Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79619 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TotalBiscuitův pohled na Watch Dogs

    https://www.youtube.com/watch?v=IBb2BIVrV7M
    • ucho
      ano, pohled bez hejtování, ale přitom dokáže jasně vyjmenovat negativa a pozitiva.
  • MODY DO HER-PROČ NEMOHOU BÝT ZPOPLATNĚNY

    Ahoj, velice mě zajímá problematika game-mods a hlavně, proč jsou všechny, dokonce i ty nejlepší a velice podařené nabízeny zcela zdarma. Mluvím převážně o amatérských modech, ale velice kvalitních, které často danou hru posunou na mnohem kvalitativnější úroveň-novým obsahem, odstraněním chyb v původní hře, novými vylepšeními, nebo totální konverzí původní hry na zcela něco úplně jiného a nového, kdy si s původní hry vezmou jen engine nebo základní myšlenku. Tito amatérští vývojáři, kteří jsou mnohdy napojeni na fan-komunity a sleduji potřeby hráčů, nové vycházející hry vnímají jen jako pouhé základní laminy, platformy, které jsou příliš nedokonalé a nebo naopak k dokonalosti jim chybí jen pár oprav, které je třeba dodělat a upravit hráčům na míru i rozšiřovat jejich zájem a fantazii.
    Tak mi není jasné, proč jsou všechny mody nabízeny zcela zdarma. Viz. Half-Life 2- Minerva, Steam workshop,Moddb....Kde je problém, jsou zde nějaká právní omezení s autorskými právy? Vždyť mod je prací autora, je možné mody zpoplatnovat?Fan-modderská základna je opravdu veliká. Prosím o článek na tema-Mody a jejich úspěchy nabízeny zdarma



    LUKASPLAY44@GMAIL.COM
    • Jak psal Aoyagi, tak to pravne nejde. Spousta to ale dela tak, ze ma vlastni stranky a muzes jim prispet pres donate. Zase podle me je jen dobre ze to je takhle. Kdyby se mody normalne prodavali, tak si myslim, ze by se objevila spousta lidi, co by sla jen po penezich a vydavali by uplny kraviny jak na bezicim pasu a dobry mody by tak v te zaplave zapadli.

      Ostatne velke projekty s velkym mnozstvim fanousku nejake finance od nich asi maji, ale v zasade to ti lidi delaji, protoze je to bavi a maji to jako konicek. To, ze z toho mame prospech vsichni je jen bonus *1*
    • Protože licencování. Pužili k tomu výtvor někoho jiného a pokud k tomu ta hra není stavěná od začátku (jako třeba UT4), tak není moc jak to legálně prodat. Ale z některých se pak stanou placené záležitosti, viz DayZ, Half Life mody, atd....
  • zmetpismen

    Watch Dogs Art Dump

    http://www.polycount.com/forum/showthread.php?t=135224
  • Nový Wolf je parádní. Old school akce jak svina. Konečně zase lékárníčky a hromada krytí, přesných skillů a hromada běhání, míření, akce. Perfektní přestřelky, jsem SPOILER asi na konci v tom hradu KONEC SPOILERU ............. a ta akce je naprosto výborná. A běhá mi to uplně v pohodě s nejnovějšíma ovladačema, žádné dropy, nevím co někteří mají, když si neumíte nastavit počítač a hru, tak si kupte konzoli.
    • Já to zrovna dohrál :) 827 zabití, z toho 180 headshotů :) Docela dost, na to, že jsem se ani nesnažil, je teda fakt, že mám zažito mířit na hlavu *1*
  • ucho

    Watch Dogs

    trochu opomíjená hra už má řadu recenzí: http://www.metacritic.com/game/playstation-4/watch-dogs
    na PC je to zatím obdobné (ale ještě malý vzorek): http://www.metacritic.com/game/pc/watch-dogs
    • Jack1947

      Watch dogs- poprvé a naposled,snad?

      http://www.ign.com/articles/2014/05/27/watch-dogs-review

      Myslím ze uz budu blejt... 8,4 a v negativech jen fail autostealth missions a car chase wtf?
      Takze koukam ze dneska se velkejm ocekavanejm hram odpusti i prolhane informace a svym zpuisobem klamava reklama.

      Tak co tady bude 8/10? Vzdyt na druhou stranu se to "dobre" hraje a prestrelky nejsou nejhorsi ne? Pokud ano, tak silne zauvazuju nad tim kontroverznim tematem kterak se recenze na drazsi hry od velkych spolecnosti, nepreplaci. Víte: zabalene hovnoo v hedvabnym obalu bude vzdy tím hovnem co... bylo od zacatku. Nekdo jednou pravil a mel sakra pravdu. ( tady ani ten obal neni hezky) Nasrrat! *12*

      ...(pokud ano je to Hejt jen je opravneny - je mensi nez jine nepodlozene hejty.)
      • ucho
        samozřejmě že je to hejt a zároveň případ pro chocholouška :)
        • Jack1947
          Je to hejt, ale tak je to opravneny hejt... uz s tim prestanu. Ja si tim nepomuzu, hre tim nepomuzu - jeste pockam na recenzi a tam neco malo napisu. Hodnotis pravopis ? nebo neseskladane vety. Vypovidajici hodnota je jasna... velice žalostné. *4*

          Ostatne, pokud by to byla jakakoli mensi hra a nebyla by od Snoftu tak by meli podstatne nizsi hodnoceni... je to o penezich a ten se ma kdo jim vladne. Hraci? jen ty co kupuji, nic vic.
          • ucho
            "Hejt tohle neni, ten by vypadal jinak"... "Je to hejt, ale tak je to opravneny hejt".
            Vyhledej odbornou pomoc.
            • Jack1947
              To dela ta hra, je to na tak 50/50 (hejt/nehejt)
              ale myslim ze uz jsem se s tebou pobavil o vikendu akorat... beztak si tu jen proto aby ses bavil nad tim co napisu - tebe vlastne vubec nezajima obsah, protoze si to defakto uz naznacil drive.
              Takze tak... a abych to uplne zazdil jeste napisu- ze to pujdu hrat ale jen proto ze neni nic co hrat. *3* Tak zas nekdy ušáku. Treba pobavis zas ty me. *2*
    • Keyz
      Tomu user score bych skoro věřil. Velké weby to vychvalovaly dlouho předem a bylo jedno jestli to je zabugované apod.
      • ucho
        tomu user skóre se samozřejmě věřit nedá, když to řada lidí hatuje a dává tomu nuly... tahle hra si to od veřejnosti slízne, takže reálně bych to viděl na těch 7 +-1 bod podle toho, jak koho tenhle žánr baví.
        • Keyz
          Věřit se tomu dát v porovnání s dalšími user score, kde dělají to samé co píšeš.
          Na tom user score je dobré, že tam neodpustí skoro nic. Dělají to u všech her a pak to lze vzájemně porovnat.

          Recenze těch "odborníků" jsou pořád stejné. Super, mega, dobrý 8 / 10. I kdyby jsi se tam propadal do země.
          • Věřit user score je ještě větší naivita než věřit recenzím. Tohle hodnotí jedinci nulou, např. jen proto, že jim to nejede na max. Mě se to taky laguje, ale 0 bych tomu nedal...
          • ucho
            když někdo neodpustí skoro nic, tak tomu dá samozřejmě nižší hodnocení. záleží jen na tom, jak velkou dáš čemu váhu. ve výsledku ti ale vyjde, že každý, kdo dá té hře pod 5 bodů, pouze hatuje, protože podprůměrná hra to není ani omylem, ty produkční hodnoty tam vidět jsou... a těžko se zde můžeme dohodnout na konkrétním čísle, které si hra zaslouží, protože je to subjektivní. pro někoho to bude 5/10, pro jiného 9/10. pravdu mají se svým hodnocením oba, je to jejich hodnocení. pokud však u některé hry převládá nulové hodnocení, průměr se stává nevěrohodným, protože tam už to hodnocení vzalo útokem příliš moc haterů. kteří už se nevyruší s těmi, kteří dávají desítkové hodnocení...
            • Keyz
              To máš pravdu. Bral jsem to čistě podle pořadí i když v tom je hate atd. A jsou tam i hry které mají od lidí hodně. Jasně, je to blbé hodnocení dávat 0/10 atd, ale mě se tam lidí, že tomu dají nějakou váhu i když moc velkou. Hlavně se naštvou a vidíš podle toho komu se povedl launch atd. Hry bych velkých chyb to ten hate mají menší,.
              U těch profíků, tam to je pořád dokola. Je často jedno, jestli to je HW podělané anebo ne. Ani to někdy nenapíšou, že by to byl problém.
            • Dobře si to napsal... Dark Souls 2 schytalo první den asi sto nul za to, že to nejde spusit.. To je nulová vypovydájí hodnota.
    • Vrook
      opomíjená? *8*
      • ucho
        ano, trocha ironie. ale dnes by se tady mohla objevit recenze, takže na gamesech je zatím opomíjená :)
        • Vrook
          Už jsem si řikal.. nejsem vod tebe na sarkasmus zvyklej. *15*
          Jinak sem koukal že už maj na hlavní stránce nahoře cedulku Watch Dogs speciál.
    • Zase zaplacena hra od Nvidie. Už tak je PC platforma ve sračkách, hry jsou naprosto odfláknuté viz Wolf a Nvidia ještě tu situaci "vylepšuje".
      • Prodělávají hráči a je jedno na čem hrají.

        Nebo máš snad pocit, že na konzoli je to nějaká výhra? Celý slavný nextgen? Kde jsou rádi za 30fps a nížší rozlišení ? Kde spousta her neudrží ani těch 30fps? Jediné "štěstí", že konzolisti mají gamepad, protože s myší by to bylo uplně nehratelné. Nicméně i s tím gamepadem je to bída s nouzí.
        • mají 30FPS a bez bugu a jede to stabilně. Já jednu Wofla na medium a dropuje mi to na nějakých 25 FPS a textury mi nedosakují, WD mi také laguje. Takže co je lepší? Mám 7870, X6 1100 a 8GB ram čili teoreticky lepší sestava než PS4 a mám problém rozjet hry, co bych měl rozjet.
          • Tak s takovým šrotem (hlavně cpu) chceš hrát WD, které je hodně závislé právě na CPU?

            Já mám i5+760 (obyč mainstream sestava) a hraju obě hry na ultra ve full hd 60fps (Wolf víc, ale locknuto Vsyncem).

            Když si neumíš postavit pořádné PC, tak tu nebreč a běž si to hrát na konzoli.
            • Co si myslíš, že ti závidím? To tvoje trapné PC? Kdyby mě nějak ty současné hry bavily, tak si klidně koupím nějaké High-end PC, ale proč bych měl upgradovat kvůli tak hnusným a technologickým zaostalým hrám jako Wolf nebo WD. Wolf nemá AI, nemá ani vzdálené textury, textury se ani nedočítají a vše vypadá jak deset let stará hra. F.E.A.R má stonásobně lepší AI než ta sraačka Wolf a WD? WD nemá fyziku, nemá jízdní model a celé to vypadá jako z papundeklu, takže si mastí ego a nějaké FPS, ale pokud tady lžeš a vymýšlíš si pohádky o Full HD a max a 60FPS, tak si prostě pan Pyča, nic víc.
            • Psal jsem už předtím, že mám snížené AA (nebo vyplé teď nevím), protože tu hru nehraju, hraju teď Wolfa. Debílek jako ty tu umí jen prudit, ale doma nic nemá. Jen jsem tu hru narychlo zkusil a vím, že to lítalo jako po másle na ultra, tak pořád nezáviď a nebreč. A to jsem ani neměl nové ovladače, které včera vyšly a zvyšují výkon.
            • Takže pane pyčo. Najednou máš vyplé AA a dáváš si to na 50FPS, pokračuj tvoje pohádka začíná být zajímavá.
            • http://www.techspot.com/review/827-watch-dogs-benchmarks/page3.html

              Asi to vidíš líp, než moje PC. Včera vyšly nové nV ovladače. Mám pouze vypnuté AA a hra dává cca 50-60fps bez problému. Sprostý blbeček, který umí jen nadávat v diskuzích. V životě nic nedokázal a doma má nějakýho starýho šrota, chodí sem blbě kecat a závidět. Užij si to, já si raději zahraju.
            • http://www.guru3d.com/articles_pages/watch_dogs_vga_graphics_performance_benchmark_review,5.html
              Prý 60FPS s 760 ve WD,,,, Lol ty seš kus pyče, to nedá aní 780Ti...
  • nové WHQL ovladače pro nV karty - Watch Dogs

    http://www.geforce.com/whats-new/guides/watch-dogs-graphics-performance-and-tweaking-guide#shader

    Tady najdete všechny odpovědi na kvalitu. Stačí vybrat efekt a rozkliknout, však víte...
    • Keyz
      Super, že na Titanu to jede 60 FPS *15*
      • Už jsem to tu psal, ta hra není nijak extra náročná. Mně to jede na ultra v pohodě se 760tkou, akorát mám vyplý AA, respektive jen základ, MSAA žere nejvíc.
        Akorát nechápu proč je na nejvyšší detaily zaplé DoF. Ještě, že se to tu dá vypnout, ne jak u Wolfa, tam to podělali, pouze medium.

        Kuba: více mrkve to chce

        Jako ta grafika není nic přelomového, ale stačí v pohodě, když se ponoříte do dění na ulici, stejně to přestanete vnímat, přestaňte furt řešit grafiku a hrejte tu hru snad ne?

        :)
        • Já ti dám mrkev, prostě s shadery na High mi to přijde moc přesvícené, je to taková anti-noc. Vím, že to takhle ve větším městě opravdu vypadá, ale tmavší scéna má (alespoň na obrázku, ve hře zatím nevím) prostě zajímavější atmosféru a vyšší kontrast. Nechci, aby svítil každý lísteček na zemi... No nic, otestuju ve hře, přinejhorším ušetřím pár FPS díky tomu, že nežeru dostatek mrkve.
          • Vyřaď mobilem proud v té ulici a nebude ti tam svítit nic :)
            • Tak já to ještě nehraju, hra vyšla dnes, ale tip je to dobrý, díky. :-D
        • Vrook
          Souhlasim s tim, že by lidi měli tu hru víc hrát, než řešit cokoliv. Je tu šíleně přeWatchDogsováno. *15*
          • Jack1947
            Jo, mas recht. Neni to tak hrozny nakonec kdyz clovek prihmouri obe oci (hodne) jsou tam ty mninihry hlavne Digitalní tripy kdy se clovek vzijde do kuze napr obrneneho robota a rozseva zkazu kulometem a raketami, nebo rozsveci stozary ve meste zamorenem nepratelskymi roboti -Stealth variace... jsou tam mozne zlociny a zlocinci kterym muze clovek zabranit. Kdyz chodi po meste muze byt takovy ten stalker/hacker a napr si cist cizi zpravy... vybrat nekomu ucet - muze se ohaknout , hrat sachy v kavarne surfovat na internetu pres hotspoty a dalsi blbosti (hrat skorapky, hrat hry na mobilu)

            Likvidovat ukryty a zlocinecke konvoje... kapitol neboli actu je 5 ja jsem teprve ve 2 vylepseni se mohlo odemykat pomaleji ale co napúlat zase se da napr. z oposbiranych veci (nebo koupit v kramu) vrobit rusicka - tristivy granat nebo vabnicka neocenitelne veci... Joa nakonec dojde i na Hack vrtulniku a jsou tam lode tak snad budou i lodickove akce v nejake misi. *4*
            • Vrook
              >napíšu že je tu přewatchdogsováno
              >napíšeš že mám recht
              >more watchdogs shitstorm follows

              Jacku vole please...
      • Jack1947
        Navic... to pridava jen efekty no dobre a textury to bohuzel neprida ale aspon se to bude trochu lesknout. Trochu to nak vypadat no. Na textury atp by musel vyjit tak minimalne 5-10gb ppatch. *4*
    • Dotaz: Taky se vám zdá (podle toho sliderovýho porovnávání v článku), že noční scéna vypadá líp s shadery na Low, nebo Medium, než High?
      • C-BEAM
        pri slabšom svetle vyniknú reflexie ktoré sú pre realizmus klúčové a takisto kontrast medzi zdrojmi svetla a tieňmi, obraz sa preto môže zdať reálnejším a prirodzenejším. Pri väčšom svetle vynikajú skôr textúry nad shadermi.
  • Watch Dogs - Srandovní videa

    http://www.youtube.com/watch?v=T3Kd2nP5rC8
    http://www.youtube.com/watch?v=jJ2Mc-6qYKI
    http://www.youtube.com/watch?v=whiDIV5qH9c
    http://www.youtube.com/watch?v=GV4EZnXP5vI
  • Keyz

    Watch Dogs VGA graphics performance benchmark review

    http://www.guru3d.com/articles_pages/watch_dogs_vga_graphics_performance_benchmark_review,5.html
    • Nejseš už trochu těma Watch Dogs posedlej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit