Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Škoda jen že scénárista spáchal příběh při vykonávání potřeby místo čtení novin.
  • Jacku,Jacku..ty se neponaučíš,co? stále máš potřebu se vyjadřovat k hrám které jsi nikdy nehrál? *11*
    • Jack1947
      Bohužel, byl jsem zase jeden z prvních (pomalu) kéž bych se vyjádřil k nečemu co jsem nehrál, kéž by...
  • Morraw
    Po 38 hodinách dokončen první playthrough. Teď mě čeká NG+ v coopu a přiznám se, že Be the Zombie jsem ještě nezkoušel a moc se na to těším. Obsah Passu docelá průměr, ale zatím si bohatě vystačím s tím co je. Odtrhnutí od Deep Silver Technlandu viditelne pomohlo.
  • Ristoro
    Zombie hry jsem nikdy nehrál, celkově ta tématika je všude, ale tuhle hru jsem vyzkoušel a jsem rád, že jsem to udělal. Neskutečná atmosféra ve městě s dokonalým soundtrackem, vynikajícím parkourem a tunou možností jak se vypořádat se zombíky. Zdejší recenze je totálně mimo. A noční gameplay, to je teprve masakr.
    • A to je právě ono. Baví tě to a užíváš si to, protože jsi zombie hry nikdy nehrál. Já jich hrál už příliš mnoho, že vše, na co jsem v Dying light narazil, jsem už někdy "zažil". Ne že by bylo něco špatně, ale už se mi to rpostě přejedlo, jako grilovaný kuře z globusu...
    • Tak pod toto se bez výhrad podepíšu.
  • Jack1947
    Rozbitou hru dolepíme, nabídneme hezky pár DLC hlavně že tam budou předměty a 2mise... *7* achjo.
    POřád stále dokola to samé. No ale to 3tí DLC v květnu bude solidní zážitek (snad) s novou mapou no neberte ten season špás. *2*

    OO přehlédl jsem ten promo kod na super silnou zbran, to bude nějaká legendátka co vydrží o 50 zásahů více *6* Tak když to máte zdarma proč ne.

    Opět proč píšu, no inu... to máte tak. Proč bych nenapsal. Na druhou stranu je to furt lepší než ten maglajz WD a sprasenec Unity no... i tak je to celkem málo tak snad že se to dalo aspon hrát.
    • Ukradenou hru popliveme, DLC stejně dotaháme .... že já na takovýho pubertálního debila neustále reaguju. *16*
      • Jack1947
        Mám ti ten Detroller hodit až pod nos. Já jsem pubertální d-bil ale ty si neznaboh a musí ti každý všechno domést až před práh.

        http://ulozto.sk/xzCyLLwJ/detroller-7z nevím zdali to je ono... myslím nějaká ta upgradovaná verze. At slouží.
        • Dámy a pánové, tak přesně toto je prototyp dnešního pubescentního hráče. Od rána do večera nadává na konzole, jak brzdí vývoj her. Nadává na to, jak jsou hry na konzole drahé a tudíž kupovat konzoli je nesmysl, jelikož hry na PC jsou o 50% levnější. Pak do prohlížeče naklape Warez stránky a nejnovější hry si "ukradne". Druhý den opět skončí na Games.cz, kde láteří nad tím, proč ty konzole vůbec někdo vymýšlel, když je tu vlastně ten "PC master race". Milý pubescente, pakliže budou existovat hovádka tobě podobná, tak budou existovat studia, která budou upřednostňovat všemi nenáviděné konzole, jelikož stahování nelegálních kopií je na PC tak olbřímých rozměrů, že se vůbec vývojářům divím, že pro to PC vůbec ještě něco vytváří. Pěkný den.
          • Jack1947
            Z tebe nebude nikdy dobrá psycholog *15* , vím že bys byl moc rád kdybych byl ten mužík co sis vysnil. Jenom škoda že si vedle, tedy s tím hejtováním konzolí protože to bych byl jen pokrytecký lhář což pro tvojí informaci opět nejsem. Mám rád obě platformy, Jo, pobavil si za to by siszasloužil nějakou tu pochvalu.

            Omlouvá tě že mne zas tak moc neznáš, o to horší je tvůj špatný odhad. Příště se ti to snad povede. Bohužel dneska nemáš den. Jestli pubescent znamená puberta tak ta mne už minula před pár lety, pokud jsem v ní nezůstal ale tak co no někdo zůstává.
    • A pokud se ti to nelíbí tak nám polib řit *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit