-
Doporučte někdo dobrý space simulator. Kromě Star Citizen a Elite: Dangerous.
-
-
Je-li libo něco lineárnějšího, arkádovějšího, tak určitě Freespace 2. Lze modem jednoduše vylepšit na up-to-date grafiku a i doplnit předešlým dílem. Rozhodně stojí za vyzkoušení.
-
http://store.steampowered.com/app/265930/?l=czech
-
X3 Albion Prelude
-
wing commander :)
starlancer :)
freelancer :)
x-wing vs tie figher :)
eve online :D -
-
EvE není space sim.
-
-
proto ten sarkasticky-evil smajlík u něj :D
-
-
thx *3*
-
-
-
Nevíte někdo proč nepokračuje série Jedi Knight? Byly to skvělé hry s nejlepším soubojovým systémem co kdy viděl světlo světa. I když vsadím se, že dneska by to totálně zprznili.
-
-
proč asi Lucas Arts už není a když byl taky nebylo zájem, firma dělá DLC pro CoD....
-
Univerzální odpověď pokud ta či ona serie nepokračuje - nevydělávala prachy...
-
-
Vlastné jó, já zapomněl, že dneska je kvantita ví než kvalita.
-
-
-
Jacku hral sem dneska ty Heroes Online, poladil sem to, a na high bez V Syncu mam na gtx 550TI, 80 FPS. Fakt nevim jak tam muzes mit propady FPS.
Pokud bys chtel zahrat, tak se ozvi a muzem dat hru :-) -
-
Já jsem to asi už odinstaloval, právě proto že mně s boty nebavilo hrát. Psal jsem nac 8800GT to bylo celkem šílené.
-
-
V poho, co se tyka hry, tak kdyz davas prumerne Dotu, ses v tomhle king :-) hraji to hrozny lamy, ale najdou se i slusni hraci.
Ja tomu ted nejake cas dam. -
-
Nepochopil jsi mne, grafiku to zrovna nemá extra ale já to zkusil v době kdy jsem jel jen s jedním živým hráčem (nějaká beta) a proti botům a ty si nás dávali slušně. Vrcholem bylo že díky nečinnosti (nešlo se zdát) tě vykopli ze hry. Což je i ve SMITE DOTU anio LOL jsem nikdy nehrál. Hraji jen SMITE (zkusil Strife)
To je taky častokrát docela o ničem, když např prohrává se moc často - někdy holt je den blbec no. Radši SMITE než tohle, tohle je chaos je to klon... jiných lepších her. Tak dej no... ale nepočítal bych že bych se k tomu ještě vracel. 30 a více minut na mapu která je navíc hrozně velká mi příjde až až. Já mám radši kratší hry... i když jsem SMITE hrál i blbej Assault třeba i přes hodinu. Nemám rád přetahování jinak já zkouším nové F2P hry ale zůstanu jen u nějakých. Viz Orcs Must die:unchained hrozně to závisý na teamu, což smite taky ale tady když to někdo hraje solo tak tím dost škodí. Občas mi příjde že některé blby ani nezajímá že prohrají.
-
-
-
-
Steam
Jsou tu odborníci na všechno tak se ptám co to k*rva je?
Hey mate you need it? screen74*
OK dík -
-
malware, když na to klikneš, je to exáč.
-
-
Nehraje nekdo Chaos Heroes Online? Zajima me nazor na hru, jestli to ma cenu vubec zkouset,?
-
-
Zkusil je to klasická moba , která má dlouhé zápasy, + nic moc no radši zůstanu u SMITE respkt si ho občas dám tyhle klony DOTA/LOL mne nebaví bylo to náročné i na grafiku s 8800GT šílené propady radší TOME:immortal arena nebo Shards of war. Hodně těhle her má fail nebo žádný matchmaking. Mám se u hry prudit nebo bavit?
-
-
No uz sem to zkusil, jako vylozene spatny to neni. Takova akcni jednoducha Dota. U Doty musis vic premyslet a je tezsi, tohle je takova rezba na vyblbnuti.
Graficky je to fajn, a me to bezi na high 60-40 FPS.
Smite me vubec nebavilo, Dota je fajn, ale ty novy patche me nejak nesedli.Uvidime jak se bude Heroes vyvijet dal. -
-
Necht každý hraje co on rád sám má. *4*
-
-
-
-
H1Z1
Tak to mě dostalo, hra založená na mikrotransakcích kdy vám zakoupený obsah můžou šlohnout jiný hráči *1* *1* *1*
https://www.youtube.com/watch?v=RCwapk30bDE -
-
No jakmile bude dopsaný článek, tak ho sem postnu. Mám video, jak jsme si nechali poslat balík, a propadl texturou, že. Podruhé nás přepadla skupina asi 4 hráčů, takže opět smolík. Neřeknu, kdyby jeden air stál 20 centů, ale takto? *11*
-
-
Dvě chyby. Jedna, že používáš věc za peníze u hry, která je v early accessu a není venku ani týden a druhá vývojářská, že to vůbec povolili. Tak i tak nejvíc na tom tratíš teď ty a ostatní. Vyhazovat skutečný peníze za kraviny do hry v early accessu si snad dovolím jen u Blizzardu.
-
-
Já osobně bych to nedělal, ale máme vyzkoušet všechny aspekty hry pro článek. A pokud to tam vývojáři nacpou a za tak těžké prachy, mělo by to fungovat.
-
-
-
Nebo ti ho vezme Mr. Bug *15* Jj to je velká konkurence pro DayZ *1*
-
*jiní
-
-
Pussy Walk
Chtěl bych se zeptat: Bude tu recenze na hru Pussy Walk? -
-
No nevím, na jedno zahrání dobré ale že bych se k tomu vracel *7*
-
-
Ty se prvne nauc vycist s textu sarkasmus! *3*
-
-
No když o tom tak přemýšlím tak... asi 10/10 s odřenýma ušima přeci jenom je tam náš prezident a je mu i docela podobný, kdyby tam bylo více úrovní bylo by to lepší. Recenze na to nebude protože free online hry se zde bohužel nerecenzují. Jinak super satYra a možná ani ne, spíše reflekce skutečného kořelky zemana. *4*
-
-
Jacku Jacku, ty ses fakt vtipalek. *1*
-
-
-
-
Za mě 10/10. Návyková hratelnost a jeden z nejlepších soundtracků.
-
-
jj. ještě bych vyzdvihl animaci při pádech a charismatickou hlavní postavu.
-
-
-
Nejprodávanější exkluzivity roku 2014 na anglickém trhu: 1. DriveClub, 2. The Last of Us Remastered, 3. Halo: The Master Chief Collection.
Dá se tomu říkat ještě exkluzivita? Vždyť dvě z těch her vyšly i na jiných systémech (a ještě k tomu dřív). Podle téhle logiky by se dala přeleštěná verze nějaké hry pro PC taky nazvat exkluzivitou (GTA V). -
-
proto loupeznici milujou konzolisty, 2 ze tri nejprodavanejsich her jsou remastery, proste jim staci velice malo a jeste navic recyklovany malo
-
-
Však to neznamená, že si to všichni koupili podruhé.
-
-