Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    Docela slabota. To je jediný na co se teď Kojima zmůže? Jeden depresivní záběr za druhým, aby zaujmul? Mám o MGSV celkem obavy.
    • tvl...trošku přeháníš ne??? Bude ukázáné celé demo, takže obecně soudit hru podle nějakého sestříháného traileru ať pozitivně nebo ne může jen hloupé dítě. Viz. přehnané nadšení u Zaklínače... kde jsem našel minimálně pět chyb ve třech minutách...
      • Malleth
        Nejde jen o tenhle trailer, ten předchozí byl v podobným duchu a Ground Zeroes samo o sobě bylo taky o ničem. O příběhu MGS4 ani nemluvim.
        • mno...a co se ti konkretne nelibilo na pribehu MGS4? docela me to zajima...
          • Malleth
            1) Celá linka kolem Merryl a Johnyho (ten s neustálým průjmem) byla směšná
            2) Neuvěřitelně natahovanej konec
            3) Otacon tam zase bulel jak malá holka i když slíbil že už to neudělá (přeci jen to ve dvou hrách stačilo)
            4) Raiden byl moc OP
            5) Dokázali zpětně pokazit jinak výbornej příběh MGS3. Zbytečně se v něm šťourali a změnili zpětně charakter
            postav, který ti tam pomáhali. (Zero, Paramedic, Sigint)
            6) Extrémě slabý nepřátelé. Jen modelky v special oblekách, který napadobovali bosse z předchozích dílů
            7) celkově bylo vidět, že Kojima už neví co s tim a že už chce celej Metal Gear uzavřít a tak tam uměle zapojil postavy, který tam jinak byly zbytečný (např. Mei ling)
            8) Nanomachines - cheap vysvětlení pro všechno (i Vampovu nesmrtnelnost wtf?)
            • RangerCZ
              Buď jsi troll nebo to fakt myslíš vážně.
              The last of us má mnohem lepší příběh než Metal gear solid 4 (ne že by byl špatný).

ps : kdo je podle vás lepší - big boss nebo solid snake
            • Last of Us má daleko stupidnější příběh a daleko stupidnější charaktery nic proti a i hratelnost je poloviční oproti MGSIV
            • Malleth
              Netvrdim ž příběh k MGS4 je klišovitý a šablonovitý, jako spíš že je stupidní. A je to samozřejmě můj subjektivní názor. Last of Us je někde jinde úplně.
              Jinak na tohle téma (příběh MGS4) doporučuju zkouknout recenze od tohodle borce. Rozebral tam perfektně všechny díly. Last of us tam má taky
              https://www.youtube.com/watch?v=_JnaWNMTmwk&index=6&list=PLE205CA59C798C525
            • To co jsi napsal je hodně subjektviní a není tam napsáno nic, co by nějak shazovalo kvalitu příběhu dolů. Takhe podobně klidně můžu psát o Last of Us, kde je ten příběh taky hodně klišovitý a šablonovitý, ale ne i přes tyto výtky se mi líbíl příbeh v Last of Us a hru jsem si užil..
  • Musím jen doufat, že Japonci konečně dostanou rozum a dočkám se i PC verze.
    • Dockas, ale az PCckari laskave přestanou hrát na warezenou.

Už vidím ty breky: "ale mami, na konzolích se taky piráti" (srovnani na torrentech ukazuje, ze PC hrave prekona obe stare konzole a nove prolomene ani nejsou) a "ale mami, kdyby pirateni bylo na konzolích tak jednoduché, jako na PC, tak piráti taky" (na nějaký kdyby vám kadí pes). Nejakej lepší argument?
      • maros.goc
        ano automaticky vydany Dark Souls 2 na PC len dokazuje, ze je na PC fakt nefektivne vydavat hry ze :)
  • Buzeharant
    To bude zas tak neskutečná pecka, nemůžu se dočkat!
  • Lukyz
    Japonský titulky mi u japonskýho dabingu fakt pomohly *1*
    • Ty by jsi potřeboval pomoc spíše s češtinou. Titulky pomohli? To jako vážně?
    • Jj, občas jsem sice něčemu nerozuměl, ale i tak dobrý.
    • To, co na konci říkájí Boss and Kaz:

[Are we] not doing the water burial? That...
      Turn our comrades' ashes into diamonds
      and we bring them into the battlefield
      Even with death, it will still shines brilliantly
      The foundation of our comrades
      We are Diamond Dogs
      I won't let your (referring to comrades) regrets drown in the sea
      I will always be with you all.
  • "...a tak v souladu s tím, co si myslíme že by sis nejspíš přál, předávámé tvé ostatky Tichému oceánu, který jsi tak miloval." : )))
  • Mato1987
    jediné čo ma na trailery zaujialo bola hudba, ktorá mala celkom grády ináč herná séria a kojíma či nekojíma ma nejako nevzrušuje.
    • Tak se rozepíš jaký díl jsi hrál, jaké postavy máš rád a proč tě celkově série nevrušuje.
      • já mám rád Raidena, zároveň me i vzrušuje
        • *7* *7* *7*
        • jojo je to sympatak, kam se na něj hrabe Lara Croft...
        • Mato1987
          *1* *2*
  • Nejlepší herní série co kdy vyšla..
  • mohl by mi prosím někdo ve zkratce v pár větách nastínit příběh Metal Gear Solid?
    • Ne, to sa neda. Ale tu to mas tak zkratkovite, jak to len ide:
      http://www.reddit.com/r/Games/comments/2050xm/metal_gear_the_complete_story/

(beware, wall of text ahead).
    • Kluci mají penis, holky zase vagínu.
      • tak to vysvětluje proč tam běhaj ty nadpřirození bytosti
  • mé city zůstaly chladné

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit