Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co souboje? Je to výzva?
    • Veskoslav
      Rozhodně už na mě nečumí a útočí dva a více. Horší je to, že si volají hlídky a i když vlezeš do skrýše, tak Tě najdou, musíš prostě utíkat a najít si nějakou jinou, trochu dál. Je to lepší, ale pořád to není zase nic světoborného a měli by na tom více zapracovat.
      • no já zažil jen to, že na mě téměř všichni čuměli a občas na mě zaútočili útokem proti kterému se nedalo díky systému bránit, tenhle soubojový systém kostrbatých animací mi ale vůbec nesedl, chtělo by to tam hodit systém z Batmana a byl bych v ráji, jinak hra jako taková je výborná a nemůžu se od ní odtrhnout :D
        • Veskoslav
          Jo z Batmana, to by bylo super to tam mít:)
    • Ronox
      Souboje jsou těžší než v původním AC3. Stejně jako v posledním Batmanovi se na tebe vrhne najednou klidně víc vojáků a nečekají v řadě až je pozabíjíš. Celkově se mi zdají tužší a lovci nebo královské lodě taky zatopí na moři :)
      • Nevim teda jak to hrajes, ale souboje sou naprosta trivka - nic sem v nastaveni nemenil. Proste pockas az manik zautoci, odrazis ho a sejmes ... a takhle jich das klidne 50, bez jedinyho skrabance ...
  • Ristoro
    Vynikající hra. Hraju už snad 3 hodiny. Šlape mi to na full, jen jsem snížil trochu nějaké věci a vypnul vertikální synchronizaci. Zpracování měst je úžasné, soundtrack jako v každém díle dokonalý, neskutečně mě ta hra baví. Člověk si muže plout na moři jen tak a drancovat a zabere to hodiny a hodiny. Opravdu obrovský svět. CO se týče misí, obrovské zlepšení oproti AC III. Hra vás už nenutí projíždět misi jedním stylem, ale lze si vybrat. Zatím jsem víc než spokojen. Mimochodem Edward je fakt frajer, Connor měl dobrého dědu :D.
  • Noprý se totálně vy****i na konverzi a hra na nejlepších pc běží tak akorát nad 30fps. Já na svém ne zrovna nejlepším pc jsem byl dosud schopný rozjet jakoukoliv ps3 či X360 hru která vyšla na pc a tohle na 90% těžce nedám. A Ubisofte, vážně nemám peníze na novou grafiku, ale tím že si nekoupím Black Flag na ni možná mít budu. Každopádně tahle hra mě vážně zaujala po tomco jsem se díval na videa a ač Ubisoft na pc kadí už déle, tohle je moc. Prostě na ně kašlu, žádný Black Flag, žádný Watch Dogs(tam očekávám totožný přístup) ani nic jiného. Moje peníze dostane někdo jiný když o ně nestojí. Neberte to jako hate post, ale když hra co jede na ps3 a xboxu má takové požadavky na pc, tak mě to vyloženě žere.
    • michaliuz18
      tak nefrfli ked mas originalku si stiahni fixy a update a pojde ti to plynulejsie aj ked stale na 30fps, ak ubisoft nieco take oficialne vydal, ak zatial nie si tie fixy stiahni hru si crackni a multi prezijes hlavne ze ti to pojde plynulejsie, mne tych 30 fps problem nerobi je m ito jedno hlavne ze to ide lepsie
    • OK...možná jsem se trochu unáhlil po prvních reakcích na hru od lidí s lepším pc. Každopádně jak týpek z Ubisoftu řekl, že si máme koupit lepší grafiku, tak sem se trochu naštval.
    • Ronox
      Notebook i5 2,2ghz, 8GB RAM, normální disk a GT 630M 2GB na fullHD a medium nastavení = 30FPS s podledníma ovladačem.

      PC s i7 3770k, 24GB RAM, SSD disk, GTX 670 SOC 2GB maxed out na fullHD a 60 fps stabilní.

      Oba stroje maj nově nainstalovaní Win 8.1 a poslední verze veškerých ovladačů. Před uvolněním těch nVidia optimalizovanejch ovladačů to na tom notebooku šlapalo na low při fullHD. Mrkni na ovladače a jestli nemáš bordel v systému. Třeba to pomůže :)
      • Ve full hd ti to stabilne v 60fps na Gtx670 urcite nejede na max nastaveni. Sam mam 670AMP! a musel sem neco v nastaveni ubrat aby dropy nebyly pod 40fps.
    • Na lehce potaktované postarší Saphire HD 5770 1GB se 4GB RAM běží hra kolem 30fps na vyšší nastavení ve FullHD bez AA a volumetrické mlhy. Pouze na maximální nastavení (setsakra přesahující konzolovou kvalitu zobrazení) to utáhnou jen silné kousky, nejlépe s nVidií. Osobní zkušenost - můj vs. kamarádův herní stroj. Takže bez obav doporučuji i ne zrovna trendy sestavám.
      • na 4 roky starý HD5870 s utlumenýma stínama a vypnutým AA to jede vpoho na max detaily (včetně HBAO+), zajímalo by mne na jakých kalkulačkách hrajou ti co jim to jede na 30 fps :)
        • z nějakého nepochopitelného důvodu se přizapnutí V-sync hra zamkne na 30fps ,když však v-sync vypnu jede mi to na max detaily + txaa 90 a víc fps ,mám cpu Amd fx 8350,Gpu nvidia Gtx 670 a 8gb Ram Win 7 64 bit a navíc hra vypadá o mnoho lépe než na konzolích jen to chce to trošku lepší stroj aspon současný mainstreama ne nějaký lowendowý šmejd
          • ještě jsem zapoměl dodat že mám monitor Benq 22 palcú s rozlišením 1600 x 1080
            • A soryy fps je 60 -62 při max detailech +txaa a né 90fps *9*
  • Veskoslav
    Dneska zakoupeno a docela pěkně to šlape. Stáhl se i nějaký opravný patch, co upravoval počet fps. Zatím jsem neklesl pod 48 fps i v těch nejnáročnějších scénách, co jsem viděl zatím. Hra jako takové mě mile překvapila, protože na rozdíl od III. dílu, tady je dobře zpracovaný hlavní hrdina, více než dobře zpracované prostředí (takové mělo být už ve III. díle), pirátské téma není nikterak přehnané. Sice nešvary zůstaly, ale po dlouhé době mě zase baví lézt po exotických střechách havany. A ani oblek nepůsobí jako pěst na oko, jak tomu bylo u dílu předchozího. Za mě zatím fajná hra a nelituji investice.


    Sestava pro info (kdyby to někoho zajímalo): R9 280x OC 3GB, i5 3470 3,2 Ghz, 16 GB RAM a Win 8.1 PRO 64 bit. Všechno zapnuté, kromě vertikální synchronizace. Ale spolužák, to samé s GTX 780 a jede mu to na 15-20 fps.
  • Až mi přijde divné že by jste hře vytkli jen bugy, hrali jste to opravdu jen pro recenzi a nenechali jste u toho srdíčko že ? :) hra má více chyb, časem přichází solidní stereotyp...
  • Jack1947
    Recenze hezka, neni celkem co vytknout mam trochu sice trochu odlisne nazory (pribeh hral podle me az prvni housle, radsi sem byl na sousi prece jenom.) Jinak souhlasim. HW naroky jak se zda u pc verze se po letech posunuly trochu vys.
    • "pribeh hral podle me az prvni housle" hahahahhahahahah
  • ludia spamatajte sa, po 5+ rokoch sa nam konecne aspon na 2 roky grafika ako tak hybe vpred... (co sme mohli mat uz v 09 of course)
    • A všichni by plakali, že jim to na jejich staré mašiny nejede. To by byl opravdu geniální tah.
  • Amylee.Anderson
    No dobře no, tak já si to pořídim, přemluvili jste mě.
    • Lawliet
      Hurááá
    • DeDy
      Taky mě celkem nahlodávají.
  • podoba ciste nahodna?

    http://www.ddotomen.com/wp-content/uploads/2013/09/sons-of-anarchy.jpg
    • A já zase vypadám, jako Brad Pitt (jen trochu vyšší).
  • walltar
    Jsem přemýšlel, že si tuhle hru koupím, ale mám jeden velký problém ... když jsem to zkoušel tak mě hra nikdy nevyšplhala nad 15FPS ať dám jaké chci nastavení. A Pc na tohle mám víc, než dobrý. Setkal se s tím už někdo? A opravili to už?
    • Přesně tak , AC 3 jsem hrál naprosto plynule na druhé nejvyšší nastavení nebo třeba Far Cry 3 také na vysoké nastavení a Black Flag není úplně ideální ani na skoro nejnižší detaily.Přitom grafickým změn tam oproti té 3 moc nevidím a jak jsem psal výše, tu jsem rozjel bez problémů.A co jsem četl má s tím problém více lidí, takže to asi nebude úplně tak chyba v našich mašinách. ( i když taky nemám žádné dělo, co si budeme povídat . *1* )
      • Veskoslav
        To mě zase AC III šla na stabilních 9-12 fps *1* Obzvlášť Bostonské pití čaje jsem si vyloženě musel protrpět.
        • Podobná zkušenost - III. díl mi mašina na několika místech horko těžko rozdýchávala, zatímco Black Flag se drží i při náročných scenériích. Jen volumetrická mlha zlobí... i přez nastavení všeho na min. hra nepřesáhne 15fps, což je katastrofa, zatímco bez ní si mohu dovolit i vyšší nastavení (nejvyšší není pro můj comp).
          • walltar
            Co je zajímavé, tak jsem zjistil že tenhle problém mám i v menu a při načítacích videjích. Se právě to bojím koupit abych nezjistil že to budu mít nehratelné. *9*

            A přitom mám celkem výkoné PC ... http://www.czc.cz/18739krrd4g3tac29vcr5d12r8/seznam si myslím, že na tomhle by neměl být problém.
            • Mozno je len nieco zmrvene v ovladacoch AMD, predsa len ubisoft spolupracuje s Nvidiou, a AC4 vysla len nedavno, takze sa to casom vyriesi bud tymi ovladacmi, alebo updatom priamo od ubisoftu, urcite ti na tvojej grafike takto nepobezi AC4 naveky, to ti mozem napisat rovno s istotou *3*
              Ale pozeram,ze mas tu grafiku od Asus a preto by si mi mohol dat nejake referencie, ako si s tym Asus Direct CU II chladicom spokojny, neni karta nejak hlucnejsia? a neskusal si to taktovat kam az stupli teploty?
            • Jack1947
              Nejvetsi nesmysl co jsem kdy slysel. Fakt to nejezdi, kvuli piratske verzi tedy kdyby zkonily crack chapal bych o tom zadnej pochyb. Jenze pokud to je scene grupa tak silne pochybuji. Vetsinou je problem s antivirem co nepusti, (pro jistotu smaze nejaky ten skody soubor). U walltara ale muze jit o hlubsi problem, napriklad o zmrvenou optimilizaci ktera je promenna a zalezi individualne na sestave daneho cloveka. Pak by si tedy "koupenim hry" moc nepomohl.
            • walltar
              Je to dost možné a myslím si, že to bude tím ... taky proto se ptám. Kdyby se našlo několik lidí, kteří mají podobný problém, tak bych si dával pozor.
            • Veskoslav
              A nebude to spíše tou verzí? Jsem na tom podobně, mám jenom lepší grafiku od AMD a jede mi to naopak skvěle. Torrent jsem ani nedokázal spustit, hlásil mi, že nemám daný systém například.
    • Mne to teda bezi relativne dobre, pod 15 fps mi to nespadlo ani raz, na stredne detaily je plynule hratelna, na vysoke to uz klesa na 35 az 30 fps, co je uz na nic...a grafiku mam GTX 560Ti mierne pretaktovanu, ale chcem to hrat so vsetkym vsade a uplne plynule a preto pojdem do GTX 780...je cas sa posunut dalej *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit