Přejít na výpis diskuzí

The Order 1886

ČTENÁŘSKÉ RECENZE 28.2.2015 
2 příspěvky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BelaJBB
    Skutočne dobre napísaná recka. Škoda len, že nezodpovedala hlavnú dilemu : prečo sa táto filmová adventúra nesprávne označuje ako TPS, keď pomer mixu týchto dvoch žánrov vypovedá jednounačne v prospech adventúry.
    • martin.mares.984
      Taky jsem mel ten pocit, ze to je zanrove bliz "moderni" adventure jako dela Telltale i kdyz jsem z nich popravde hral jen Wolf Among Us. Oficialne to Ready at Dawn nazyvaji "third-person action-adventure shooter", coz je podle me docela vystizny, ale uz ten komplikovany nazev napovida, ze s urcovanim zanru her je potreba neco udelat - nejakou revizi, protoze uz tu mame nekolik generaci hracu, kde si kazdy podle veku predstavi neco jineho pod pojmem napr. "adventura" - mne se hned vybavi tituly jako Quest For Glory, Discworld Noir, Monkey Island, Grim Fandango... ale mladsim hracum spis neco od Telltale jako Walking Dead nebo GoT. Vsechno jsou to adventury, ale v zasade se uplne jinak ovladaji, hrajou a maji uplne jine naroky na hrace.

      Bohuzel se tomu srovnani clovek nevyhne ani kdyby chtel, alespon podvedome tam bude vzdycky tendence. Zkratka si myslim, ze by pomohla nejaka revize nazvu zanru nebo zcela nove skupiny kam pujdou zaradit takove ty komplikovane hybridy - jako treba sveho casu Giants: Citizen Kabuto nebo Brutal Legend...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit