Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diskuze samozřejmě plná dementů jako jejdásek,CR7 a jack *1*
    • Pro hlupáka každý hlupák.
      • Ty ovšem nejsi hlupák, jen obyčejný blázen s připojením na internet. Pokud máš i na to nějaké pořekadlo, klidně si posluž. *3*
        • Obyčejný? Kdepak, tento muž mnoha přezdívek je internetovou celebritou, která všechno chápe nejlíp a káže pravdu na počkání. Momentálně mu tady na games.cz dokonce "roste podpora"...co na tom, že od sorty pak typu GGG, Rhulad nebo Doctor, však on je to samé co oni v jiném obalu.
  • Ja mam uz viac ako mesiac problem ze steam mi nejde ani spustit *9* Skukal som reinstal, nepomohlo. Presne toto mi to robi http://www.youtube.com/watch?v=0LjyG6pqyis bohuzial neviem najst riesenie *9*
    • Tak napiš českému zastoupení Valve, ať ti s tím pomohou. Měl jsem podobný problém s PSN, napsal jsem Sony a hned se to vyřešilo.
      • České zastoupení Valve? Co by tu zastupovali? Český překlad Doty 2? ;-))))
        • Zastoupeni zastupuje firmu. Mohli by napr. poskytovat support ceskym zakaznikum v cestine. Byla by to hezka ukazka, ze si jich vazi a maji pro ne vyznam.
          • Nechápu, proč by to dělali. Stejně ty lokální supporty většinou nefungují a jsou to zbytečně vyhozené peníze navíc. Každý hráč snad umí elementární základy angličtiny, tak se nemusí bát obrátit na původní, anglicky hovořící podporu.
            • Cesi jsou jeden z jazykove nejmene vybavenych narodu a spousta uzivatelu i hracu na pc anglicky neumi vubec anebo nedostatecne. U starsi generace, ktera se ve skole ucila rusky, dejme tomu 45+, je to vetsina lidi. Vyzkousej si to, vyraz ven do ulic (mimo turisticke destinace) a ptej se starsich lidi anglicky na cestu.
  • To takhle jednoho dne jdeš do obchodu, anebo si na netu objednáš krabicovku, doma rychle rozbalíš, natěšený, že si zahraješ, naistaluješ, ale co se nestane. Nutnost hru zaregistrovat na steamu, aha... Takže co teď, kupoval sis přece krabicovku v domnění, že je to krabicovka, jenže teď ti to hlásí, že vlastně musíš nainstalovat nějaký další program a pak možná ještě stáhnout aktualizace, to, tamto, tohle... Tak jo, ona je vlastně ta krabicovka bez toho internetu zbytečná, jen se jako krabicovka tváří. A tak pořád dokola. Víš, co je nejvíc podivný na téhle době? To, že se tváří, jak svobodná je, ale přitom svými omezeními a diktováním jakýchsi nesmyslných registrací, požadavků a přehnaně upnutých pravidel dělá z lidí akorát ještě větší voly a ovce, než kdy předtím.
    K čemu mi jsou nějaký achievementy, nutnost registrovat krabicovku online atp., když krabicovka není krabicovka a bez netu neuděláš nic... A co se týče ochrany před pirátstvím her, tak pro ty, kdo se víc zajímají a vyznají, stejně není problém sehnat si jakoukoli hru bez registrace, zakoupení.
    Hry přes steam jsem zásadně přestal kupovat a jako jeden ze smysluplných projektů dnešní doby vidím pouze nezávislou scénu, například kickstarter, a je obrovská škoda, že studia nedělají ve větší míře prodej her bez DRM, tedy nutnosti připojení k internetu a registrace či ověření, něco jako speciální edice, které je možné zakoupit mimo steam a hrát je bez omezení. Myslím, že mnozí by toto jen přivítali a klidně byli schopní za takové edice připlatit i nějakou tu korunu navíc.
    Možná se v nečem pletu, a dokonce chápu, že někomu třeba steam plně vyhovuje, nicméně toto je můj osobní názor na celou věc.
    • Jsou zápory na steamu, ze hra nejde dale prodat. Ale ma to take spoustu vyhod, kde koupite Max Payne 3 za 5 euro, kdyby se to dale prodavalo, cena by sla u techto her neskutecne dolu a nikdo by uz hry oficialni cestou nekupoval. Dale nikdy nemusite hledat cd aby jste to pustili, odpada pak to lesteni cd a modleni u pc aby se to poskrabane cd jeste nacetlo. Hra je stale aktualizovana. Save jsou ulozeny na steamu a v neposledni rade je prehled o kamaradech jakou hru hraji a je pak lehke se k nim pridat pri online hrani. *5*
    • Asi je to o úhlu pohledu. Mně ty věci, které ty popisuješ, vyhovují. Automatické záplaty, teď třeba to sociální propojení, hodnocení her, návody atd... Vše na jednom místě. A naštěstí žádné krabice. Krabici ztratíš, disk poškrábeš, ale na Steamu ti hry zůstanou nafurt.
    • Presne tak. Cim vice lidi to bude chapat, tim lepe. Ale obavam se, ze uz je pozde s tim neco delat.
    • opět potřeba zmínit, že volba "nutnosti" Steamu je na vývojářích/vydavatelích. Valve je k tomu nenutí. navíc hry lze hrát zcela bez Steamu, pokud to vývojář chce a umožní:

      Q: But Steam is DRM!
      A: That's not a question. And it isn't technically true. Steam's DRM solution (called "CEG" by Valve) is just one of many Steamworks components game developers may use, alongside achievements, cloud saving, the workshop, matchmaking network code etc.; just like with all the others, implementing it is not required to distribute a game on Steam. A game can use the other Steamworks features and still remain DRM-free.

      Q: How do you determine if a game is DRM-free on Steam?
      A: Simple: install the game and launch it once (this step is important, because this finalises the installation). Shut down Steam and temporarily move all the files in the root Steam folder somewhere else. Locate game folder, locate the .exe, run it. Either you get an error message (or it does nothing at all), or the game just runs. If it just runs, it is DRM-free.

      Q: Game X has a source port which makes it effectively DRM-free.
      A: True, but that isn't quite what this list is about. Obviously if you don't use the game executable at all, you are bypassing the CEG ("Custom Executable Generation") component completely. The idea is to determine whether the CEG component is actually present and active, which is something not advertised by Valve at all.
      • Určité věci si poněkud protiřečí.
        Ono je ve skutečnosti jedno, jak si to hoši na steamu (valve) pojmenují, jestli CEG nebo jak jinak. Příklad, který jsem uvedl v úvodním textu, je myslím, dost jasný. Koupíš krabicovku, musíš se dál registrovat, čili DRM.
        V čem s tebou souhlasím, je to, že volba "nutnosti" steamu je na vývojářích, vydavatelích.
        O to víc si pak pochopitelně vážím těch, kteří nabízí více možností.
        Digitální distribuce je podle mě v dnešní době do jisté míry v pořádku, dává ony možnosti těm, komu to vyhovuje tak, jak to je.
        Čemu ale nerozumím, je to, proč by měl vývojář, vydavatel, umožňovat digitální stažení hry (např. na základě zaplacení pomocí kreditní karty), a poté měl požadovat ještě další aktivaci hry přec něco, někde, když je evidentní, že hru jsem zakoupil za peníze online.
        A budu se teď jen opakovat, ale situace je pak stejná i v případě zakoupení oné krabicovky. Proč vydavatel prodává plastovou krabičku, proč nechá vylisovat CD, když de facto taková krabička sama o sobě je mi bez netu k ničemu?
        Čili evidentně zde v určitých věcech chybí jakási logika a krom toho se kompetence a energie zbytečně přenáší na místa, kde jich není třeba, případně zůstávají nevyužity = větší mrhání zdroji, penězi (někdo to zaplatit musí; kolik zaplatí hráč?; nebylo by lepší to využít líp?).
        Možná by stálo za to vytvořit novou firmu, která bude umožňovat prodej her online, digitálně i fyzicky, bez nutnosti dalšího ověřování, tedy na základě - koupil/zaplatil, není nutná další ochrana, plus u možnosti koupit fyzicky v krabici prostě jen s příplatkem 20 dolarů. Jednodušší a přitom stále dost transparentní a funkční model, ale bez zbytečnýho linčování okolí a mrhání užitečnými zdroji.
        A tady znova souhlas, že záleží na vývojáři, vydavateli, jaký model je schopný přijmout, anebo možná zároveň i na tom, co jsou steam a jemu podobní ochotni implementovat, nabídnout vývojářům, vydavatelům...
        • Mícháš hrušky z jabkama. To, že koupíš někde hru a musíš ji na Steamu registrovat, není chyba Steamu. A že nerozumíš tomu, proč tak musíš učinit, tak to se obrať přímo na daného vývojáře/vydavatele.
          Každý vývojář/vydavatel má možnost prodávat hru třeba na svých stránkách nebo ve svém kamenném obchodě. Proč tedy prodávají přes Steam? Že by Gabe rozesílal tuny dopisů a každého přemlouval? *4*
    • Ak chceš niečo bez DRM, tak nakupuj na gog.com. Síce je to stále digitálne, stále sa musíš registrovať a stále je tá hra priradená k tvojmu účto natrvalo, ale aspoň si môžeš stiahnuť tú inštalačku, napáliť na CD a používať to bez netu. Ten budeš potrebovať len v prípade, že sa Ti CD poškodí.
    • To je jako nadávat, že k blu ray diskům potřebuješ přehrávač
  • Kolik účtů si mám ještě založit, abyste konečně pochopili, že PC už je dávno mrtvé?!!! Podívejte se na můj názor od 11th_Doctor, má 43 plusek, jasně vidíte, že STEAM je k ničemu!!! Vůbec nevidíte souvislosti, nejste schopni logicky myslet! Pouze konzole jsou budoucnost, uzavřené PC, na které nejsou žádné hry kromě portů z konzole, je mrtvé! Indie hopsačky vás nezachrání grteshgtruhwge wsef KONZONLEasjdd sdfnjwewe OBJEKTIVNĚ spoekwfdwuěrsdf ARGUMENT sodpfksdjugherg LOGICKY!!!
    • je mi líto ale hry na PC nikdy nezmizí. PC narozdíl od konzolí NENÍ primárně herní platforma. počítač najdeš všude. doma, v práci, ve škole... veškerý software pro konzole se dělá na počítači. a když má někdo hodinku pauzu v práci a chce si něco zahrát tak pochybuji že by v práci našel jediný playstation. za předpokladu že by se v dané době hry na počítač už nedělali tak pokud je dotyčný šikovný programátor tak si nějakou hru sám udělá(pokud ti to přijde jako pitomost tak si tipni jak vznikla první hra) i kdyby to měl být blbý tetris. proto hry na počítač nikdy nezmizí. nikdy sice nebudou majoritou ale nezmizí. a která konzole ti může zaručit že na ní nepřestanou vycházet hry? pokud mi nevěříš zahrej si game dev tycoon. je to solidní náhled do historie konzolí. počítač jako herní platforma tam je od samého prvopočátku a nikdy za těch 30 let neměla prim ale vždy tam byla.
      • tady někdo nepochopil srandu *7*
    • Naopak, indie scena je to nejlepsi, co pc platforma nabizi a jestli se nezaproda steamu, tak i nadeje pro pc platformu.
  • Steam je zbytocne DRM a obycajny eshop..bodka. Neviem z akeho dovodu si dovoluju viazat i kupene krabicky na zbytocnu drm sluzbu ale dufam ze sa im ine sluzby vzopru alebo coskoro skrachuju....predsa len tych uctov tam je realna polovica mozno a z toho vacsina len sockuje na zlavy a hra dotu a ine f2p kravoviny...
    • Jejda, další chytrolín, co nechápe 1+1. Ano, je to e-shop, ale ne obyčejný, má pár featur, např. návody, recenze atd. a všechno provázané a vychytané.
      A určitě je konina jim vyčítat, že si "dovolují" vázat koupené krabičky na Steam. Asi musí chtít vydavatel, aby to tak bylo, ne? A Valve by bylo blblé, kdyby to vydavatelům na jejich žádost nedovolilo. Má to i výhody, pokud člověk nezapomene přihlašovací údaje k účtu, tak má hru navždy a ne že se mu disk poškrábe či ztratí a musí krabku kupovat znovu.
      Psát, že někdo sockuje za slevy o Tobě hodně vypovídá. Socky kradou, ty si nekupujou hry, ani ve slevách, ty chytrá kravino ;-)
      • Je CD Projekt blby proto, ze na gogu distribuuje ze zasady jen hry bez DRM?
    • command42
      oni si nic nedovoluju proste davaju moznost a to ze to musis aktivovat cez steam je na vyvojarovi resp vydavatelovi :) steam len dava jednu z moznosti ktora je pre mna idealna pretoze nemusim chodit do obchodu ale rovno daco stiahnut a este k tomu v akcii :) a myslim ze kazda krabicovka ktora musi byt aktivovana cez steam tam ma napisane upozornenie :)
      a to pride skor koniec sveta nez STEAM skrachuje :)
    • Steam je dokonalý už si kupuju hry na steam které už jako non-steam vlastním aby BYLI NA STEAMU a kdyby se steam zrušil vyhodím celý můj pc z okna ! zrušit normální hry a krabicové verze ! zrušit origin a uplay do nového pc by sa hned už měl implentovat steam !
  • Pc hrani umira ----> pocet steam uzivatelu neustale roste...

    console logic
    • Pro mě, jako pro ortodoxního PCčkáře je tahle zpráva spíše smutným potvrzením trendu, protože nějakých sedm miliónů uživatelů v jednom okamžiku na steamu, není žádná pecka. Vždyť jen blbýho GTA V se prodalo víc.
      • Nemylis si trochu celkovy pocet predanych kusov a sucasny pocet nalogovanych hracov? Ono to totiz nie je uplne to iste ;-)
      • Jakého "trendu"? MS dělal velkou slávu z toho když měli online 1.5 mega lidí. Jaké blbé GTA? GTAV je pojem jako Half-life, WoWko, Simáci nebo Diablo není divu, a tak není divu že prodalo kolik prodalo...
        • To se jen tak říká, neměla to být urážka GTA.
        • Jo taky by mě zajímalo, jakej je tedy nejnovější trend. *2*
    • Tak jestli chces mluvit o logice, takz toho ze roste pocet steam hracu nevyplyva, ze roste pocet pc hracu, ten muze klidne klesat, ale steam muze ziskavat cim dal vetsi penetraci a kontrolu nad pc hraci. (ve skutecnosti tedy pocet pc hracu roste, ale hlavne diky asii, coz je pro zapadniho hrace spise negativni, tedy pokud nema rad f2p a podobne kulturni vymozenosti).

      Nezanedbatelne bude i to, ze rada hracu ma vice uctu, nekteri jedinci tu prosazuji dokonce mit pro kazdou hru vlastni ucet, aby s nimi bylo mozno obchodovat.


      Za druhe tu nikdo netvrdi, ze pc platforma umira. Nicmene prosla si upadkem, ztratila svou byvalou pozici v hernim prumyslu a neni na tom moc dobre, proziva ekonomickou krizi. Rust lidi na steamu s tim neni v logickem rozporu. Takovy trochu nekorektni primer. Nase zeme muze byt v ekonomicke krizi navzdory tomu,ze pocet obyvatelu bude mit vzrustovy charakter. Naopak, tento vzrustovy charakter muze dokonce byt pricinou te krize, pokud ten rust obyvatel zajistuji prevazne neprizpusobivi obcane.

      Stejne tak u steamu. Pokud vzrust jeho uzivatelu znamena, ze cim dal vic lidi podleha jeho slevam a tedy klesa pocet lidi ochotnych platit plne ceny za hry, je to pro pc platformu spise spatna zprava.

      To jen abys videl, jak jsi na tom se svou logikou a jakych se dopoustis logickych chyb.
      • ano, kazdej ma na steamu nekolik uctu a pripojuje se s nima na steam zaroven, aby mel jujdasek dalsi absurdni argument, zrejme soudi podle sebe, jak se chova v techto diskuzich *5*
        • Soudim podle vas. Je to bezny argument pc hracu, na moznost odprodeje konzolovych her do bazaru, ze to jde i u steamu, staci mit ke kazde hre vlastni ucet a hra se proda i s uctem. Ze by to byla lez? Jestli ne, tak pak staci mit treba na desktopu rozehranou jednu hru, na notebooku druhou a hned mas dva ruzne ucty online.
          • ale chce to cist vsechno, upozornim na podstatna slovicka ZAROVEN a ONLINE *5*

            mit vic uctu neni problem, ale bejt s nima zaroven online, to uz by jen dalsi jujdaskuv scifi scenar (ne, ze by to neslo, ale kdo by to delal...)
            • Pravdepodobnou situaci jsem uvedl.
          • Jack1947
            Takto je snad jediny argument co je pravdivy ... jen jedinny. *3*
            • A nebo jen jediny, ktery jsi pochopil.
      • Mám 43 her a 18 datadisků na jednom ůčtě a nemám problém z obchodováním proč bych měl mít na každou hru jeden ůčet to bych se snad zbláznil....
        A co sa týče her a pc hraní neni v ůpadku naopak je nejvýš co kdy bylo tolik prodaných kopií her kolik je ted nikdy nebylo i vývojáři se mají líp mají dostupnější profesionální enginy o kterém se jim dřív jen snilo za daleko lepších podmínek...
        Nyní si už některé hry vidělávají víc než AAA filmové tituly.

        p.s. co se týče moji češtiny nemá nic společného z informacema které jsem zde napsal...
        ani to o mě nic neříká....
      • Nevím, ale nikdo nenutí vývojaře domlouvat se s Valve a umisťovat své hry na Steam. Taky nevím, že by Valve diktovalo vývojářům za kolik mají tu hru na Steamu prodávat.
        K té krizi, měl bys k dispozici nějaké podklady? Osobně si myslím, že pokud nějaká existuje, je to kvůli přesycenosti trhu a přístupem některých molochů. Co mě osobně vadí a mrzí, že díky rozmachu konzolového hraní a snaze ušetřit kde se dá došlo k degeneraci nejen jednotlivých herních značek, ale rovnou celých herních žánrů.
        Na konec bych se rád zeptal tvůj návrh řešení celé situace.
        • Nuti je ekonomicka nezbytnost, kdo dnes neni na steamu, jako by ani nebyl, prodejnost jde vyrazne dolu. A pak jim Valve nuti sve podminky. Jen ti nejsilnejsi se tomu mohou postavit.

          O cenotvorbe na steamu nic nevim, takze nemohu potvrdit ani vyvratit, zda valve nejak ceny ovlivnuje. Ty o tom vis vic? Znas treba obchodni podminky pro distribuci na steamu?
          • Iste taky Blizzard, EA, Minecraft, Guild Wars a dalsi chudaci tru biedu , ze nie su na steame ;-)
            • Clovece, ty jsi neskute nechapavy. Psal jsem krome nejsilnejsich. Kdo ma na trhu silnejsi pozici nez EA, Ubisoft nebo Activision-Blizzard? Vetsina hracu nakupuje na Steamu. Jen k tem nejznamejsim znackam se silnym hype si hrac najde cestu mimo Steam. Prodejnost mensich a neznamych znacek je na Steamu zavisla. Nevydat hru na Steamu pro ne znamena pripravit se o vetsinu zakazniku. To je ta ekonomicka nezbytnost.
            • Kedze si jednoduchsi tak ti to ochotne rozpisem....Ziadna Blizzard hra nie je na steame a vsetky maju vyborne predaje, mnozstvo EA hier na steame nie je a predaje su dobre, BF3 , BF4, Crysis 3, Dead space 3 atd. Minecraft na svoje predaje tiez steam nepotreboval. Tvoja "ekonomicja nezbytnost" sa ruca ako domcek z karat.
            • Jiste, Blizzard a EA jsou chudaci, to vi kazdy Mantor. A Minecraft a GW jsou hry, kdybys nevedel.
      • Ty máš s tím větším počtem účtů bohaté zkušenosti, když jen na games.cz jich máš minimálně 15 *1*
        • Nemam. Mam tu nejake vice ci mene uspesne napodobitele a obcas tu nekdo pise i pod mym jmenem. A take nejsem se svymi nazory tak osamocen, jak by sis nejspis pral. Jsem rad, ze cim dal tim vic lidi vnima steam jako problematickou sluzbu s agresivnim drm.
          • Já jsem rád, že si čím dál víc lidí uvědomilo, co jsi zač
            • Vzhledem k me vzrustajici podpore jsem take rad.
  • smajdal
    Ty v*le. Games.cz a jeho hate-train, troll-train a asshole-train. By mělo být u každé diskuze varování, že jde zrovna o nástupiště.
    • úplně přesně :D stěch zdejších logických dedukcí praskám smíchy a bohužel často i brečím
      • Neschopnost redakce to tady vyčistit je až zarážející, nejspíš jim to takhle ale vyhovuje. *4*
        • Beztak jsou vsichni tihle nejvetsi mistni exoti typu jejdasek, GGG, dokturek a spol. nastrceni primo redakci, aby zde zamerne vyvolavali flame a zajistli si vysokou aktivitu v diskusich *1*
          Nikdo prece nemuze byt az tak zabedneny a zoufaly jako vyse zmineni jedinci.
          Odmitam verit tomu, ze nase spolecnost vazne produkuje takove mentaly. *1*
          • Kali:

            Kde bereš jistotu, že jsem jejdasek? Skutečně džentlmeni je to tady samý bezmozkový chuj nebo to jen děláte? V čem vlastně spočívá to vaše naivní senzidebilství? Zkrátka ti od srdce přiznám, že se mýlíš, příteli.
            • joe: ja nekradu, takze tedy nemohu ani lhat :-).

              Fuha: spis upozornuji na lídskou blbost, jestli to nekoho privede k zamysleni, je to zasluzna cinnost a nemam se za co stydet. Az dospejes a prectes si jednou, co jsi zde psal, budes se styde ty sam :-).
            • Tak ty jsi teda otec od rodiny a celé dny trávíš obhajování srandakrabic na diskusích? Styď se
            • Kdo lže, ten i krade Jejdasku.
            • Mohu to potvrdit, nejsem to ja. Neco takoveho bych si o sobe nikdy netroufl napsat i kdyz to beru spis jako recesi.

              Na druhou stranu, ta neuveritelna hloupost nektergch mych odpurcu me az opravdu zarazi a ptam se sam sebe, zda to mysli vazne a jestli jejim vic nez pet, protoze mi prijde, ze i muj syn, ktery chodi do skolky je chytrejsi a schopnejsi vetsiho chapani. Ale znam radu mnohem chytrejsich lidi, nez jsem ja, tady mohu byt maximalne jednookym kralem mezi slepymi. Neplati to ale na vsechny, najdou se tu i rozumni lide, s kterymi se da diskutovat, maji co rict a umi myslet (a nemusi se mnou ani souhlasit). Bohuzel se projevuji mnohem mene nez mistni tupouni.

              Nejsem ani jedno ze zdejsich id, ktera jsou podezrivana, ze jsem to ja.
          • Ale produkuje, ostatně takový zářný případ je právě nademnou.
            • ELEmental

              No to nemáme. Nepřemýšlivý a nervózní jedinci, ať už je to kdokoliv, jsou totiž urážkou inteligence a osobně je považuju za plebs, ale je dobré je usměrnit do správných kolejí v jejich mylně podbarvených názorech o druhých. Smajl, nesmajl, jestli géčko začne urážet inteligentnější, potom o takové osobě nemůže být nějaký kladný mínění. Bohužel, takoví tu mají čím dál tím víc prostoru.
            • "nejchytrejsich lidi" Jo aha *1* Potom se asi nemame o cem bavit. *3*
            • he/he: Jejdasku, ty jsi fakt zoufalec století
            • Spíš je jen s podivem, jak jednoduše se do klasifikace o mentálech, zabedněnosti a zoufalství dostávají jedni z nejchytřejších lidí, co jsou tady. Ale chápu, místní stále většinou usmrkaný a čerstvě z plen vydělaný přebor s koulema, který nelžou, musí mít ve všem jasno. Ovšem, chce-li člověk hledat exoty, potom bude muset prstem ukazovat jinam, než na jejdaska, GGG, dokturka a spol. A tam by měla být otázka, jak takoví paňáci vlastně chtějí udělat téhle společnosti službu za to, že neskončili v kopřivách, a začít pořádně myslet.
            • Copak he/he cko, je ti lito, ze jsem te nezminil? Neboj, tebe jsem mel na mysli v te pasazi "a spol.". *3*
  • trochu musim pohejtovat tie ich uzasne nextgen system archievmentov, karty chodia aj ked to zapnete do menu, nepridu vam vsetky a nezalezi kolko a ako hrajete danu hru takze ak chcete odznak musite skor ci neskor tam naliat nejake euro
    • No ono to bude tym, ze odznaky a karty nie su achievementy ;-) Kazdopadne je to zbytocnost ale eura skor prinasa ako zerie ;-)
  • slevovemu šilenstvi nepodleham tak mne mrzi že novinky na steamu stoji tolik
  • super

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit