Přejít na výpis diskuzí
Fajnová akční adventure Enslaved vyšla po 3 letech i na PC
25.10.2013 | Petr Poláček
72 příspěvků
-
Tahle hra komercne propadla, podle me pravem. Me tyhle naprosto nerealisticky japonsky preplacany, neuveritelny hry, plny wow efektu s tupym pribehem, nic nerikaji.
Port je fajn, protoze prehodit neco vetsimu publiku je vzdycky dobre, ale tohle je typicka hra, ktera pak bude na Steamu za 3E, zadnou diru do sveta neudela. -
-
Typickej trotl kterej ani neví o čem mluví a už vubec neví nic o tom co tak silně haní .
-
tal vidim ze jsi to urcite nehral ty japonce....
-
Ta hra vůbec nemá japonský styl, ale naopak evropský, nebo ještě spíše americký a v žádnym případě neni přeplácaná, naopak je velice přímá v dějový lince. Je to uplně naopak než říkáš. Ta hra propadla protože tohle si o ní lidi myslí, aniž by ji dali šanci.
-
-
To je jasne videt ze to nehral, pac soudi jen podle strohych informaci. *4*
-
-
Japonci mají jedny z nejlepších hernich napadu a pribehu v historii hrani, jen je třeba si ty hry skutecne zahrat. Netvrdim ze zrovna Enslaved je tohohle spickovym prikladem, ale urcite to je hra hra která ma svoje kouzlo a v tomhle jsou japonci taky prvotridni.
-
-
Je to troll... *7*
-
Japonci dělají parádní hry, ale kromě toho, že se tahle hra inspirovala v příběhu čínské mytologie (čínské, a ne japonské), tak pokuď vím, nemá s japonskem vůbec nic společného. Ninja Theory je přece anglické studio.
-
-
Jo to je, ale delaji hry pro japonske vydavatele, takze s japonskem to ma spolecneho docela dost. Ale na tom nesejde, ja jen nerad vidim lidi co se navazeji do her z japonska jen proto ze tomu prdlajs rozumi:)
-
-
Souhlas, asi nikdy nezapomenu na Final Fantasy VII. *4*
-
-
-
-
-
Tahle gamesa mě kdysi okouzlila a nesmazatelně se zapsala. Nevim...u me asi v zadnym smeru primo neexceluje, ale dohromady to tvori takovou peknou malou magickou kombinaci.
-
-
Ona má totiž něco, co málo která hra umí zapracovat. Opravdu příběhovou naraci, kdy tam neni nic, na čem by se člověk zasekl, nebo ho vytrhlo z proudu děje a akce a shltne to od začátku až dokonce. Pravda, neni moc dlouhá, ale i tak :). A hlavně ty mocapy a herecký výkony jsou podle mě i na dnešní dobu více než dobrý.
-
-
Zaslouzilo by si to pokracovani jedna z mala her , pac by otevrelo nove moznosti a ... ale zase by mohlo na dnesni dobu byt nedostatecne. *7*
-
-
Určitě. Asi němela takový marketing, nebo nevim, proč se nechytla víc.
-
-
no nejspíš to bude tím že jako HRA byla naprosto pruměrná až primitivní a příběh muže být jakej chce když gameplay stojí za xxx
-
Byl to pokus, trosicku experimentik co ale vysel. Nemela a kdyby jo tak by urcite bylo, to uz je fuk a samozrejmne kdo nehral tak at zapari. Hra za to urcite stoji.
-
-
-
-
-
Tahle hra má kolem sebe takovou auru u některých lidí, že snad byla nepovedená, jednoduchá, hloupá... Abosolutně nechápu proč. Snad kvuli demu?, ale opak je pravdou. Je inspirována cestou Opičího krále a je to rozhodně jeden z těch lepších zážitků v žánru akčních adventur. Vlastně bych hry od Ninja Theory zařadil klidně i hned za mistry Naughty Dog.
-
-
Hrál jsem jen demo, dokonce několikrát, a i to po dohrání mě dost nutilo si to koupit, takže v tom bych problém neviděl. Je to smutné, ale lidé už ani nemají chuť zkoušet něco jiného, jak je vidět.
-
-
Jo, a tak zustanou zakrsly ve svych hernich predstavach... velmi smutne. *7*
-
-
Souhlas, zatím každá hra od Ninja Theory na kterou jsem narazil, byla super.
-
Pockej,pockej rovnat se s Naughty Dog ? *1* Sprznili Devil May Cry jak mohli!
-
-
To sem nehrál. Ale Heavenly Sword byla přímo geniální a Enslaved výborný, takže pro mě jsou Naughty Dog číslo jedna a Ninja Theory hned číslo dva :)
-
-
Devil May Cry je uz zprznene delší dobu, a Ninja Theory s tim nemá co delat, spis samotny Capcom.
-
-
Jakou delsi dobu co to placas? *7*
-
-
Novy DMC je proste parodii na ty stare! Uplne mi zhnusili Danteho.
-
nic neplacam.Jediny dil který si zaslouzi prirovnani jako dokonaly,revolucni,jedinecny a skvely je dil první..dal uz to mělo sestupnou tendenci..jedine snad trojka byla taky hodne povedena..ale samozrejme je to cele věc osobní preference..pro me a spoustu dalších serie DMC je vzasade cim dal tim horsi..:)
-
-
-
-
-
Souhlas jeto skvost , kterej je na konzole skoro furt, kazda druha hra je skvost ,oproti only pc ( zebracky kickstarter a jine podpurne projekty .
A toje proste fakt, ked je diskuze u hry na pc tak se tam resi furt aka je grafika ako maji malo fps a dlasi blbosti.Zato u konzole se resi vetsnou pribeh , hratelnsot atd , to proste zlodeji od pc neznaj. Stahnou a a pohoni nad texturama. -
-
troll v puberte, a to je fakt
-
Píšeš nesmysly. Já jsem hlavně chtěl říct, že ač vyložená konzolovka, tahle hra je fakt dobrá a PC hráči by si ji neměli nechat ujít. Enslaved je v podstatě asi nejvíc podobná hra Uncharted, kterou jsem kdy hrál a jestli někdo pokukoval po PS3 A Uncharted, ale kvuli jedné nebo pár hrám by si konzoli nekoupil, tak tohle je víc než dobrá náhražka :)
-
-
Podobnost s Uncharted? S takovým přirovnáním bych teda byl opatrnej...
-
-
-
-
Aby som to teda upresnil! Tak chodte uz do p.. s tymi primitivnymi hadkami medzi PC a konzolami, je zvlastne,ze prave ludia, ktorych spajaju hry si nakoniec aj tak najdu dalsie rozdelenie, len aby sa mohli zas, znovu a opat medzi sebou hadat jak retardi! zachvilu sa rodelite aj na dva tabori medzi klasickou PS3 a slim PS3, na PC sa uz totiz rozdelili na AMD a Intel a tak podobne, proste jak male decka, co nevedia co zo sebou *6*
-
-
souhlas ,asi je to dohadování baví
-
Nepomuze, beztak si budou mlejt dokolecka ty sve rozumy. *4*
-
-
Jojo pc hraci(zlodeji) toto urcite zas ukradnou a pka se budou divit proc takychto bozskych semen neni na pc vice.
Sem proti portum na pc , proc mam dotovat zlodeje a lhare, ptam se proc. Aj taky blizzard zjistil,ze delat hry pro konzole je vynosnejsi ,lepsi a lidi jsou tam pratelstejsi.
PC hraci(zlodeji) v podtate nici herni prumysl a ten zije jen diky slusnym lidem od konzol- -
-
Lidem jako ty, by meli zakazat se k cemukoliv vyjadrovat. Dementnejsi prispevek jsem tady cetl snad jen od mistni lampy GGG.
-
troll v puberte, a to je fakt. ale kdyz on je tak roztomilej.
-
-
Nedávno jsem na chodníku vyšlápnul psího bobana... taky byl roztomilej.
-
-
Jestli ty jsi příklad toho přátelského konzolisty tak vážně není o co stát. *12*
-
Na konzole se pirati min, protože to tam je daleko slozitejsi, kdyby nebylo situace by tam byla uplne stejna jako na PC. Staci si vzpomenout na dobu kdy Playstation 1 mela většina lidi s cipem a pojem originalni hra vůbec neznali. V te době bylo piratsvi daleko vetsi na konzolich, a obvzlast tady u nas v cechach. To ze další typy konzoli uz lip zabezpecily, protože konzolova komunita piratila jak diva, prispelo znacne ke snizeni piratstvi. Takze to není vůbec o lidech, ale spsi o tom jak která firma umi lidem pristrihnout kridla, coz na PC jde dost blbe.
-
-
Nebo taky ze treba pro vetsinu je hrani MP her napriklad zabavnejsi na konzoli (kvuli intiutivnejsimu ovladani, mozna) kazdopadne to tak je a pro nekoho bohuzel bude.
-
-
Ja jako plus nevidim ani ne tak ovladani jako spis radove mensi vyskyt cheateru.
-
-
Ano, Cheatovani na konzolich je tabu a paklize ne bylo by to na ban pac by se jednalo vzdy jen o W@rez verzi hry. Jinak neni mozne zadne trainery dostat do hry. *3*
-
-
-
-
Já jsem proti tomu, aby konzolisté s IQ nižším než je počet blue-ray mechanik na Xbox 360 sem měli povolen přístup. *6*
-
-
Nevypada to spatne. Musim si pocist recenzi,at vim co od toho cekat. Jak moc je to adventura,jak moc akcni. Grafika uz sice vypada zastarale,ale atmosferu to dle videa ma.
-
-
Je to akční adventura se vším všudy. Tedy akční hra s příběhem, stylu Tomb Raider, nebo Uncharted. Kdo má tyhle hry rád, toho Enslaved nemůže zklamat.
-
Aby nebyla zastarala po letech, ona to je takova akcni adventura netradicni ja byt tebou se nechal mozna prekvapit. Ono castokrat je lepsi tolik preed hranim nevedet. Nez naopak to celkem pak prekvapi. Linearni to treba je az pomalu s jen vyhrazenym prostorem, dneska na ten zpusob nic takoveho neni vrcholem byli souboje s bossy (roboty) ti byli hodne zajimavy. *4*
-
-
Tak PCčkáři, šup šup na steam, tahle hra je super a podpořte tvůrce tím, že vám hru i po takové době na PC portovali !!!
-
-
Teď není čas, hraje se něco jiného. Vidím to tak na prosinec, vezmu to společně s Castlevanií. Spokojen? *1*
-
Raději počkám na recenzi, nerad bych kupoval další nedodělek po vzoru Dark Souls.
-
...postahuju...
-
-
PC ckari ted uz bouchli sampanske, dali si vodnicku a pustily nejakou tu peknou vaznou hudbu. Raduji se a jasaji. *4* Ja jim to preju. At si to uziji.
-
-
A ty sis napsal koment - všichni jsou spokojeni!
-
-
Tak koukám, že nejsem jediný, kdo z něj má pocit, že tu akorát honí příspěvky jak na nějakém fóru a určitě za největší aktivitu tady na stránkách očekává minimálně zlatého bludišťáka. *15*
-
-
Aha, co se osobe nedozvim , myslis Post-hunting ? Jenze to ma jeden zadrhel, nepocitaji se tu prispevky. To s temi bludistaky moc nechapu ale jak myslis. *7*
-
-
To s těma bludišťákama, už mi taky přijde trochu ohraný...
-
-
To možná ano, ale kvality ceny odpovídá kvalitě příspěvku, s tím nic nenadělám. *1*
-
-
-
-
-