Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po zkouknutí CGI: hmm to vypadá zajímavě.
    Po ingame záběrech: bleh
    Ne vážně co jsem viděl tu postavu s minigunem tak jsem myslel ze sleduji SWTOR pak se tam mihnul ghost z Destiny. Bože to bude slátanina.
  • Jack1947
    Mně stačí SMITE to je hra taky na bohy, RPg (naštěstí??) nehraju a mmo už vůbec.
  • eStar
    Jediné MMO u kterého jsem vydržel dlouhou dobu je EVE online a hraju ho doteď. Zkoušel jsem i spoustu jiných, ale bída a děs. Poslední zklamání byl Archeage, některé mechaniky zajímavé, ale celé to bylo zoufale nedotažené a v end game navíc grind.
  • Jak udělat dobrý MMO? Vzít to co je dnes standard a udělat přesný opak. Současná MMO jsou všechna úplně stejná. Ani jedno ničím výrazně neohromí. Poslední co jsem hrál, byla Archeage a ačkoli to bylo ze začátku nadějné, nakonec se ukázalo, že je to úplně to nejvíc klasické asijské MMO, co jsem kdy hrál a to bez jediné hodnotné inovace. Tudy cesta nevede... *7*
  • Je v súčastnosti vo vývoji nejaké mmorpg, na ktoré sa dá naozaj tešiť? Dávnejšie som sledoval Archage ale po vydaní ma to sklamalo. Tešil som sa aj na EverquestNext, ale po tom čo to SonyOnlineE predalo, už budúcnosť tej hry nevidím ružovo. Black Desert vyzerá na obrázko krásne, ale nie som si istý či to bude vhodné pre západný trh. Asi nás stále budú zasypávať len nové moba hry. *6*
    • Camelot Unchained vypadá slibně.
    • Není vůbec nic a dlouho nebude. Valí se jedna slátanina za druhou.

Je to smutný.
    • Myslím, že není. Bohužel. Všechno to stojí za prd
  • Pattinson se dal na vývoj her...
  • Už podle obrázků chujovina

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit