Přejít na výpis diskuzí
Nové informace o Uncharted 4 představují Nathanova bratra a piráty z Madagaskaru
7.1.2015 | Aleš Smutný
27 příspěvků
-
Jedna z nelepších herních sérii se dočká pokračování a pc trotlíci vybuchujou vzteky.
-
-
Ja si jako PC hrac nedavno PS3 poridil, abych si stihl zahrat exkluzivky, nez budou beznadejne zastarale a jsem velice rad, ze jsem si Uncharted serii nekoupil driv, nez jsem si prvni dil pujcil. Jako neni to spatna hra, ale taky to neni zadna pecka, ze ktere by si kdokoliv sednul na zadek. Mozna pro mainstreamove konzumenty koridorovych AAA hnoju je to modla, ale jinak cisty prumer a na PS3 vysla spousta her, ktere si se vsemi Uncharted vytrou zadek.
-
-
Ne
-
-
No, pc hráči kteří paří jen na pc a nemají konzoli, Uncharted neznají takže těžko něco soudit, v horším případě pukat vzteky bez důvodu
-
-
to je samozřejmě jiná
-
-
PClháři už pukají. Argumenty typu po pěti minutách jsem to vypnul (tzn. zavřel Youtube) mě fakt nevytočí. Já zas skoro nedohrál half life 2, jaká to byla nudná sra*a. Po asi třech hodinách sr*ní se nějakým kanálem na skůtru (kde mimo jiné nebyly ani vidět ruce) jsem to skoro odinstaloval. Vrchol mise bylo položit někam nějakou bednu. Dodnes lituju, že se hry ze steamu nedají trvale odstranit.
-
-
Ještě abys HL2 dohrál. Nikde žádný tooltip kam máš / nemáš jít a co máš dělat. To není hra pro tebe. Vrať se radši ke svým tunelům a simulátorům cutscén s průměrným gameplayem. *15*
-
-
Ale, prosím tě, ty hráčská amatérská gumo, někdo, kdo se buzní s dalšíma debilama v té vaší slavné p*čovině s vidlema, by se vůbec neměl ozývat. Takovej člověk ví co je dobrý a co ne leda ho*no. Jdi si zaskákat a "skilovat" s dalšíma neandrtálcama a nemel.
-
-
full ret4rd *15*
-
-
A řekni tomu páprdovi, co tě nestřelil do kopřiv, aby tě znovu naučil česky, ocase...
-
-
-
-
3 hodiny jsi dělal akci na skůtrů, která je na 20 minut? To jsi dvě hodiny a čtyřicet minut hledal tu páku kterou se zvedají vrata? *1*
-
-
Asi mal zapojený gamepadík *1*
-
Aha, tak 20 minut na skůtru, 20 na něčem jiným, otřesný jízdní model a nudné lokace, to se pak dost plete.
PS: hrozně mě fascinuje, jak si pořád fanboys HL myslí, jak strašně promazlený hádanky v tý hře nemaj. Vedle rébusu v uncharted 3 je to jen plytká sra*a. -
-
rebus v uncharted LOL
-
-
Tak tys asi trojku nehrál co? Jinak bys nemlel chlapečku, pěkně nachytanej pctard
-
-
-
-
-
Si pobavil *1* Po tých kecoch jak konzoláci ospevovali uncharted som kúpil ps3 a po chvílke hrania uncharted 1 ma naplo na vracanie. Ešte som snáď horšiu hru s horšou AI ani nehral *1*
Okrem iného, keby nejaká hra napríklad na ps4 za to naozaj stála, myslíš si, že pre PC hráča robí problém vysoliť za ps4 tých 300e ? Pche, Sa vozíš na rapidke a ideš vyskakovať na ferrari ?? Sa zobuď chlapče a choď sa hrať ďalej strielačky na tom tvojom gamepadíku *1* -
Nevim no, PS3 sem doma jeden cas mel, jak kazdej chvalil Uncharted serii, tak sem si koupil 1 a 2 dil...a oba cca po hodine odlozil a uz je nepustil. Vec ktera me totalne dokazala odradit byla kamera, ktera v urcitejch bodech hry, kdy clovek nekam bezel chodbou s pevne danejma kamerama, ktery se postupne menily a s nima se menil i smer ovladani, takze sem kazdou chvili bezel kam sem nemel, pripadne se zastavil v tu nejmin vhodnou chvili..... Dal sem tomu sanci, ale nenachazim asi vhodnejsi slovo nez nezazivny, to uz Tomb Raider byl zazivnejsi a dohral sem ho s nadsenim. Takovy TLoU sem uz nehral, jen se koukal na par walkthrough a taky mi to neprislo nejak svetoborny....
-
-
Hrál jsem všechny uncharted,první díl asi nejlepší ze všech ale Last of Us byla příběhem daleko před Uncharted trilogií.Ale to už je minulost teď hraju hry na PC
-
-
Ale jo, je to slušná akční hra, ale jedna z nejlepších sérií? Zas nepřeháněj, ta série nepřinesla nic nového
-
-
Nateův bráška vypadá trochu jako David z TLoU. *4*
-
Ubisoft se s Far Cry může jít zahrabat. jakkoli to vypadá moc pěkně. Když vidim podobný věci a jakkoliv uznávám, že si těžko udělám obrázek o herní stránce, tak závidim konzolistům, teda vlastně hlavně majitelům PSx, kterýho se to týká, že existujou vývojářský týmy, co si daj se všim práci do posledního pixelu. Nikde se dodatečně nevykreslujou stíny, nepoblikávaj textury, všechno je jak ze žurnálu a s citem stylizovaný. Hra vypadá jak si představuju asi koncept od designérů a grafiků na skicách. Nádhera. Jen si lámu hlavu, proč na PC nikdo takový věci nedělá. Ovšem pokud vývoj každý takový hry na PSx dotuj do určitý míry Sony, tak zase proč ne :). Ale i tak, všechno je neskutečně vypiplaný a doladěný a navíc s citem.
-
Trochu jsem doufal, že potkáme Riku z Eye of Indra. Jsem mstivý.
-
rozlucka so znackou, posledna cast serie - to urcite, ze vobec sirite taky blud.... urcite ide opustit znacku ktora im zaraba tazke miliony *15*
-
-
Half-Life je také značka jako prase, přesto s epizodou 3 nikdo nespospíchá, pravděpodobně není vůbec ve vývoji.
-
-
Nj, ale half-life je spíš vyjímka potvrzující pravidlo:) Vážně si myslíš že po Uncharted 4 nebude Uncharted 5 a 6 ?:) ... u těch vysokých čísel si nejsem jistej jak se to bude jmenovat ptže se to většinou nahrazuje nějakým podtitulem bez čísla:)
-
-
Uncharted Reloaded, Uncharted Unity, Uncharted 1,2,3 Remaster (je treba podojit)
-
-
-
-
Lepší by byli Tučňáci z Madagaskaru.