Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • YT mohl těžko cokoliv zakoupit. YT je služba fy Google. Pokud někdo někoho koupil, tak je to Google.
  • skvely volny rozumne cenzurovany YT prostor pro videa googl znicil ted znici i twich *10*
    • Twitch už je zničenej *3*
  • Já twich objevil teprve nedávno a koukal jsem tam na borce co hrál XCOM EW na impossible obtížnost.Musím řict, že jsem koukal na dvě věci. Za prvé že tah mu průměrně trval 10 minut a za druhé, že mu velmi málo XCOM maníků umíralo. :) Už chápu proč mi na classic umírá tolik maníků, když můj tah trvá 10 - 30 sekund. :D
    Jinak koupě od google pro mne není moc dobrá zpráva, jelikož dost pořadů na YT poslední rok zrušili kvůli prkotinám, jako dvou sekundové tik tuk ve znělce na které má prý někdo někde práva.Když si představím, že si tam někdo, jako nedávno u XCOMu pustí makarenu a hned ho zabanujou noo... *1*
  • spook.y
    Ve firmě Google :Hele Twitch teď letí...zlepšíme něco také na YT ? Ne, radši koupíme Twitch a kvalitu snížíme. :D Hodně lidí si poslední dobou stěžuje na YT a na druhou stranu Twitch šel raketově nahoru. Prachy jsou to sice krásné, ale mít rozjetou společnost s budoucností a šéfovat tomu. To je podle mě asi lepší. Jestli je to celé pravda tak to bude škoda.
  • To je velice špatná zpráva a vůbec nechápu, jaktože to někdo povolil. Už teď má YT prakticky monopol, tak proč ho ještě posilovat? Podle mě by bylo daleko lepší, kdyby tu existovalo několik YT podobných služeb než jen jediná. Nemusí jich být více jak 5 například, ale mělo by jich být více.
    • Jestli znáš jenom YT, je to tvoje nevědomost
  • Drakersss
    To není možný bojím se toho.Od doby co google koupil youtube jde to pěkně do sr*ček.
  • ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ʀᴀɪsᴇ ʏᴏᴜʀ ɢᴏᴏɢʟᴇs ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ
  • JohnyTheZik
    Nemuzu si pomoct, ale myslim si, ze se tu neustale zamenuje kauzalita s korelaci.
    Uz podruhy vidim odkaz na clanek "Dvacet procent přenosů na Twitch pochází z PlayStation 4", ktery ma napomahat argumentaci "Jen za posledního půl roku ztrojnásobil svůj podíl v objemu stahovaných dat v severní Americe. Velkou roli v tom hraje i implementování Twitche do nových konzolí – PlayStation 4 (viz tento článek) a posléze i Xbox One (čtěte zde)."

    Dvacet procent prenosu sice muze pochazet z novych konzoli diky implementaci twitche, tomu se da verit, nicmene to nevypovida vubec nic o sledovanosti techto streamu, o cemz se clanek zminuje -> "ztrojnásobil svůj podíl v objemu stahovaných dat" .. Stahovani dat se prece nerovna streamovani her, nybrz sledovani streamu. A tady se podle me dopoustite chyby.
    Nikde se totiz neobjevily zadne statistiky, a ackoliv k tomu dozajista PS4 i X1 trochu prispely, tak se mnohem snaz da predpokladat, ze castejsi sledovani streamu souvisi s narustem obliby esportu a celkove gamingu. Ne nahodou maji permanentne nejvetsi sledovanost PC hry jako LoL, Dota 2, CS:GO, Hearthstone nebo Starcraft 2.
    V top sledovanejch hrach se dokonce hry streamovane z konzoli objevuji v tak malem poctu, ze bych se vubec divil, kdyby mely na celkovy objem stahovanych dat vubec nejaky dopad.

    TL;DR Podle me spolu implementovani twitche do novych konzoli a ztrojnasobeni podilu objemu stahovanych dat nijak zvlast nesouvisi. Pripadne mnohem mene, nez se snazite naznacit.
    • Asharak
      TJn, za tím ztrojnásobováním stojí trojnásobné sledovanosti velkých turnajů, nebo spíš přechod Bjergsena do TSM (LoL), když streamuje normální hry (soloQ) a má 100k+ *15*
  • Jack1947
    Twitch+ YT+ G+ +... GAWD!
  • ehm tak fakt by ma zaujimalo kde je pravda. Este vcera podvecer to boli spravy len o suskande ze Google ma zaujem. Cisto skor v rovine spekulacii. V noci uz z toho bola ponukana suma a skoro hotova vec a teraz tu je ze uz je to aj (udajne) zaplatene. Tak fakt by ma zaujimalo odkial maju ty novinari zdroje alebo ako to putuje internetovou "telefoniou" tak sa sprava nabaluje a kazdy si k tomu nieco prida.
    Inak co sa tyka buducnosti twitchu a jeho potencionalne sprznenie Googlom, tu podla mna musi byt Google daleko opatrnejsi. Jednak tam neni pasivny obsah ako pripade yotubu, ktory aj vdaka tomu nemal/a vyraznejsiu konkurenciu a potom ten web je stale pomerne mlady a tym padom nebudu mat hraci az taky problem ist niekde inde, pripadne moze konkurancia zalozit novu sluzbu. Tu je totiz Twitch vyrazne zavysli prave od streamerov ktory tvoria obsah a pritahuju divakov - tvoria sledovanost. Ak naseru casterov s nejakymi divokymi podmienkami tak sa im na to proste vykaslu a moze to Twitch zabalit lebo nema iny nahradny obsah.
    • Asharak
      "Od teĎ bude každý streamer povinnen vést svoji fanpage na Google+ a pravidelně na něj přispívat. Dále bdue muset splnovat xxxx podmínek k němu připadajícím."

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit