-
mám rád Fight Club, ale posledné dva podcasty Eurogameru vás úplne prevalcovali...holt kecanie bez servítky a nalinkovanej lajny, je oveľa oveľa zábavnejšie....kedysi dávno to bývalo dobrým zvykom i FC neutnúť debatu v najlepšom, lebo sa trošku odklonila a čas tlačí....
-
-
Jednou se ta debata utnout musí, jinak by se dalo kecat několik hodin a na to asi není nikdo moc zvědavej. Ze začátku mi Pavel tou svou profesionalitou vadil, ale časem jsem si na něj zvykl a dnes jsem i vděčnej, že umí podcast aspoň korigovat k nějakýmu cíli.
-
-
Audio
zkoušel jsem na večer si poslechnout poslední podcast..po protrpěných 15 minutách jsem ho musel vypnout. To škubání zvuku (hluchá místa) je trochu moc i na mě, polohluchého slepce. -
-
Zvláštní je, že mně se začal škubat zvuk asi az po 10 minutách. Během unboxingu PS4 to šlo suprově a pak, když si kluci sedli, to zase začlo. Minulej díl to samý, taky až po nějaký době to začlo. Tak snad to kucí vyřešej :-)
-
Pust si audio verzi: http://games.tiscali.cz/podcast/?id=193
Cele tohle je zrejme zalezitost nekde mezi xsplitem a youtube. Snad to do priste vychytame. -
Technicky problemy jsou holt technicky problemy, me spis prijde, ze FightClubu nejak dochazeji sily. Zda se mi cim dal vic utahany, unavny, jakoby delany ze servacnosti, spis nez ze zajmu a chuti to delat – mozna by pomohlo vydavat podcast jen jednou za 14 dni.
PS: Ted zacali vydavat podcast i kluci z CRWE a to primou konfrontaci zkratka nesnese - jejich podcast je totiz cerstvej a je SUPER!
-
-
Škoda, že jste tu PS 4 taky nerozebrali :(
Ten test konzole bude čište hraní? Je to HW, tak by mohl být i nějaký HW (jak to topí, výkon..) -
Čufs klucí,
chci se zeptat, zaregistroval sem se na MojeID, vypnil PIN3, který mi dorazil poštou a nijak nikde nemůžu najít, kde se vybírá ta flashka games? Díky za odpověď. -
-
Flashky se budou rozesilat az koncem ledna.. Psalo se to v tom doprovodnym clanku tady na Games a bylo to uvedeny myslim i u ty registrace..
-
-
Chci se zeptat, kdy začnete vydávat ta videa z GDS? Aspoň odhad, nemůžu se jich dočkat.. Dík
-
-
Pravděpodobně v průběhu příštího týdne.
-
-
Nezabudli ste na nás?
-
-
Not a Single Fuck Was Given... tady to máš, a podporuj příště přes donate.. *11*
-
-
-
-
Xbox One - skvělý launch?
Když pominu původní šachy s always-online a always-on Kinectem, kde si člověk mohl říci, tak dobře, chytli se za nos a budou to dál hrát férově, tak poslední události kolem Forzy jsou přesným obrazem toho, jak se za nos nechytli a znovu zkoušejí, co si zákazník dá líbit.
Potíž je, že i kdyby xbox one byl technicky lepší (na hry), což, jak se ukázalo není, tak si ho nekoupím, právě kvůli arogantnímu přístupu Microsoftu. Z tohoto pohledu bych se tedy rozhodně označit launch xboxu za dobrý neodvážil. -
ja to už počúvam iba na youtube a kvalita zvuku mi príde ok...neviem čo sa niektorí sťažujete...
-
hlasitost ve #156
V audio verzi je docela nevyrovnaná a v některých pasážích je dost nepříjemné to poslouchat - buď není slyšet Martin s Petrem, nebo Pavel strašně řve. Minule jsem to hájil, ale teď jste mě zklamali. -
-
156 není nic v porovnání s 157
Tak tu nevyváženou hlasitost přejdu, ale to sekání co se v posledních FC objevuje, a poslední 157-ka tomu dává korunu, už ne. Jo kluci se omluvili, ale sakra dyk už to dělaj ňákej rok a ty technický problémy by se snad měli eliminovat na "jednou za deset let", nebo nás snad chtěj dotlačit k "donejtům" na lepši výbavičku? A když už tady píšu tak zmíním ještě jednu věc, je mi jasný že za FC nedostáváte asi ani korunu navíc, ale pokud někdo z vás nemá náladu na to povídání tak snad aď se radči nezůčastňuje, ty otrávený xichty a tón ala "mám vás všechny v PYČE" moc na zážitku nepřidaj.
P.S. Já Vás mít rád :) -
-
Co dodat. Snad jen: zase jsme se naučili o něco víc nevěřit technologii a příště si dáme o to větší pozor.
-
Sekani zvuku se objevilo ve dvou poslednich FC a nejspis souvisi s updatem streamovaciho softwaru, kterej pouzivame. V pripade 157ky se to projevilo jen ve videu (zvuk nahravame zvlast), 158 se bohuzel podelala na vice mistech a proto je i to slyset i v audio verzi (ta je tentokrat jen stazena z video zaznamu). Kazdopadne, neni to vubec o hardwarové vybave.
Kazdopadne, o tu technickou stranku se staram ja, takze to jde na moji hlavu. Na druhou stranu, myslim ze tech. problemy jsme nemeli uz hodne dlouho, a to, ze se to ted seslo v jednom dile, je spis shoda nahod. -
-
On vůbec se teď začal XSplit dost s*át. Zkuste FFSplit, kterej je free a podle mě o dost kvalitnější.
-
Proboha, nepředjímej, 158. jsme ještě nedělali. :)
-
-
-
Pavel řve pokaždé, Martin nejde dobře slyšet takřka nikdy. U Lukáše a Petra záleží na tom, jaké je zrovna počasí... Zvuk žalostný, že by to nespravil ani záznam v DXD kvalitě.
Je to náhoda? Chyba v Matrixu? Sotva. -
Se neposer, ne pokazdy musi vsechno vyjit. Az zacnou padat atomovky, bude ti nejakej zvuk uplne u zadku. Takze se koukej vzmuzit a prestan tu brecet jak 10lety dite. Toto je znicujici pravda, kterou si musis pripustit.
-
-
Jenomže oni mají technické problémy každé vysílání. Jednou praskají mikrofony, pak není X nebo Y slyšet, potom někomu mikrofon vypadne... Kdyby to vysílali první měsíc, tak neřeknu, ale tohle už není ani k smíchu..
-
-
Zadny pokazdy, ty intergalakticka analni lizacko. Fight Club posloucham pravidelne a zadny problemy tam nejsou. Jen velmi vyjimecne. Takze si strc svoje zamoceny spodky do pusinky a spolkni svoje ego, evidentne ho neumis unest jak ubohoucke a trapnoucke je. Toto je znicujici pravda, ktera te rozdrtila. Tahni zpatky na teplogamer a neobtezuj lidi, kteri maji FC radi.
-
-
Vyklidníme to, Zničující pravdo, co říkáš?
-
-
No jo, tak sorrac.
-
-
-
-
-
-
Blizzard Slevy
Komplet wow za 15 eur, SC2 za 20 eur, HotS taky za 20 -
-
https://eu.battle.net/shop/en/
-
-
Dan Vávra a své hře
Slyšte: http://www.rozhlas.cz/radiowave/stitky/_zprava/designer-hry-mafia-kdyz-nebudou-investori-vydame-se-indie-cestou--1280009