Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79619 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obrazem: První screeny z finální PC verze Watch Dogs. (+ možnosti nastavení grafiky)

    PC verze už je pár desítek hodin leaknutá a vy se tu rozplýváte nad screenama? OK :) Já už hraju..
    • To se máš teda čím chlubit, tady seš na seriózním webu o hrách, piráti tu nemají co dělat! Je to hanba, schválně bych dal tvé IP adrese pro tento web BAN!!
      • Obrazem: První screeny z finální PC verze Watch Dogs. (+ možnosti nastavení grafiky)

        já kupuju jen hry který mi přijdou dobrý (Dark Souls, Dark Souls II, DayZ SA..).. hry jako tahle a navíc tak nehorázně špatně optimalizovaný mi za to nestojí. A podle tvojí formulace a nejspíš i chápání toho co IP adresa je jsi buď vypatalný děco, nebo vypatalnej dělník, to je mi už jedno..
        • Inquisitor
          Co se navážíš do dělníků? Vysmíváš se lidem co dělají rukama? Vyjadřuješ se jak to vypatlaný děcko.
          • Obrazem: První screeny z finální PC verze Watch Dogs. (+ možnosti nastavení grafiky)

            proč musí dělat dělník rukama? protože nemá vyšší vzdělání.. a to přímo souvisí s hlubší znalostí IT :) Můj otec je dělník takže ne, fakt se nesměju dělníkům.
            • Inquisitor
              Takže si o svém otci napsal, že je vypatlanej. No to by měl určitě radost z toho co si o něm myslíš:)
        • Možná jsem to špatně formuloval, ale vypatlanej teda nejsem, šlo mi jen o to aby to nějak vyjádřilo situaci, o nic víc... K hře mám taky svůj názor, určitě ji neobhajuji, Ubi to celou dobu nafukovalo jak jen mohlo, ale za to si teď můžou sami, určitě vědí jaké reakce na hru jsou.. Řeknu jen svůj názor. Jestli někdo něco pirátí, tak je to jasně jeho věc, jen si nemyslím že je dobré to psát ještě po webech které k tomu nejsou určené, redakci se to určitě taky nelíbí. Na warezu ať se řeší co chce...
      • Sorry, ale já už to taky stahuju a jsem znechucenou tou grafikou. Každý asi čekal víc. Za tohle jim peníze nedám, bojkot Ubi, nazvi si mě třeba pokrytcem, že nadávám/stahuju/hraju, ale dnes je situace na trhu taková, že jinak to ani nejde, pokud si člověk chce aspoň něco zahrát a zároveň nechce být za blbečka kupující přehypované nedodělky.
        • hele a nechceš nakupovat hry jen ve slevách? to už nebude nedodělek, tebe to nebude stát skoro nic a...ale co se snažim, asi máš prostě malý kapesný viď? Hlavně hodně nadávat ať si připadám důležitej.
        • Nojo, PC master warez race se tu ukazuje v plné parádě. Sice hru odsuzuje, ale stáhne jí a normálně hraje. Pořád všude čtu, jak na PC vychází nejvíc her, to si vážně nevybereš? To musíš warezit a hrát "přehypované nedodělky"?
        • Gratuluju, že si to umíš pro sebe obhájit. *14* *14* *14*
        • kennyB
          Hmm, kdyby jsi byl opravdu znechucen, tak by jsi asi nehrál ani tu staženou verzi, tipuji *4*
  • Jack1947

    Watch dogs - Zklamání

    Prekousl bych tu zminovanou nic moc grafiku (slabsi GTAIV), neni zas tak hrozna jen chybi vice textur a at mi nikdo neplaca o nextgenu.. bla bla bude to vypadat vsude stejne max to zamaznou nejakymi hezcimi efekty - sry ale tahle hra je celkem vysmech... Na jedne strane hackovani, semaforu lidi pro zjisteni informaci... bla bla sidemissions... strileni a jezdeni auty

    No a na strane druhe plytky nezajimavy pribeh, nudne az skoro hrajete za dementa neumi pri strileni strilet na slepo v krytu, pohyby taky nic moc - behani jo nemoznost skakani cele to je jak horsi klon AC jen prekonavani prekazek... textury doskakuji doskakuji tak blbe ze je to videt coz je nic moc. Ovladani aut katastrofa! auta divne plavou, bourani je jak kdyz se vyboura plastova nebo bakelitova krabice kdezto strilet se za jizdy neda, minus. Je to hrůůza nemluve o nic moc strileni a prilis "silnych" AI nepratel, ktery jsou celkem zdatni ve vasem zabiti. Umira se kuli blbostem spatnemu zakrytu atp... padu proste Nechapu jak tohle muze dorazit do obchodu

    Meli na to spoustu casu a misto toho vypusti tohle, coz si porad rikam a opakuji i po nekolika hodinach to je naka BETaverze ne? Btw 16gb... ani nepocitam co tam proboha ma tolik. Slaby klon GTA a myslim ze prvni zklamani roku. Jeste k policii otravna a hruza ( spatne se ji ujizdi) - Zatim tak 6-7/10.
    • Vzal sis toho moc. Příště fakt radši méně, dbej na své zdraví.
    • kennyB
      To už jsi hrál originál, nebo ten ruskej "originál"???
      • Jack1947
        Zblaznil ses, meli by tady mit napsano na obalu ze to je zdravi skodlive. Fakt vzdyt... z tech textur se dela cloveku blivno. Co na tom ze si muzu hacknout ... most aby se zvednul nebo hacknout zarazky kdyz to vypada tak divne navic .

        Jo abych nezapomel je tam takova zprznena verze stealth modu, ze podobne jako v AC vas odhali uz 2 nepritel. Kupovani zbrani , vylerpsovani schopnosti... jsou tam lode - furt tam prsi a ta hra se odehrava polovinu hry v noci wtf? jasny aby neukazali ty textury v dennim svetle... *7*

        Jo ale sem na zacatku (5,4%) tak treba me hra jeste prekvapi... ale zatim *11* paradni GTAV. melo super grafiku anic nedoskakovalo - tady a ty zvuky spozdene obcas ta strelba uch ... zase na druhou stranu zbrane kopou jenze se neda poradne zamirit. Mimochodem ty co minusuji jste to nehrali, tohle neni sranda! takovehle hry vychazi...
        • kennyB
          *1* Ať je to jak chce, předobjednáno mám a těším se na ní *3* *2*
        • Veskoslav
          Víš ono to tak v reálu je, že Tě poněkud rychle objeví proboha *7* A nevím, jak u Vás v Retardově, ale u mě je taky půlka dne v noci, takže pokud hra má reálně zobrazovat čas, tak půlka hry nejspíš bude v noci. A zbytek těch tvých pologramotných blábolů člověka po lobotomii ani nemá cenu rozebírat. A zbraně se mají chovat realisticky, chápu, že s prominutím kr*pl jako ty potřebuje zaměření, aby se mu zbraň necukala, protože jsi na to příliš hloupý.
          • Jack1947
            Veskoslávku, zalez si hrat na pisecek a nevotravuj! Hru si nehral a ja jo, tudiz ja mam co kecat a ty ne... Ani to zamereni tolik nepomaha, hra,dohral jsem GTAV. Max Payne3 kde byly podstatne lepe udelane prestrelky tady to je des a zbran necuka ale kope, neni to realisticka hra tudiz necekam ze budu sakra se zabirat s strelbou... ktera je mizerna celkove mizerie - protivnici maji rychlou musku a dokazi i zabit z delsi vzdalenosti, jsou schovani ja je nevidim fakt zabava. Jo a btw Stealthemn sem opakoval jednu misi asi 5x mimoto ze jsem uz zezacatku mohl si sednout za prvni krabici a vystrilet ostatni protivniky ze zalohy oni radi nabehnou jeste pred musku. Oddelal sem 3najednou takhle *2*

            Psal jsem pulka hry ty vole, co to ma co spolecneho se dnem, ja videl den jen asi 2-3 z toho tak 5x noc. Doufam ze v mistni recenzi to bude mit tak 8/10... abych rovnou blil. *11* Predvidatelne a nudne, zlate GTAIV (pribehem a ostatne i grafikou). Zkazily co se dalo. Doparim to ale jen z povinnosti ono to asi moc dlouhe taky nebude coz je +. Pisu poznatky proto abych varoval i ostatni.
            Pokud je nekdo hloupy a neda si to dohromady smůla... fakt tohle bych jim omlatil o hlavu. Nejradsi. *10* *12* *16*

            Uz tu nektery vypovidali btw": ne jen ja ja to jen vice rozebral... takze tak no. Mejte vlastni hlavu, a narazite... varovani jste byly. (bez uspesne).
            • Veskoslav
              Hele warezáků. Ty tady otravuješ svýma pseudosračkama věčně. Píšeš jako negramotné děcko, které zázrakem má maturitu. Nevím, co si o té hře četl, ale sami tvůrci psali a mluvili, že hra tě bude tlačit tak, aby ses střelecké a jiné konfrontaci vyhnul a snažil se to řešit pomocí prostředí a svého mobilního telefonu. A protivníci Tě zabijejí? To jako fakt? To ti jako mají říct, my se vzdáváme, každému kulku do hlavy, aby náš malý Jackii byl spokojený? Myslím, že tvá retardace je známá. Počkám si na hodnocení od někoho jiného než od člověka, co evidentně je výplod nějaké hodně zvrácené inteligence.
            • ucho
              to že hraješ hry z warezu by sis měl nechat spíš pro sebe a tady tiše šoupat nohama, ne se tím ještě vychloubat *5*
              jinak jestli nevidíš protivníky, tak to hraješ asi špatně, co jsem viděl gameplay videa :)

              jinak je trochu ironie, že jim chceš o hlavu omlátit něco, co jsi jim v podstatě štípnul (myšleno nezaplatil) a hraní z povinnosti je taky úsměvné.
              a vzhledem k tomu, že pomatené lidi nebere nikdo vážně, nikoho tady před ničím nevaruješ...
          • ucho
            Tak Jack asi v noci spí, takže většinu dne by mělo být prostě světlo...
        • Ty voe Jacku tebe by tady měli vzít do redakce, hláška "...a ta hra se odehrava polovinu hry v noci wtf?" je prostě božííí *1* *1* *1*
        • ucho
          polovina hry je v noci? to je nějaké divné. víš to jistě?
          • Jack1947
            Nevim no hral jsem a nesledoval to zacina to v noci, a jo jednou to bylo ve dne ale fakt neni o co stat radsi noc tamto neni tak videt. *4*
    • ucho
      po tvé minirecenzi jsem dostal chuť si tu hru koupit. jestli jsem to dobře pochopil, je to super hra :)
      • Jack1947
        Kup, MP je urcite fantasticke... jen se u toho asi nebudes moct bavit no.

        Myslim ze napr pribeh je jeden z nejnaivnejsich co kdy byl - Strejda co ma problemy ze mu nekdo rozvraci zivot, se rozhodne ze toho sraace najde a pomsti se mu. I na beckovej film to je trapne, pritom to zacalo zajimave. Ono vlastne cele to je jen o nejake pomste blbecka co se mu zhroutil svet!

        Jesteze jsem nehral noveho Wolfa aspon se mam na co tesit.
    • "skoro hrajete za dementa" - sakra Jacku :D
      "Casto se umira kvuli schopnostem nepratel" - co takhle Easy obtížnost?
      "Jeste k policii otravna a hruza ( spatne se ji ujizdi)" - Doufám, že vydají patch. Nechci aby v té hře byly nějaké překážky...

      P.S. Hru nepodporuji. Nezaujala mě a nemám ani chuť jí stahovat, jen mě něco donutilo reagovat na tento příspěvek. Každopádně nikdo nemůže být výsledkem překvapen, poslední dobou se dalo zjistit, co všechno tvůrci stihli/nestihli.
      • Jack1947
        Je to tak... meli na to cas a zprznily to jak mohli. Policie je otravna, narozdil od GTA se ni neujizdi moc rychle. Tohlke je tak na rok 2006-2007 mozna mene ale urcite to neni hra z roku 2014!

        Je to takove nemastne neslane... kdyby aspon ta hratelnost achjo. Pokud se timhle smerem vydaji i ostatni hry bude to hruza no.
        *9*
  • Gambit92

    Neoficiálně: Uncharted 4 bude temnější než předchozí díly, sílný důraz bude kladen na příběh.

    Důraz na příběh byl silný snad už od prvního dílu, a když ne tam tak od druhého určitě
    • Jack1947
      Aby to neprehnali s tou temnosti, preci jenom to je hra o hledani artefaktu a nejake temne - temnoty by to mu mohli jen ublizit. (Hral jsem zatim jen 1dil, ostatni nechavam na pozdejc).

      PS: Bleskovka jak brno
      • Vrook
        Temné temnoty. Word!
      • ucho
        prej o hledání artefaktů, no srandy už bylo dnes dost :)
        • Jack1947
          Jo je to takove o hledani pokladu, thps a duraz na pribeh je velky... ucho ucho... mam ti ukazat tvou srandu ? (jestli ji tady najdu) vlastne nedavno... s tim čobolem c-beam jste si zasrandovali. *4*

          Pujdu uz hrat... dneska jsem se trochu vypsal tak dam zas prostor i ostatnim. Na večír se vratim snad tu bude vic co číst. *3*
          • ucho
            ty by ses měl jít hlavně léčit ;)
      • Gambit92
        Souhlas, nechtěl bych aby z toho udělali wannabe survival hru jako Tomb raider (Nemyslím to špatně, hra to byla dobrá), doufám že si pořád budou držet toho vtipnějšího Draka a Sullyho, na temnou a vážnou hru mají Last of us nebo můžou kdykoliv úvest novou značku na trh
  • Novinky.cz

    "Vylepšili on-line hru. Teď je čeká soud"

    Tak podle novinek je maphack vylepšení hry. Tam jsou ti lidi vážně pošahaní.

    viz
    http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/337161-vylepsili-on-line-hru-ted-je-ceka-soud.html
    • Jack1947
      Otazka kdo je vic posahany, je to tak 50:50, everyone is guilty.
  • Gambit92

    The order : 1886 gameplay trailer

    Včera ukázali pár minut gameplaye

    https://www.youtube.com/watch?v=l8pl3aVnsyE
    • Hrozná kamera a pohyb páčkovačem příšerný.
    • Moc pěkné particle efekty.
      • Gambit92
        Celkově i post-processing je moc povedenej, filmový efekt se jim zatím fakt daří a gameplay(gunplay) vypadá stokrát líp než na předchozím videu co ukázali
        • Jack1947
          Post processing ? Ta stara blbost kdy nebylo prd videt hmm to tady zabira, filmove to bude jeste hodne no. Ano zatim nejlepsi render co jsme videli.
          • Gambit92
            Chápu, nic se ti nelíbí, nic nikdy není správně a asi ani nikdy nebude
            • Jack1947
              To jsem nerekl... jen tohle neni uplne spravne. Zatím
    • Jack1947
      Paprskomety nebo pulzni pusky ci co to je, a ten dedek za ktereho budem hrat tak ma rotacni kulomet prskajici jiskry ( jak vystrizeny z westernu mimochodem). Do toho ta moderni sekava animace pohybu a v cutscenach *11* pocitam ze tohle se uz do finale nezmeni a hezke mi to ani trochu nepripada kdyz pominu grafiku ktera je takova nadprumerna i kdyz tezko rict jestli ji vubec bude clovek sledovat kdyz se bude kryt za rohy domu a sloupy.
      • MrSanta
        Moderní sekavá animace pohybu a v cutscénách je způsobena tím, že je to video ze streamování, takže kvalita obrazového záznamu neodpovídá originálu.
      • Miserius
        Tak Jacku, jeste finalni cislo do recenze a hotovo, od ted nevychazeji hry ale jen trailery
        • Jack1947
          Ja nevim, uz si od dob gameplay a obrazku Watch dogs nic nemaluju ... no nezeru jim to no. Jestli chces ohodnoceni tak 5-6/10 z toho co jsem mel sanci videt.

          Proste... je to tak no, na pecku to zatim nevypada... DLE MEHO nazoru a nebudu zrejme sam. *3*

          Psalsi... dole ze nam spolecnosti lzou, tak by sme jim preci nemeli verit nebo ne ?
          • Miserius
            Ja jim to taky neverim. Tohle je rozhodne vic filmecek nez gameplay, ale to neznamena ze se na tu hru vyprdnu a rovnou "vim" ze to bude hnuj 5-6/10...
            • Jack1947
              Ok, nic proti ja to same pac bych si nic nezahral jen s tim nemzusim souhlasit, nejsem malej véna kterej papá psenicnou kasi i s navijakem. Budu rozhorcen, hrat ano jen proste nesouhlasit. Ty si mi pripadal no jo lzou, lzou ale vzdyt je to vlastne jedno. Hlavni je ze je co hrat - no a ja to beru spise tak ze jesteze je co hrat. Je mi lito ze hry se ubiraji timhle smerem. Tečka.
            • Miserius
              Jestli to vypada ze je branim tak to vypada spatne, ja se jen snazim mirnit takovej ten vseobecnej hate... Kazdopadne raději toho víc odpustim než abych nemohl hrát nic novýho
            • Jack1947
              Moment hnuj? To je prumerna az nadprumerna hra podle tebe, nerikam ze ne casem nekdy... a ty mi pripadas jako kdyby si nove hry (watch dogs ted tohle) nevim branil coz nechapu jsou to zkurvene spolecnosti co se smeji nad blbeccky ( pro ne) co se dohaduji to bych neudelal postavim se za konzole to ano ale nebudu obhajovat to co oni vydavaji za pecka hry a ty bys mel taky prestat. Klidne budu psat ze jsem zklaman a bude to opravnene - i kdybych byl uminusovan a "spolecensky" vyvrhel... i Fanboy zna sve meze fanbojstvi.

              Uprimne? vzdyt je to vykradani sebe samo, GOW styl (prednim to neumela snad zadna hra a to uz je 7let od vydani 1dilu!) a to je tak vsechno nevim ani co tam bude za nepritele, (nevidim ho) a pripada mi to ze to bude doslova prochazka s prstem v nose... delaji si spatnou reklamu a timhle si skodi a nevadi ze hra vyjde pozdejc a ze to finalni verze neni. Uz ted budou ocekavani mensi.
    • Kozy
      Vypadá to strašně, ale dalo se to čekat. Přitom to dobový zasazení je zajímavý.
  • Ahoj chtěl jsem se zeptat. Když si koupim watch dogs na steamu bude v češtině? Nebo je to exluzivita xzone ? Dekuju za odpoved
    • MrSanta
      V kartě hry na Steamu je psáno, že rozhraní a titulky jsou i v češtině. Takže zřejmě ano, i verze zakoupená na Steamu bude obsahovat češtinu.
      • Díky ;)
  • https://www.indiegala.com/profile?user_id=8c5ce82be29911e3a483c5c1c7d6fe95#20140522
  • BookerDeWitt

    "Na Half-Life 3 se pracuje", říká autor Counter Striku

    Minh "Gooseman" Le: "Nemyslím si, že o tom smím mluvit, abych byl upřímný, ale myslím si, že he takovým, veřejným tajemstvím, že na Half-Life 3 se pracuje. Domnívám se, že bych mohl říct, že jsem viděl něco, co vypadalo velice jako Half-Life univerzum. Ani by to nikoho nepřekvapilo, kdybych řekl, že na něm dělají, pracují na něm. Takže, abych si to ještě víc přitížil, řekl bych, že jsem viděl concept art Half-Life 3."

    Le taky promluvil o chystaném Left 4 Dead 3: "Viděl jsem to, vypadá to skvěle. Byl jsem velmi nadšený"

    Doufá prý, že se kvůli tomuhle nedostane do problémů - že bychom se ukončení příběhu skutečně dočkali? Pro mě za mě to nemusí být ani revoluční hra, chci si jen parádně (ne bezmyšlenkovitě) zastřílet a důstojně zakončit Gordonův příběh.

    http://m.ign.com/articles/2014/05/23/half-life-3-being-worked-on-says-counter-strike-creator
    • Psychotic
      Gordonův příběh už ukončili chlapci z How It Should Have Ended, ne?
      https://www.youtube.com/watch?v=NR_8HmdfjDs

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit