Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79619 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • N0isy

    Grafický downgrade The Division

    Jen taková informace pro fandy. Nebo teď už možná bývalé fandy. *15*

    http://www.eurogamer.cz/articles/2014-07-03-downgrade-the-division-kvli-konzolim-u-udajn-probhl
    • A tak je to správně. Na PC se stejně jen warezi a občas kupuje ve slevach aby se nereklo. To zas tady bude breku....
    • Downgrade sa robí už odkedy sú tu konzole(existuje pár vynimiek) len ubisoft to trošku posral tak je okolo toho teraz halo.....
    • Ronox
      Downgrade tu byl a vždycky bude. Stačí si dohledat "bullshoty" a pak ty fejkový render trailery alá Gearbox například. Jako mně to žíly nijak netrhá, protože přesně patřím do tý sorty lidí, kterým jde hlavně o hratelnost. Ikdyž Watch_Dogs dopadlo tak, jak dopadlo, tak jsem stejně nic víc nečekal. Podívám se na rozpočet a na to, že to je nová ip a hned je mi jasný, že dvojka bude lepší. Navíc tam se dal ten downgrade docela i pochopit a následně odpustit, když je brzdily staré konzole. Navíc všichni teď blejou na Ubisoft, ale co takový CD Projekt? Viz jejich popis vývoje Z3, který taky vlastně zaručí, že na PC to bude jen o chloupek hezčí, ale jinak jedou systém, kde se změny projevují okamžitě na všech třech buildech hry a podle toho to "osekávaj".
      • Jack1947
        Brzdily staré konzole, GTAV. na staré konzole byla nádherná hra tyhle výmluvy neberu ... prostě v tomhle chtějí pokračovat a na tohle jim kašlu. Osekávání je nová moda nestihneme hru a tak jí osekáme? leda hovnooo.
        • Ronox
          GTA V je sice hezká hra, ale tvrdit o ní, že je nádherná oproti watch_dogs? Ano na starý generaci je. Já se bavím o next-gen a PC verzi. Ikdyž next-gen verze GTA V vypadá hodně dobře, tak to nemůžeš srovnávat. GTA V je nádherný v detailech všech prkotin. Jinak když budu hodnotit mocap, facial capture atd, tak tam to stejně vyhraje Watch_Dogs. Sice WD nevypadalo, tak jako E3 demo, ale furt se jedná o hodně hezkou hru. Navíc stále srovnáváš nesrovnatelné už jen díky nákladům. Watch_Dogs s marketingem stálo kolem 70 mega $ a GTA V stálo kolem 265 mega $. A to je hodně velkej rozdíl ;)
          • Jack1947
            Děkuji už nic psát nemusíš, podobně jako Miseriusovi ti tohle jednání nevadí. Mám aspon udělán názor a tak již budu k vám přistupovat. Pokud to srovnáváš tak že PR /marketing měl Wd menší tak je něco hodně špatně dobrá hra nepotřebuje nějaké kecy dobrá hra se prodá sama a u Wd zapracoval marketing hodně.

            Nezajimá mně nic z těch PR (nezajímalo ani předtím) jde o princip... já jím tohle prostě neodpustím tot vše. Áano člověk co souhlasí s ojebáním (byl sám ojebán/ojebáván) je pro mně fanboy produktu.
            Finitoo.
        • Tilwaen
          Tam nejde o to, že by nestíhali, protože kolikrát už mají určitou práci odvedenou; naopak si přidělávají další, když již implementované prvky musí znovu modifikovat.
    • Jazz
      Ty jo, neříkal jsem už u toho článku s E3 gameplayem, že se mi to zdá degradovaný?
      No, vypadá to, že jsem měl pravdu. *15*
    • Jack1947
      Njn no, tak to ty blbci nakonec dodrží ale už lidi namlsali hezkou PR Sk(r)ampaní. On uspěch bude zaručen a zase budou vysoké prodeje, mohli by nakonec z toho vyhodit ten SP aby se nemusel rozčilovat jak to podělali. Banda trotlů, ještěže mají poslušné ovečky pejsky co nedbají na to že budou žrá jen suchou trávu. Já zapomněl že lhát se vlastně má. *7*
    • Veskoslav
      Slovíčko údajně je tak kouzelné, že ho novináři používají častěji než by bylo zdrávo. Navíc u této hry si počkám, jak budou vypadat skutečné záběry a budu kupovat až po launchi, když to dobře dopadne. Po katastrofě a lhaní ohledně WD Ubisoftu nevěřím nic. Tedy kromě toho, že by mohli udělat dalšího Raymana.
    • kennyB

      Grafický downgrade The Division

      Videosrovnání: http://www.eurogamer.cz/articles/2014-07-04-videosrovnani-the-division-z-e3-2013-a-e3-2014
    • kennyB
      Já se na hru těším i tak. Grafika je pro mě až na druhým místě.
      • Kozy
        Co ti taky zbejvá, že jo.
        • kennyB
          Ne, vždycky je na výběr jiná hra. A jestli někdo hraje jen kvůli grafice, tak je k politováníhodný *3*
    • Miserius
      Jestli nakej "fanda" zavrhne takovouhle hru kuli horsi grafice tak to je teda fanda jak moje stehno...
      • Veskoslav
        Tak on bude rozdíl mezi zaslepeným fandou, co to koupí i kdyby tam měl grafiku ala rok 2000 nebo fanouškem, co se rozhodně na základě splněných slibů.
        • Jack1947
          Veskoslav má bohužel pravdu, takhle to je. Je to podvodné chování, lživá reklama (podprahová) všechno moýné a to je trestné. I když pochybuji že nějakej češík z prdýlki by s nějakou žalobou uspěl.
        • Miserius
          Vaše starosti bych fakt chtěl mít... Řešit kolik ma hra polygonu oproti E3 ukázce...
          • Keyz
            Tak lze být věrná ovečka a nehledět na lži a podvody... Tak to firmám vyhovuje.

            Anebo se zamyslet a hledět na lži a podvody. Tedy být vzdělaný zákazník. To firmám moc nevyhovuje, když nemají zcela volnou ruku.
            Pak tohle má smysl. Jestli nemám rád lži, kecy, a další neřesti, tak to prostě má smysl. Jestli ne, kašlu na to a kupuji.
            • ucho
              Veskoslav: vývojáři nelžou, hra prostě v době prezentací vypadala lépe. pak ji z nějakého důvodu zošklivili, což před nikým netajili, protože se to projevilo hned po vydání...
            • Miserius
              Takže si nezahraješ Division protože je min efektu pri rozstreleni lahve od piva? Teda, zlaty byt ovce a mit tyhle koko*iny na haku ... nato ze si tu porad hrajete na odborniky a graika je vedlejsi to pak prozivate
            • Veskoslav
              Hry nestahuji či nekradu, abych je rozdal chudým. Ale při koupi je u mě rozhodující kvalita, cena a splněné sliby vývojářů.
            • Miserius
              To ani nehodlam cist, predpokladam ze shrnuti znamena: jsem ovce... Co jsi potom ty? Robin Hood? Mas snad diky tomu ty hry lepsi?
            • Veskoslav
              A víš, že můžeš výrobce žalovat a podle zákona je to trestné uvádět nepravdivé informace? Jedná se o skutkovou podstatu trestného činu podvodu: Kdo sebe nebo jiného obohatí tím, že uvede někoho v omyl, využije něčího omylu nebo zamlčí podstatné skutečnosti, a způsobí tak na cizím majetku škodu nikoli nepatrnou, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta, zákazem činnosti nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty. Což je to, že ti vývojáři vesele zamlží, že hra nemá to, co slibovali, že nemá to, co prezentovali atd. To, že to nikdo neřeší, je jedno. Jedná se o tom, že dokud hráčům bude jedno, že je herní studia ojebávají viz prodeje BF4 či CoD, tak se nic nezmění. A ano, WD jsem zrušil předobjednávku kvůli lžím Ubisoftu. A pokud Tobě je to jedno, tak ano. Ale pak se nediv, když Tě někdo nazve ovcí, když si necháváš s prominutím kálet na hlavu a finální výsledek je ti ukradený. Možná ti to nikdo neřekl, ale k čemu je ti skvělá hra, která vypadá hnusně nebo strašná hra, který vypadá skvěle? Musíš najít kompromis. Ale kompromis není to, že to ojebeš a budeš lhát v prezentacích, ať lidé předobjednají produkt, který následně nedostanou.
            • Miserius
              Veskoslave, ty jsi z toho vedra nejakej mimo.. Nedáváš vubec smysl... jednou si stezujes na spatny textury, pak na lži, pak zase na textury jsou dulezitejsi, pak jeden reveal trailer podle kteryho chces mit celu hru jinak to zenes k soudu...(dnes lzou i prodejci jogurtů, prestan to tak resit nebo te jednou klepne)
              A prosim, uz se konecne uklidni a pochop ze me je opravdu jedno ze jeden trailer ma supr grafiku a za rok uz je to jinak, ja to chapu ze to tak proste chodi, co jako? Mam porad brecet v diskuzich nebo hrat? Vyber si
            • Veskoslav
              Evidentně máš dost veliký problém s pochopením psaného textu. Mě vadí, že vývojáři lžou! Tobě je to evidentně u pr*ele, proto jsi ovce, co jim odpustí lži a jejich produkt koupí.
            • Miserius
              Veskoslav, ty jsi prave ten blb co potrebuje hlavne aby to dobre vypadalo... Ty jsi ten co tady chce aby to vypadalo tiptop (jaka hra bude je ocividne druhotny) Tak už se prober prosimtě, pokud si myslis ze jsi nejaky samurai co cti nejaky kodex cti, tak nejsi, jsi jen ovce co chce grafiku
              Fascinuje me, ze nedokazes pobrat, ze nekomu proste horsi grafika nevadi... Zkus se nad tim zamyslet... Je mi jedno jak ta hra vypada a jestli mela vypadat jinak, zajima me jak se hraje... Pokud ti jde jen o grafiku koukej na animáky
            • Veskoslav
              Já to tvrdím? Ne Ucho. Ale vadí mi přístup vývojářů k hráčům a předplatitelům, který věří prezentovaným videím před vydáním, která se pak následně liší od vydané hry. DS II je příkladem toho, že i když je to skvělá hra v rámci žánru, tak jsem zatím neuvažoval o koupi právě z důvodů, že lhali v grafice a měnili názory ohledně DLC (výmluvu na to, že si to přála komunita vážně neberu)-
            • ucho
              Veskoslav: ano, prezentovaná grafika DS2 vypadala hezky, ale je zajímavé, že přesto ta hra dostává hodně vysoká hodnocení... je to tedy špatná hra?
            • Veskoslav
              Ty vole, to je argument. No pokud si vybíráš takové, co se malujou jak dě*ky a májí na sobě tunu makeupu, tak je to tvůj problém. Takže jo, přiznal jsi, že jsi ovce, které je vesele jedno, jak hra dopadne a je jedno, co naslibují vývojáři. Ty se s tím spokojíš. Naprosto ideální zákazník. Drží hubu, kupuje hry, nestěžuje si a příště přijde zas.
            • Miserius
              Chápeš že je mi to ukradený? Mě graika nezajímá, pokud bych teda nedostal grafiku ala Vice City... Když jsi poprvé viděl přítelkyni bez makeupu zažaloval jsi ji?
            • Veskoslav
              Chápeš ale Miseriusi, co je to lež? Omlouvali jste to u DS II, která rozhodně nevypadala jako prezentované videa, takže u předobjednávek je to obelhání spotřebitele! To, že Vám je to u p*dele i u WD, které rozhodně nevypadá jako na prezentacích, to je věc druhá. Když to vezmu takto, tak dle tvé logiky jsou všichni předplatitele vlastní idioti, když si stěžují, že nedostanou to, co výrobce prezentoval. Protože já osobně u některých her prostě nechci čekat na recenze. Už to chápeš?! Chápu, že když Tě někdo ojebe, tak je ti to jedno, ale mě ne. Já si prostě od nich produkt nekoupím, když lžou. Jednou lžou v grafice, podruhé v hratelnosti, potřetí v systému DLC a vše se nabaluje a ano, kdo i přesto i přes lži atd. si produkt koupí, je hloupá ovce, která to jenom podporuje. Takový poslední CoD toho tunu nasliboval, prakticky nic nesplnil a přesto se našlo 5 miliónů idiotů, co si to během prvních dvou měsíců koupili.
            • Jack1947
              To je možné, já jen poukazuji na přístup Ubáků tohle zašlo až příliš daleko, tot vše. Nesouhlasím s tím ale jak známo to je tak vše co? *7*
            • Miserius
              Jacku, vzhledem k tomu ze internet je plnej ubrečenejch jelimanů co nedokazou prekousnout ze dostali o 10 tisic polygonu mene nez meli dostat a stejne to vyvojari snižujou, tak te vas styl, ze si porad budete na neco stezovat a porovnavat fotky asi moc nefunguje... To by museli byt boje v ulicich aby se s tim neco delalo... Ale clovek co by sel bojovat do ulic kuli lepsi grafice by mel byt na miste zlynčovan a zadržen tam než se pro něj dostaví rodiče
            • Miserius: Pleteš se. To je "argument" a ne argument.
            • Jack1947
              Když ale nic nenámítáš a souhlasíš... je to lepší? To by byla pak příliš silná pře-míra fanboyismu k nějaké firmě a to by nedávalo moc smysl. Radši se nenechávat obelhat sladoučkými, bláhovými řečmi. Vím WD bylo poprvé snad ale neznamená že naposled. S jídlem jak známo roste chut.
            • Miserius
              Mlčte už s ovečkama, to je jedinej argument co mate proti lidem co porad nechtej do vseho strkat prst a stezovat si
            • Jack1947
              Přesně tak, pookud to chci hrát a nechci kupovat...
            • ucho
              Když hra vyjde, tak snad vidíš, v jakém je stavu. Jsou na ni recenze, spousta videí a tak. Co je na tom za lži a kecy? Prostě stačí nekupovat hru v předprodeji a počkat si na výsledek...
          • Veskoslav
            Tak jestli Tobě nevadí, že ti lžou a jsi například spokojený s tím, jak dopadlo WD, tak je to tvoje věc.
      • N0isy
        Myslel jsem spíš fandy Ubisoftu. Fanoušci hry si to samozřejmě koupí tak či tak. Včetně mě.
    • WhySoSad
      Tak mi do háje vysvětlete jedno, proč to na PC nenechají tak jak to je ? To by jim pak konzolovku nechtěl nikdo kupovat kdyby vypadala hůř ? Nebo to aspoň nedají jako pokročilou grafickou možnost ? To dopadne jako Watch Dogs, kde ty grafický fičurky vůbec nebudou a bude to vypadat stejně špatně ? Bóóóóóže *13*

      edit: Aha, vždyť to je od Ubisoftu, tak to jsme doma...
      • To jsou starosti. Na jednu stranu chápu připomínky, ale jsou to věci, které mají na hratelnost nejměnší vliv. Co si pamatuju, tak snad vždycky, i v herním pravěku, bylo mnoho ukázek a slibů z výstav jinde než pozdější realita. Je to jenom reklama, nic víc. Svůj podíl na tom mají jistě i herní média a zaslepenost fanoušků. O každém prdu dlouho před vydáním se píšou nadšené články s téměř nulovou informační hodnotou, k tomu hromada "úniků" informací a všechno jenom proto, aby se o hře psalo a dostala se do povědomí. Přitom vše postavené jenom na reklamních kecech nebo teoriích a přáíních pisálků.
        Ale zase je třeba podotknout, že dřív vycházely také hry na různé platformy, a to hardwarově zcela odlišné, které byly úplně jiné. Samozřejmě nemohla ta samá hra vypadat stejně třeba na NES a SNES, na Amigu a ZX Spectrum či PC, něco jiného byly také automaty v hernách... Ale ty dnešní hry by asi byly neúsně drahé, aby se dělaly takto odlišné verze, tak je asi jednodušší a praktičtější udělat jednu a doladit ji na různé platformy.
        Rozumím naštvanosti PC hráčů, ale v podstatě je to stejné, jako kdyby někdo věřil tomu, že zasviněný pekáč bude dokonale čistý a naleštěný po pouhém přetření houbičkou s nějakým mycím prostředkem.
      • ano, kdyby hra na pc vypadala lépe, tak by se jaksi rozplynulo označení "next gen" a konzole by se začali hur prodavat.
        • Ty asi nevíš, co v překladu next gen znamená, že?
      • Keyz
        Něco na tom bude...
        Jestli mají úzké vztahy s MS a PS, tak mohou na tvůrce tlačit, aby to na lepším HW muselo vypadat tak jako na horším HW. Protože pak to může lidi ovlivnit. Když uvidí, že hra stojí na PC stejně anebo méně a máš možnost udělat to, aby hra vypadal lépe jestliže si koupíš lepší stroj, tak to může někoho ovlivnit.
        Tak to to mají vše stejné a někdo si může myslet, že to jinak ani nejde...

        Na konzoli máš jen jednu možnost.
      • N0isy
        Taky to nedokážu pochopit. Kdyby to vypadalo o chlup lépe na PC než na konzolích, tak tím jim prodeje těžko přeci klesnou. Konzolisti si to koupí tak či tak a na grafice jim nezáleží. Je to jako, kdyby měli něco proti PCčkářům.

        Teď se navíc bojím, aby to neschytal i AC Unity. *9*
  • frag.ment

    Příští hra studia Quantic Dreams se bude snažit udělat velký krok v oblasti umělé inteligence.

    Takže bude ještě víc quicktime eventů, než v jejich předešlých hrách *4*
    • Přitom je zajímavý jak se z posledních her od Tell Tale můžou všichni posr*t a přitom je to uplně stejný *1*
      • Miserius
        Walking Dead je stejny jako Beyond? Rozhodne ne, Beyond je fail kde je uplne jedno co udelas, v WD se aspon neco meni... Na Heavy Rain to samzrejme nema, ale je to HR>WD>>>Koukání z okna>Beyond
        • ringmancz
          já teda odehrál asi tři epizody Walking Dead a tam byl výsledek vždycky stejnej, ať jsem vybral cokoliv
          • Miserius
            Tojo, Walking Dead se meni alespon v prubehu hry... Heavy Rain se menil prubeh a i konce (asi 20 koncu, z toho 6 naprosto odlisnych, ne jen barva paprsku :D ) ale Beyond se nemenilo nic *8*
        • Gambit92
          Herní mechaniky tam jsou uplně stejný a neříkej že ne...rádoby adventura s více koncama ke kterým se dostaneš jedním dialogem na konci

          To že Cage podělal scénář k Beyondu a hrál si na Tarantina s přeskakováním v příběhua moc mu to nevyšlo nikomu neberu.
          • Miserius
            Jo tak herni mechaniky jsou samozrejme stejny... Bral jsem to co se tyce kvality
      • WhySoSad
        Téma, příběh, víc asi není třeba dodávat, TellTale se krásně chytli humbuku kolem Walking Dead a to byl úspěch zaručen *4*
        • A co The Walking Dead: Survival Instinct, taky byl úspěch zaručen díky tématu? Vrať se raději na YouTube, tam ti to možná někdo bude věřit.
          • A to je snad od TellTale ??!
  • Veskoslav

    HD remake Indiana Jonese:)

    https://www.facebook.com/fateofatlantisSE
    • Žaloba za 3...2...1
      • a nic
        • Jsem se sekl. Sorry. *1*
    • ked to kompletne dotiahnu do konca, tak to bude cista nirvana :)
  • Příští hra studia Quantic Dreams se bude snažit udělat velký krok v oblasti umělé inteligence.

    to je nějaký nový studio? Neměli by je Frantíci z Quantic Dream zažalovat?
  • ringmancz

    Nejlepší platformy/nástroje/enginy podle vývojářů

    http://content.yudu.com/A2xcc7/Dev100TechList2014/resources/index.htm?referrerUrl=
  • nekromant33

    Video: Grafické porovnání traileru NHL 15 se záběry z minulého ročníku hry.

    Krásný porovnání replayů prohnaných nějakým filtrem, kterej tu nextgen verzi akorát divně rozmáznul. Vsadím levou kouli Pepy Rychtáře, že kdyby ukázali normální gameplay ze zápasu, tak si nikdo rozdílu nevšimne.
    • kennyB
      Sakra, Pepa Rychtář přijde o svou jedinou kouli *1*
      • nekromant33
        já myslím že může bejt v klidu
  • CS:GO Operation Breakout

    Nová operace do CS:GO je opět tu.
    • Kozy
      Insertion je super!
  • x_ander

    Před nějakou dobou jsme vám slíbili, že necháme vyrobit trička Games.cz s motivy, které jste si sami vybrali. A tady si je konečně můžete koupit.

    Ha, Lukáš jako model. Pecka :-D Ale to tričko je fajn, asi do toho půjdu.
    • Cosi
      Konečně si mohu prohlédnout to tetování.

      A tričko s Ježíšm Kristem si vezmu v neděli do kostela.
  • První Posel Smti na GoGu.

    http://www.gog.com/game/the_black_mirror

    Škoda jen, že není v češtině.
    • x_ander
      Ta čeština mě taky mrzí, ale bohužel to vypadá, že ani nebude, podle toho co psali v diskusi pod hrou.
    • Jazz
      Na Steamu už jsou všechny tři díly.
      • Dvě slova:

        DRM free.
        • nechapem tych klikacov, ktori chcu drm hru..ze by to bol uz stokholmsky syndrom? *1*
        • Jazz
          Dvě slova:

          Nemám zájem.
          • jindra.veliky
            http://youtu.be/z-0u6qgdU8Q?t=4m47s
  • BeamNG Drive + GTA SA MAP

    BeamNG Drive hraji a je k tomu spousta módů. Je k tomu spoustu aut, map i dokonce letadel. Vím, že to tu nikoho příliš nezajímá, ale celkem mě pobavilo toto video: https://www.youtube.com/watch?v=9WEL87zz2tE

    Je to gameplay z BeamNG Drive s mapou GTA SA.
    Download: http://www.worldofmods.com/beamng/maps/362-grove-street-v11-karta.html

    BeamNG Drive má samozřejmě lepší grafiku než GTA SA z roku 2005, tak toho autor videa využil a nahrál gameplay, který udává jako gameplay ze hry GTA SA s grafikou, kterou údajně sám s kamarádem vytvořil. To je samozřejmě blbost, jelikož hraje celou dobu BeamNG Drive s pouhým ústřižkem mapy ze San Andreas.

    K mému údivu mu to lidi věří, že jde o modifikaci do GTA SA, jenž s kamarádem vytvořil. Lidem kteří se zajímají o tuto modifikaci, vzkazuje ať dají odběr, aby byli později informováni. Když se ho třeba někdo zeptá, proč je jízdní model úplně jiný než v GTA SA, tak odpoví, že ho prostě vytvořil sám do GTA SA.

    Je zajímavé sledovat ty komentářem lidi, kteří věří, že jde o grafickou modifikaci do GTA SA. A autor videa si jen na těchto lidech zvyšuje dál číslo odběrů. Já teda myslel, že BeamNG Drive je docela známé, aby ho lidi dokázali rozeznat od GTA San Andreas, ale asi ještě nedokáží...
    • já ti moc děkuji
      • Dobře, ale proč? *15*
        • za kaz na mody do beam, můj 4letý syn bude mít velkou radost
    • WhySoSad
      Myslím že BeamNG není natolik v podvědomí a myslím si, že kdyby mi někdo nakukal že to je mod, tak to nepoznám... A to jsem v tom už pár hodin odehrál *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit