukat, že už to nikdy nebude jako NFS Underground *1*
    • Nejlepší byl NFS Porshe, ale to si ještě cucal mámino vemeno *15*
      • tvé
        • mdkGT
          hahaha
      • C-BEAM
        presne tak, na udergroundy s*re pes.
      • hmmmm ...mamino vemeno ...to byly casy :)
        • Jack1947
          Na houbach to bylo lepsi. *3*
    • nekromant33
      underground byl taky arkáda, ale dobrá
    • Pepinator
      V tom případě už taky nikdy neuvidí moje peníze. Je to jednoduché. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit