Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • conflig
    není co řešit.. koupil jsem za 2 eura a za hodinu hraní my padl item,který jsem prodal za 3,5 eura.. takže jsem na tom ještě vydělal :) nehledě na to, že jsou mapy povedené
  • oktavius66
    Jsem opravdu veliký fanda herní značky Counter Strike a mám z Global Offensive velkou radost. Nechci být považován za herního maniaka a povaleče, ale mám nahráno 1025 hodin a nedokážu uvěřit svým očím, uším a nevím vším čím ještě, že mě to stále baví.
    Counter Strike není jenom o střílení ( Samozřejmě že jinak je ) , ale taky zde potkáte spousty nových kamarádů... Jelikož hraji Countra už asi pomalu 7 let, tak už jsem těch lidí docela spousty potkal. Spousty z nich znám osobně a jsou to fajn lidi. Counter Strike má však prazvláštní komunitu... Spousta lidí naopak se vzteká kvůli každé blbosti, kterou nepochopím. Spousta lidí vám třeba začne nadávat, že jste určitého hráče nepokryli i když na vás vyletí 4 Teroristé s AK a P90...
    Hra je skvělou odreagovačkou, ale naopak i skvělou ''NERVOVAČKOU '' *1* . Někdy jsou hráči tak neuvěřitelní haluzáci ( LUCKER ) až máte chuť rozbít celý PC nebo dokonce celý byt...
    Ale jedno je jisté: Už to není Counter Strike... Stále nové Updaty přidávají spousty hraček, které nejsou ani potřeba, naopak vypadají pouze líp pro zrak. Např. takové AUG nebo SG 553 mají nově vylepšenou optiku ( myslím tím v zoomu ), které vypadá skoro úplně ne-li naprosto totožně jako v Call of Duty... Ale neřeším to. Nejsem přece idiot, abych to kvůli tomu přestál hrát ( někteří, které znám po tomhle updatu ukončili ''kariéru'' CSGO *1* ).
    Ale k dalším věcem: Většinou, když vyjde okamžitě nová operace nebo Bedny se skiny, tak prostě nevím proč ( je to zřejmě má vada) , ale podvědomě si musím dobít kredit do STEAM peněženky, abych si mohl koupit lepší skin na zbraň. Přitom je to pouhý nesmysl, který se v tradiční zbraní v ničem neliší. Jako bych nevěděl co s penězmi. Zvlášť v dnešní době, kdy člověk obrátí 4x korunu než si něco koupí. Už jsem si nejméně 5x řekl DOST ! , ale včera jsem zase neodolal. Je to jako s Alkoholem. Prostě Droga, kterou musíte mít. Jde vidět, že spousty lidí této závyslosti podléhá, protože když se podíváte na ty ceny a historie prodaných kusů za jakou cenu na komunitní marketu... No je to šílené. Nůž, který ve hře vytáhnete málo kdy ( snad jenom při běhu ) stojí 350 Euro. Některé samozřejmě i 80 Euro. Stále Přitom jde jenom o vzhled a lepší animaci při vytahování. Znám blázna, který obětoval svou výplatu kvůli StaTrakového Karambitu ( nejdražší nůž ve hře ) Zkráceně řečeno: Global Offensive je ždímačka na peníze ! Když jsou lidé takový idioti a utratí 250 Euro za virtuální zbraň... No nepochopím tu demenci. Sice je tu přísloví: Máš peníze, kup si ! Tím ale nechci hru odsuzovat. Je dobrá hra, která zabaví na hodně dlouho.
    Ale toto mínus se dá proměnit ve velké PLUS *3* . S touhle hrou se dá parádně vydělávat s pohodlí domova. Něco jako sekundární zaměstnání u kterého se bavíte *1*. Už jsem si taky přes to pár desítek Euro vydělal. Naopak jsem do toho aspoň 40 Euro vložil... Ale vyděláte si s tím na slušný hry. Ne tak drahé jako Call of Duty, které stojí 60 Euro, ale třeba na nějakou ve slevě za 10-15 Euro není problém.
    Jsou fígle, které můj kamarád má otestované. Dám příklad: ( třeba někomu pomohu ) Pokud hrajete LOBBY ( Competetivní mód s přáteli ) , tak víte, že jsou za výhry hodnosti. Fígl je v tom, že když máte vysoce nízkou hodnost tak vám z beden padají kvalitnější a vzácnější zbraně než těm lidem co mají hodnost vyžší. Proto je dobré mít 2 účty: Jeden na dropy a druhý na normální hraní. Kamarád od kamaráda právě na tom účtu, který má na dropy si vydělal nejméně 250 E za měsíc. Spadly mu 2 nože v hodnotě 100 E a StatTrak AK-47 ( StatTrak: počítadlo zabití s danou zbraní )
    • Dobrý den nedal by jste mi nejaky skin . prosím
    • Jsem na tom podobně ,akorát tvůj názor na hledí (kolimator) je scestnej :-):-) ,takhle ten kolimator u auga a sg měl vypadat dávno ,jo a ještě hraju s kamosema co máj i vysoký i malé ranky a nikomu ještě nedropnul nůž ,já chci taky :-D . Jinak CS GO je nejlepší MP hra poslední doby pro mě ,samozřejmě jediné v competetiv módu.
    • Sorry kámo určitš budeš mít asi plodný názor alee to se nedá číst :D:D Nemůžeš rači příště stručněji ? :D
      • oktavius66
        Jooooo občas napíšu i krátký komentář ... Nějak jsem se rozepsal a takhle to skončilo. *1*
  • zmetpismen
    Muze mi nekdo poradit ? Kdyz chci koupit pomoci te stranky za 2,99 tak me to prepoji do hry ale tam vidim jen pass za 1,99 a klic k bedne za 1,79. A dodatkova jde to platit jen ze steam penezenky ?
    edit: Za ty 2,99 by to mel byt pass, coin a jeden skin ?
    • Larky
      Ty 2,99 jsou dolary, 1,99 přímo ve hře eura. Koupit ten pass jde jen přes Steam peněženku, takže si na ni musíš třeba skrz paypal přidat minimálně 5 euro...poté přímo ve hře si ten Phoenix pass prostě koupíš.
      • zmetpismen
        diky to jsem si nevsiml a cekal jsem prepocet 1:1
  • Já pendluju mezi 2AK a hvězdou, jasného cheatera potkávám prakticky každý den. Já sám už jsem dostal 365 dní ban, který ale následně sám zmizel. Rozhodně ten overwatch nepovažuju za geniální věc.
    • Kozy
      Tak to jsem nevěděl že na těch vyšších rancích je to takhle špatný. Že to těm blbcům za to stojí.
      • nejvíc jich je u Global Elite, nejlíp se to pozná třeba když jde na B u Dusta2 a proskakuješ dveřmi tak že vyskočíš na místě
    • A mělo to být do vlákna kde píše Kozy a Salem o cheaterch.
  • spook.y
    Je to dobrý způsob jak si vydělat na steam hry. Z minulé operace jsem měl cca 30 euro...kamarád otevíral bedny pravidelně a haluzák dostával zbraně za 20-60 euro a padlo mu jich teda dost. Takže ten má vystaráno. Ty nové bedny budu hned prodávat.
  • Kolik vydělává to prodávání beden? Mohu se zeptat? Mám jich spoustu a k tomu ještě nějaké blbosti.
    • oktavius66
      Vydělává to právě neuvěřitelně moc... Hlavně ty bedny ! jenom za 10 sekund se jich prodá nejméně 100 kusů...
    • Jak které jak kdy :) ,nejdražší jsou úplně nové a nebo ty nejstarší.
    • http://steamcommunity.com/market/
      • Ok, ale kupuje to vůbec někdo? Pardon, že se tak blbě ptám.
        • Kozy
          To si piš že kupuje. Třeba té nejstarší, která měla donedávna nulovou hodnotu se zvedla cena na 0,30 protože už se nedá získat. V případě těchto operací se vyplatí to rovnou prodávat.
          • doufám že se zvedne cena esportu, už jich mám připraveno 30 na prodej :D, doufám že si to můžu dát do daňového přiznání :D
        • Jo kupujou se celkem pěkně... hodně streamerů dělá třeba akce, že otevře 500, 1000 krabiček najednou a pak rozdaj nejlepší dropy mezi subscribery atd.
        • U každého předmětu je po rozkliku graf, který ukazuje počet prodaných kusů a medián cen v minulosti.
  • CS:GO mám moc rád, ale co je venku Insurgency, už jsem to nepustil a ani neplánuju.
    • Hraju obojí, když chci přidat něco super nereálně rychlýho, tak TDMko v BF4, ale z toho se pak těžko vrací zpátky k CSku, natož k Insurgency :3
    • stejně se vrátíš :D ,tohler jsem měl už mockrát .
  • Jasne, proc zase neprodat podruhy ty samy mapy, jen aby sly hrat v competitive. Vykalet se jim na hlavy, zlaty stary cs nez tahle COD-style hovadina. Vzali CS:S, dali hracum zbrane z piskoviste, umyslne potopili 1.6 linux patchem a prodali to znova, gratuluju valve za legalni zlodejinu.
    • Kozy
      A on tě někdo nutí koupit si to? Já to udělal, za peníze utržené prodejem beden ze starších operací. Zaplatí se ti to a pár eur ti zůstane k dobru. Já si rozhodně nestěžuju, díky CS:GO si koupím některé hry "zadarmo".
      • Vsak ja to taky kupovat nebudu, kaslu uz na tuhle blbost. U 1.6 jsem se bavil luxusne, tohle je jenom dalsi COD s bombaba, defusema a mizernym netcodem, kde ti tretina zasobniku vystreli slepy naboje.
        • Veskoslav
          Tohle považuješ za další CoD? A v 1.6 zabití skrze 4 zdi a přes celou mapu ti nevadilo (Dust2 či Aztek při trefení správného místa)? *7*
          • Kozy
            Koukám že to asi nemá cenu řešit, já sám nejsem dobrej hráč (Silver 4) ale jak řikám za 300 hodin jsem se setkal jen s jedním cheaterem. Tohle jsou prostě děti co na každýho řvou cheater, nice aimbot.. no však to znáš.
            • na Silveru moc cheatru nenajdeš, většinou maj větší ranky
            • Veskoslav
              No potkal jsem cca 10 lidí, co měli jasné WH. A co jsem se díval, tak následné zablokování přístupu na servr je to nejmenší. Dokonce znám jednoho, co má zablokovaný přístup do hry. Tudíž ji má na Steamu, nainstaluje ji, může hrát proti botům, ale jakmile by chtěl proti živím hráčům, tak ho hra odmítne:) Za takové podvádění by mi to nestálo. Navíc to ukazuje jenom na to, že jsou to vážně lamy....To jsem i chápal, když jsem dříve hrával na poněkud jiné úrovni a spousta měla na CRT monitorech nakreslený fixem černý kříž pro zaměřování:-D
            • Larky
              Už pár měsíců posuzuji zápasy v rámci Overwatch programu a zejména po té velké -75% slevě se bohužel docela úměrně s nárůstem počtu celkových hráčů zvýšil i počet lidí co si nejčastěji WHčko zapnou. Chci tím říct, že ne vše musí být jen řvaní dětí.
            • Veskoslav
              No noob a podobné je ještě fajn:) Navíc moc při FPS psát nemůžeš, to LoL je jiná liga:-D
        • Jack1947
          Taky se mi treba nelibi ze v tomhle CS GO neumiraj hraci poo rane do hlavy, (vetsinou ani po nekolika ranach) ale to mi preci nedovoly top hejtovat realita je takova ze ten kdo se bavi u CS GO by u CS 1,6 nadaval jak "je to kur-a tezky. *15* ( Cs moc nemam rad jen tak na okraj ale neda mi to nenapsat)
          • Proč zámeřně lžeš? I nejslabší zbraň ti ve hře ubere 45 života po zásahu do hlavy a to včetně zbroje........Takže většinou stačí maximálně dvě rány, u velkorážních zbraní jedna. Ale co, bavím se s člověkem, kterého porazila slepice v dámě..... *7*
            • Co to meleš? v CoD ti rozhodně po zásahu do těla jedna rána nestačí, a to nemluvím ani o tom, že střílení s odstřelovačkou je v CoD a CS asi tak stejné jako ty jsi chytrý....Navíc u AWP v CS se zásah do hlavy vždy rovná smrti. Ale jak říkám, jsi obyčejný lhář, co všechno musí komentovat. Měl by ses léčit...
            • Larky
              On nelže záměrně, on jen má potřebu komentovat něco o čem naprosto nic neví.
            • Jack1947
              Jasny lzu, hejtuju a buhvico jeste... to je hezky... to by bylo uz k smichu kdyby nepratele prezivali ranu z AWPCka nemyslis? Ja nevim ale kdyz to srovnam s COD tak tam vetsinou staci ta rana do hlavy, ale co nema smysl se hadat s fanboys ze.
      • Jack1947
        To vis ze jo, dame si rekneme 50-100 hodinek nasbirame bednicky vypadnou vecicky a prodame za min nez jsme casove vlozily ...

        Ne ne, takhle to F2P her nebejva, tam se prece koupi rovnou. Zadnej grind. *3*
        • Kozy
          Takže klasicky plácáš. Během týdne ti dropnou dvě bedny a dva skiny + plus když hraješ competive tak je ta šance na drop větší. Dám si ob den půlhodinovej match a mám to.
          • zmetpismen
            tak me treba uz 3 dny nic nepadlo a hraji jen kompetetivni rezim (cca 20 her) *6*
            • zmetpismen
              musel jsem si dohledat to s limitem a asi to bude tim...
            • Kozy
              Tak už máš asi vyčerpanej limit, ne?
        • Až na to, Ty kříženče žížaly s IQ bahna tak CS: GO není F2P titul...... *7*
          • Jack1947
            Prave ale... jak se rika co neni muze byt. ( nerikam ze toto je nutne ten pripad).

            Treba dalsi CS, tak bude a abych nereagoval napisu jen. Velci hraci hraji takove ty INsurgency a ti ostatni CS:GO atp. Abych ukoncil debatu a nebyl za jeste vetsiho blbla nez jsem, servus.
            • Proč máš neustálou potřebu něco psát? Píšeš naprosto z cesty, nesmysly a jsi pak za idiota s prominutím.....Jestli to nevidíš, tak je mi Tě upřímně líto.....
    • Jack1947
      Nebejt tak popularni, uz davno by se na ne kazdy vykalel. Na obranu furt lepsi takto nez jinde (BF ehcm, ehcm EA).
  • Jack1947
    CS uz je po vzoru jinych uspesnych her takova mensi dojicka penizku *12* , hlavne nenapadne nejlepe (po 3dollarech). *3*

    Hlavne me dostavaji ty Rare skiny na noze co se prodavaji za celkem vysoke penize, nebo clovek muze vyzkouset obdobnou verzi "tomboly" vyhazet realne penize - na ziskani jich v nejakem tom drop systemu - krabicek. ( a aano, ten drop nebude tak priznivy vuci jeho cene ...) *4*

    "No fear, no flame"
    • Ethy
      Co to meleš? :D
      1) Nikdo tě to nenutí kupovat
      2) Všechny mapy, VŠECHNY mapy můžeš hrát tak i tak na custom serverech, a že jich jsou MRAKY, který prakticky kopírujou stejnej maplist současný operace. Operace ti to akorát zjednoduší tak, že to máš jako matchmaking z hlavního menu
      3) No a co? Prostě mají dobrý systém, já teda nepociťuju nějaký nutkání mít vizuálně hezčí kudličku za 90€. A když jí někdo má, tak si poklepu na čelo a jdu dál. Takže tvůj argument nechápu.
      • kdy bych ji já měl tak ji okamžitě prodám :D
        • Ethy
          Jo, to já taky, 90€ není špatnejch :D, ale škoda že padají jenom z truhel a na tu potřebuješ klíč :/
    • Tak já jsem krom hry CS, za cs nic ze svého neutratil, všechno jsem si vydělal na prodeji skinů a beden, oni tě nenutí si to kupovat.
      • Jack1947
        Nastesti ne, to byl jen takovy nenapadny priklad jak to muze byt.
        Nebo respkt mohlo... ale zaroven nemusi, to jsou moznosti.

        ( jak by rekl... he/he : gumam roste tlak? ) *15*
  • Chlapci název článku má být opravdu "Conter-Strike" ? .... Jinak zajímavé počtení *5*
    • Overwatch
      Díky moc za upozornění, opraveno.
    • Foxtrot_cz
      ... prostě tam chybí písmeno "u"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit