Přejít na výpis diskuzí
Hardwarové požadavky PC verze Metal Gear Solid V: Ground Zeroes nejsou nejskromnější
20.11.2014 | Ladislav Loukota
74 příspěvků
-
V porovnání s tím co na nás vybalil Ubisoft v případě ACU mi přijdou nároky naprosto v klídku.. *6*
-
Jako mnoholetý hardcore Sony fanboy jsem se na to tento rok už vykašlal, PS4 prodal po dohrání GTA V a postavil si nové high-end PC. Těch pár titulů, co si na PC nezahraju, budu muset oželet, ale v konečném důsledku je hraní na PC prostě někde jinde, pokud má člověk pořádný stroj a nemusí řešit, jestli mu hra poběží nebo ne. Nehledě na další aspekt, který mluví ve prospěch PC a sice cena her.
-
-
Prosimte co to meles,nova hra na pc je bud uplne za daco z torrentu,nebo za 1200kc jako treba wathdogs pri vydani.A na ps storu jsou ted hry o 60 procent levnejsi.Wath dogs ala 700kc.
-
-
na aukru watchdogs v den vydani 300kc,stejne jako vetsina vsech AAA her za 1/5 ceny konzolovy hry,ale klidne muzes v ty iluzi levnych PS her zit i nadale *1*
-
-
No, o ceně her bych se hádal, protože mi přijde, že v konečným důsledku při prodávání her dál tě vyjde konzolové hraní stejně, ne-li levněji. Jinak si užij nabušený PC, taky bych bral, ale není to pro mě životní priorita, bez které bych nepřežil a proto si vystačím s konzolovým hraním.
-
Tak to si to GTA5 rychle dohral na PS4, kdyz to vyslo pred dvema dny.
-
-
Moje chyba, jsem idi*t. GTA V jsem měl na PS3, tu jsem prodal a koupil bazarovou PS4. V té době na PS4 bylo minimum her. Dohrál jsem Killzone, inFamous Second Son a Watchdogs. Pak šla PS4 zase pryč. Nebylo co hrát a ani dnes to není o moc lepší, když pominu hry, které vycházejí i na PC.
-
-
Užiješ si tedy radši pokažené porty, vlastně v dnešní době je to jedno na pc si hru nezahraješ a na konzoli at už mizerně ano.
-
-
Nějaký vyloženě zprasený port jsem snad ještě nehrál a pokud se bavíme o ovládání, tak mám u PC XBOX360 ovladač, který dnes již bez problémů podporuje drtivá většina her, které vycházejí napříč platformami. Marně si zkouším vzpomenout na hru z konzolí, na jejíž port bych nadával.
-
-
-
To jsou porad kecy o tom jak jsou pc hry narocne, posledni dobou to je vsude, nova taktika jak nalakat co nejvic lidi na konzole kde je pak muzou dalsich 5 let obirat.
Pravdepodobne pc optimalizace kurvi zamerne, jooo kdyby konzoliste dostali rozum a hrali na pc tak by to vypadalo jinak =) -
-
Další PC nácek...PC je super věc ale víš proč mám doma PS2/ PS3/ PS4/ Wii a ještě PC ? Mám tunu her na kterých nemusím řešit jestli mě to poběží nebo ne. Nemusím prolézat fora a hledat problémy. Nemusím řešit, jestli spustím hru, když mám tuhle základní desku nebo tuhle grafickou kartu. Prostě pohodlně vezmu ovladač a pustím hru. Tečka. Jistě na PC určitě dostaneš po grafické stránce ze hry víc než já na konzolích ale já si zaplatím konzoli a po zbytek její životnosti se nemusím starat...dokáže tohle tvoje PC? S pokrokem technologií už bude tvoje dnešní nadupané PC za rok nadprůměrné, za tři roky průměrné a za 4-5 let budeš na minimálních nárocích. Zatím co na konzoli budou neustále z her dostávat to nejlepší. Plus hry jsou jako ženské. Jasně, všichni kecají o vzhledu ale i na té osobnosti docela záleží -_o
Takže ne děkuju. Některé hry si rád zahraju na PC a některé zase na konzoli. -
-
Moje pc bude uz navzdy lepsi nez tvoje konzole i kdyz je o 2 roky starsi a bylo drazsi jen o tretinu =) na minimalnich narocich budu hrat jeste hry pro PS5
Nicmene ja vubec neargumentoval vykonem ani nicim jinym, duvodu jsou desitky a kazdej je zna, to ze se lidi rozhodli to ignorovat neni muj problem. -
Správný hráč = nezaujatý hráč, souhlas. *3*
-
mam ti pripomenut Unity? *1* 20fps? vazne? *1*
-
-
Co čekáš od hry a značky kderá rýžuje hráče-ovečky. Politika "každy rok jeden Assassins Creed" prostě musí takhle dopadnout. Jenže když to hráči kupují....
-
-
to je uplne fuk, kto zato moze, ale vo vysledku tit a konzola nic nezarucila a bezalo to na nej horsie, ako na PC, o to tu ide.
-
-
-
-
-
Nároky jsou nízké, 760 je dnes naprosto obyčejná karta. To že pár školáků bez peněz řve, jak je to drahá karta, je samozřejmě nesmysl. Drahá je tak možná z jejich pohledu. Budou Vánoce, třeba rodiče koupí :)
-
-
Je mi pětatřicet a 760 mi stále přijde drahá (mám 650 Ti). Prosím pověz mi, ó mistře, kolika se to musím dožít, aby mi také přišla levná?
-
-
Predátor, který má titána pro něj je vše ostatní levné... prosím berte ho s nadhledem.
-
-
Predátor? Snad ne ten sexuální.
-
-
Přestože je mi více než dva tisíce let, taky to považuji za poměrně drahý špás.
-
-
Tak to jsem, lidově řečeno, v kélu *1*
-
-
-
-
Nejsou nejskromnější?
Jsme v roce 2014 - nové hry jsou vyvíjené na novém HW pro nové HW; nikdo, kdo chce hrát pěkné hry, nemůže čekat, že s PC za 10K (popř. strojem z roku 1995) mu něco takového pojede... -
Škoda že na pc to bude takhle mastné. MGS:Phantom pain by už ani vydávat nemuseli na kompu si to moc lidí relativně plynule beztak nezahraje. *3*
-
-
Omlouvám se, nedošlo mi, že na konzolích jsou hry o 40 procent dražší. Samozřejmě píšu tu neustále jak hraju tohle, jak hraju tohle, všechno si to kupuju za hru dám 1500kč na konzoli a pak tu brečím, že nemám na pořádný počítač, už mi to pomalu dochází, ještě jednou se vám všem omlouvám.
-
-
a to co ? :D vari nechcu gts 250 a intel core 2 ako recommended :D ale nie , nie ... ved preboha take 4 jadro to nikde nepredavaju :D
-
Úplne bežné požiadavky, nerobte z komára somára. V januári na budúci rok pre GTA V na PC len uvidíte čo sú to neskromné požiadavky.
-
Jaká to katastrofa, chtít mainstreamovou grafickou kartu v optimální konfiguraci. *15*
-
protože výrobci už s*rou na optimalizaci
-
-
Není pravda najdou se velmi dobré porty. Ale distributoři na to nechtějí dávat peníze/čas.
-