-
Osobně nejsem nějakej zarytej fanoušek skyrimu, ale ta recenze mě docela naštvala. Jen trolling a podporování oblíbenýho hatu. Plochost většiny questů; jednoduchost dungeonů(jsou i vyjmky), soubojů(u těch už se to dá řešit v menu případně módem, aby byli složitější) jsem taky zaregistroval, ale stejně si nemyslím, že existuje moc her s tak vysokou produkční hodnotou a atmosferou jako je skyrim. Navíc čtvrtinu recenze kritizovat vesměs tutoriálovej uvod mi taky nepříjde, že by mělo vypovídající hodnotu. Systém perků je zcela funkční a zkoušel jsem to pro více jinak zaměřených postav, takze tam bych s tebou už vůbec nesouhlasil. Ve výsledku člověku daj na hraní velkej uveřitelnej svět a svobodu navíc podpořenou komunitou, která do toho světa přidává od grafiky, přes lepší menu, předměty, herní obsah, lokality až po herní mechanismy, takže spoustu neduhů lze odstranit. Je to o tom, když si to někdo chce umyslně ničit nebo nemá chuť ten svět objevovat, tak si najde všude něco na kritizování. Což vlastně platí i u Mass Effektu. Prostě když člověk chce najít v pravidlech světa chyby, tak je najde, ale když si chce tu hru zahrát a užit si ten svět jako by čet knižku, koukal na film nebo sám hral v tom daným světě svou roli, tak si tam to dobrý užije. Pokud v sobě člověk nemá tuhle fantazii, tak nemá hrát otevřený světy postavený na atmosféře a šáhnout spíš po skriptovaným koridoru, kde mu někdo odvypráví konzistentnější příběh...,ale ani tam se člověk klišé nevyhne.
-
-
Opravdu se omlouvám, že tě moje recenze tak zasáhla. Vůbec nevím proč se tu bavíš o modech, pokud chceme být objektivní, tak recenze musí být v původní verzi itak jsem jeden mod na inventář použila. O příběhu nemá cenu vůbec diskutovat, to je fraška pro děcka. Takže ti přeji ať se z toho šoku, co jsem ti udělila brzičko vzpmatuješ.
-
-
Ještě že nerecenzuješ třeba literaturu. Myslím, že Tolkien by ti přišel taky jako nezáživný klišé.
-
nahodou perky a animace se mi v skyrimu dost libili, jinak to nema cenu moc resit protože je skyrim kompletne na hlavu
ale to s tema cachama je dobry postreh, podobne to bylo tuším i v morrowindu že clovek musel splnit nejake narocnejsi testy.
ale kdyz nic jineho da se skyrim hrát tak, že budete bydlet v nejake jeskyni a prolezat ten svet a zabijet vsechny debilni npc-čka. velika škoda, kdyby to dostal do ruky nejaky dobry dizajner (ktery delal treba Fallout new vegas), mohlo by z toho byt velice povedene fantasy rpg *13* -
Koupil jsem před půlrokem ve slevě na Steamu a teď jsem to rozehrál. Nejprve musím nesouhlasit s autorkou, že hra je určená pro desetileté děti, neboť přísný rating ESRB vyřkl ortel M "Mature", což znamená 18+. Za druhé je to fantasy a to samo takové bude asi už navždy jedno velké klišé. Za co jsi vlastně dala 5 z 10, co bylo positivní na tvé herní zkušenosti.
-
-
ze je tam videt krev neznamena, ze je to hra pro dospelaky *3*
-
-
Kupodivu se Recenze dala precist celkem dobre... ovsem, narovinu kdyby jsme to brali opravdu Nadnesene hoodne z prihmourenima ocima)HOOODNE) tak vlastne ma informacni charakter stejne jako predtim ME na bodu mrazu, kritika dejme tomu dulezita ano ale neni hlavni a uz vubec ne takhle, vlastne neni popsan ani ducvod nelibosti a to ze tam jsou vypsane
nudne questy a nudnejsi npc nebo co... *7* Uch oh, bida s makem.
Samozrejme je moznost zlepseni a nato neni nikdy pozde. Tedy doufam.
Kazdopadne i jako trolling by to vyznelo nic moc, to myslim vazne pac se opakuje to same jako ME minusy budou to se neboj a dalsi komentare zjevne take. (Nebo plusy no... ktery jsem ani nevim proc asi kvuli + dal i ja). -
-
Kritika od toho, co má nejméně co kritizovat a měl by si zamést na vlastním prahu. V recenzi je popsané vše, chyby, nelogičnosti i plusy. Proč kritizuji je tam vše popsáno a vysvětleno, čili tvůj komentář je naprosto zcestný jako většina tvých příspěvků. *3*
-
-
Je to takove polopate, no jak se da rict. To ze nepisu tak jak se nekomu nehodi do kramu, jeste neznamena ze bych nemel mit nejake pravo kritizovat, tedy pokud se to tak v nasi demokraticke spolecnosti tak brat da. Napsal jsemjen svuj nazor tot vse. Zalezi jestli kritiku ten dotycny prijme. Mmioto pozitiva tam nebyli skoro zadna, ja tam vidim jen negativa tot vse.
Urcite pis dalsi a dalsi recenze, jen snes kritiku. Odkohokoli nejen me.
-
-
Já ti tvůj názor teda brát nebudu, ale za prvé...učíme se všichni, že?
Za druhé...recenze není od toho, aby ti někdo popisoval hru, od toho existuje taková věc, která se jmenuje NÁVOD. -
-
Jo no, popisovat ale co ji konkretne vadilo a proc ne i kdyz tady ten popis tedy celkem byl vhodny.
-
-
Vzdyt to tam popsala - obtiznost a hloubka tak pro desetilete deti. Jeden den jsi z toho nadseny, druhy den uz si nemuzes vzpomenout, jak se ta hra jmenovala;)
-
-
-