Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Deleted
  • jindra.veliky

    Kktiny

    Nesla by nejaka ukazka Vavrovych kktin z facebooku? *13*
  • sleepless

    Mystery tričko jako cena v podcastu

    Jak jsem říkal v podcastu, k Nvidia tričku přidávám jako cenu ještě jedno tričko - konkrétně Battlefield 4.
  • risa2000

    levné steam klíče

    Jedna poznámka k tomu, kde se berou levné steam klíče (na kterou v podcastu odpovídal Petr).

    Ty klíče nejsou levné proto, že by se dostaly do Česka (nebo Polska, Německa, Francie, atd.) šedým dovozem, ale proto, že jsou to klíče, které Steam normálně prodává vydavatelům pro krabicové verze. Tj. pokud krabicová hra stojí totéž (nebo někdy ještě méně) než na Steamu, ale aktivuje se steamovým klíčem, tak je vlastní cena klíče o dost nižší, protože vydavatel musí ještě (na rozdíl od čistého downloadu) zaplatit navíc výrobu krabičky, disku, reklamu a distribuci do kamenných obchodů. Pokud ale někdo koupí od Steamu klíče, které mají přijít do krabic, ale pak je prodává online bez žádných dalších nákladů, je jasné, že cena může být mnohem nižší.

    Protože to je defakto černá konkurence pro Steam jako takový, je na Valve, jestli je bude blokovat, nebo ne.
  • zítřejší podcast a teasování Levelu

    Ahoj,
    mohl bych Vás o něco poprosit? Až budete zítra nahrávat Fight Club a jestli v něm budete teasovat nový Level, mohli byste podcast vydat zase ve čtvrtek, jako kdysi? Při minulém Levelu vyšel podcast až někdy v pátek/sobotu, tedy až po vydání Levelu a tesování bylo úplně zbytečné (kupuji si Level hned v den vydání a rád bych věděl dopředu, na co se můžu těšit). Díky.
    • janchor
      Videozáznam podcastu je k dispozici normálně hned po natáčení přímo na YouTube.. články, který se pak objeví na Games, jsou jen shrnující odkazy na video / audio.
  • michelangelo
    Podcast jsem poslouchal ve vlaku a musim si rejpnout do zvukovy kvality — vsichni byli slyset dobre az na Pavla (nevim mel-li daleko majk, nebo jestli jen tise mumlal, kazdopadne FC nebudu poslouchat znovu pri idealnejsich podminkach, jen abych to rozlouskl *4*). Petr opet velmi roztahane formuluje svoje myslenky a opakuje se, nebo ostatni — nic noveho, ale ve vysledku se to pro me stava momenty podcastu, ktery uz ani nevnimam.

    Plus neco do diskuze na tema Steam Machines — Prijde mi, ze ve Valve vyrobili vazne zajimavej ovladac, ale netusili jak ho prodavat (vazne by byl takovej problem sellit ho samostatne ke kompum, ktery uz vlastnime?), tak k tomu prihodili uplne normalni PC sestavy v bedynkach s Valve logem. Snad aby konkurovali obyvakovym konzolim ... ? Stejne jako Martinovi mi to moc smysl nedava.
    • risa2000
      Poslouchal jsem taky audio a Pavel mně přišel v pohodě. Co bych ale znovu navrhl redakci, abyste nahrávali každou stopu zvlášť, pak to sestříhali zvlášť a až to bude tak každou stopu protáhli filtrem na korekci hlasitosti, srovnali to a teprve pak smixovali.
      • janchor
        Takhle jsme to svýho času dělali. Bohužel objem práce, kterej s tím je, je ve chvíli, kdy jsou ke zvuku jen minimální připomínky, naprosto neúměrnej celkovýmu přínosu - zvlášť, když se značná část posluchačů přesunula k verzi na YouTube. Že občas někdo z nás huláká / výrazně se v nějaký části ztiší se snažím vychytávat (v audio verzi) ručně.
    • Luke
      Že jsem zrovna já byl slyšet málo, to mě dost překvapuje. Teda málo ano, ale potichu snad ne! :)
    • smysl je jasnej, boji se, ze ms zamkne wokna a udela si z toho neco jako appstore... tezko budou od 0 konkurovat plnohodnotnym operacnim systemem, tak zacnou tim, co umi nejlip, zkusi potunit linux na hry a vsechno to schovaj za big screen, aby nalakali predevsim konzolovy typy hracu, ovladac je spis jen vedlejsi efekt, aby meli neco, cim se odlisi (a treba ho budou k tomu davat v cene nebo i nakej balik her na uvod)
      • michelangelo
        Jenze me na tom celym praveze zajima jen ten ovladac. A uprimne si myslim, ze kdyby se operacni sysem Windows odklonil od otevreny platformy, tak by se to stalo prvni fosnou na jeho rakev.
        • ovladac bude podle me urcite minimalne k woknum taky

          ve fosnu doufam, ale maj xbox a naprostou vetsinu pc, proto bych se nedivil, ze to zkusi
  • Edie

    emaily nefakaj?

    Posílal jsem email do redakce, posilal jsem email do podcastu a pokaždý se mě vrátil, že adresa asi neexistuje? Děje se něco u vás nebo to je u mě? *9*
  • Je třeba si uvědomit průměrný dosažený věk zdejší komunity. Pak třeba pochopíte, proč to těžko kdy bude jinak.
    • Podle posledních výzkumů je to 48 let.
      • michelangelo
        AAHA - http://cdn.tiscali.cz/67/01/167_gamescz-zari13.pdf
        • téměř pětina nedokončené základní vzdělání, to musí být pocítit. Kromě toho, že nevím kde berou údaje o věku tedy:)
          • ezechiel25-17
            Zřejmě z Google Analytics.
          • Thorar
            17,2%, to je míň než pětina (už sis opravil) a hlavně tam máš 13% skupinu 10-14 let (tam je nedokončená základka samozřejmost) a údaj o věku můžeš mít na profilu.
  • Ronox
    Je to poprvé a asi i naposled co tohle píšu jen doufám, že si toho redakce všimne. Trolly a jiná individua jsem tu v diskuzích hrozně dlouho přehlížel a ignoroval, ale poslední dobou se to podle mě šíleně zhoršilo. Můžete dávat bany na mac adresy síťovek a to by neměli obejít a pokud ano, tak znova a znova. Dyť ty diskuze začli šíleně plevelit a podle mě to už přerostlo tu únosnou mez. Já bych si rád pokecal s někým v diskuzi pod článkem, ale pokud nějakej trotl rozpoutá flamewar a ostatní se neudrží a začnou mu tam psát, tak se to prostě nedá. Já vím, že stále říkáte, abychom je ignorovali, ale i tak byste s tím už mohli něco dělat. Zaveďte třeba pravidlo třikrát a dost. Kontrolujte nahlášené příspěvky a pokud budou závadný tak pápá. Uvědomte si, že to je vaše vizitka. Neříkám abyste popravili všechny, ale nějakou akci byste mohli udělat dyť se to už nedá.
    • Tak už se promazávalo a to dokonce pod tvým příspěvkem. No tak můžeš být spokojen. Netvrdím, že je to vždy špatně, ale chtělo by to pevně daná pravidla a né že se bude mazat tak jak se někdo z redakce vyspal. Ano redakce má na to právo a jestli nekecali, tak náhled do diskuzí je oproti článku minimální. Nicméně si myslím, že ve větší míře jim to může dlouhodobě uškodit. Taková je holt doba, netvrdím, že pozitivní.
    • jindra.veliky
      dneska je mensinovej nazor automaticky trolling *16*
    • a zacal bych ronoxem, misto prispevku k veci pleveli diskuze samyma offtopic narkama, ze ostatni nepisi dle jeho gusta *5*
      • Ronox
        Tady nejde podle mého gusta, ale podle nějakých pravidel, které takové diskuzní fórum má. Navíc tahle diskuze u FC je k dotazům ohledně podcastu + jako návrhy na témata, tak by se k tomu mohla redakce třeba v podcastu vyjádřit. Myslím si, že tohle pálí všechny místní lidi bez psychických problémů a nutkání dokazovat si něco.
    • Keyz
      Taky to nechápu tu logiku. Jestli chtějí aby to nebylo ještě více na ho*no je potřeba více přitvrdit.
      Měli by se banovat i blbci co na Trolla reagují. Pak se to nabalí jako ho*no a zabere co hodně místa.

      Číst noviny kde 1/3 je zabrána Trollem + reakcí na Trolla je strašný.
  • Když se vás někdo ptá jestli nechte psát o progamingu, vždycky odpovíte, že klidně jenom nechte aby to byly jenom nějaký statistiky a výsledky nějakých LANek (což chápu). Teď ale jeden českej kluk (z Brna!!) odletěl slavnostně do Stockholmu, kde bude hrát za Ninjas in Pyjamas (to sou ti týpci, co vyhrávají ty milionový turnaje v CS:GO a LOLku). Je to pravděpodobně tím pádem nejúspěšnější českej progamer ever, tak mě jen tak napadalo jestli by nebylo možný s ním udělat do LEVELU nějakej malej rozhovor, z videí vypadal docela v pohodě. (tzn. není to asi nějakej ultimátní nerd co je jinak úplně tupej).
    Tohle je kdyžtak on:
    http://lol.gamepedia.com/Freeze

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit