Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako vždy, když začnou scházet věcné argumenty , začne se ohánět zlozvyky a minulým režimem . OK pokud vám připadá že náš trh s elektronickými knihami a časopisy funguje nadmíru efektivně nemá smysl bourat vaši vizi světoobčanství . Na lokálním trhu chybí spousta služeb- zejména abonentských a názory na cenu vždy nemusí korespondovat sobecně přejímanou globální vizí univerální pravdy.
  • Jde hrát ten trine 2 ve dvou na jedné klávesnici?
    • nelze, ale lze hrát na dvou klávesnicích, čili pokud máte 1x PS2/USB či více USB tak to lze:)
  • Level super, ale obálka se bohužel opět kroutí *7*
  • namiesto hier by ste tam mohli davat nejake plagaty
    • Ježišmarja a na co plakáty?
      • s nejakymi holymi zenami
        • Tilwaen
          Přesně tak, ani vlásek na hlavě aby neměly.
    • Plakaty tam jsou, jen si to musis koupit v JRC/Brlohu nebo si to predplatit.
  • muze mi nekdo rict proc tema od rybky s tema kalkulackama jsem si mohl precist uz na pctuningu.
    dost nechapu proc to jde na web a po tydnu se to jde docist v casaku.

    vi nekdo ? *8*
    • x_ander
      Já ti nevím, ale ať to čtu, jak to čtu, tak to stejný článek není. Sice to je na stejné téma, ale v Levelu je to jen tradiční Rybkovo zamyšlení (a to téma mě dost upoutalo), na pctuningu je to dost rozsáhlý a podrobný článek. Žádné ctrl+c a ctrl+v. Tak v čem je problém? Sice zbytečně ryješ, na druhou stranu dík za tip - sloupek v Levelu mě zaujal a rád jsem si tak přečetl na tohle téma i odborněji stavěný článek na pctuningu.
  • Lze tedy nějak řešit malé písmena v tom zobrazovacím systému když mám level online?

    Prostě mít stránku časopisu, tak aby sedla na monitor a nemusel jsem zoomovat. Když to umí jiný v PDF proč zde je ho*no vidět to mi není jasný.
  • tonnymontana
    tak premyslel jsem o predplatnem jelikoz score sec je pro me daleko kvalitnejsi ma tu cenu nasazenou hodne nahore a proste uz za to clovek nechce utracet kazdopadne myslim ze to sem muzu napsat 100chuti 100lidi.

    zajimalo by me od redakce jako potencionalniho predplatitele

    1) kdyz si ted predobjednam casopis dejme tomu na rok a vy v pristim cisle uznate ze to neutahnete, dostanu penize zpet nebo mam proste smulu? popripade jsou nekde cisla prodejnosti, ne jenom rozvezenyach cisel + nejake vyjadreni sefredaktora ze to slape popripade/ ze to drhne. za tuhle odpoved zvlastne od nekoho z tiscali nebo levlu bych byl rad a rekl bych ze nejsem jedinej vahajici predplatitel

    2) plne hry tam z humble fakt nedavejte to je skoro vysmech lidem co si kupuji, bud tam dejte komplet humble za 19kc kde mate xHER a nebo se na to vykaslete a davejte tam zajimavej herni SDW, pristup do bety atd myslim ze se to da take ocenit nez hra co se v podstate da koupit za 2.5kc. púopremyslejte nad tim early acces, beta pristup, exlusiv mody atd to by podle me zaujalo vice hracu nez treba posledni trine. i kdyz chpa ze jste v dobe smlouvy nevedeli ze to bude v humble. teda doufam
    • blixa
      ad 1) Pokud by časopis skončil, dostaneš peníze za nedodaná čísla zpátky. To ostatně určuje i zákon. Čísla prodejnosti jsou každý měsíc na www.abccr.cz. A co se týče vyjádření: šlape to, neboj :)

      ad 2) Je mi líto, ale fakt nemůžeme vyloučit z našeo výběru hry, který už prošly nějakejma časově omezenýma slevama - v takovým případě bychom tam nemohli dát prakticky nic. Nehlede na to, chápu, že někteří čtenáři si mohli koupit Trine v HB, ale nějaký průnik tady bude vždycky, s tím se prostě nedá nic dělat.. Early access je fajn nápad, ale vůbec si nedovedu představit, kolik bychom za to museli vývojářům zaplatit.. :(
      • tonnymontana
        blixa: tak to je super zprava, ja se bal ze ten test znovuzkriseni levlu po par cislech padne a ja prijdu o penize, timhle jsi me ujistil a jdu do predplatneho, on je fakt rozdil platit 99kc a 200kc kdyz si vezmu ze her mam na steamu vic nez dost.:) kazdopadne diky za rychlou odpoved a muzete se tesit tedy na dalsiho predplatitele.

        k tem plnejm hram ja to chapu a uprime mi o plne hry nejde kdyby tam zadna nebyla tak me to nevadi, tudiz jsem nadhodil ten napad poskytnout nejakou jinou pridanou hodnotu. ten early acces byl v podstate jen napad, v cenach pro masove vydani v casopisech se nevyznam takze mozna neco jineho netusim. ale myslim si ze level jak je ted si muze pohrat s myslenkou hru vymenit za neco jineho. ale tak to je cira spekulace a jenom redakce s feedbackem vi jak an tom je.

        jeste bych mel jeden dotaz ja nevim zda si to nepletu ale kdyz ctu nejaky tematicky clanek tak je na horni strane listu fotka autora a popis o koho jde. trosku mi tam schazi nazev tematu:D takhle fakt musim procist aspon tretinu clanku abych vedel o co jde. sice ctu vsechno ale bylo by fajn to nejak zvyraznit kdyz uz nechcete byt barevni jako konkurence. ovsem to je taky jen napad pokud to vetsine vyhovuje tak muj hlas nema vahu. (pokud tam nazev tematu uvedeny je tak se omlouvam pamet uz mi po letech tolik neslouzi a nohy jsou unavene aby sli na zachod overit si to hihi)

        kdyz uz to asi budes cist:D tak pisnu ze je fakn preorientovani na temata + rozhovory a ubrani na recenzich popripade recenzovani zajimavejch her co nejsou tak hype. Urcite bych treba vypustil hry co maji "30procent" a nebylo by od veci pridat nejakou tabulku cernych her kterejm se vyhnout. napriklad u konkurence i kdyz si dobre poctu v recenzich tak dvojstrana pro hru co je nehratelna mi prijde jako kdyby nebylo cim naplnit casopis. a ze je!:)

        tak jeste jednou diky a doufam ze kazdym cislem se budete pokouset trosilinku vylepsovat veci a v roce14/15 to bude poradnej casak stale s cenovkou 99kc na stanku:)
  • nebylo by odveci davat hry ktere nebyli v humble bundlu a teda za 1 dolar
    • HB ale není o tom nakoupit hry za levno, je to možnost přispět na charitu a když tu hru už jednou máš tak ji mužeš hodit na FB ja si Trine třeba kupoval za 10eček už ani nevím kdy a Level si stejně koupím protože se mi líbí jak to kluci vedou a chci je podpořit.
    • x_ander
      Tyhle stížnosti jsou pořád dokola. A jak psal Martin výš, asi je fakt dost těžké sehnat jako přílohu kvalitní hru, která nikdy nebyla v žádné slevové akci. A ikdyž je pravda, že HB s Trine 2 proběhl nedávno, tak jako co? Myslíš, že všichni si ten HB koupili? Těžko. Já třeba ano a celou Trine 2 jsem už dohrál, a přesto vůbec nemám problém s tím, že se teď objevila u Levelu. Ta hra si zaslouží, aby si ji zahrálo co nejvíce lidí, a já tak steam klíč navíc třeba někomu můžu dát. Mě vlastně docela vyhovuje, že se u Levelu objeví hra, kterou už mám nebo která mě nezajímá. Kdybych to měl všechno hrát, tak bych se asi zbláznil. Asi jsem takový nenáročný, ale pokud se u Levelu objeví hra, kterou si s chutí zahraju, třeba jednou až dvakrát do roka, tak budu naprosto spokojený. Vždyť je to ZADARMO bonus k časopisu.

      A ty věčné nářky, "vydávejte verzi bez hry, která bude levnější", to je taky dost mimo. Když se začalo znovuzrození Levelu řešit, tak spousta lidí říkala "Když to vydáte bez přílohy a bez hry za cenu kolem stovky, tak to bude super". A co udělali? Přišli s Levelem za stovku a přesto je u něho i ta hra. A stejně zase řvou lidi, pro které je 99 korun (případně dokonce mrzkých 79 za e-verzi) měsíčně moc. To jako sorry, ale i ten nejchudší student někde nahrabe 79 korun za měsíc.

      Kluci z redakce, přeju pevné nervy a nadhled u těchto výkřiků. Pevně věřím, že i tohle je situace "spojené většiny, která mlčí", jak píše Petr v aktuálním Levelu.
    • jnsCZ
      Tady je seznam her, které kdy byly v Humble Bundle: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Humble_Bundles Za ty tři roky se tam vystřídalo už hodně kvalitních kousků, takže najít něco, co nebylo na Humble Bundle, Bundlestars a dalších slevových serverech, které se rojí jak houby po dešti, je sakra těžké.
      • vlastik.plaminek
        Ono jde spíš o to, že ty hry byly na Humble nedávno. Kdyby tam byly už před rokem, tak by se na to asi tak nenadávalo. Představ si, že by v dalším čísle byl Batman. Už před Humblem ho měla většina lidí, kteří o něj měli zájem a po bundlu se to číslo ještě zvedlo. Příjde mi to stejně kontraproduktivní, jako dávat miliardářovi stovku.
  • Llour
    Já si tedy Level nekupuji kvůli hrám, ale kvůli obsahu. Ani by mi nevadilo, kdyby tam žádná hra nebyla a peníze na ni vynaložené by se mohly investovat jinak. *4*
    • filias
      Tohle mám stejné. LEVEL mám předplacený už několik let a dvd s plnou hrou putovalo hned do koše. Poslední hru, kterou jsem si z dvd nainstaloval byli Psychonauti a teď Gemini Rue.

      Ale vzhledem k tomu, že volí indie, starší záležitosti, tak nepředpokládám že bude plná hra dělat 1/3 časopisu a občas tam třeba bude zajímavý kousek, který mi unikl.
    • Záleží na tom , kolik ve výsledku z konečné ceny udělá nákup licence . A budeme ještě rádi , když uslyšíme cosi o třetině prodejní ceny . Plnou hru level obsahuje proto , že i čtenáři konkurence pokukují a třeba je některá zviklá . No osobně třeba mne plná hra co mne nezajímá zase nákup časopisu spolehlivě zazdí . A při takové ceně elektronické verze si nechám zajít chuť i na Level jako záchodové čtení . Škoda za rozumnou cenu bych si stáhl alespoň to PDF ....
      • Erien
        A zadarmo to nechceš? Fakt už mě vytáčí, že někdo není schopen zaplatit ani 79 korun, přitom dokáže vykouřit i dvě krabičky cigaret za den. Vypít několik piv případně to utratit jinak. Takový kecy, za rozumnou cenu si nech pro někoho jinýho, pokud má člověk zájem o časopis a čtení investice 79 korun za měsíc je nic. Jenže Češi zvyklí z komunismu, že se krade material na stavbách, že po známých se všechno sežene, ruka ruku myje. Když někomu řeknu, že kupuji hry, myslí si že jsem utekl z blázince, protože to jde stáhnout zadarmo. Stejně tak jako že někdo není schopen zaplatit ani blbou dvacku za hru na android. Tenhle styl zažitej z komunismu je mor našeho národa. Tak prosimtě nepiš nic o rozumné ceně.
        • N7N7
          Jéé, už je to tady zase, za všechno můžou komunisti! *2* A dnes se nekrade, ruka ruku nemyje? Ten 20 letý týpek, co mluví o rozumné ceně, se asi taky naučil krást a mít vše zadarmo už za komunistů, že? *2* Jo jo, všichni lidé by byli tak krásně čistí a nikoho by ani ve snu nenapadlo něco ukrást, nebýt těch zlých komunistů! Mor našeho národa je tak akorát tohle hnusné pokrytectví... *7*
          • Erien
            Ano to vše je pozůstatek komunismu, pracoval jsem pár měsíců v Holandsku. Lidi tam neznají, co je to krást material z firmy, za služby a věci se platí a vůbec nechapou jak to u nás může fungovat. Právě dnes se krade, protože už jsou na to lidi za ty roky zvyklí. Tohle nemá s pokrytectvím nic společného, to je proste dopad který tady komunisti za těch x desítek let nechali a i když tu 20 let nejsou, vše se mění jen velmi pomalu. Jestli dobu zažil nebo nezažil na to nemá vliv, protože rodina tě vychovává a podle toho jednáš. Když mi někdo bude tvrdit, že 79 korun je moc za časopis za kolik by ho chtěl? 50 nebo 30 korun? To je ten rozdil par korun tak ničivý? Takoví lidé si to nekoupí i kdyby to stálo 10 korun. Nebudem tu řešit politiku, ale pokud někdo nedá za časopis, co ho zájímá těch pár korun, a chce to levněji je buď trol, nebo *****.
            • Erien
              V ČR je celkově mnohem víc nových aut, které vesele lidi kupují na leasing, staví se tu mnohem víc rodiných domů na hypotéku než třeba v Holandsku. Lidi tady si stěžují ale většina rozhodně neví, co znamená bída. A celkově si žijem nad poměry. Pokud je na tom někdo tak špatně, že opravdu nedokáže utratit 79 korun za časopis. Pak to jsou lidi co nemají ani internet, ty v té nejvyšší bídě. Těch je minimum. Za komunistů měl každý práci. To je fakt, zaměstnalo se i to největší budižkničemu, který třeba v Tesle dělalo bezpečnostního inženýra. Skvělý post člověk jen chodil po firmě buze....... lidi že mají na křivo hasičák a svolával bezpečnostní schůze. Aneb jak zaměstnat lempla. Nezaměstnanost je snad pátá nejmenší v celé EU, takže to není taková hrůza, když člověk ještě započítá kolik z těch nezaměstnaných dělá na černo. Netvrdím, že za všechno může komunismus, to sis vycucal z prstu, tak nelži. Tvrdím, že může za naši povahu v podstatě zlodějů, to je dopad komunismu, což vlastně potvrzuje i statistika pirátů východní Evropa = mnohem víc pirátů než západ. Skvěle popsaný je to v blogu Dana Vávry http://danielvavra.blog.idnes.cz/c/371755/Za-komancu-bylo-skvele-kdyz-zrovna-nebylo-spatne.html . Nicméně už se nebudu vyjadřovat k tomu temátu, je to naprosto zbytečné.
            • N7N7
              Řeknu ti pro tebe úplnou novinku, ale představ si, že je dnes opravdu spousta lidí, kteří jsou nuceni řešit opravdu každou korunu. *3* Nikdy dřív tu nebylo tolik nezaměstnaných lidí jako dnes. Podvodníkům a cigánům se nikdy nedařilo tak skvěle jako dnes. Rozdíly mezi bohatými a chudými nebyly nikdy tak markantní a čím dál víc se prohlubují. Jo, kradlo se na stavbách, ale tyto stavby stojí klidně i do dnes... akorát jsou už zavřené a vytunelované. Dnešní budovy a silnice často nestojí za nic, jsou šizené a nic nevydrží. Za komunistů měl každý práci... zato dnes se chodí z vysoké školy rovnou na ÚP. Ale proč ti to vlastně říkám? Za všechno přece můžou komunisti... *2*
      • Llour
        Představa, že bych měl hrát každou hru, kterou s nákupem Levelu získám je pro mě šílená. Během roku si koupím několik vybraných titulů, jež nabízejí vysokou znovuhratelnost a tím to končí. Čas je bohužel dražší než peníze. Ach to mládí..... *13* *13*
        • Jack1947
          Mi povidej a co si "nezaparis dneska, pravdepodobne uz si to nikdy nezaparis... kdyby den mel vice hodin achjo... *9*
          • Inquisitor
            Kdybys místo psaní komentářu hrál, tak už dávno nemáš co hrát. Času máš očividně víc než dost.
            • N7N7
              Jack1947: Názorná ukázka toho, když se řekne "mele páté přes deváté". *7*
            • Jack1947
              Myslis mne vid, jenze ja hraji nikoliv vsak jak by se zdalo dlouho, vetsinou to tak byvaji 4hodiny, nekdy i vice . 8Hodin bylo takove strizlive maximum, to vic by mne uz dneska vysililo... nemuzu sehrat vsechno a spoustu starsich her jsem ani nehral, tezko bych dohral/hral mozna rozehral... jenzue nedohral a tolik her ze bych nemel co hrat, kdybych se rozkrajel bylo by to malo, tudiz ne za jeden zivot bych asi nesehral vsechny hry co jsem nehral a rad bych si treba zahral. *15* *7*
  • Trine s datadiskem koupen hned, když se objevil na Steamu . Kde se dá stáhnout Level v drm.formátu bez hry a za zvýhodněnou cenu ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit