Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79619 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drastíček

    Vsadím se, že ti tohle připadá strašně rychlé a zmatené, že ano? Tvoje gamepadová hlava to nebere, že je to tak ?

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=EUcXaegNWQo#t=147
    • BookerDeWitt
      A tvoje "myší" hlava tohle dokáže pobrat? Až mi PCčkář předvede skill s gamepadem, jako borci na tomhle videu, tak jedině potom může kritizovat druhou stranu, respektive konzole. Nikdo nepopírá, že hraní s myší je jiný level, ale skill nelze hodnotit na základě herní výbavy, kterou hráč používá

      https://www.youtube.com/watch?v=1BdJUnzgtgk

      Podotýkám, že Xbox One verze Titanfallu nemá žádný auto-aim ani aim-assist!
    • Miserius
      To je hnus, to ma jako byt zábava a uvolnění se u hry? Vždyt takle pari zavislaci co maj 30 kilo i s klíčkama protože cely dne jen sedi u Quaku aby pak vyhrali 4gb ram a novou myš... Koukáš i na filmy sportovně? Jako kdo ho dokouká dřív?
      Asi jako říct že kluci co hrajou venku fotbal jen tak jsou paka, debílci a nerozumí tomu, protože nehrajou na světový úrovni... Už se proboha proberte vy nolifeři, hry nevznikly aby se ukazalo kdo dokáže rychlejš točit myší
      • Ale o tom to vůbec není, konzolisti jsou fakt divní, zbytečný vysvětlovat, mizím.. jedeme s mojí na večeři.
        • Miserius
          Jdi, než ti z ní uteče vzduch... Rychlý reflexy a dokonala znalost mapky... Sedět u toho tak dlouho jako ten chlápek/klučina tak to umim taky, ale ani bych nechtěl... Nebo to pak má na životopisu? "Celé mládí a dospívání straveno ve hre Quake 3, dokazu zabit 3 hrace za 2 vteriny ze vzduchu" To je proste ten vas detskej pohled na to... Neumim s gamepadem? Fuuuj, konzole jsou trapny... Zvladnu hekticky hodiny a hodiny mávat myší a pak z toho udělám 5 minutovej záznam? Jsem profík!
        • Co je na konzolistech divnyho prosimte? Ze umej hrat na ovladaci? Nebo to zase bude muj oblibenej argument o tom jak jsou vsichni konzolisti hloupy protoze konzole se da snadno pouzivat?
    • Ja teda nevim co beres ale doporucuju ti snizit davky nebo s tim prestat. Ja jsem si sice u prilezitosti vydani GTA V konzoli poridil a par her na ni dohral ale necitim se byt uplne konzolistou a na gamepadu mi to zoufale nejde.
      Quake 3 a Unreal tournament bylo ale uz tenkrat neco co me vubec ale vubec nebavilo i kdyz quakovi musim nechat na svou dobu opravdu krasnou grafiku. Ne nadarmo se Q3 engine pouzival jeste dlouho dlouho pote.... Ja nikdy tyhle tupy a rychly akcni strilecky bez kontextu nemusel ale proti gustu zadnej disputat.
      Urcite si pareni Quaka uzij a my ostatni se pohneme s dobou..
      Jinak jsem ti chtel napsat ze lidi jako ty co si myslej jak jsou super hardkor PC parani a musej v tom porad nekomu machat hubu jsou spis pro smich nebo pro plac.
      Nauc se na veci koukat z nadhledu. Ovladac neni konkurence ke klavesnici a mysi. Na PC se pouzivaj gamepady odjakziva.
      • Ty jsi pako, prý pohneme s dobou. HW tisíckrát výkonnější a hry tupější, než bývaly, omezenost čím dál větší. To jsi se opravdu pohnul s dobou ty voe :D Snad tě jednou osvítí Duch hráče a probereš se,,,
        • Duch hrace my ass... kdyz vidim jak tupe a omezene se vyjadrujou lidi co se zrejme povazujou za hardkor parany tak budu mnohem radsi uplne normalni hrac co hraje hry co ho bavi ve volnem case.

          Her vznika vic nez kdy predtim a chytrych je spousta. Staci se kolem sebe trochu rozhlednout...
          • hladam novu skupinovu rpg, ktora vyzera a HRA sa aspon tak dobre, ako BG alebo Temple of elemental evil
            *3*
    • Keyz
      To neber ani moje *15*
      Něco jako tohle: https://www.youtube.com/watch?v=ZYT14fEF8Y8

      I když někdy se člověku povedlo něco podobného. Ale to bylo v mém případě náhoda. I když pak to byla sranda. V UT 04 jsem 2x v rychlé sledu zabil mistra headshotem (lightning gun) a prohlásím mě za cheatera.
      Stejně tam byla nejlepší motivace. Věděl jsi, že ten druhý je lepší a žádná super výbava ani perk mu zásadně nepomáhaly.
      • Já jsem jednou nechápal borca od nás z baráku,na nějakém mistráku v Quake stál s pistolkou proti 2ma borcům s rakeťákama ve slepé uličce a sundal je :D Škoda, že tenkrát myslím ještě nebylo YT a není to zaznamenany
        • tak to museli byt totalni trotli, kteri se zabili raketou o zem sami *1*
      • Tak jasny, UT 04, Quake a další, to jsou klasicky, které se hrnou ve velkém to teď. To je opravdová hra, opravdový skill, ne ty konzoloidní sra*ky s gamepadem. To samé platí pro single, co člověk kolikrát v singlu dělá s nepřítelem, to je paráda, bohužel dnešní hry mají tak dementní AI a jsou tak lehké, že už to není taková sranda jako dřív.
  • copak grafika ale mne mrzí ta konzoloidní hratelnost WD
    • Tak to nehraj a ušetřený čas věnuj studiu mateřského jazyka.
  • Instalační velikost Xbox One verze Wolfenstein: The New Order dosahuje velikosti 44,55GB.

    Do vypuštění Wolfa zbývá 9 hodin, přes noc staženo, ráno hrajeme. Nejvíc jsem zvědavý na AI, protože to video bylo tragické.
  • x_ander

    Neoficiálně: Pracuje se na kompilaci vylepšených prvních čtyř dílů série Halo, která vyjde pod názvem Halo Master Chief Collection. K oficiálnímu odhalení má dojít na E3.

    No je asi jasné, že to bude X1 exkluzivka. Což je škoda. Jedna série mě koupit konzoli nedonutí.
    • MrSanta
      Jestli se to potvrdí a bude to jenom Xbox One exkluzivita (tj. žádné PC, na PS4 to nebudou pouštět určitě), tak mi to zase zkomplikuje rozhodování jestli jít do Xbox One nebo do PS4. Ach jo, přitom to vypadalo na jasnou výhru PS4 *1*
      • Jack1947
        Proc by nebyla kdyz Halo na ps3 taky nebylo predtim. *7*
      • Druhý PS4 projekt vývojářů z Housemarque (Resogun) bude jejich doposud největším titulem.

        Tak tu pořád nebreč a kup oboje. *3*
        • MrSanta
          Nedělej si z toho legraci, to je vážná věc *1*
  • Ronox

    Samozřejmě, že u hry jde o hratelnost, příběh atd., ale pokud mám 2 verze jinak identické hry s tím, že ta jedna má o řád lepší grafiku a možnosti, tak si samozřejmě vyberu tu lepší, pokud teda můžu a mám na to prostředky, pokud ne, bude mi muset stačit ta horší, což by nebylo nic hrozného, kdyby ti s těma horšíma možnostma nebyli tak natvrdlí a neútočili věčně na ty s těma lepšíma, jen proto, že závidí.
    • Jack1947
      Pcckari brainless a souless se nikdy nezaprou. *4* Proto jsou na tom jak jsou vyziraji si to do posledniho zbytku.

      Cest tomu malu, co zbyl jeste nejaky ten mozek. *3*
      • shefield2
        Každý má mozek, i když ho zrovna ne každej používá správně. U tebe ale začínám pochybovat i o holém faktu, že nějaký mozek máš. *1*
        Když se chceš k něčemu vehementně vyjadřovat, tak musíš mít taky co sdělit, plácání do prázdna je zbytečné a neefektivní. *3*
    • Ronox
      Mně to je šumák. Vždycky jen kroutím hlavou nad těmahle žabomyšíma válkama. Hraju už nějakých 20 let a grafika je fakt to poslední, co mě zajímá. Stejně jako ta nevraživost k+m vs gamepad. Nechci být nějakej elitář, ale jen si užívat hry.

      To s těma verzema chápu, ale taky to pro mě prostě není hlavní faktor. Taky záleží na tom, co mají kámoši pokud pak třeba plánujeme hrát MP. Například Injustice vlastním na třech platformách, ale nejvíce hrajem stejně na konzoli. Já to neberu jako lepší/horší. Zážitek z příběhu a hratelnosti jako takový je ve finále úplně stejný.
    • A než začneš argumentovat tím, že se to děje i naopak, podíval bych se na to jinak, má majitel Ferrari potřebu útočit na majitele Oktávie? Ti jsou mu ukradení, problém nastane v té chvíli, když majitelům Ferrari začnou montovat brzdy z Oktávek (autoaim, autoheal ..) , chápeš tu analogii ?
      • Autoheal mame kvuli konzolim! Uz to chapu!
        To neni proste tim ze by se posunul zanr nekam dal ale muzou za to konzole....

        Boha to je zase argumentace hodna velikeho yntelektu...
        • Drasťa

          Ty jsi zaspal dobu co? Na konzolích díky stupidnímu ovládání gamepadem nemůžeš hrát doomovky jako za starých časů, protože by to prostě nešlo, tam ti trvá nevím jak dlouho se jen otočit a zaměřit a dokážeš si představit, že by jsi se ještě měl starat o zdraví? Auto Aim/Heal apod. kraviny přišly právě s konzolema, které přiblížily hraní i běžným lidem, tzv. casual hráčům, ale pravý hráč si gamepad na fps nikdy do ruky nevezme, pokud má možnost výběru. Omílá se to pořád dokola, ale zabedněnci jako jsi ty to nikdy nepochopí.
          • Pises mi jak jsem zaspal dobu a hned vzapeti dodavas jak to bylo za starych casu skvely a ted to je na pytel :D
          • kennyB
            Co to pořád meleš??? Když jsi levej s ovladačem, tak je jasné, že se budeš otáčet s postavou hodinu. A budu se tu opakovat, ale DS série je konzolová hra a tam nenajdeš nic, o čem tu tak vesele píšeš. A nechápu tvoji narážku o doomovkách a starém dobrém ovládání. *8*
      • Pěkně blbá analogie, protože pokud by toto nastalo, tak bude majitel Ferrari útočit na výrobce Ferari a ne na majitele Oktávek (ledaže by to byl b*beček), kteří za použití Oktáváckých brzd ve Ferrari nemohou.
        • Nepochopil.
      • kennyB
        Majiteli Oktávie je majitel Ferrari u zádele, protože ví, že dříve nebo později na našich silnicích dopadne jako Mareš *1*
    • Miserius
      Omyl, jedinej kdo VŽDY řeší a útočí na grafiku jsou někteří pc hráčí... ještě jsem neviděl nějakýho konzolistu kterej by sam od sebe napsal: Watch Dogs na pc ma "pcoidní" grafiku = je blbý... jako důkaz stačí projet polední 3 strany... Pár vláken od lidí jako to "konzoloidní pako" dole jen s cílem udělat ze sebe hlupáka... pardon, s cílem urazit konzolovou grafiku
      To tvoje zakládání dalšího naprosto uhozenýho tématu a pluskování tě samo zařazuje do ty méně inteligentní kategorie
      • Omyl, jedinej kdo VŽDY řeší a útočí na grafiku jsou někteří pc hráčí... OMG prečo nie naopak? to mi je záhada, ale asi to bude preto že konzolisti sú kultivovaní na rozdiel od nenávistných pc hejtrov. že kopa pôvodom pc hier prechodom na konzole je fckd up kvôli konzolám to predsa nie je dôvod kritizovať ehm...
      • Viz co jsem dopsal dolů mezitím pod tvůj příspěvek, to se pak nesmíš té nevraživosti divit, to jednoduše majitele Ferrari naštve. Aneb známé heslo "konzole namršily hry" se zákládá na mnohem hlubším významu, než si konzolistí uvědomují. Je pochopitelné, že kdo hájí konzole, tak to tak nevidí, protože pokud někomu stačí ke hraní konzole, je do jisté míry omezený (bez urážky) možnostma a už z principu nemůže mít na problematiku relevantní názor jako PCčkář.
        • Opět názor hodný elitáře. Konzole že zmršily hry, které dnes nejsou hodny úžasného PC? Jediný, kdo zmršil PC hry jsou PCčkáři samotní, kteří buď nekupují hry vůbec a warezí, nebo kupují, ale až ve slevě za 2 kila. Při vydání hru koupí minimum PCčkářů, takže se pak není čemu divit.
          Laskavě si svojí neschopnost nesvalujte na konzole a konzolisty. Ti jsou vinní leda tím, že hry kupují a newarezí v takové míře.
          • Čoveče kde žiješ. Bazar na konzolích frčí jako nikde a půjčování o sto péro mezi casual, a warez? Někdy mrkni na patřičná místa, jak se warezuje na topinkovačích.
            • Ó velký PCčkáři, kterému nesahám po kotníky, pověz mi prosím, co jsi nepochopil na "newarezení v takové míře"? Samozřejmě vím, že na konzolích se pirátí, ale jak jsem psal, není to taková míra, jako na PC, který prostě vede. Celá tvoje reakce mi vlastně přimpomíná "zloděj křičí, chyťte zloděje".
              Také mi, pokud tě to nebude obtěžovat, odpověz na to, co je špatného na bazaru a půjčování her?
            • kennyB
              O tom warezu ale psal, že na konzolích není v takové míře *3*
  • Driveclub nabídne výběr jezdce včetně menších úprav jeho outfitu.

    Jsem rád, že Assetto Corsa tyhle p....iny nemá a raději se tvůrci zaměřují na samotné ježdění.
  • Obrazem: Fanouškem upravené PS4 do stylu inFamous: Second Son.

    Chudák, ten už z toho hraní té jedné hry, která mu na ten jeho přístroj vyšla, je dočista zblbnutý a degenerovaný mozek ho nutí dělat tyhle věci.
  • Videa: Krátké záběry z PS3 a PS4 verze hry Watch Dogs.

    Teda, na 10 let starý HW vypadá PS3 verze velmi dobře...Ubisoft si s ní vážně vyhrál...
  • Videa: Krátké záběry z PS3 a PS4 verze hry Watch Dogs.

    To vypadá strašně, ten cukající gamepadový pohyb a celkově ta konzoloidní grafika, fuj. Sorry, nechci heteovat, ale musím. Pevně doufám, že PC verze bude vypadat o dost líp, než tohle.
    • Konzoloidní grafika je dost širokej pojem, nechceš to rozvést? *3*
      • konzoloidná grafika = nízke rozlíšenie, slabý/žiadny antialiasing, lock na 30 FPS, nemožnosť vypnúť hnusné efekty ala depth of field, nemožnosť vylepšiť grafiku cez SW od GK, nemožnosť vylepšiť grafiku pomocou texture packov, ENB a podobne...
        • Ronox
          Ale hrát to jde ne? A o to jde ne? nebo ne? ufff.
          • Jezdit ve škodovce taky jde, ale proč se nesvézt v bmw, když můžu ... výkon, ovladatelnost, pocit z toho je o dost lepší, no ne? :)
            • Ty jsi hodně natvrdlý.
              Já se ale bavím o autě jako takovém (BMW byl příklad, dosaď si tam třeba Aston Martin), ne o tom, kdo v tom jezdí, Běž to říct těm normálním lidem, kteří si Bmw koupili, že jsou idioti.
            • Ronox
              Sorry, ale u her mi jde o hratelnost jako takovou, příběh, postavy a celkovou atmosféru. To jestli to má textury v takovým nebo makovým rozlišení mi je u zádele. Hra může být sebekrásnější (Crysis 3), ale nedá mi takový emoce a zážitek jako například první série The Walking Dead od Telltale.
            • Miserius
              V BMW jezdí arogantní kreténí, kteří si myslí že silný auto z nich děla Laudu (nedělá, většinou nejhorší řidiči) a nebo socky v 15 let starejch rakvích
    • Miserius
      Konzoloidní grafika *1* To je zase lidská tupost ve dvou slovech...
      Nebo co si pod tim představuješ chlapče? PS4 verze vypadá stejně jako PC verze (přes den vypadá PC o chlup lépe), mě by ale zajímalo čim se odlišuje konzoloidní grafika od pc grafiky... Ubisoft má jeden team kterej si děla svuj vlastní engine na konzole?
      • Keyz
        "mě by ale zajímalo čim se odlišuje konzoloidní grafika od pc grafiky..."

        Má mnoho let stejné zdrojů a tedy rychle zastará. *3*
      • Na PC to vypadá o kus lépe. Můj monitor je dražší, než celá tvoje PS4. Kvalita obrazu jako taková, Antialiasing, větší hloubka ostrosti a dalších x věcí co na konzoli nenajdeš. Upozorňuju, že mám možnost přímého srovnání s PS4 na kvalitní plazmě a když jsme ze srandy zkoušeli AC4, rozdíl byl dost velký.
        • kennyB
          Sakra, zase jeden z těch, co si myslí, že když je on/jeho rodiče bohatý, tak sežral všechnu moudrost videoherního průmyslu *1* Jinak WD vypadá dobře, jsem zvědavej na recenze ;)
          • Miserius
            Bohatý *1* To jsou většinou lidi ze střední vrstvy co nic jinýho než pár dražších věcí nemaj, proto s tim tak machrujou *2*
            • kennyB
              Taky pravda *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit