Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paráda, všechno krásně jede, jenom dof jsem vypl
  • Angry Joe poměrně slušně shrnul klady a zápory téhle hry. Dal 7/10. Docela odpovídající.

Modifikace pěkné, ale na čem to pak chcete hrát? Možná na nejlepším high end PC, jinak sotva.
    • s tim modem vsechno paradne bezi na gtx 660, dokonce i na ultra nastaveni je to hratelny ;)
      • oprava, s modem 0,7 mi to jede na ultra uplne plynule
    • Jack1947
      Takže očividně se Ubík přepočítal , pokud tedy to mělo být součastí "hry"... to by si asi nezahrál nikdo? *15*
      • walltar
        Ale jo zahrál ... jenom by se v ubi museli kouknout do slovníku pod písmeno "O" ...
  • Slušná práce. Doufám, že udělá podobný mod i do Division. :D
    • Mato1987
      tak tvoj koment ma pobavil :D
  • Na redditu už se řeší, že v souborech hry ty efekty jsou, ale byli zamknuté. Tohle ještě bude sranda.
    • byly*
  • S modifikací to vypadá opravdu 100x líp bohužel pro mě mi to nefunguje na 100% pokaždý když se zastavím na místě tak se všechno rozmaže a vidím ostře pouze tak 5 metrů před sebe :D *7*
    • To se prej v nové verzi upraví, tvrdí autor. Kdyžtak vypni Hloubku pole.
      • Pomohlo díky *4*
        • Kdyžtak stánhi verzi 0.7, tam už to je opraveno a vypadá to dobře, zkoušel jsem Normal Cameru a OK.
  • Udělejte si na facebooku stranku a nadávejte si tam idioti tady se řeší mod k zlepšení grafiky , beztak si 90% s vás nezahraje pořádně ani na high tak neřešte tady jak není hra pěkná dmti
  • Já osobně bych byl rád, kdyby modeři/vývojáři spíš zkoumali tu druhou stránku hry - padaní fps, debilní optimalizaci apod. věci ...díky tomu je to u mě jednoznačně zklamání roku
    • Still
      Četl jsi ten článek, nebo jen titulek?
    • se základním kódem hry toho modeři moc neudělají
      • to je pravda, to je tedy jen na vývojářích
  • fizola
    Cize Watch Dogs ENB series
  • Jack1947
    Uch, to je bolest to je bolest ještě stále slýchat o téhle hře... chci si od toho odpočinout. Né furt vidět wd sem wd tam... fakt na hlavu.

Tu hru nezachrání ani kdyby udělali moddeři mod ktery by předělal všechno od fyziky ke grafice doplnil chybějicí textury atp.. atp... kdo by ses stím proboha dělal. Kdo by se zabýval takovou srágorou achjo... chceto něco pozitivního třeba Např: Zfanatizovaný fanoušek hry wach dogz hekl servery ubisoftu nebo ták že je třeba přetížil a ž se přehřáli... nepřeji nikomu nic zlého ale takhle to taky nejde. Ubisoft by měl zaplatit dříve než bude v pekle. Aby si konečně uvědomil že není všemocný to je jen bůh satan a ježíš. Zase bych nerad aby někdo ohrozil nové i neoznámené AC na (old gen) to né ale pykat by měl... nějak. *7*
    • Trpšíš sadomasochismem, že rozklikáváš a komentuješ články, které ti působí hroznou bolest?
      • spíš demencí
    • ? *1*
    • Vegen
      Máš možnost si stáhnout ten 50kB velký soubor a nic to nepřidá, pouze odemkne grafické možnosti, které tam jsou :)
      • Jack1947
        Na konzolích to je prostě parádní žádné mody... mě ta hra už nezajímá , beztak. *3* *4*
        • Tak prečo čítaš články k tomu a zapájaš sa do diskuzie? *1*
          • Protože je to Jack
            • spíš kak
          • Jack1947
            Hmm... to víš no někdo plít špínu na to holt musí... to jinak nejde. *3*
        • Ronox
          Jestli tě nezajímá, tak se k ní laskavě už přestaň vyjadřovat. Děkuju.
    • Ta tvoje vydlabanost nezná mezí hej.
  • Nechápu, co furt mají všichni s tou grafikou. Sebelepší grafika špatnou hru nezachrání. Jestli chcete nejlepší grafiku, tak vypněte ty krámy a jděte se projít ven.
    • Jako že bych venku vytáhl kalacha a postaral se o trochu pozdvižení v Králově Poli? :)
    • GlaDOS
      Tady nejde o to,že by ta grafika byla špatná, ale o to, že byla prezentována mnohem lepší. Alien Colonial Marines za to dostal pěknou čočku, takže nevidím důvod, proč by za to Ubisoft neměl být kritizován. Nedivím se, že se toho lhaní hráči začínají zajídat, když je každá třetí AAA hra při prezentacích přikrášlována.
    • Moje slova.. Celé to není jen o grafice!
    • S tím absolutně souhlasím. Skvělá grafika špatnou hru nezachrání, ale dobrá hra zachrání špatnou grafiku. Např. GTA IV je pro mě s*it jak na konzolích, tak i graficky namodovanej na PC.
    • maros.goc
      Dufam ze dodnes hras na Atari 2600

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit