Přejít na výpis diskuzí

Opravdu 10/10?

ČTENÁŘSKÉ RECENZE 4.1.2014 
5 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrá, nebudu se tu popotahovat s fandama. Ta hra má nedostatky, které jsem popsal a nezdají se mi zrovna subjektivní. Každý máme evidentně jiná očekávání a jiné zkušenosti.
    Taktéž jsem si doplnil vzdělání a dohledal jsem si Dana Vávru, když vás tak moc trápí:) Designer Mafie? Ta mě ale bohužel bavila víc než Deus Ex HR ;)
  • Cosi
    Tady si někdo hraje na Dana Vávru, co :-D
  • Je to možné, přeci jen stárnu :) Plížení jsem samozřejmě zkoušel, tak půlku hry, ale přišlo mi to zbytečné. Nevím, kdo je Dan Vávra, ale já osel nejsem ;) Prostory se neopakovaly, ale uvěřitelné nebyly. Pod uvěřitelností si představuju, že svět okolo mě není jen několik účelově poskládaných chodbiček vyplněných lidmi pouze ve věkovém rozmezí 25-30 let, že větrací šachty nepovedou jen z hlavní chodby do chodby nepřístupné, hlavní vstup do domu nepovede přes požární žebřík, atd. Např. v tom Mass Effectu se to povedlo víc. Ale jak už jsem řekl, možná mám jen laťku nastavenou příliš vysoko, navíc stíhám už jen 1-2 hry ročně a je možné, že ostatní hry jsou na tom hůř.
    • XXDarthVaderXX
      Takový, voustatý pán *3*
  • Kamaráde, je vidět, že jsi to hrál stylem, že jsi ze hry neměl fakt nic. Zahraj si to na non-lethal stealth a povíme si něco o obtížnosti. Prostory byly super (to s uvěřitelností, to opakuješ jako osel Dana Vávru?), hlavně se neopakovaly.
    Co se týče příběhu, ten mi přišel na celý hře naprosto nejlepší. Takhle do detailu rozpracovat sociální nepokoje, zájmový skupiny, různý prospěcháře, něco takovýho se naposledy povedlo snad v Mass Effectu (kterej teda já osobně považuju slabej, co se týče věčně se opakujících prostor).
    Ještě k hlasu hlavního hrdiny - ze začátku jsem si na něj nemohl zvyknout, ale po necelý hodině mi přišlo, že k tomu naprosto neodmyslitelně patří.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit