Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ta hra vypada proste divne...nemuzu si pomoct... :-/
  • Mě hra vlastně baví, ale není to něco, co bych musel dohrát hnedka. Dávám si to v různých časových intervalech, dám si jednu misi, chvíli se projedu po městě, ale pak jdu zas k něčemu jinýmu. Na rozdíl od GTA V, která mě pohltila kompletně, že jsem se od ní odtrhl až jakmile jsem měl 100% kompletnost.

    Ve WD mě štvě jízdní model, na který se sice dá zvyknout, ale jízda je fakt frustrující, jako když se snažíte močit se stopořeným penisem, hoši. Aiden je kromě dobrýho chrapláku nevýraznej, animace odfláknutý (hlavně v ksichtech) a stealth, kde se vám postava sama skrčí, jakmile vejdete do "zakázané zóny" taky není nejšťastnější řešení. Hackování je jakžtakž fajn, ale po chvilce omrzí.

    Na E3 2012 to vypadalo jako jedna z nejlepších her, co kdy vyjde a hle, zklamání. A Ubisoftu už jen tak nevěřím. Kór co to ten ředitel vývoje geek-panic tak vychvaloval (což samozřejmě musí), byl z toho tak nadšenej, úplně na něm šlo vidět to zapálení pro věc a pak nám naservíruje tohle? Už mě ty jejich ustavičně usměvavý ksichtíky a PR bullšity začínají nudit.

    Vemte si třeba takový Rockstar Games. Ty nemají zapotřebí jezdit na E3, Gamescony a podobný kraviny, protože místo, aby všude omlývali jak je jejich hra nejlepší, ve všem inovativní a bla bla bla, tak radši na hře opravdu pracují, vypiplávají ji, dbají na detaily apod. než aby se zdržovali nesmyslama (herní výstavy), který se konají stejně jen proto, aby se mohli vývojáři setkat s herními novináři a podstrčovat jim tučné obálky.
    • k poslednímu odstavci: Důkaz místo slibů *3*
      • Co přesně? Že Rockstaři nejezdí na herní výstavy? To je pravda. Že jsou herní novináři prodejný putas? To je též pravda.
        • Ano já to nemyslel ironicky. Rockstar je the best!
  • Mart9
    Já mám z té hry strašně smíšené pocity.

    Po oznámení mě nadchla, při tom hypu těsně před vydáním mě srala, po vydání mě těšila kritika, která se na tu hru valila, pak jsem zkouknul Fight Club WD speciál a pro změnu mě ta hra začala zajímat. Teď bych si ji docela rád zahrál, ale rozhodně ne tak rád, abych za ni dával litra.
    • proto existuje Pirate Bay *15*
      • Mart9
        Torrenty už jsem nestahoval asi 10 let..., když už tak nějaké datové servery, kde si to legálně stáhneš, když to nešíříš. Jenže mě by tam zajímal i ten multiplayer, to by asi u warez verze nešlo.
        • Kdepak, tohle platí jen na muziku a filmy, když stahuješ hry nebo jiné programy, tak je to nelegální a je jedno jak sis to sehnal
          • mínusujte si jak chcete, nastudujte si legislativu, nesdílené stahování se vztahuje pouze na audiovizuální díla
            • thatguy - vztahuje se to v ČR pouze na hudbu a filmy a to ještě jen v případě, že jsou staženy z nesdílených zdrojů, ale jde pouze o jeden pohled na autorský zákon, který je upraven dle Bernské úmluvy, zkrátka je to složitý spletenec ale jeden možný výklad je, že stahování hudby a filmů je ok, pokud to neposkytneš 3tí osobě, hra je něco jiného, protože je to komplexní software, kde hudba a obraz jsou jen malá součást
              definice dle autorského zákona:
              "Audiovizuálním dílem je dílo vytvořené uspořádáním děl audiovizuálně užitých, ať již zpracovaných, či nezpracovaných, které sestává z řady zaznamenaných spolu souvisejících obrazů, vyvolávajících dojem pohybu, ať již doprovázených zvukem, či nikoli, vnímatelných zrakem, a jsou-li doprovázeny zvukem, vnímatelných i sluchem"
              naproti tomu máš software (ano dle logiky normální a né litery zákona je i hudba software)
              hra je software dle definice autorského zákona ustanovení § 30 ostavec 3 - "Nestanoví-li tento zákon dále jinak, užitím podle tohoto zákona je užití počítačového programu či elektronické databáze i pro osobní potřebu fyzické osoby blablabla včetně zhotovení rozmnoženiny takových děl i pro takovou potřebu… - tím je myšleno i pro osobní, takže když u tebe udělají razii a budeš mít photoshop tak jseš v zádeli a nějaká "osobní potřeba" ti nepomůže

              Jak už jsem řekl nevyjadřujte se o něčem, o čem víte hnědou fekální hmotu
            • thatguy
              A videohra není audiovizuální dílo odkdy, kecko?
            • Mart9
              Z jakého důvodu je to jinak u her a jinak u filmů a hudby? Škoda, že FC byl včera, Martin B. by tohle možná dokázal vysvětlit nejlíp.
        • ani na torrentu to nemusis sirit kdyz nechces *3*
          • tak to víš o torrentech s prominutím úplný houby tam sdílíš i když máš jen zaplého klienta a aktivně neseeduješ, a seeduješ i když se ti to tváří jako že to máš vyplé, prostě to nejde, jestli sis ovšem nenaprogramoval vlastního klienta, možná to jde u nějakého firewallu nastavit, ale pochybuju, všechny klienty co znám to mají ošetřené, a navíc, přes torrent se stahují jen filmy, každý normální slušný pirát hry kupuje *5*
          • Mart9
            Před 10 lety to asi nešlo.
  • frantisek_nejezchleba
    takže znovu a tentokrát s chladnou hlavou: Watch Dogs jsou průjmovou AAA hrou. Z videa jsem se poprvé dozvěděl něco o multiplayeru, kterému tedy dávám palec nahoru. (O multiplayer jsem se dosud nezajímal, nemám jej u primárně singlplayer her příliš v oblibě, neb často značí schizofrenii tvůrců, nedostatek odvahy či odbytou práci na singlu.) Bohužel, v konceptu vydání hry je kvalitní multiplayer furt málo. Kdyby v UBI zvolili free-to-play koncept, bylo by to morálně v pořádku. Chtít po tomhle nedodělku více než 50 Kč je z mého pohledu krádež.
  • Hra mě velmi zklamala i když jsem to čekal. Zeptám se někoho kdo to hrál déle než 5 minut. To opravdu není možné někomu na ulici rozbít hubu? Opravdu nejde schovat ten debilní mobil? Opravdu je normální, že se chodci vyhýbají autu jak superheroes? Dají se vypnout ty debilní popisky všeho možného, které akorát zakrývají výhled? BTW. tohle není hate, jen jsem u té hry nevydržel abych si tyhle věci zjistil sám.
    • Telefon schovat jde a popisky s vypínají právě schováním telefonu, lidi umí uskakovat solidně - to je proto, že v téhle hř nehraješ za magora. Aiden nechce přejíždět lidi a hra ti ničí reputaci, když někoho přejedeš. Proto jsem dost rád, že se NPC umí klidit z cesty. Rozbíjet hubu náhodným lidem nejde ze stejného důvodu - Aiden jako postava to prostě nechce dělat. Tady bych ale byl rád, kdyby mi to tvůrci dovolili a dali tam možnost klasickýho melee útok. Přece jen kdo chce přejíždet lidi tak můze, stejne tak by mohl mít možnost volby ten. kdo chce občas nekoho zmlátit.
      • Postřílet lidi můžeš, ale dát někomu do huby ne. Tomu já říkám fail a mělo by to snížit známku hodnocení.
        • No tak jestli to je tak jak říkáš tak to je ultimate fail
          • Nepřátele mlátit můžeš, kolemjdoucí ne. Je to trochu fail, ale hru to vážně nijak drasticky nekazí.
      • Ano přesně tak ta možnost tam být měla. V AC jsi byl taky kladný hrdina ale klidně jsi mohl zprasit civilisty. Myslím, že téhle hře by víc slušela lineárnost než open world.
        • Lineární WD by mi nevadil. Alespon by to pravdepodobně mělo o dost lepší příbeh a atmosféru.
    • erikse
      Telefon schovat jde, srazit cloveka neni problem, ale proc? Dat nekomu nahodne pres hubu jsem nezkousel, nevidim k tomu duvod. Tohle neni nigga gangsta gta.
      • Takže to je takové GTA kde hraješ za Neda Flanderse? Místo úderu pěstí řekneš tidly dudly dadly přítelíčku. Zábava tak max. pro Ježíše Krista (tím myslím toho zdejšího :D)
      • Tak městskou akci jsem si představoval trochu jinak. K čemu jsou tam ty NPC na ulicích? Očekával jsem trochu víc možností než nechat vybouchnout kanál. *1* *facepalm*
    • phone samozrejme jde schovat - ostatni nevim, nemam potrebu nekomu rozbijet hubu
  • michaliuz18
    aspon ze spravil video so vsetkymi grafickymi modmi ktore na hru vysli aby to bolo zaujimavejsie :) aj ked ... je to stale jedno lebo hra je tak ci tak sklamanie roka
  • KIMCID
    mám rozehráno tak 39% hry a asi nedohraji *9*
  • spook.y
    Videorecenze mě jen utvrdila v tom, že téhle hře se vyhnu obloukem! Už jen ten začátek mi vadil...přiblížíš se k člověku který je k tobě bokem, ale jak se spustí "instant kill" animace tak se teleportuje do pozice kdy je zády. Je to jen detail, ale mě tyhle věci prostě vadí a je na tom vidět, že se na to někdo vykašlal. Celá hra mi přijde jako jeden velkej nedodělek. Poslední dobou se utrácí peníze spíše za marketing a pak ty hry vypadají tak jak vypadají.
  • Ja uz se na zadnou recenzi od grygara nemizu divat. Uplne mne stve jak se stylyzujes do role moderatora paskvilu. Jenze ty nejsi LP fish. Uplne jsi okopiroval jeho dikci. Ale komplet kopirka.
  • Jack1947
    Achjo, to jsem si bláhově myslel že už o tomhle díle neuslyším... *7*

    Jestli nebudu mít do rána aspon 50mínusů, v klidu neusnu. *3*
    • dal jsem ti plus, doufám, že si neusnul *5* ne nejsem tak škodolibej, ale chápu, že si dali s recenzí na čas, kdybych já měl hodnotit podle toho hypu a těch reklam všude okolo tak bych tomu dal tak o 3 body míň než si to skutečně ojektivně zaslouží
      • Jack1947
        Tak díky, ono ses tím dá počítat že mínusy nebudou když jsem napsal o ně jinak souhlas hejp nahovno a co z toho vylezlo, k pláči.
        • jj škoda, a jak vzniklo to virální video - jak v opravně mobilů nainstalovali lidem aplikaci, s kterou "způsobili" chaos ve městě a pak je "zatlkli" policajti, tak jsem si říkal, že to už je fakt moc a doufal jsem, že WD bude teda fakt pecka, když jim zbydou takové prachy na marketing, kdyby radši ty prachy na vyvolání hypu dali do vývoje, udělali by líp, neviděl jsem víc vyhypovanou hru a to počítám i sérii call of duty a jejich slavný prst v konečníku. Ale co, na konzole se toho prodá hodně, protože zatím na ně moc her není, tím nechci říst, že je to úplně špatná hra, to vůbec ne ale podle těch vln okolo bych čekal hru tisíciletí s kampaní 100+ hodin, originálními nezapomenutelnými postavami, skvělou customizací vozidel, promakaný hacking a neomezenou svobodu pohybu a motivaci ke znovuhratelnosti
          • Jack1947
            Možná v příštím tisíciletí možná. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit