Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Llour
    No je to rozhodně škoda *13*
  • tonnymontana
    skoda zajimavej namet ale podle videa jsem mel pocit ze koukam na the secred word online coz byl asi i duvod zruseni v podstate dobra hra vse co hraci chteli a brzke zruseni poplatku presednuti na free model s minimem hracu a prazdnym svetem:/ skoda tyhle hry s nadechem kulhanka nebo lovecrafta mam rad
    • eStar
      WoD nemá se Secred World nic společného. Secred World je klasické theme park mmo zatímco WoD měl být po vzoru EVE sandbox.

      Jinak důvody ke zrušení byly dle mého názoru dva.
      Prvním byl neúspěch Dustu což přineslo CCP značné finanční problémy.
      Druhý pak pravděpodobně neúspěch při pokusu aplikovat mechaniky z EVE online do hororového/fantasy prostředí.
      • Hmm, jak to vlastně dopadlo s Dustem? Prostě malé prodeje? Snaží se to ještě nějak vzkřísit?

        Jinak to skoro vypadá, že CCP nic jiného než EVE neumí. Nebo ono by asi umělo, ale jestli se snaží udělat titul, který dorovná úspěch EVE, tak moc šancí nemají ani oni, řekl bych. Ale rozhodně by z CCP mohly vylézt ještě zajímavé věci (asi teda sandboxy).
        • eStar
          Dust měl řadu problémů, už když vyšel tak byl velmi zastaralý, nic moc ovládání a mapy a navíc malá provázanost s EVE. Také to vyšlo pouze na PS3 což je zásadní chyba, protože jestli někoho měl Dust šanci přitáhnout tak to byli právě hráči EVE (only PC), Těžko říct kolik z nich má konzole, ale evidentně moc ne. Toto všechno se odráží v malém zájmu o hru která je už od vydání F2P a stejně to hraje jen pár tisíc lidí.

          Nicméně CCP na hře furt pracuje, furt vydávají patche a snaží se se stavem něco udělat. Snad to nakonec vypilují a vydají na PC, naděje umírá poslední.

          Jinak CCP aktuálně pracuje na EVE: Valkyria což má být vesmírný simulátor tak uvidíme.
          • tonnymontana
            hele rikat muzes co chces ale pokud se podivas na videa jasne se ti vybav sedcret world. i popis hry je hodne podobny. hold slozite hry dneska neleti. co mohl ukouslo EVE an dalsi hru z jineho zanru takto otevrenou podle me neni dostatek hracu. eve hraju kdyby tahle zrusena hra mela byt jak rikas eve v jinem kabatku hned bych po tom skocil ale proveditelne a profitujici je to bohuzel nerealne viz zruseni dlouholeteho projektu ktery stal nemale penize. trh se pohnul jinam a hodne mmo ukazalo co ovce nechteji:/

            jinak na valky jsem se tesil hlavne s oculusem bohuzel ten uz pro me neni zajimavej diky situaci ohledne odkoupeni takze od valky radsi nic neocekavam a necham se prekvapit i na klasickem monitoru. snad se tam clovek nebude muset prihlasit fb uctem:) jedine co v eve postradam je pohled z kokpitu a poradna arkada v tak perfektnim universu na odreagovani:)
            • tonnymontana
              ali: souhlasim stebou taky si to nedokazu predstavit i kdyz bych za takovou hru byl rad ono eve to trosku sidi sice je to fakt velike ale celej system nevyuzivas spis stopy na nem ruzne pointy. ale iluze je dokonala a cestovani kolem hvezd dechberouci pro kazdeho:)
            • Tak ono je imho dost složité převést všechnu volnost, kterou nabízí vesmír EVE do nějakýho realnýho terénu a ne jen do otevřenýho prostoru kolem planet, měsíců, stanic atp. Pokud bys tam chtěl přenést i takový mechaniky jako je vytváření bází frakcí a další věci, tak je to problém. Narozdíl od EVE, kde toho prostoru je víceméně neomezený kvantum (už jen rozlehlost jednoho systému je fakt šílená), máš omezenej značne omezenej prostor a další vlastnosti, díky kterým je EVE dokonalej sandbox, jako nejspíš žádný MMO nikdy nebude.
          • Dust byla jedna z prvních her, kterou jsem na PS3 nainstaloval. Nadšení mi vydrželo jen pár dnů.. Hra obsahuje bohatý strom vývoje postavy a hromadu zbraní a zbroje. Ale hrajete dokolečka jen pár map. A když se proti Vám objeví grupa namakaných borců se super vybavením (a po týdnech nagrinděnými skilly), tak si ani neškrknete.
            Eve jsem hrál 2xTrial, abych vůbec pochopil základy. A musím uznat, že je hodně promakaná, každou loď si můžete vyladit vybavením podle svého, hráči ovládaná ekonomika a politika. Je tu PvE, PvP, ale je to hrozně "generické", chybí mi v tom pořádný nosný příběh. Je to sandbox v syrové formě, někomu to samozřejmě vyhovuje.
            Vampire Masquarade:Bloodlines miluju a doufal jsem i ve vydání WoD. Nechápu, že tolik let vývoje spláchnou do záchodu. Kdyby to vydali aspoň jako nějaký F2P Beta verzi třeba by z toho časem něco bylo.
            Pro mě už zbývá jen jeden zajímavý projekt od CCP.. EVE:Valkyrie, vesmírná střílečka, tak snad vyjde aspoň tohle.
            • EVE je pecka, to bezpochyby. Mě ta sandboxovost vyhovuje, nějak nechápu proč cpou do MMO příběhy stejný jako do singlu. V MMO by měl být příběh snad nějak masivně multiplayerový, ne?

              No ale holt na EVE nemám čas, což by mě hrozně lákalo do něčeho, čím měl být právě Dust, ale mám jen PC. Řekl bych, že takových lidí je spousta. Kdyby vydali Dust na Linux, mělo by to dobrou hratelnost a člověk by mohl být členem nějaké korporace z EVE, tak bych tam byl pečený vařený jen abych si zahrál a dozvěděl se, co je v EVE nového

              Pak by mě to možná přimělo začít hrát EVE normálně.

              (...to jsem se tu ale rozvášnil)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit