Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79619 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky

    Finální verze Windows 10 bude obsahovat DirectX 12.

    ty novy widle vychazeji moc rychle na to, ze pokrok se v podstate zastavil.....
    • hlavne je docela nebezpecnej ten trend, novy okna + novy dx...
      • Tak zas na druhou stranu dirextx 11 běží na windows vista, 7, 8. Takže na třech systémech, což je podle mě vklidu.
        • i 11.2? s novym hw novej system... a pritom potreba novyho systemu neni (krome snahy ms rejzovat), na xp jsem vydrzel 10 let, na 7kach bych taky rad aspon tak
          • Nez na to zacnou bezne vychazet hry, tak myslim ze muzes byt vklidu.
    • Jack1947
      Win10? tajže Win9 už neni potřeba že máme Win8,1 a to je dostačující... *4*
  • http://www.steamgifts.com/giveaway/YvJU2/gearcrack-arena
  • Shadow of Mordor

    Funguje vám u této hry SweetFX na Win 8.1 x64??? Jestli to někdo zprovoznil, tak dejte radu, tahle hra potřebuje SweetFX jako prase drbaní
  • Keyz

    Alien: Isolation recenze

    http://www.metacritic.com/game/pc/alien-isolation
  • Veskoslav

    Můj osobně vyšlechtěný skřet z úrovně 6 a se třema pasivkama původně:)

    http://cloud-4.steampowered.com/ugc/545258048592729997/12E965030681625D1D0427AB8ED29B4FDF1A0D13/

    Nedokážu zabít, score je 10:0 pro něj:)
    • Zajimave, ja zase umrel dohromady asi na jednom kapitanovi a to se mi nekolikrat stavalo, ze jich tam najednou pribehlo treba 4. Zkus proste pobit nejdriv jeho ochrannku, nebo kdyz uz jses v druhe casti tak je nejlepsi ochranku konvertovat na svoji stranu, staci par orku a je to pak dost snadny a casto ho ubijou sami.

      Bohuzel je ale samotna hra docela zklamani, je to jen preskinovany AC/Batman, ale obe tyto hry me bavili o dost vice a samotny respawn, kde se jednotky spawni primo pred nosem je dost otravny.
    • Keyz
      Já nevím, jestli to je rubačka anebo příběhová hra. Když tam možnost nekonečně zabíjet protivníky a ty jsou pak silnější a získáš lepší odměny.

      Problém je, že aby jsi tomu zamezil musíš ho složitě zabít již se mi stalo, že průchod nějakou oblastí byl naprosto komický. Zabil jsem orky, pak kapitána, pak orky a pak dalšího kapitány s orky. Horší jak ve Skyrimu, kde na hráče po vylezení z města útočí skoro i mravenec. Navíc po načtení pozice, je to co jsi prošel anebo zničil zase jak bylo.

      Navíc je potřeba získávat informace a koukat pravidelně na tu animaci, která se přehraje. A tak pořád dokola.
    • kennyB
      Sakryš, 10:0??? Slušnej bijec.
    • Morraw
      Tak nevím, jestli dělám něco špatně, ale mě se zatím zdá hra lehká a to jsem si vypnul všechny ty ukazatele speciálních útoků, bloky atd. abych si to o něco stížil. Po 20 hodinách se pořád plácám v první zoně a doufám, že ta druhá bude těžká, ikdyž pochybuju.
      Jinak na všechny Warchiefs jsem poslal Death Threats a jeden má rating 18 (max myslím 20). 2 už jsem zabil a nic těžkého. Budu jim nechávat co nejvíce bodyguardů, at je sranda. Zatím me dost baví plnit Revenge mise a zabíjet Kapitány, kteří zabili ostatní hráče.
      Ale abych ti poradil tak:
      -do dýky si dej runu Choking horror. Tím odeženeš od kapitána orky a zůstane sám. Pak už je to lehké.
      -používej Wraith Stun (E) na omráčení
      -kup si skill Double charge (2 special útoky)
      -kup si skill Storm of Urfael=20s neomezených exekucí a tím ho dodělej
      • Veskoslav
        Všechno popsané mám. Bohužel mám vždycky "smůlu", že se někdo z dalších bossů připlazí i když tam nemá co dělat:)Minule už jsem ho měl krásně zeleného, takže stačilo chytnout a v tu chvíli skočili dolů další dva kapitáni a jelo se znova *1* A Death Threats? No na jednoho jsem poslal, ten zkapal, ale druhý posílil už na 19 a ještě k tomu štítař, takže peklo. Ale jinak děkuji za rady, to, co jsi popsal jsem si dal cca hodinu zpět, já spíše teď objevuji a plním ty vedlejší mise než hlavní, takže jsem toho moc pootvírané neměl.
        • Morraw
          Jo někdy se tam nachomýtnou další. Dobré zkontrolovat okolí jestli jich tam není více a pak ho musíš zlikvidovat rychle aby ostatní nestihli dojít.
          Death Threats uměle zvyšují rating o 5 a přidávaji ochranku a větší šanci na epickou runu a to se vyplatí. Ale je mi jasné, že bez správných skillů to může být těžší někoho zabít.
  • Jack1947

    Shadow of Mordor...

    Tedy to je snad první hra co vyšla dříve na pc než na konzole (historicky), http://gamerant.com/middle-earth-shadow-of-mordor-delay/ ted jsem si toho všiml a já že na w@rezu je jen ta nepoužitelná 34gigová pc verze jo a na konzolích to bude menší viz Alien:Isolation.

    Takže opět čekání se vyplatí i na starší konzole... jo prosím ohodnotit příspěvek řádně ( ač nechápu jaký by to mělo důvod je to jen kostatování). *4*
    • Tilwaen
      Koukám, že Ti někdo příspěvek řádně ohodnotil *2*
    • Veskoslav
      Jacku, chápu, že historie je pro tebe od minulého čtvrtka, ale zkus si někdy něco zjistit.
      • Jack1947
        Já nevím tak asi jsem to nák přehlédl, jenže pokud je to jak píší tak je to dobře + to není ubisoft... takže nářky tolik nebudou. Spíš výsměch pc že zas dostali přepálenou HW neoptimilizaci, jo za ty efekty to rozhodně stojí. *15*

        Nechápu jak myslíš, "že historie je pro tebe od minulého čtvrtka", ale tak ono nejen já ale i ostatní tě většinou nechápou. Což je celkem, zvláštní když otevřu diskuzi a hle Veskoslav tady, támhle jinde jestli sem chodíš i z "práce" tak to musí mít vedení radost.
        Jo ale abych nezapoměl vždycky přispěješ velice hodnotnými kusy... ( hlavně ty dohady mezi anonymy to je fakt cihla!).
        • "Spíš výsměch pc že zas dostali přepálenou HW neoptimilizaci" Nevím o co ti jde ta hra nemá vůbec žádný potenciál a už teď vím, že ji určite nedohraju do konce. A myslím, že ani 80% hráčů ji nedokončí. Pokud ti je 12 tak tě to do konce možná bavit bude ale já bych ocenil třeba nějakou výzvu a né tyhle supereasy hry typu AC Black Fag.
          • Jack1947
            Cože? jak to víš já mám rád mlátičky, je sice pravda že stereotypních her je plno ale tohle se dá zkousnout ne. Pro mně aspon ano.
  • Veskoslav

    Alien Isolation recenze

    Pardon za konkurenci, ale je to v angličtině, takže Bob si to stejně nepřečte. A podle ohlasů vyšly za sebou dvě skvělé hry a to ME: SoM a A:I:)
    http://www.pcgamer.com/alien-isolation-review/
  • Škoda, že to vypadá až tak moc špatně, to si raději stáhnu nějakou starou doomovku a zapařím, bude to o třídu nebo dvě lepší hratelnost a zážitek.
    • Zkus Brutal Doom. Vyborna modifikace.
      • Thorar
        Nebo PerversDOOM (DOOMCZ). Ty hlášky....
  • Veskoslav

    Pro připomenutí

    Vyšla hra Wrack, která by Vás mohla zaujmout. Jedná se o nezávislou hru, kdy se vyvíjela ještě dříve než Bordelands atd. a je inspirována Doomem atd. Takže autoheal zapomeňte:) Vyšla 30.9 a na Steamu je za slušnou cenu. Takže pokud někdo hledá klasické FPS a nebude mu vadit grafické zpracování, tak si myslím, že bude spokojený:)
  • Jinak jak sakra vypnu ten nekonečný respawn u hry století shadow of mordor? Anebo to má být grindovačka? Co jsem, četl tak je nutné zabít protivníka, speciálním způsobem a to je skoro nemožné v hromadném boji, protože to prostě trvá dlouho a často vás někdo přeruší...

    Tohle je opravdu otravné, když stejné oblasti nelze projít bez nekonečných bojů anebo pomalého plížení. Navíc jsem ušel 3 metry a zabíjím stejného kapitána jako předtím.. Nejhorší je, že dané jednotky nikde nechybí a respawnují se tedy s pr/ele.
    • zahraj si divinity nebo wasteland a na tyhle sr4čky pro konzlisty se vykašli *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit