Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marně se snažím češtinu nainstalovat. Nemůžu najít soubory, které mám nahradit. Kde je u Steam verze najdu?
  • ha SCORE je milion trilion bilion krat lepši časopis. ma lepši plne hry lepši članky i hezči redaktory jako napriklad betka trojanova. level je fakt trapnej
    • ucho
      no není fajn, že si můžeš vybrat to, co se ti líbí víc?
  • x_ander
    Tak ode mě taky pár poznámek. Kvalita Levelu se drží nahoře neuvěřitelně, za to celé redakci dík. Ale pár drbek si neodpustím:)

    1) Docela by se mi líbilo, kdyby se stalo pravidlem, že první recenze v časopise (jako taková ta vévodící) bude mít 4 strany. Několikrát jste to tak už měli (a i po designové stránce tak rubrika recenzí prokoukla) a myslím, že každý měsíc se najde hra, která si ty 4 strany zaslouží - nemyslím z hlediska hodnocení, ale spíš podle očekávání atd. Imho by tohle číslo klidně mohl být na 4 stranách třeba Broken Sword (ikdyž chápu, že to byla jen první epizoda, tak je to možná blbej příklad), a to už i proto, že na recenzi pak navazuje skvělý článek (za ten autorovi taky děkuju).

    2) Kam zmizel sloupek Radka Friedricha? Na ten jsem se vždycky tešil, a ono tentokrát nic. Věřím, že to je jen nějaký výpadek, a že se zase vrátí.

    3) Kulturu nechat. Já vím, nářky a žádosti o kultuře jsou klišé už snad 15 let, ale ta jedna stránečka nikomu neublíží a spousta z nás si to ráda přečte. Stejně tak Tech, to prostě k hernímu časopisu patří (navíc tam válí Rybka, že. Ale Vašek Vlček by se taky mohl hecnout a něco napsat)

    4) Pochvala za Lukášův Jukebox, tenhle typ článku mi všude chyběl.
    • x_ander
      5) Zbytek už by byly jen laciné pochvaly :), takže vypíchnu akorát reaktor (všichni 4 autoři jsou naprosto skvělí; reaktor je první, co si v Levelu čtu) a samozřejmě Retro - geniálně zpracovaná rubrika.

      6) Poslední a nejzásadnější připomínka - kdy bude zpět Page 42? Bez ní zkrátka nemůže být restart Levelu kompletní. My chceme page 42!!! :)
  • Časopis opět obsahově skvělý, akorát mě trochu mrzí stoupající počet recenzí, raději bych více článků, hodnocení her je všude na internetu plno :). Dycky tuto část čtu jen tak z povinnosti :).
  • lucas92
    Parádne číslo. Navyše chválim za kvalitu papiera, zo všetkých doterajších čísel sa mi zdá najkvalitnejší. A samozrejme aj ten obsah - čo som zatiaľ zbežne prelistoval tak tých článkov pre mňa zaujímavých tam je naozaj dosť. Ďakujem za dôstojný (počas rokov 2005-2008 som kupoval Score, ku ktorému som sa začiatkom tohto roku vrátil ale kvalita toho časopisu je ... no, porovnateľná s úrovňou ich FB stránky...) časopis o hrách.
    A aby som to upresnil tak Score už samozrejme nekupujem, aby to nevyznelo že dávam mesačne 15€ za časopisy o hrách :) jednak ma tie hry zaujímajú už len okrajovo a jednak som študent *1*
  • tonnymontana
    redakce uvazujete nekdy o verzi na kindle? ciste text ktery by si clovek precetl treba i bez plnme hry jako podporu dalsiho zarizeni? diky za odpoved klidne treba v horizontu jednoho roku ale zajimalo by me to popripade pokud by se nekdo z redakce vyjadril jake problemy to prijnasi (kindle verze)
  • tonnymontana
    hrac sparty ma podle me urcite vice nez 100tis navic pokud ten ceskej hrac tvrdil ze ma podobny plat jako fotbalista tak nevim kde nasel castku kterou v prumeru berou spartane. to mi tam prislo divne, jinak zajimavej clanek o prgamingu kde bych ovsem nesouhlasil stim ze CS:GO je nudne sledovat nebo jak bylo jnapsane nezazivne, co ja vim uz od 1.6 jsou to napinave zapasy a treba ja bych lol,dota sledovat nemohl. navic co jsem cetl tak na te posledni akci v lol bylo finale strasne rychle. navic valve udelalo dost v posledni dobe pro podporu progamingu hra dostala krome stareho najdi server a pripoj se strasne moc veci, ted i ty itemy ktere motivuji hrace, skiny a podporu komunity. zvlastni ze tolik lidi jde do lol, doty kde mam pocit ze musite studovat hodiny ruzne hrdiny, taktiky atd prijde mi to silenejsi nez starcraft kterej byl hodne hc. ale tak kdyz na to ma nekdo tolik hodin.

    jinak si myslim ze nejde jen o castky ktere se vyhravaji. jsou i turnaje bez dotaci kde jde proste o to si zahrat a na to bych nezapominal, ne kazdy potrebuje jako motivaci mit 100k za prvni misto ktere stejne mit nebude jelikoz si ho rozdeli klasicky 3 nej tymy ve hre.

    a docela se smeju kdyz ted mluvi hraci jak progaming pomalu bude na olympiade.. to uz se rika 10 let a je to porad to same jen ceny pro par teamu kteri jsou vzdy prvni je vetsi ale porad je to jen hrani a to ze par mega lidi sleduje stream tak to jsou vetsinou deti kolem 15let kteri z toho stejne vyrostou a tim je nechci v tomto prispevku nijak urazet. vemte si jak dlouho je tu maraton a jak dlouho tu bude lol ci jina hra
    • woczlf
      Částku jsem tady v chatu nastřelil já podle toho, co jsem dohledal ohledně fotbalu na internetu a mělo by se jednat pouze o průměr. Konrétní čísla je prakticky nemožné sehnat.

      To, že je CSko nezáživné je můj názor a pochopitelně ti to neberu. Ovšem objektivně vzato je CSko stejně jako SC2 na ústupu a už hodně dlouho jsem neviděl, že by bylo CSko divácky masovou záležitostí. Vylepšení hry je ejdna věc, ale progaming je dneska hlavně o penězích a dokud někdo neinvestuje podobné peníze jako Riot, tak se pozice LoL vůči ostatním nezmění.

      Ale s olympiádou souhlasím a to ne proto, že by na to hry neměly, ale protože se na to jednoduše nehodí. Vlastní akce jako třeba World Cyber Games jsou v tomhle ohledu mnohem lepší.
      • tonnymontana
        WOCZLF: ahoj

        tak urcite se nebudem hadat co je zajimavejsi sledovat to ma kazdej nastavene jinak zejo ja jenom ze to mohlo byt v clanku napsane trosku mirneji i kdyz to neni napsane zase tak tvrde. ano CSko ma urcite mene fandu kolem toho ale jak pise koment podemnou mam pocit ze ted zase trosku roste preci jen GO se povedlo co si budem rikat a i kdyz ja nesleduju zapasy tak obcas neco prectu. Prijde mi ze csko naopak dost umrelo kdyz se scena rodelila na 1.6+source a ted se spojila co to lso v GO. mozna jsou cisla jina ale tak pamatuju jake to bylo a jake je to ted i kdyz hraju uz jen obcas a narazove.

        doba se zmenila, pamatuju jak vznikal kazdej den nejakej novej klan v cod,cs,vietcong atd bylo to silene:)

        s tou cenou spartanu ok beru to. jen me stve ze kazdy mlzi kolik ma penez pritom kdyz se zeptas pokladni klidne ti to rekne, nevim zda chteji usetrit na danich a proc jim o otm zakazuji mluvit smlouvy kdyz pri prestupu fotbalisty do velkeho klubu se radostne rozhlasuji astronomnicke castky pritazene i za korinky vlasu :D
        • woczlf
          Jasně, chápu. V textu je to pochopitelně bráno z ménho pohledu a rpavda také je, že s Counter-Strike nemám téměř žádnou zkušenost.

          Mlží se i s mnohem banálnějšími věcmi. Třeba EG je fakt peklo a smlouvy mnohdy zakazuji i hrani jiných her nebo zákaz konkrétních slov a frází na streamu ....

          Ale jsem rád, že to vzbudilo vůbec nějakou odezvu. ;) Moc jsem nedoufal, že to někoho vůbec zaujme.
          • tonnymontana
            wolf:

            jasne u me to zbudillo zaujem pamatuju jak jsem hraval progamingove cs 1.6 top byl jeste nejakej ceskej svaz nebo co uz si to nepamatuju ale byl to zacatek progamingu v cz tenkrat se menil top klan kazdej tyden a v kazde hre byl max jeden dva hraci/teamy co nesli porazit:)

            clanek jsem precetl celej coz je co rict puvodne jsem se mrknul jen na odstavec ale urcite pokud mas v planu psat dal o progamingu tak zkus vyspovidat nejakej cs:go team jak to vidi ted s minulosti a budoucnosti mam takovej pocit ze kazdej hrac si csko aspon jednou zkusil a hodne lidi ho hraje jako relax sem tam. takze nejake okenko by bylo fajn pac o lolu a dota ctu porad a vubec me to nezajima coz je skoda i kdyz chapu ze prodejnost a clanky urcuje vetsina coz je lol,dota. ale treba divil by ses (omlouvam se za tykani ale snad se to tady snese) vietcong byl hodne hrana cz hra pak se púrestal uplne hrat a pred par dny jsem koukal jako puk kdyz mezi par hrama na online turnaji byl i vietcong:) ale to je spis zajimavost tam je ta zakladna asi fakt prtava
      • Asharak
        Mě naopak přišlo jak se hrál poslední DreamHack, že CS:Go se konečně rozjelo, 250k nebo kolik diváků ze všech streamů (snad to tak říkal) je dost dobré řčíslo, navíc to bylo divácky dost atraktivní (SC2 už mě nebaví, a do teď mě přestávalo bavit i LoLko sledovat).
        Nejlepší je pád NiP na druhé místo a teď se navíc NiP LoL team nedostal do LCS kde se dstávají prachy od RIOTU přímo takže RIP NiP jak se píše :D

        Ale pravda je že RIOT je jediný kdo e-sport posunul zase o kus dál formou platů 8 profi týmům v jejich turnaji LCS. Valve dalo akorát pár mega jako výhru toť vše :(
      • Jack1947
        Sport jako sport ne ? At hry maji svoji vlastni velkou Soutez stejne jako Olympijske hry a mistrovstvi sveta v hokeji ci Euro.... bude i herni hlavni je ze budou penize a o to slo vzdy a jde predevsim. CS snad se ani nak nebralo ne moc v progamingu spis Quake3 a mozna tedy urcite Painkiller... to je jak COD asi to neni pro hrace zazivne a zabavne moc.
    • tonnymontana
      ze vyrostou ze hry myslim tim ze proste jak jim bude tahnout na 30 obcas si zahraji nejakou hru srdcovku , novinku ale uz to nebudou hodiny u pc, hold prace,rodina atd
  • Kings Bounty milujem...vsetky diely.....ale poslednych par mesiacov som zavisly na Kings Bounty legions, tak ak to niekoho bavi, hura na Kongregate, do boja a craftovania.... a kludne ma kontaktujte novy clan member sa vzdy zide...
    je to sice free to play/pay, ale ako jedna z mala sa da hrat uplne v pohode aj bez platenia
  • Naprosto nezajimavej kus HW a tolik humbuku kolem neho.
    Vitez novych konzole wars byl jasny jeste nez vubec zacali -> steam masinka konzolova
    http://i.imgur.com/LMac1Z9h.jpg
  • Tak ne . progaming mne nezajímá , protože tam není Fallout a Wariors of the North už jako každý správný fanda série už pár měsíců vlastním .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit