Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79619 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pilgrim66

    Games v roce 2003

    Trocha nostalgie

    http://web.archive.org/web/20030529094633/http://games.tiscali.cz/
    • tenhle skin webu si pamatuju :D
    • Inquisitor
      To bylo ještě za laskavé vlády, budovatele návštěvnosti Tiscali Games, Jendy Doskočila. Uf ještě že už má svůj blogísek :)
      • Jack1947
        https://twitter.com/jaydeecz

        Nenapadlo me ze tento Pan, nekdy vystupoval ba primo vedl GAMES. *8* Diky za info.
        • frag.ment

          Konami potvrdilo speciální edici Castlevania: Lords of Shadow 2.

          Jó, to jsi ještě nebyl na světě..
  • Malleth

    První záběry z Lords of the fallen

    http://www.ign.com/videos/2014/02/10/seven-minutes-of-developer-gameplay-lords-of-the-fallen

    Podle mě to vypadá to fantasticky. Take my money.
    • A kdy to má vyjít? Tady je napsáno 2013, games.cz mě začíná slušně s*át.
      • Malleth
        2013 už asi nestihnou no.
        V tom videu říkal že to má vyjít koncem letošního roku.
        Data vydání tady na games ignoruju už docela dlouho. Radši jedu vgreleases.com
  • kennyB

    Byla zrušena Kickstarter kampaň pro fanouškovský film na motivy Minecraft.

    Tak to si hodně dětí zapláče *1*
  • BF4 Second Assault

    No vyborne, skvele, fakt uzasne... Takze vsetky kecy EA ohladne toho, ako bude snad komplet CELY tim DICE od rana do vecera fachcit na tom, aby KONECNE dokoncili BF4, ktory pritom uplne jednoznacne vydali v NEDOKONCENOM stadiu... A taktiez zvasty, ze kym sa BF4 nedostane zo stavu TOTALNEJ zabugovanosti do stavu uplne beznej hry, ktora skratka funguje tak, ako ma a nie podla toho, ake je prave vonku pocasie, tak az POTOM sa budu i nadalej venovat napr. vyvoju jednotlivych DLC, smankote!!! *16*
    Ale jasne... ako vzdy pri EA islo len o to, aby doslova zavreli, s prepacenim, hubu nam vsetkym, ktori sme si nanestastie BF4 zakupili, ba dokonca este i s prvym DLC China Rising... A aby to nestacilo, tak v ramci novych Terms & Conditions stihli zaviest na Battlelogu VELMI KRUTU cenzuru (pisal som tu o tom dlhsi komentar na inom mieste)... No ja uz fakt nevladzem... Skratka, ja uz ani NENACHADZAM TO SPRAVNE SLOVO, ktore by vlastne dokonale vystihlo co je Electronic Arts za d3mentu distribucnu spolocnost... Take slovo sa snad v ziadnom pozemskom slovniku ani nevyskytuje, nakolko EA zarucene nemoze byt z tejto planety....... Oni sem proste prileteli odniekal z prd3l3 a povedali si, ze tato planeta je vhodny kandidat pre ich dalsiu cinnost. Nuz... a AKO ta cinnost vyzera a coho vsetkeho sa vo finale dotyka........... hmmm, myslim, ze na to sme uz vsetci davno prisli, akurat s tym nemame moznost prakticky nic urobit.
    Tfuj, az mi je z toho vsetkeho zase raz na blitie... *11*
    • Tushan
      tak já doufám že si další jejich sra.. už nekoupíš. ono je hrozně fajn když lidi nadavaj jak je to anebo ono špatně ale vyjde další díl a stejně se ho poběží zase koupit *7*
    • Jack1947
      Nojo, tak oni radi kecaj a zaroven lzou aby meli dostatek casu na sve vydelecne DLC... jop, nekupovat a nepodporovat tyhle GAUNERY!
      • No, ono je totiz pomerne viac nez iste, ze keby to cele bolo len na rozhodnuti zaj3ban3ho EA, tak to by sme okrem uplne povodnej hry (t.j. tak ako to bolo pri BF3 a teraz BF4) nie cca 5 DLC (aspon tymto tempom to zatial vydavaju), ale miesto toho by sme tu tych DLC mali moznos kludne aj 10. Ved preco by aj nie, ak by kazdy z nich stal pre ludi, ktori si Z VELMI DOBRYCH DOVODOV (mna nevynimajuc) proste NEKUPILI Z4SRANY PREMIUM UCET, ktory len stale viac a viac utvrdzuje v milnej predstave, ze hraci su z ich Battlefield hier totalne "odvareni" alebo co. Ano, MY HRACI SME Z HIER EA SKUTOCNE ODVARENI, ALE Z UPLNE INEHO DOVODU, HERNAJS HIML HERGOT!!!!.......... A inak btw, to, ze konkretne cely slavny BF4 je skutocne v reali vlastne len MIERNE upgradnuta verzia BF3, je proste fakt............ vsetky vlastnosti danej hry tomu nasvedcuju a iba TOTALNE SLEPY KR3TEN BY SI TO NEVSIMOL!!! Preto sa niet co cudovat, ze vacsina hracov oznacuje BF4 skor ako BF 3.5 a nie ako regulerny stvrty diel. Ved napokon, presne taka je i pravda. Ako by mohol niekto BF4 oznacit za plnohodnotny UPLNE KOPLET NOVY titul??? Zrejme len nejaky kruty ignorant, ktory napr. nema ani paru o tom, o com bol BF2 a rozne dalsie tituly z Battlefield serie. Ako som mal moznost sledovat ludi na Battlelogu, tak TRADICNE tam samozrejme prevazuju rozni soplacki teenagerski trollovia, ktori samozrejme nevedia nic ine, nez prave trollovat na vsetky strany, ale aby nebodaj uznali, ze skratka trebars my......... o cosi viac odrastenejsi hraci, si skratka pamatame na KAPANEK ODLISNE SPRACOVANE HRY....... tak to uz NIEEEEEEE.... na to je totiz ego kazdeho trolla az prilis vysoke, nez aby eventualne priznalo pravdu.
        Nuz... takze potom sa nemozme cudovat, ze na celom diskusnom fore games.cz to vyzera tak, ako to vyzera................ a to uz radsej vobec nespominam diskusne forum na Battlelogu, kde sa trollovia priam vyslovene zoskupuju........... asi planuju nejaky ten frontalny utok alebo fakt neviem co ine.
        Kazdopadne, cela situacia okolo BF4 je jedna OBROVSKA fraska a zaroven ide o jeden z mala pripadov (a zaroven PODVODOV), kedy skutocne nejaky distributor TOTALNE nasr4l jednotlivych poctivo platiacich hracov a ti su teraz MAXIMALNE n4srati.......... kiez by to timto ludom vydrzalo i nadalej a EA by konecne utrpelo aspon nejaku porazku. Zial, obavam sa, ze z toho zase raz nic nebude a EA z toho celeho -- jak inak -- vyjde ako neohrozeny vitaz........ nech zije kapitalizmus v jeho najhnusnejsej -- konkretne EA -- podobe...
        Avsak, azda budme pokojni... ku dnesnemu dnu sa snad zatial ZIADNEMU hernemu distributorovi podarilo prezit na scene nejaky vyrazne dlhsi cas... Pekne rad za radom padali jednotlivi distributori jak jablka a Windows na jesen....... Uz len z tohto dovodu pevne verim, ze napokon skor ci neskor sa pekne krasne dostane do patricne cervenych cisiel aj EA a nasledne s takym hrmotom padne k zemi, ze budeme len ziiiiiiiiirat jak vyorane mysi... Jediny problem spociva v tom, ze nikto nema sancu odhadnut kedy konkretne sa to stane...
        Mozno zajtra........ a mozno nikdy............. *10*
        • Moc to prožíváš. Zklamali tě, příště nekupuj. Já například na PS4 verzi BF4 bugy mám, ovšem jen opravdu kosmetické. Nic co by mi jakkoliv zkazilo zážitek ze hry.
    • kennyB
      Já tam na začátku tolik bugů neměl, jediný co mě na něm štve, je to klouzání tanků. Poslední opravnej patch se mi stáhnul dneska (konzole), ale co tam vylepšili jsem zatím nezkoušel.
    • A můžeš mi říct, proč tu zabugovanou srajdu kupuješ? Právě díky lidem jako jsi ty tu máme takové polotovary v prodeji.
      • Protoze me bavi to hrat?
    • BF4 sice nehraju, ale mám pocit, že tohle DLC mělo jen časovou exkluzivitu na nějaký peasantbox, takže už je dlouho hotové (od 22. Listopadu, konkrétně).
      • Hotové? Fakt jsi to napsal? :)
        • No dobře, kromě portu. Nebo mi něco uniklo?
          • Já to spíš myslel tak, že označit zabugovaný šmejd jako hotovou hru ... :)
            • Aha. No, to nevim, já to hrál minulý víkend asi 8 hodin a na moc bugů jsem nenarazil. Jen jsem se přesvědčil, že od BFBC2 ta hra urazila datadiskovou vzdálenost.
    • Ronox
      Lepší? *4*
  • Firefox (64bit) používám cca 5 let a za tu dobu mi spadl 0x
    • Žádná oficiální verze 64bit Firefoxu nikdy nevyšla a pokud myslíš tu neoficiální, tak ta tu rozhodně není 5 let... takže nelži...
      • myšleno 64bit windows ty lamo. to snad dá rozum.
        • Spades
          Tak to si id1ot. Windowsy nemají s browserem nic společného. 32bit software jede na 32bit i 64bit windowsech úplně stejně... demence toto.
          • IQ200...to hovoří za vše *3*
  • Predátor uhrovitý

    Uhrovitý a zakomplexovaný predátor zase rozdává rady a ví hovnoo. Proč taky neřekneš, že Firefox je suverénně nejpomalejší browser. Má problémy s flashem. Dost často padá bez příčiny.
    • FF uz rozhodne nie je najlepsi browser

      Zial, presne tak. Kedysi bol FF rozhodne jeden z najlepsich browserov, ale uz je to peknych par rokov, co sa jeho celkova rychlost spomalila snad dvojnasobne, okrem toho, ak ma clovek pootvaranych vela kariet so strankami, tak vlastne tym skor riskuje, ze po chvili sa cely FF kruto spomali a v horsom priapade sa rovno zdrb3 do Wokien (bodaj by aj nie, staci si pozriet, do akej miery vytazuje FF s tolkymi otvorenymi kartami CPU a taktiez kolko uziera z RAMky). A taktiez je pravda, ze specialne vsetky posledne verzie FF skutocne maju problemy s prehravaniam Flashu... kolko krat sa mi uz stalo, ze mi FF po spusteni Flashu zacal stvarat take roztodivne veci, az som nechcel verit, ze prave TOTO je ten niekdajsi, vcelku legendarny browser!!!
      Ale ano, mozeme ho tu obhajovat od rana do vecera, ale aj tak to nic nezmeni na fakte, ze proste celkova stabilita + rychlost FF uz daaaaaavno isla pod kytky... Ale ked je raz niekto presvedceny cisto o svojej pravde, t.j. ze proste FF stale je najrychlejsi, je najstabilnejsi a kopec dalsich p1covin, tak nech sa paci.... nikto nikomu nebrani, aby FF pouzival i nadalej. Napokon, ja som tiez do istej miery nuteny s nim stale pracovat, ale to neznamena, ze neuznam vsetky jeho chyby!!!
      Paneboze.... zase raz je to tu samy troll a dla toho, samozrejme, ta diskusia aj vyzera *7*
    • Inquisitor
      To jsou zase hádky jako ze školky. Ano podle toho kdo co používá, považuje za nejlepší. Něco novýho?
      • Len ho nechaj, leci si tu svoje mindracky chudacik chytrolin.
    • Tohle byla reakce pravděpodobně na mě. Tímto se omlouvám všem bezejmenným spolubojovníkům zde. Opět zde ukazuješ svůj komplex z Predátora. Je to tvá intimní věc a nechápu, proč tu krmíš neustále ostatní tímto, myslíš, že je to zajímá? Druhá věc aneb k věci - prohlížeč. Na to můžu říct jen jedno, evidentně o tom víš houno. Tak si seber svá pluska a zalez do díry kam patříš.
    • Tobě ty pluska vždy tak nenápadně lítají.
      • A tobě zase mínuska :DDD
        • To jsi ještě neviděl dole jak tam nenápadně naskočilo tolik mínusek za dvě minuty :)))))
  • CRYPT

    Každý hráč PC verze Call of Duty: Ghosts, který bude používat software třetích stran, dostane permanentní...

    *1* *1* *1*

    Ne, radeji knihu
    • To jako, že nemá dostat ban, ale knihu? Vcelku zajímavá myšlenka. *3*
      • CRYPT
        mysleno, ze cod ne, radeji knihu :)
  • Každý hráč PC verze Call of Duty: Ghosts, který bude používat software třetích stran, dostane permanentní...

    To fakt někdo hraje takto zkrypleně?
    • FOV

      se změnou FOV myslím ..
  • Pilgrim66

    Ad Chrome, dovolím si malou zkrácenou citaci, věř, že to je nejhorší prohlížeč, co můžeš mít. IE nebrat. Lišku nebo Operu, osobně mám Firefox a bez problémů :

    gůgl mrzák™ slouží primárně k odevzdávání svýho internetovýho profilu firmě google, tudíž je vybaven všemi prvky, monitorující tvoje chování na internetu...

    vyjma všech šmírovacích procesů, který s prohlížením stránek absolutně nijak nesouvisí, pak taky prohlížeč obsahuje několik funkcí, který jsou naprosto neslučitelný s provozem na slabších, než nejmodernějších, sestavách...

    po trochu intenzivnějším použití (řekněme 10 hodin provozu) nasbírá gůgl mrzák™ takovýho smetí, který permanentně indexuje, že se stane notně neohrabaným...

    preemptivní cache, která je v základu zapnutá, tomu vydatně pomáhá...
    • Pilgrim66
      Ja jsem mel pravdepodobne pouzil vsechny vetsi browsery v minulosti. Zacinal jsem na Firefoxu, presel jsem na Operu a skoncil jsem u Chromu. je nejrychlejsi, nejprehlednejsi a nejstabilnejsi co jsem mel. Google naseptavac se da vypnout pomerne jednoduse (je to i nekde v tom linku co jsme tu hazel). Co se tyce provozu, mam AMD X4 965 BE, coz je 4 roky starej procak a nemam jedinej problem.

      Co se tyce smirovani, rad se poucim a prectu si nejakej KREDIBILNI (verohodnej) zdroj o tom. Do ty doby to pro me bude jedna pani povidala o tom, ze Google chce zavist New World Order.
    • Jack1947
      Explorer a Chrome nemam rad ... a to ze je taky narocny no pfuj... Ohniváliška je bezkonkurencne nejspolehlivejsi. Takze asisouhlas i kdyz toho bez nicku moc nemusim. *3*
      • kennyB
        Jj, liška je dobrá. Měl jsem avanta, ale rychle jsem se ho zbavil, protože mě každých pár minut házel na libovolnou stránku *1*
        • Jack1947
          Mela par kiksu ze vytezovala CPU kdyz bylo v starsich verzich zapnuto nekolik listu... obcas pad na nejakejch strankach - to se mi nestalo dlouho.

          http://www.ibtimes.com/firefox-vs-chrome-mozilla-takes-top-honors-latest-web-browser-grand-prix-1330329

          *3*
          • zaprvé tohle je starší graf a zadruhé v tom grafu více je lépe, jestli nevidíš
            • Jack1947
              Odkdky se hodnoti tedy mene = lepe. Jedno jak starej ale FF je 1 takze to tak je. Nebo sis to rozmyslel ?
      • Jacku, gratuluju. S Firefoxem (mrzákem i IE) máš naprostou pravdu. Napsal jsi normální a pravdivý příspěvek. Lepšíš se.
        • Jack1947
          Jo, tak takhle to je kdo s tebou souhlasi pise spravne a kdo napise neco proti...

          Jinak kdybych chtel prohlizet stranky a nechtel bych aby se mi uklafdala historier a cookies pouzil bych OPERU. Je o moc vice komfortnejsi nez CHROME. Stabilnejsi.
          • Tady jde ale především o to, že Mrzdák, případně IE .. ti šíleně sviní počítač, něco si o tom zjisti. Je to otevřené jak ... By jsi se divil, kolik sraček tam běží na pozadí o kterých nevíš. Je to známá věc, bohužel ne všeobecně.
      • Kterýho bez nicku? Evidentně je nás tu víc.
        • Jack1947
          Vidis, o tom jsem mluvil tento ani nevi ( coz je evidentni hloupost pac to vi moc dobre koho myslim).

          Jde to poznat podle toho jak pise, ma svuj vyhraneny styl a cit pro "detail".
    • Ty seš odborník. Firefox je jen laciná kopie Chromu. Opera to samé. Takže na Win 8 jedině IE, který je nejrychlejší a zabírá málo paměti a na Mac Safari...
      • Opera se stala "kopií" Chromu celkem nedávno (verze 12 a starší nemá s Chromem pranic společného, kromě defaultního vyhledávače), ale jak Firefox může být kopie Chromu (který je "kopie" Safari), když tu je nějaký ten pátek déle, to mi není tak úplně jasné. Prosím o osvětu.
        • Pozuji nové verzy a ne staré takže nějaká Opera 12 je mi u zádele. Firefox? Myslím ve verzi 28 přijde nový look, který je jen kopírka Chromu. Takže tu máme 3*Chrome nebo IE na Win.
          • Aha, ty jsi jeden z těch, kteří jsou přesvědčeni, že UI=vše. OK, dík. :)

            Jinak mě O12 u zádele není, když jí každý den pořád používám.
            • Nech ho. Typická nevědomost, takhle žije spousta lidí. Ať si užívá svůj IE nebo Mrzáka.
  • Lukyz

    Batman: Arkham Origins team prioritizing DLC over bug fixes

    To je zase jednou parádní přístup *1*
    Ve zkratce - tým se již nebude zabývat opravou bugů, které nebrání dohrání hry!
    Z článku bohužel není jasný, zda se na to vykašlou úplně nebo dokud nedokončí další DLC, ale tohle hlásat směrem k platícím zákazníkům mi přijde na hlavu.

    Celý článek: http://alturl.com/hmnhu
    • http://www.joystiq.com/2014/02/09/batman-arkham-origins-team-prioritizing-dlc-over-bug-fixes/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit