Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V on-line obchodě Sports Direct najdete sportovní, lifestylové značky Nike, Puma, Adidas za málo peněz. Zboží až s 90% slevou. Sports Direct - nejlukrativnější e-shop ve Velké Británii.
    http://tidd.ly/3db32233
  • Zdravim,nevi te nekdo jestli hra z playstation 3 bude hrat na box 360 nebo naopak diky.
  • Ještě že mám jak PC tak i XBOX *1* nejlepší kombinace...
  • Jak je možné, že tady ta PC banda nedokáže pochopit, že tento stav je výhodnější i pro ně? Raději byste si co 2 roky kupovali novou grafiku min. za 5.tis když jak tvrdíte před 10 lety byla grafická revoluce co 2 roky? Plácáte úplný nesmysly místo abyste byli rádi, že vás hw tolik nestojí. Hraju už 20 let a dobře si pamatuju tu dobu a ten opruz, kdy na každou novou pořádnou pecku hru musel mít člověk pomalu nový počítač a stejně mu to nešlo na plný detaily. Tento stav byste zase chtěli? Zlatý stav co je teď, jen ať vydání nové generace konzolí oddalují co nejdéle to půjde...
    • Uff ale pán sa presne trafil do mojich túžob. Neviem ci si pan sedi na usiach a ociach ale ak si mysli ze PC hraci pod pojmom brzdenie technickeho pokroku konzolami myslia nieco ine ako stagnaciu hier a neexistenciu technickej revolucie kazde 2 roky tak je na omyle. Samozrejme ze chcem aby hry sli krasne dopredu a kazde 2 roky chcem technicku revoluciu. PC upgradovať problem nie je. Cena HW je najnizsia v historii a to ako sme odusu upgradovali ked boli ceny omnoho vyssie v minulosti... Inu a nebol problem. Si myslis ze ma to teši ze hram zastarale blbosti z konzol? *1* Tento stav ma neteši , neteši ma že si tu na mojej novej grafickej karte mozem pustat tak benchamrky. Fakt ma to neteši... Man by tesilo keby som si na mojej Gk mohol uzivat viac hier ako je napriklad Zaklinač 2 hra z velmi slusnou grafikou a bezproblemou hratelna na karte za 5 000Kč. PC hrac ktory nechce upgradovať nech kupi konzolu.
    • Kazda mince ma 2 strany.Na jednu stranu je fajn,ze na dnes uz pomerne obstaroznim HW si zahraju prakticky cokoliv a to i takove metro,stalker,crysis apod.
      Na druhou stranu,od dob prichodu xbox360 se vizualni a fyzikalni stranka prakticky nehnula z mista,stejne tak AI.
      A popravde uz mi ten vsudepritomny UE3 leze docela krkem.Hry na tomto enginu jsou vetsinou hrozne vizualne preplacane,umele pusobici az na vyjimky.
      Jinak ja si na vizualni strance zas az tak moc nepotrpim,ale treba to AI nebo interaktivita prostredi jsou na tom dost bidne a zrovna tady by rychlejsi pokrok byl celkem vhodny.
    • No tak s timhle přístupem bysme ještě teď byly na stromech.

      No ono v podstatě můžeš bet klidnej. Až udělaj nový konzole tak to ten rok nějak překlepeš a pak si koupíš mainstreamovou kartu a máš zase na osm let pokoj.
  • Líbí se mi, jak tady PCčkáři nadávají na konzole, že jsou brzdou vývoje her. Opak je pravdou, konzole táhnou herní průmysl. Milí PCčkáři, zkuste si někdy hry koupit, ne stahovat z torrentů a uvidíte, jak se začnou vývojáři soustředit na PC trh...
    • Lol, Hanski, další motherfucker typu Johny na minulý stránce :D
    • No jasny,na pc hrajou prece samy zlocinci a zlodeji,zatimco na konzolich jenom samy poctivci co?
    • Ty ses ale hlavicka.Ja si porad rikal kdo za to muze.Dekuji ze jsi mi to konecne objasnil.
      Ach jo,tahle predstava ze PC hrace=pirat je dost smesna.
      Jednak na konzolich je mira piratstvi uz temer na stejne urovni,jen se o tom tolik nemluvi,protoze prodeje jsou na konzolich porad hodne velke.
      Duvod proc se na konzolich prodava her vice nez na pc neni piratstvi pc hracu,ale fakt,ze proste vetsi mnozstvi hracu proste preferuje konzole.
      Pro mene chapave-vice hracu hraje na konzolich nez na pc.
      Tohle hazeni viny na piratsstvi pc hracu je dnes uz spis usmevne.
      Ale je hezke,ze tem kravatakum bastits vsechny ty jejich keci o piratstvi,aby si mohli obhajit ty jejich DRM.
      • Chtel bych vedet, z ktereho zdroje cerpate o mire piratstvi na konzolich? Delam v herni branchi a vetsi blbost jsem uz dlouho neslysel.
      • Na konzolich je vic hracu, protoze na tom v Americe hrajou maminy, babicky, dedecci, ratolesti atd, proste konzole je pro rodinnou zabavu...Na PC jsou vic hardcore parani, kterejch je samozrejme min
    • Jenže tenhle problém je na straně vývojářů, nikoliv hráčů. I kdyby všichni PC hráči začali kupovat hry, porty budou pořád, prostě taková je doba.
      • Hanzales
        On je to trochu začarovaný kruh. Kdyby byly hry dělány na PC minimálně zvlášť a souběžne, případně nejprve na PC a pak až port na konzole a distributoři by do her nemontovali mnohdy zabijácké ochrany a ceny her by celkově ještě klesly díky chybějícímu přehypovanému marketingu, tak by si těch her koupilo podle mně i mnohem více lidí. Takový Batman AC měl snad tři čtyři trailery a jaká je to nejspíše skvělá hra (viz bleskovky). Ale celkově, pokud má hra malou reklamu a přitom je naopak skvělá, tak se to roznese po netu mnohem efektivněji, než když je člověk bombardován těmi trailery a bannery a pr články. A mnohdy ho ten marketing i spolehlivě uchlácholí (i můj případ). No a ti co si nekoupí nikdy nic při tom asi zůstanou, ale podle mně je spousta potencionálních kupců odrazena, když zjistí, že je hra po vydání zabugovaná více, než je zdrávo (tady rozhodně prozměnu nemluvím samozřejmě o BF3, ale třeba F12010/11).Ono celkově, občas se člověk nestačí divit, co za chyby se ve finálce někdy dokáže přehlídnout. Některé protipirátské ochrany radši ani nerozebírat. Někdy mám pocit, že se ti distributoři snad proti mému rozhodnutí si hry výhradně kupovat snaží bojovat. A taky jen to vidíte v diskuzích. My pc hráči stále jen bečíme, že nám všechny PC exkluzvky z dávných dob zkonzolovatěly, a že se hry zjednodušují a grafika stagnuje, ale ony hlavně ty hry celkově více míří na co nejširší publikum. U nás v evropě je podlě nějakých statistik myslím více na hraní využíváno PC, případně má někdo obojí, ale v jiných zemích mají třeba doma konzole jako my rychlovarné konvice. A hádejte, co má pak větší prodeje ;o) A jsme zase na začátku. Hry směřují na co nejširší publikum, to se nechápu proč nekdy stává až příliš nenáročným a odpouštivým, no a převážná část toho publika vlastní konzole a na ně je směřován primárně zrak distributorů. Věřím, že i mnohdy právě vývojaři skřípou zubama, když je jim něco smeteno ze stolu a nabídnuto jiné řešení a kompromisy musejí dělat nejen na základě multiplatformního vydání, ale také tu a tam něco utnout, aby se z toho to nejširší publikum nepoto.
        PS: omlouvám se za to mnohočetné publikum, já jsem tak trošku z hospody :)
        PS-two: Aby to někdo případně špatně nepochopil, mám i konzoli a mám ji moc rád. Ty exkluzivky, které jsou pro ni primárně dělané rozhodně patří do mých top 15 her a je jich tam určitě aspoň 5 :o) A některé atakují i přední příčky. No a u PC jsem rád, že se stále objevují hry i pro tuto platformu a s tím zanevřením to není zase tak zlé. Já su spíš do těch simulátorů, fps, rpg a to vše už tak sežere času... Každopádně jsem na nové konzole zvědav, stejně jako na vývoj her a ta současná věřím poslouží dobře ještě hodně dlouho.
        • Zaprve. Vsechny multiplatformni hry se delaji na PC/Xbox/PS3 soubezne. Porty na PC se dnes delaji jen vyjmecne pro nektere special tituly (Mass Effect, Fable napr.).

          Zadruhe. Vyvoj AACkovych her ciste na PC platformu je sebevrazda, pokud zminena hra neni strategie ci MMO.

          Zatreti. To ze jsou hry zabugovany, vubec nesouvisi s tim, jestli je to multiplatformni hra ci port. V prve rade je problemem samotna PC platforma, ktera proste nema zadne "centralni rizeni kvality" jako je MS ci Sony na konzolich (viz certifikace pred vydanim). Dale je PC platforma mnohem pestrejsi co se HW i OS tyka, takze to dost dobre vyladit na 100% nejde. A pak je to take kombinace zpusobu rizeni a vyvoje her. Herni firmy jsou zname tim, ze kvalita produktu je mizerna.

          Zactvrte. V regionu EMEAA (evropa) jasne vede v prodejnosti her PS3ka, nasleduje ji XBOX a nekde v koute se krci PC. To pouze CR a nektere vychodoevropske zeme jsou krapet special a na PC se tu stale hraje.
  • Grafika neni pro me vubec dulezita.. spousta lidi hraje hry, ktere vypadaji nejlepe, ale hratelnost je prumerna.. kdyz is vezmu HALO, grafika nic moc, ale hratelnost super. Ja jsem clovek, ktery se chce u her bavit a ne byt vyjukany z grafiky. Radsi bych uvital lepsi fyzikalni modely a lepsi AI nez kvalitnejsi textury, stiny, efetky apod.
    • No vidíš a já když si vezmu to tvoje HALO tak grafika příšerna, hratelnost příšerná *1* *1* *1*

      Ale v principu máš pravdu samozřejmě že nejde o grafiku, lepší fyziku a AI bych taky přivítal. Mě víceméně současná grafika her stačí. Ono když člověk začínal na pár pixelech tak mu stačí lecos ale i přesto by to prostě už chtělo nějakej posun i v tý grafice. Rád bych zas na něco koukal s otevřenou pusou.
      • No dobre, kazdy nema rad HALO :), respektuji to :).

        S otevrenou pusou jsem se koukal na hry, kdyz prisla soucasna generace konzoli na trh. Samozrejme, ze je to prijemne hrat hru, ktera vypada nadherne, uz o othle generaci se mluvilo, ze je to temer fotorealisticka grafika, ale porad to ma k tomu daleko. I kdyz BF 3 vypada na pc pekne. Pocitac ma v tomhle de facto neomezene moznosti. Konzole uz nestihaji.. ale me grafika na mem xboxu 360 staci .). Stejne tam hraju nejvic serie NHL, ktere na pc nespatrim a graficky je to taky uz zastaraly, ale i fyzika nic moc..
  • Grafika není vše. Třeba takový Crysis 2 běžel na na suprovém enginu, ale co to vývojářům bylo platné když se vykašlali na textury a hra byla zabugovaná. A když se dívám na nové Diablo (jasně je to beta) nijak mě graficky neoslnilo. Zaklínač 2 se povedl, ale oproti prvnímu dílu zde bylo málo lokací. Zato mnohé indie hry bodujo: Trine 2 *14*
  • Děkuji, nechci. Grafika je mi srdečně u ***** a dávat 10+ klacků pro to, abych měl lepší AA, AF, MB, GB a jiné capiny mě nebaví. Kdyby místo toho ten výkon investovali třeba do lepší AI, tak by se o tom dalo uvažovat, ale o tom silně pochybuju.
  • Vzhledem k tomu, že na stejném místě v traileru je k vidění například i Mercedes-Benz, jde zcela jistě o PP, nemluvě o tom, že nalevo krásně svítí i logo MS vyhledávače Bing - jde na 100% o oficiální PP Microsoftu a příští rok se skutečně nový xbox 720 (devkit) očekává. RS ale vyjde i pro xbox320 + kinect - ono vlastně celý film je o tom, jak hugh jackman ovládá robota nikoli ovladači, ale svým tělem - díky čemuž nakonec "zvítězí" - celý film je v podstatě obrovská reklama na kinect a MS do toho narval strašné prachy - projděte si jejich výroční zprávy...
  • Jestli uslysim, ze je hra delana extra pro mys a klavesnici jako se psalo u Borderlands2, tak at si udelaj treba xbox7200

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit