Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79619 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ

    Píšu to sem, nevím jestli by to tam dole už nezapadlo. Můj tip na 2.1? V první řadě si dobře rozmysli, jestli chceš opravdu 2.1 nebo 2.0 (2.0 budou mít většinou více dynamický a vyvážený zvuk, spousta 2.1 jen nesmyslně duní až je to otravné zvláště ty levné). Pak je to taky o umístění a rozměrech - jsi nějak limitovaný?. Účel pořízení (hry, hudba..) ? Jaký zvuk preferuješ? (Vyvážený, více basů, zabarvený, analytický, výrazné středy, prostor....? Nebo třeba bassreflex vzadu/vpředu - máš je blízko zdi? To všechno ti ovlivní výsledný zvuk a poznáš to. Nedá se říct tyhle jsou dobrý nebo tyhle jsou lepší. Měl jsem doma asi 6 různých monitorů (aktivní studiové monitory viz co jsem psal níž, ne monitory jako monitory na dívání) a nehledě na cenu, každý hrál dá se říct uplně jinak, někde se mi zvuk líbil víc, někde míň. Tobě by se třeba zase líbil jiný kdybych ti to pustil.
    • Jestli máš rozpočet 2-3 tis, ta mezi těmi levnějšími jsou nejen na AV forech hodně často doporučovány ty Kurzweily co jsem psal http://www.muziker.cz/studio-podium/nahravaci-studio/studiove-monitory/aktivni-studiove-monitory/p/20287-kurzweil-KS-40A , za tu cenu budeš opravdu horkotěžko shánět něco lepšího. Už jen jejich váha něco naznačuje, 4" středobas, za ty peníze hrají opravdu výborně, tomu už se dá říkat reproduktor a taky to tak vypadá oproti nějakým kolotočářským plastovým Genius atd. Taky si dávej pozor na frekvenční charakteristiku, to, že je někde napsané, že ti zahrají od 60Hz je samozřejmě nesmysl při tady takové ceně. To jsou čísla vycucaná z marketingového prstu při různých záporných tolerancích, při 0db ani náhodou, ale to ti řeknou na každém audio foru trochu znalí lidi. Nejsem žádný audio expert, ale aspoň díky tomu málu co vím dokážu rozlišit repro co hraje od plevele. Měj pak ještě na paměti třeba, že nejsou basy jak basy, ono je rozdíl nějaké zahuhlané dunění od levného suba a rychlé dynamické basy jak mají být z "pořádného" repráku.
      • Draken69CZ
        Ty kráso ty jsou gigantický *8* já měl za to že subwoofer ulehčuje satelitům který pak lépe podají středy a výšky, ale asi si o tom raději něco zjistím než se jen domnívat. Škoda toho ovládání zezadu, ale to u monitorů (teď už mi je jasný o čem si to předtím psal) je standart co? Jinak na stůl by se mi vešli a cena k tomu co asi dokážou je skoro směšná. Něco 2.1 kolem 3,5tis? Nebo to fakt v takovéto kategorii nemá smysl? Jinak poslouchám spíš elektro, ale občas dám od všeho něco jinak využití je zcela univerzální - hudba (mp3 většinou 320), film, hraní PC i konzole. Jinak dík za trpělivost a tvůj čas *3*
  • Dead State, hraje to niekto? ake z toho mate pocity?
    • Taky by mě zajímaly dojmy někoho, kdo to hrál. Koncept je super, z popisu to taky vypadá dobře, ale zároveň boj (a jeho animace) vypadá na videích hrozně béčkově. Kdyby akční složka byla propracovaná alespoň jako třeba u Expeditions Conquistador, tak bych do toho šel.
  • God-of-War

    Skupině Lizard Squad se opět podařilo shodit PSN servery.

    Banda deb*lních kok*tů, nic jinýho.
    • Ronox
      Jsou v Sony... jelikož tu bezpečnost mají stále šíleně slabou. Ano vadí mi Lizard Squad, ale Sony by mělo něco se svou infrastrukturou a zabezpečením už něco dělat.
      • ucho
        Shodit jde prakticky cokoli, to není o zabezpečení...
        • To ano, ale neco jde shodit snadneji a neco hure *3*
  • chtel jsem si zahrat nejakou city byuilding game, tak jsem čeknul lets play tropica 5. Co se mi nelíbí, že všechny mrakodrapy vypadají stejne. V simcity jsou ty budovy alespon rozdílne. škoda že v tomto žánru není žadna poradna hra
    • A co Cities XL? Když přehlídneš zmršený technický zpracování, (hlavně problém s pamětí, který vystrkuje růžky, jak se začne město rozrůstat). tak mě v něm budování bavilo.
  • Mr.Santa

    Tohle malé povídání ber s rezervou, jelikož zvuk je individuální věc. Stejné repro může jednoho člověka nudit a druhý z něj může být nadšený. Charakteristika bývá různá. Stejně tak jako je kvalitativní hranic u každého posunuta jinam díky tomu co už třeba slyšel, pro někoho je hajend nějaký šit od Geniusu 5.1 za 2 litry a druhý člověk ví, že za 2 litry nekoupí ani pořádné 2.0, natož 5.1. Moje zkušenost s pár kouskama. (zkoušeno na ALC892/základní Xonar nebo DAC za 6tis)

    Bose Companion 2 (serie3) - tyhle skončily u mladé na stole, chtěla něco menšího, ale zároveň aby se to dalo trochu poslouchat. Doporučuju kdo potřebuje opravdu šetřit místem. http://reprosoustavy-reproduktory.heureka.cz/bose-companion-2-series-iii/
    Presonus Eris 4.5 - tohle byl můj malý vítěz mezy monitory do cca 5tis kč. http://www.audiotek.cz/product-61713-presonus-eris-e4-5 Bohužel byl tam mírný brum, což nesnesu, ale to je u všech levných monitorů pod 10tis. Dál jsem tu měl třeba M-audio AV40-2 (slušné) a naopak šity typu Alesis Elevate 3 nebo Samson one3. Z ultralevných monitorů doporučuju určitě Kurzweil ks40a, stojí cca 2tis kč a za ty peníze těžko člověk bude hledat lepší zvuk. Jen chci říct, že rozdíly mezi jednotlivýma bednama a to i bednama za +- stejné peníze byly opravdu velké, rozepisovat se mi nechce, to by bylo na dlouho.

    Na trhu, aspoň u nás v ČR je hodně velká díra v ceně cca 1500 až 5tis kč, prakticky není nic zajímavého. Z těch levných hrají nejlíp osvědčené Gigaworks T20 (cca 1500kč) - tam mi ale vadilo tradiční modré silné světlo, které navíc nebylo řešeno diodou (která se dá přelepit), ale kruhovým podsvícením u volume. Pak jsem měl doma půjčené ty zmetky viz tvůj odkaz brrrrrrr a nebo třeba http://www.zbozi.cz/vyrobek/genius-1250/ což jsou opravdu šílenosti typu "bum cink", dunivé zahuhlané pseudobasy, bez středů, no hrůza. Na hry budiž lepší než nic, ale hudba se na tom prakticky poslouchat nedá.
    Momentálně jedu na sluchátkách a jsem stále ve fázi hledání nějakého slušného 2.0 repro ideál tak okolo 2,3 tis což mě osobně na hry stačí. Už mě napadlo jít i do 2.1, ale za takové peníze neseženeš ani pořádné 2.0, natož 2.1. Ze zahraničí se mi objednávat nechce z důvodů vracení, kdybych nebyl spokojený a vůbec nerad nakupuju zboží, které nemá ofiko zastoupení v ČR, nikdy nevíš.

    Na první pohled to vypadá, že je všelijakých beden hromada, ale člověk by nevěřil jaké jsou mezi nima rozdíly. Tím, jestli někdo nemá doma něco zajímavého jsem opravdu nemyslel nějaké šitovní Genius nebo Logitech apod., to opravdu není zvuk, to člověk pochopí jakmile uslyší cokoliv trochu lepšího. Mě by třeba celkem lákalo poslechnout i něco takovýho http://www.tiphardware.cz/gaming/reproduktory/edifier-m3200-3-5-bk-2-1.html na hry by to možná nemuselo být až tak špatné, výborné jsou třeba prý Teufely, ale to jsou značky, co se u nás prakticky nedají sehnat. U nás z těch klasických PC repro když se podíváš na jakýkoliv eshop.. tak je to hromada srač*k, potom nic a potom pár kousků nad 5tis a to je všechno. :(
    • MrSanta
      No to si měl říct rovnou že máš zájem o zajímavé bedny pro člověka co slyší trávu růst *1*.
      Já na poslech poznám naprosto kulové a je pro mě defakto jedno z čeho to hraje. Když jsem byl v nějakém hi-fi obchodě či co to bylo, tak tam měli takovou tu místnost co vypadá jak když je polepená platama od vajec a hrála tam nějaká sranda za děsnou pálku a mě to neoslnilo ani v nejmenším.
      Nevím, možná to je tím, že nemám ani špetku hudebního sluchu. Pro mě to zní skoro stejně ať už to jsou bedýnky od Geniusu za 1500 nebo 40 vysoký dřevěný bedny od starýho českýho gramce.
      By mě vůbec nenapadlo, že to s tím zvukem jde brát takhle vážně. To nemyslím ve zlým.
      Na tuhle ligu prostě nemám *15*
      • Bedny k pc za pár tisíc neznamená, že to se zvukem bereš vážně a že je to nějaká liga, to vůbec, ale že máš nějaký rozumný základ. A rozdíl bys poznal hned, jen kdyby jsi měl příležitost ho slyšet. To je tak vždycky dokud ten rozdíl někde naživo nevidíš, neslyšíš, nepoznáš, tak ti většinou stačí co máš nebo tě ani nenapadne mít něco lepšího. Což je často velká škoda, protože rozdíly jsou to opravdu obrovské. Stačí jen chtít, spousta lidí mávne rukou a řekne "na co" nebo "to mi stačí" a do konce života poslouchají chrastítka za pětikilo, aniž by si vůbec uvědomovali, že na tom polovinu zvuků neslyší a druhou polovinu slyší uplně jinak, než by mohli. Ale to je jako vždycky každého věc.. jaký si to uděláš *3*
      • "dřevěný bedny od starýho českýho gramce " - Už stará česká kvalita se s Geniusem srovnávat nedá ;) . Pravdou však je , že ačkoli člověk má k recievru připojené dělené třípásmáky , nějaké 5.1 u PC přestane záhy řešit a zakotví u přenosných 2.1 , kde si max pohraje s ozvučnicemi , nebo je šikovně rozmístí tak aby dynamika zvuku sedla . A nemusí to být hned o značkách a tisících pokud má člověk šikovné ruce a trochu mu slouží sluch .
    • Draken69CZ
      Problém bude že za sh*t peníze chceš HI-FI kvalitu. Jinak mluvíš o reproduktorech nebo o monitorech?
      • Za několik tisíc se dá sehnat už slušný zvuk na hry. Je to o víc věcech než o ceně. Vím moc dobře co chci, to se neboj, já to tu jen nadhodil a čekal jestli se někdo chytne, kdo třeba má něco co by mě zajímalo. Na detailnější rozbor samozřejmě chodím na jiná fora co se zvuku týče, tady bych nic takového neřešil. Ze zhruba 15ti příspěvků zatím jen jeden člověk napsal něco zajímavého, ten co má A5+, ale ty repra znám. Zbytek je spíš úsměvný jak někde na CZC diskuzi pod chrchlátkama za pár stovek, kde někteří básní o božím zvuk :D
        • Draken69CZ
          Tak ono se dá smát všemu, když vezmeš v potaz zvukové systémy za milióny... já poslouchám stejně jen stream radia, mp3 a hry na obyč Xonaru, k tomu nemá cenu kupovat nic než klasický dostupný repro. Je pravda že když vezmu sluchátka (herní Sennheiser) je to někde jinde, ale já už stejně líp neuslyším :D
          • Co má a nemá cenu kupovat o tom ať se každý rozhodne sám. Jestli tobě stačí nějaké pazvuky, neznamená, že jiným taky. Vždycky je to o tom co člověk chce, co potřebuje a na co má. Já čtvrt roku nouzově hrál jen na repro z monitoru což je stejná bída zvukově jako ty všemožná chrchlátka za pár stovek a taky jsem žil, pochopitelně, zvyknout se dá na všechno, ale když je možnost si dopřát trochu normální zvuk, tak proč ne. Rád uslyším všechny nástroje když mi začne ve hře hrát hudba, rád si dopřeju pořádný zvuk brokovnice a rád uslyším srozumitelné dialogy. Jak jsem psal, mě bohatě stačí repro za pár tisíc, jsou samozřejmě lidi co nad tím ohrnou nos a stejně tak jsou lidi, pro které je pár tisíc za zvuk u PC nedosažitelná věc.
            • No nechápu jak můžeš hodnotit jízdní vlastnosti auta, když jsi v něm nejel. Maximálně můžeš říct, jestli se ti líbí vzhledově. Stejně tak repro, když neslyšíš o čem se chceš bavit. Radši tu debatu ukončíme, nikam to nevede.
            • Draken69CZ
              Tak nemyslím že musím slyšet všechno abych mohl zhodnotit svoje, taky nemusím projet všechny auto abych řekl o nějakým že je dobrý, trošku póza od tebe nemyslíš?
            • Nemáš zkušenosti. Já jsem i těch levných repro slyšel určitě víc než ty a několik monitorů i hodně drahých, tak tu nepiš jakoby jsi věděl jak co hraje. Věř, že to skoro pazvuky jsou, jen o tom nevíš, protože jsi nikdy neslyšel rozdíl.
            • Draken69CZ
              Tak pazvuky je silný slovo, to možná vycházelo z toho monitoru. Jak říkáš já nemám potřebu mít nějaký extra zvuk, ale zároveň si nemyslím že mám špatný. To se pak dostáváme do sfér kde je dobrý mít odhlučněnou místnost, napěťové filtry, nekomprimovaný zdroj zvuku, zlacená kabely a konektory atd. Jinak jsou lidi který prostě rozdíl neslyší někdo končí u aparatury za 40-60 tis jiný u 80-120 tis. Jinak jsem zvědavej co nakonec koupíš.
      • Jack1947
        On nic nechce, zajímá se jestli se zde nenajdou lidi co mají něco zajímavějšího doma... že by to nakonec i koupil nevím. *7* *7*
    • I takové "trošku lepší" bedny za několik tisíc udělají z té hry najednou uplně jiný zážitek. Člověk tak najednou každý zvuk slyší tak nějak detailněji, přirozeně, jednotlivé zvuky a nástroje zní už trochu jak to má znít v realu a dokonce slyšíš i zvuky, které předtím nikdy neslyšel. Velký rozdíl je třeba i mezi 3 a 4" středobasem obecně, člověk by nevěřil, odzkoušeno na x reproduktorech. Ono se tak nějak i říká, že pod 4" nemá smysl chodit, pokud člověk chce aby to mělo slušné basy třeba. Rozhodně doporučuju se vyvarovat 5.1, nejen, že za stejnou cenu bude 2.0 logicky vždycky lepší, ale hlavně to nemá smysl. Na 5.1 člověk potřebuje o dost větší rozpočet a prostor, to že koupím nějaké šity 5.1 Genius za 2 tisíce, nahážu nějak bedny kolem sebe v okruhu metr, to nemá s prostorovým zvukem nic společnýho. Nehledě na to, že tam už to chce zvukovku taky, která ten prostor bude počítat atd.
      • Brumla

        Základní problém který se k reproduktorům u herního PC váže je ten , že musí být krobě klikání a výbuchů ve hrách také co poslouchat ... po takřka filmově nejapných soundtracích dneška mi třeba starý Descent připadá teprve jako ta pravá andělská hudba . Co level to jiný motiv stejně jako kdysi v prvním Doomu .... dnes smyčka a tracky na jedno kopyto a ještě tleskej za to málo :/
      • Jack1947
        Takže troll - Nehledě na to, že tam už to chce zvukovku taky, která ten prostor bude počítat atd.

        Stačí dobrá integrovaná co umí dolby a jiné zvuk. formáty lol. Pokud někdo má ale peněz na rozdávání - si pořídí i zvukovku drazší než repráky. Njn... machři.
    • Jack1947
      Píšeš z nudy, elaboráty co nikdo asi moc číst nebude - i když možná jo. Gl- zajímavý uživatel konečně troll co to má řádně promyšlené. *4*

      Slyšel jsem že Boston repra ( co tady asi neseženeš) jsou kvalitní... http://www.bostonacoustics.com/US/Pages/Home.aspx
  • Repro k pc - 2.0

    Je tu někdo, kdo má zkušenost s nějakými zajímavými kousky? Já posledních pár měsíců měl doma asi 10 různých repro a stále nemůžu najít nějaké, které by se mi opravdu zalíbily po všech stránkách :) Někdo nějaký tip? Geniusy za pětikilo fakt ne ale :)
    • Creative T30 - podobné jako T20, ale s bluetooth.
    • Soilwork
      http://avmania.e15.cz/16-aktivni-reproduktor-20-a-21-velky-srovnavaci-test
      http://avmania.e15.cz/12x-aktivni-reprobedny-pro-hudbu-i-filmy-srovnavaci-test/ch-4488#articleStart
      • jj znám, hrozný test, samý crap a krom těch T20 tam nestojí nic za řeč vzhledem k ceně.
        • Draken69CZ
          I ty Harman Kardon SoundStick? Já je slyšel a na repráky k PC mi to přišlo docela luxus, ale je to tak 5 let nazpět.
          • Jack1947
            "Na ceně přeci nezáleží" *15* http://www.bostonacoustics.com/US/Product/Pages/ProductDetail.aspx?CatId=HomeAudio%28BostonAcoustics_US%29&SubCatId=SoundWare%28BostonAcoustics_US%29&Pid=SoundWareXS51%28BostonAcoustics%29 tady má svou lidovku. *4*
          • docela luxus je šíleně relativní, za ty prachy je spousta mnohem lepších možností podle mě. Nehledě jak to vypadá :D Nic proti značce, DK máme HK.
            • Draken69CZ
              No a tvůj tip na 2.1 k Asus Xonar za lidovku :D 3-5 tis?
    • http://audioengineusa.com/Store/Powered-Speaker-Systems/A5-plus-W-Powered-Speakers
      Ja pred rokem poridil tyto a spokojenost. Ale 500 opravdu nestoji a audiofil by nad nimi nejspis ohrnul nos. *1*
      Ja sem ale spokojen. *3*
      • Jo A5tky jsou slušné. Doufám, že ne nekrmíš integrovanou, to by byla škoda.
        • Nn, mam zvukovku od AuzenTech. *3*
    • ucho
      Já mám Genius SP-G10 a celkem spokojenost.
      • Draken69CZ
        Ty bláho tobě neříkaji Ucho pro nic za nic *1*
        • ucho
          Nikdo mi Ucho neříká. Zdejší nick mám "ucho". Co se ti na těch repráčcích nelíbí? Už je mám asi 14 let a svůj účel plní na jedničku.
          • Safra stará dobrá ... Teda připadá mi že ty dnešní satelitní výkvěty se na takhle staré repráčky stejně nechytají .
          • Tak záleží, jaký to učel vlastně je. Jestli na něco jiného, než poslouchání zvuku windows, tak to seš opravdu nenáročny a nebo nahluchlý. *3*
            • Draken69CZ
              Těžítko?
            • ucho
              K účelu, k jakému je používám, jsou plně dostačující.
    • Draken69CZ
      Když už tak bych vzal 2.1 já mám starší Logitech X230, předchůdce něčeho podobnýho https://www.alza.cz/logitech-speaker-system-z523-cerne-d506876.htm
    • Zkus tohle, ja je mám doma a spokojenost. A byly taky levné.

      http://www.alza.cz/defender-spk-480-d459456.htm
      • Jack1947
        *15* http://www.alza.cz/reproduktory-genius-home-theater-sw-hf-5-1-6000-d94165.htm já mám pár let tyhle měl jsem jejich starší verzi - podle mně s lepším interfacem ale naneštěstí mi tam praskla pojistka.

        Výborný poměr ceny/kvality/výkonu v rámci možností. *3*
        • Já se v tom moc nevyznám. Na těch co mám se mi líbí barva a taky hrajou pěkně. *3*
          • Draken69CZ
            Co na tom posloucháš? Jako za 120 kč se asi moc čekat nedá.
          • Jack1947
            Ahha, tak to jo no já už bych bes subwooferu dneska nepřežil. Ne ale basák je myslím dneska nutností.
    • MrSanta
      Já ti moc nepomůžu, mám 2.1 Geniusy, ale ten typ se už nedělá. Chtělo by to aspoň napsat do kolika peněz se chceč vejít.
      Jestli na to máš litr, tak tímhle nic nezkazíš: http://www.czc.cz/genius-sp-hf1255b/126164/produkt
      • Ehm, to je vtip? To je jedna z nejhorších možných koupí za ty peníze. Nechci a nebudu se tu rozepisovat, jen jse ptám, jestli má někdo doma něco zajímavého, nikdy nevíš na co narazíš. Radit moc nepotřebuju, spíš jen ze zvědavosti a zajímavosti.
        • MrSanta
          Vtip? Mě prkýnka od Geniusu sloužila hodně dobře. Co je na nich tak mizerného? Abych se náhodou nespálil až budu kupovat nové bedýnky, moc se v tom nevyznám.
          • No to teda vtip je a hodně velký. věř tomu. Měl jsem je půjčené doma, protože mě taky zajímalo jak hrají "dřevěné" co vypadají tak trošku normálně za litr od Gešitu. O tom jak to hraje dobře si můžeš tak leda povídat s nějakým podavačem v Okay :)
    • Jack1947
      To se ptá kdo všechno okolo pc zná a ví *15* Já mám, měl jsem vždy geniusy... ale 5.1 to ti nezbyli peníze na repro? žes všechno nacpal do pc.

      Promin ale zaráží mně to... nenapsalsi co preferuješ atp... chce to více přiblížit tvé požadavky a co přesně hledáš.
  • God-of-War

    Sony na akci PlayStation Experience "prokecla", že Sony Santa Monica pracuje na novém God of War.

    Nejspíš to prej bude restart série s novým hrdinou.
  • oktavius66

    The Order 1886

    Nevím jestli to tu už padlo, ale na Playstation Experience byly ukázány gameplay záběry Steampunk akce The Order 1886. Jedná se o kvalitní (konečně) záběry, konkrétně přestřelku v kuchyni. Nevypadá to špatně. Graficky je to pěkné a akce letí vysokým tempem. Má to sice 2 minuty a 23 sekund, ale aspoň něco. Zde je link:
    https://www.youtube.com/watch?v=pFyoHXLu3zM&list=UU-2Y8dQb0S6DtpxNgAKoJKA

    BTW: Ta tříhlavňová brokovnice je MEGA *15* .
    • Jack1947
      Nic nového tam není... spíše je to takové nemastné neslané a horší... na druhou stranu co si představit pod pojmem 3rd ps nějaké větší inovace. *7* Snad nikdo odtéhle hry nic velkého nečeká nebo ano?
    • další TPS cover pif paf ptakovina z načančanou grafikou a někteří si z toho ucvrnknuli do kaťat a pak se divíme jak vypadají dnešní hry když lidi kupují 100x převařenou srágo..
      • ucho
        a co kupuješ ty? a proč lidi nekupují ve velkém to, co kupuješ?
        • naposledy Warhammer40k: armageddon

          mě osobně by bylo uplně u prcky co lidi kupují, kdyby pak aspoň nefňukali že je všechno pořád dokola.
          • ucho
            že je vše pořád dokola fňukají většinou lidé, kteří nic nekupují nebo které nic nebaví. mně se třeba líbily předchozí tomb raidery a byl bych rád, kdyby v tom duchu vznikaly další díly, ale nemám ani nic proti tomu novému tomb raideru, který se mi ve skutečnosti líbil hodně. vnímám to jen jako jiný typ hry.
            warhammer 40k armageddon mi prakticky nic neříká, ale to je tím, že strategie moc nemusím, tam se spokojím s tower defense hrami :) tím neříkám, že je to špatná hra, jen dávám přednost jiným hrám. ale ani ve snu by mě nenapadlo tu hru někde v diskuzích shazovat.
          • Jack1947
            Tak přestan číst diskuze ne, spoustu čtenářů to tak podle mně i dělá a pár blbců (mi ostatní) se zde snažíme zoufale debatovat... *4*
    • Miserius
      Spousta lidi to tady hrála už asi před ctvrt rokem na Playstation Nation v Praze a bylo to tak strašně obyčejný že jsem ani to demo nedohrál
    • Krasny, to nekoho dneska bavi bezet koridorem mistnost za mistnosti a strilet do stale stejnych panaku, kteri nic nedelaji?
      • ucho
        Proč ne, když to bude mít dobrou atmosféru. Na tu hru jsem celkem zvědav. I když osobně nemusím moc to prostředí industriální Anglie.
    • ringmancz
      proč je na něj kamera tak nelepená?
      • ucho
        přijde mi tak akorát. v interiéru nemůže být moc daleko za postavou a pro míření je lepší, když je kamera blíž u zbraně (tam taky probíhá ještě další přiblížení kamery u střelby). podívej se, kde má kameru dead space: http://www.mobygames.com/images/shots/l/519356-dead-space-2-playstation-3-screenshot-an-annoyingly-indestructible.jpg
      • Keyz
        Aby jsi méně viděl okolo a bylo to obtížnější. Pak nemáš takový přehled...
    • Hmm a dokonce to hraje někdo, kdo se také trefí *1*
      • Keyz
        *15* Ještě aby ne když má brokovnici. Fov je snad na 50 a střílí na 1 metr. Na konci to dokonce zaměřuje samo.
  • Dotazník

    Nerdi pls. vyplňte muj dotazník o hrách a pirátství, díky!
    https://docs.google.com/forms/d/1o6JNoxR4GA0rn_kRj4YYu9WxUSvWrP-bi429KM6Y0Zw/viewform?usp=send_form
    • MrSanta
      Tak to tam máš.
      Otázka 1 - moc by mě zajímalo kdo z místních odpověděl něco jiného než C a D *1*
      Otázka 16 - přiznám se absolutně nechápu k čemu je ti dobrá a chybí mi tam možnost odpovědět 'nevím' nebo 'pirátí se bez rozdílu'.
    • Keyz
      Nerd to asi nevyplní když bude zabraný do nějaké nerdovské činnosti :)

      Jinak to vyplním. Zabere to málo času a když to pomůže tak proč ne.
    • Cosi
      Ten dotazník není dobře postavený. Silně nabádá k tomu, aby lidi odpovídali na otázky ve stylu - myslím si, že pirátství není tak špatné a vše by se vyřídilo snížením ceny. Otázka o DRM a její popis je dost mimo - nemluvě o možnostech volby.
      • Pan_vcel
        Já bych se hned nesršnil, zase tak hroznej dotazník to neni. Vyplněno, hlavně když to bodne. *3*
      • jn, protože když se každého zeptáš proč si hru nekoupí řekne ti že za osmihodinovou kampan nevyplázne dva litry, je to hodně prostý ale bohužel někdy e ta nejjednodušší odpověd ta správná :)
  • Zalogujte se hned teď na PSN či PS Store a stáhněte si zdarma Need for Speed: Most Wanted pro PS Vita, Plants vs. Zombies Garden Warfare pro PS4 a Mirror’s Edge pro PS3. Akce platí do nedělní noci.

    Díky za tip.
    • Zalogujte se hned teď na PSN či PS Store a stáhněte si zdarma Need for Speed: Most Wanted pro PS Vita, Plants vs. Zombies Garden Warfare pro PS4 a Mirror’s Edge pro PS3. Akce platí do nedělní noci.

      sem na psn a nikde tohle nemuzu najit
      • Zalogujte se hned teď na PSN či PS Store a stáhněte si zdarma Need for Speed: Most Wanted pro PS Vita, Plants vs. Zombies Garden Warfare pro PS4 a Mirror’s Edge pro PS3. Akce platí do nedělní noci.

        Jdi do PS Store, tam si tu hru normálně vyhledej a dej download.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit