Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kelmain
    Pro zájemce o tuto hru jsme spustili CZ/SK gildu. Najdete nás na www.extoris.cz, přihlášky je možné po registraci psát na forum.extoris.cz. Zatím se rozjíždíme, web máme od neděle, takže se na všem ještě hodně pracuje. Uvítáme každého hráče, který má o WS zájem.
  • tolik mmoček a každy je o ničem
  • Kinet1c
    mozno skusim mozno nie, videl som gameplay a no, velmi ma to nejak netahalo do hry, do stvrtka este kus casu na premyslenie, ci my to stoji za to, ked dobre viem, tiez to ma byt platena mmo, a tympadom, no nic, uvidime, grafika ma netrapi
  • škoda že se na to nedá na low detaily dívat a na střední se mi to kdo ví proč seká jako by to bylo něco úžasnýho. Mno škoda měl jsem radost když jsem se dostal do jednoho beta víkendu *13*
  • Hrál sem tu betu co byla teď o víkendu. No.. místama jsou vtipný dialogy. A to je asi tak všechno co mě na tom zaujalo. Když se člověk konečně dostane z vesmírné lodi na planetu, kterou má za svoji frakci kolonizovat, místo aby ji kolonizoval jde, a zabije 6 pštrosů. Potom se posunuje po mapě od jihu na sever a zabije, osvobodí, přinese a odhalí různý počet různých objektů. Jak mě to nadchlo u tvorby postavy, když jsem si mohl vybírat mezi profesemi jako explorer, který měl hledat nové cesty pro ostatní, nebo settler, který měl asi stavět obydlí a možná něco farmit! těšil sem se na volné ruce a free roam, boj o území s frakcí, která planetu ovládá... ale oni řekli NE! 6 pštrosů prosím.
    • Cocra
      Nebo nejak takhle :-D http://www.youtube.com/watch?v=8lZlQNsbmeE
    • Jj také jsem se dostal do bety a zažil zklamání. Komixově laděná grafika, nadsázka a humor se mi na začátku líbily. Ale po pár hodinách běhání po planetě a plnění stupidních questů se mi to celé zprotivilo.. A to nemluvím o hw náročnosti. Vcelku jednoduše-komixově vypadající grafika a dost to sekalo. Hromadné bitky mi přišly strašně nepřehledné, hromada boom, prásk graf. elementů. Pár zajímavých věcí by se našlo.. více aktivní způsob hry, plošně zaměřované skilly, opakované mačkání tlačítka při nějaké akci atd. Ale to tu hru nezachrání..
      • Kelmain
        Bohužel WS opravdu není o expení a solo zážitku, jako třeba ESO. Expení ve WS opravdu za moc nestojí. To, co je hlavní síla WS je kontent na vyžším LvL, kontent pro více hráčů. Housing, dungeony, adventury. WS je po dlouhé době opravdu Skill MMO, netahátě za ruku, míro komplexnosti je obrovská, všechno je rozpracované do detailů.
  • God-of-War
    Co tam dělá Ratchet?
  • walltar
    Tuhle hru bych si hned zahrál ... jen kdyby to nemělo tak odpudivou grafiklu. :-(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit