Přejít na výpis diskuzí
YouTube chystá podporu videí v 60 fps a možnost podpořit tvůrce oblíbených videí
27.6.2014 | Eva Grillová
138 příspěvků
-
Měli byste ještě upozornit na jeden podstatný detail. Člověk se musí dívat přes Google Chrome. Když má Firefox, vidí ty videa jen v 30 fps. V IE pravděpodobně taky.
-
-
človek to bude porad videt v 25fps protože víc lidske oko nezvlada
-
-
hahahahahahahahaha
-
Budem dúfať, že si to nemyslel vážne *7*
-
Teď jsi narazil hlavičkou na hřebíček. Pošli to jako zlepšovák do EA, Sony, Bethesdy, Activisionu, Valve a Peteru Jacksonovi na Nový Zéland. To by bylo, aby ti aspoň někdo nepřiklep odměnu za úspory ve firmě.
-
-
a ty pošli zlepšovák do hollywoodu at začnou točit filmy ve víc než 24 fps *1* *1*
-
-
Točí, záleží na správné kompresy a bitrate...
-
Už začli, měli by jsme mu asi zatleskat *2*
-
-
Jeden kousek jsem už viděl a vypadá to velmi zajímavě (tím ale nechci říct, že dobře) max má trochu o těch kyblících pravdu.
-
A vis proc? Protoze 3D uz neni dost khuull, takze vymastencum je treba predhodit jinou kravinu ...
-
a davaji k tomu v kine i kbeliki? kdyby prislo lidem nevolno
-
-
-
-
Konzolistů asi ne.
-
-
škoda že 80% pcčkářů se spokojí s 30fps. Jen zde na games hrají všichni se 120 *6* moc zejímavý
-
tak zaleží jak rychle se pohybuješ ve vztahu k okolnímu prostredí, když jedes hodne rychle tak možna jo, ale pri normalni chuzi je to jen cca 24 fps
-
-
Lituji lidi kterým oči nezvládají víz než 25 fps *1*
-
-
Používej Chrom jak logické že ?
-
-
Logické jako ananas.
-
-
-
A hlavne ti sasco na YT chystaji ultra totla mega cenzuru to uz nikdo nenapise
-
díval jsem se na video experimentální kde se hrál titanfall v 60 fps přepnul jsem do cele obrazovky dal 1080p a rozdil jsem nepoznal vubec.
-
-
25 vs 60 pozná každý.
-
-
Jop, mozna tak nejakej postizenej, protoze to oko neni schopny vnimat. Klasickej film se totiz promita 25FPS a kazdy policko 2x, protoze zdroj blika a 25 bliknuti jeste clovek vnima, jenze monitor/projektor/... neblika, tudiz je jakykoli vyssi FPS zcela nesmyslny.
-
-
ty vole to sou lidi fakt tak blbi?
-
Ďalší. Zisti si prosím o tom najprv niečo a potom sem píš. Samozrejme, že to oko vníma. Ty snáď hraješ hry v 25 fps? Filmy sa priemetajú v 24 fps, lebo to je limit pre analógovú technológiu a tak sa zaviedol tento štandart. Z nástupom digitálnej technológie, sa samozrejme môže ísť vyššie a už sa aj ide. Hobbit bol premietaný v 48 Fps, aj som na tom v kine bol a predstav si videl somrozdiel a videlo ho celé kino.
-
-
hra ve 24fps a film ve 24fps je něco úplně jiného. A hobbit ve 48fps byl jen marketingový blábol.
-
-
Takže ten rozdiel ktorý každý videl, neexistoval hej? http://www.fandimefilmu.cz/clanek/2172-hobit_hodnotime_48_fps
-
-
-
-
-
-
Paráda, jako tvůrce tohle určitě uvítám, 25 fps je dneska slabota, ono by stačilo klidně i cca 40 fps.
-
To je fakt znát takhle to vypadá jako film ,pecka jenom se divím proč tuhle funkci neměl youtube už dřív
-
-
Mylsím že jako film to mělo vypadat spíš předtím :D
-
protoze na 60fps potrebujes cca 2,5* vic mista na serverech.
-