Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja se bojím spíš toho bonus startu. v podstatě bonusy do startu jako kompletní království s parcelami atd. pak jestě kosmetické mikrotransakce, Vip membership, kupování character slotu atd. Tohle dopadne blbě.
  • Pokud nechcou být přirovnáváni ke GoT tak ať změní logo *1* Platební model se mi líbí a snad to vydrží. Jinak opravdu by měli zapracovat na grafice. Něco je tam pěkný, ale nějaké ty pseudorealistický textury jsou hrozný (padání věže). Takže držím palce a doufám že to dopadne dobře. Doufám že si zahraji co nejdřív a ne jako HotS.
  • eStar
    Zajímavý koncept, dokonce bych řekl velmi zajímavý a věřím že to může fungovat. Jinak v tuhle chvíli je vybráno 766 tisíc a ještě 27 dnů do konce. Asi další kickstarter kterej půjde do milionů. No raději tohle než exploding kittens.(8,782,571 dolarů).
  • V MMO totiž není nic lepšího, než že se po 6 měsíčním snažení dohramad ke slušnému equipu a strávením několika stovek hodin, zresetuje celý svět a jedete znovu od píky. To by mi za hraní museli platit 2000 EUR měsíčně, abych hrál něco tak sebedestruktivního :-)
    • eStar
      Myslím že tohle MMO nebude fungovat tímhle způsobem. *4*
    • Jo neni nad generaci, ktera je vychovana ke grindovani equipu a k tomu ze hra zacina az na max levelu. Jinak kdybys se trochu zajimal tak zrovna hrdinove permanentni jsou + eternal kingdoms taky.
  • další sliby superoriginalniho MMO, kolikrát to tady už bylo? at to dodelají, daji na trh a jestli hráčska odezva bude pozitivní tak to zkusím. do te doby nezajem
    • behem 2 dnu vybrali skoro 800 000 dolaru, ja myslim ze hracska odezva je uz ted vice nez kladna *3*
      • ja myslim odezvu na finalni produkt, ne sliby chyby. to zas bude deset let v early alfe
        • kazde mmorpg je v early alfe, akorat s tim ze to ma nalepku "final" aby si lidi jako ty mysleli ze si kupujou jakysi finalni produkt.
        • mno a bez penez to nebude vubec, takze take your side
  • publisheri jsou jako rakovina ktera hry pomalu zabiji v zajmu prodat je co nejvetsimu poctu lidi, jeste ze jsou tu podobni, kteri nedelaji hry pro masy a snazi se zavdecit skutecnym hracum, ktery hry radi hraji a ne se na ne koukaji
    • kazdy, absolutne kazdy robi svoju robotu pre peniaze, aj ked ho moze jeho praca tesit, keby nedostaval peniaze tak by ju pravdepodobne nerobil.
      aky je rozdiel medzi tou masou ludi ktorej chce publisher predat hru a tou masou ludi, ktora je potrebna na zafinancovanie kickstarteroveho projektu?

      cely crowdfunding je jeden super vynalez ako ojebat ludi a lahko ziskat peniaze.
      pri standartnom procese mas publishera, ktory ma peniaze a hromadu odbornikov, ktori vedia realne posudit ci projekt ma sancu na uspech alebo nie. ak usudia ze tu sancu ma, tak vyvojarovi daju peniaze, samozrejme s tym ze nejake percento (skor nejake tie desiatky percent) z predaja idu publisherovi. je to logicke, nikto ti nepozicia peniaze zadarmo, ze?

      teda az na crowdfunding, kde nie ze ti ludia pozicaju peniaze zadarmo (alebo za tricko, ci super unique item v hre) oni ti tie peniaze zadarmo rovno daju, len tak, tu mas peniaze, rob si s nimi co chces, uz ich nechcem vidiet.

      pretoze tak to je, vyvojar na kickstarteri nema ziadnu povinnost hru dokoncit alebo nedokoncit a vratit peniaze, proste ak vyzbiera, je to jeho. a sprosti ludia ich budu este obhajovat ake je to super, financovat niekomu projekt a nic z toho nemat...
  • fluffy
    Jeden problem co mam s hrami je ze vacsinu som uz videl, zahral a prekutral do zblbnutia. Vyjde nove GTA? Ok cool je to sranda ale zas tak inovativne oproti minulemu dielu to nieje... Nove RPG? No tak triedy budu podobne s ostatnymi RPG, pribeh bude jemne pozmeneny ale proste tato hra ma nemoze oslovit tak ako ked som hral prvy krat RPG...

    neviem, ze ci zrovna toto je ten smer kam sa to ma vydat, ale tak to zistime len tak ze sa to zafinancuje a skusi. Teraz hram FIRE EMBLEM Awakening, a napriek tomu ze ide o relativne typicku JRPG formulu tak hra je uplne uzasna pretoze ma system parovania, naslednych svadieb, deti a moznost ze charaktery opustia vasu druzinu natrvalo, len par takychto zmien z toho robi jednu z best hier co som kedy hral... a je strasna skoda ze experimentovat sa prestava prave kvoli zasahom vydavatelov co sa chcu len napakovat prachmi.
    • GTA V není inovativní? Minulý díl bylo GTA 4, kde chybělo to co v SA a mnohým se to nelíbilo. SA je 10 let starý. Jsou tam 3 postavy, online, větší mapa, nový příběh. Ano, v podstatě to není "inovativní", ale opravdu si zvolil špatný příklad.
      Jinak JRPG= *11*
  • Zajímavé.... Snad to bude tak zábavné i v reálu, ale s chutí jsem jim přihodil, jsem rád že chtějí něco inovovat.
  • Sounds fine, will see or not.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit