Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson
    Ross Scott je skvělej týpek :) I jeho ostatní videa stojí za to. Třeba díky tomuhle jsem našla zajímavé tipy, na co se těšit https://www.youtube.com/watch?v=pa29EM-YTwo
    • C-BEAM
      ano, ano, práve som dopozeral jeho Game Dungeon a dúfam, že v tom bude pokračovať, pretože tak podrobné a svojské "videorecenzie" hier som ešte nepočul. Odporúčam jeho recenziu na Quarantine.
    • Je to pravda, na co sáhne, stojí za to.
  • Nevím. Mě to přijde jako ztráta času sledovat let's play.

    Samozřejmě pokud to někoho baví, tak prosím, ale mě to přijde dost divné sledovat někoho jak hraje. To si to raději zahraju sám.
    Podíval jsem se na video v článku a nijak to můj názor nezměnilo.

    Možná jsem už na tuhle módu starej a nechápu ji (určitě to musí být úspěšné, když je tolik let's playerů). Ostatně já nepoužívám ani facebook :D

    Jen taková otázka pro ostatní čtenáře, nejlépe pro ty co let's play sledují - z jakého důvodu se na to díváte? Je to třeba tak, že vás nějaká hra zajímá, ale není na váš systém? Nebo je to jiný pohled na věc? Opravdu mě to zajímá, tak prosím žádný flame.
    • C-BEAM
      máš rád knihy ? tak let's play je niečo podobné i keď výrazne povrchnejšie. Máš autora ktorý má určitý prejav ktorý ti niečím imponuje, máš rád to ako a čo píše (rozpráva) a chceš vedieť ako popíše určitú fiktívnu udalosť (hru). To sa týka samozrejme komentovaných let's playov. Ak nemá komentár tak je vysvetlenie jednoduchšie - chce tú hru vidieť, pretože si ju buď nemôže alebo nemá čas zahrať.
    • Pro mě let's playe suplují seriály a filmy, tedy pasivní zábavu, kterou si pustím, když příjdu z práce a buď si chci jen tak sednout a nic nedělat, nebo potřebuju nějaký zvuk k jiným aktivitám. Ale určitě nejsem cílová skupina, spíš bych to viděl viz níže, osobnost přitahuje.

      Už dlouho sleduju let's playe bandy z Achievement Hunter (https://www.youtube.com/channel/UCkxctb0jr8vwa4Do6c6su0Q). Jeden důvod je "nedostupnost" hry (GTA V na PC ještě nevyšlo, Minecraft bych hrál sám, což mě nebaví...), druhý jsou osobnosti. To je, aspoň se to obvykle říká, většinou největší tahák pro diváky. PewDiePie nemusím, protože jsem na něj narazil jako na upištěného uřvaného kluka, ale jeho fanoušky to zřejmě baví. Naopak Achievement Hunteři mají charaktery, se kterými se mi daří ztotožnit, a svým humorem mě téměř vždy pobaví, hlavně pokud se snaží o něco kreativního (ale zase nesleduju úplně všechno co vydají, na to taky nemám čas, a když je vidět, že jsou ze hry sami unavení a nutí se do ní, téměř okamžitě přepínám kanál :) ).
    • Inquisitor
      Facebook taky nemám,:) ale na let's play se občas podívám a to z důvodu jak píšeš, je to na jinou platformu a hra mě zajímá, nebo to moje šunka už nebere. Ale nedívám se na komentovaný, ale jenom čistě hraní bez trapných hlášek. Třeba poslední dva měsíce, si tak občas "zahraju" Evil Within, protože tenhle styl hry mám rád, ale nemám na to železo.
  • som si pozrel niekoľko častí a musím povedať je to veľmi podarené. A ak by mal niekto záujem o niečo podobné, tak môžem odporučiť youtubera Tyrannicona, ktorý robí v niektorých hrách prakticky to isté, čiže pridá postavám úplne inú osobnosť ako si hráči predstavujú, napríklad prepísaním a predabovaním Shepardových textov v Mass Effect 3 vytvoril prakticky úplne iný príbeh, kde Shepard má úplne iné dôvody na záchranu galaxie
  • Let's playe teda moc nemusím, ale toto má k tomu daleko a po shlédnutí prvních pár dílů Gordona musím říct, že je to super. Kam se na to hrabou dnešní youtubeři...
    • WWladCZ
      Rob (tvůrce Freemans Mind) říkal že celá série celkem zabrala 2000 hodin. Ten chlap prý dělal na každém dílu třeba i celý den dokud to neznělo perfektně. Stojí za shlédnutí!
  • Popravdě popularitu letsplayerů nechápu . Ostatně stejně jsem to měl s facebookem .... O mnohém však vypovídá věta z článku :
    "....Dodnes jsou ve vláknu poslední epizody série na Machinima.com vidět dotazy, kdy se objeví další díl, přestože série mezitím pokračovala na Scottově homepage Accursed Farms..."

    Doba geeků a opravdových fandů technologie je pryč - odstraníte link a zabijete zvířátko . Masa jde za tím co určí reklama a trocha snahy o vlastní přičinění a vyhledání toho co mám rád, hraničí spíš se zbožným přáním než realitou .
    • C-BEAM
      väčšina letsplayerov by sa minimálne mohla naučiť ako pracovať "kamerou", pretože sa v hre chovajú ako opice v klietke a nedá sa na to pozerať. Ross sa snaží v hre pohybovať ako reálny človek a to celému zážitku dosť pomáha.
  • alladjex
    Pěkný článek, díky. Popravdě bych na Games bral takové články častěji. I když spolu s Levelem bych to pak asi stejně nestíhal číst.

    Freeman's Mind jsem neznal, ale rozhodně po přečtení tomu dám šanci. Znít to zajímavě.
    • Souhlasím!! Po dlouhé době zase článek, který jsem si rád celý přečetl. U recenzí kouknu na číslo a verdikt a dál se radši podívám na metascore atd.
  • Mé dojmy z Let's playů výborně vystihl jeden díl South Parku.
    Cartman Brah!!!!
  • Však si ještě pamatuju geniální machinima z WoWka od Oxhorna a Olibitha, teď už člověk vidí jen samé podělané Lets Play, WTF Sušínku (Total Biscuit) a další kokoty. Výborně to v jednom díle vystihl South Park. Nakálet a rozmazat, svět se v řiť obrací.
    • Nechci strašit, ale asi jsme nějakým způsobem propojeni...aniž bych viděl Tvůj komentář tak jsem pasáž o SP napsal skoro slovo od slova shodně jen pár minut po Tobě.
      • Hmm tak věčná škoda že nejsi hermelína. *1*
        • nebojte hoši kdo jednou zkusí již nechce jinak! *3*
  • To je šílený! Až tenhle článek mi připomněl, že machinima tady uz s nama nejakou dobu nejsou. Hrozny, jak neco muze proste jen tak zmizet. V tomhle pripade zmuzovat do podoby urvanych fakanj z tytrubky, ktery bych nejradsi od rana do vecera rezal sukovici po drzce!!!
  • Freeman's Mind je v každém případě nejlepší machinima, jakou jsem kdy viděl. Samozřejmě má slabší díly, ale celkově je jeho kvalita na velmi vysoké úrovni. Když vidím, jaké peníze má za svoje teenagerské hýkání pewdiepie, když Ross musí v Polsku kupovat ty nejlevnější fazole, aby neumřel hlady, je mi trochu blivno :/
    • Navíc v těch nejlevnějších nacházel brouky a podobnou havěť. No, už to nejí. Bylo to v nějakém videu-oznámení, pokud se nepletu.
      • Nepleteš. Prostě žrádlo z Polska no, surprise surprise.. :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit