Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79619 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Agnostická éra: když už lidi nezajímá, co je pod kapotou

    http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/34757-agnosticka-era-kdyz-uz-lidi-nezajima-co-je-pod-kapotou
  • martyEF

    World of Tanks slaví výročí konce války trojicí nových tanků včetně Rudyho ze seriálu Čtyři z tanku a pes

    v této inzerci máte mylné informace, tyto tanky si rozhodně nelze vyzkoušet zdarma ba naopak do Evropy přišli v předražených balíčcích oproti třeba ruským serverům kde lze tanky koupit i samostatně, je kolem toho docela pozdvyžení a zlá krev, takže doporučuji nedráždit zde na games.cz hada bosou nohou !!!
    • PreidaQ
      A to jako nebyly ve Wotku doteď IS-2ka a T-34/85ka? Jako občasnému hráči War Thunderu mi taková výrazná absence přijde s prominutím trochu legrační.
      • martyEF
        ty tam sou už dlouho ale tyto speciály přišli jako premium tanky verze Berlín a to za prachy
        • PreidaQ
          Aha, tak to jo. V tom případě měl tu zprávu psát alespoň někdo, kdo má ponětí, o co go, aby jenom neplácal spoustu hloupostí.
    • Nevim, nehraju, jen mne pobavil "Rudy." Byl to buď "Rudý", popřípadě "Zrzek" , jestli si dobře vzpomínám.
      • Samozrejme ze to maji spatne, jak jinak *15*

        Hlavními hrdiny jsou vojáci Polských ozbrojených sil v SSSR – posádka polského tanku „Rudý“ (v knižní předloze „Zrzek“, polsky „Rudy“) a pes Šarik.

        Prej ze "zahrajte si za Rudyho" *1* *1* *1* *1*
        • Tím myslí, zahrajte si za ten tank, ne?
      • martyEF
        jj má to být "Rudý" ale ve hře to mají krátce "Rudy"
  • GTA V

    https://www.youtube.com/watch?v=98Xnk15CCm4

    Tak co? Uspokojí vás to? Mně spíš vadí jízdní model, když jsem hru hrál poprvé nevadil mi, ale po bližším prozkoumáním je to moc arkáda + fyzika, která je na RAGE engine dost umírněná. Schválně jsem si vzal normální levný sedan a zkusil jsem s ním vyjet dost strmou horu a to auto to s menší námahou vyjelo. Taky se vám nelíbí směr, kterým se GTA vydalo? Atmosféru GTA San Andreas to nemá a ani reálnější přístup. GTA série jde spíš směrem k Saints Row, tím pojetím reality. Vím, že mě nikdo chápat nebude, vždyť Trevor musí být úžasně vtipný frajer. Aneb GTA V je hned druhá nejlepší hra po Zaklínačovi v tomto roce! To je asi většinový názor zde, co si tak čtu. Ale co jsem si všiml, tak si tu pár lidí alespoň postěžovalo na model poškození, proto dávám odkaz na mod. Což je asi nejmenší vada na kráse, na GTA V. Pokud tedy nejste psychopat, kterému dělá dobře bourat auto. To spíš zamrzí, že se již těla tak dobře nelepí na kapotu (to je ta lehčí fyzika).

    Kolotoč šíleností Just Cause, Saints Row a pod. tu bude vždycky. GTA bylo vždy o životě zločince v celku reálném prostředí s příběhem, který dává smysl. GTA V tohle má, ale odchylky v podobě přidání Trevora a větší arkádovost mě nenechávají v klidu spát, hlavně když hrajete za tři hlavní postavy. Tak kdo je tedy hlavní postava? Četl jsem tu, že se někteří hráči nedokáží do nějaké postavy pořádně vžít skrz neustálou nutnost přepínat mezi postavami. V tomhle případě příběh GTA V působí spíš jako dlouhý seriál než film zaměřený na život jednotlivce, který si zajel do Liberty City za trochou sexu.
    • Kozy
      GTA bylo vždy o životě zločince v celku reálném prostředí s příběhem, který dává smysl.

      A co první a druhý GTA?

      Jinak víceméně souhlasim.
    • Jo, ta fyzika je krom zpět imho, dost to osekali. Což je docela smutné, když hra z předchozí generace konzolí je na tom lépe, než "next-gen".
      • *krok zpět
    • Souhlas.

      Tendo díl je hodně šílený. Questy atd... Hodně to přehrávají a není to ani zdaleka uvěřitelné jako GTA IV a i další díly. O fyzice raději nemluvit ta tam je špatná. Poškození nic, auta se ničí minimálně oproti GTA IV, a každá kraksna vyjede kopec jako nic. GTA stojí na autech na bouračkách atd a tohle je prostě špatné. Nelze tam tak krásně očesat auto a tak dále :( Navíc nutnost hrát za 3 hrdiny nepřidá na pocitu. Hraješ i za toho kdo není pro tebe OK. Nelze tam řešit kámoše jako předtím ale lze dějak nějakou yogu nebo co to je :D

      FPS pohled? Na nic. FOV moc malé.
      • Jack1947
        Kecy , kdyvy a bláboly (vkleci) je to trochu arkádiovější to ano ale rozhodně ne bez fyziky a jiné blbosti.
  • Convoy

    http://store.steampowered.com/app/318230/
    Hraje to někdo? vypadá to jako FTL v poušti.
  • Zajímavý jak zde LV426 argumentuje k věci, dokonce si dá práci a hodí odkazy na zdroje ale banda vopičáků mu to vyvrací bez ničeho, ještě uráží, shazují ty zdoje které ani nečetli a mají více "souhlasím"

    Jestli to není nahoněné, tak to vypovídá dost o zdejší kvalitě lidí, souhlasím s někdým kdo kecá mimo téma, uráží, nemá v ruce argument, ale hlavně, že to na oko natře někomu kdo něčěmu asi rozumí (HW). Tohle je vždy i u ostatních lidí kteří se baví k věci a nějaké jasném problému.

    Strašný *11*
    • Musíš to brát tak, že sem chodí i děti. O nějaká pluska tu jde až na posledním místě, ale když to některé baví klikat tak jim to nech. Každý trochu inteligentní člověk si udělá názor z textu. Mám pocit, že většina normálních lidí to tady už zabalila a do diskuzí se pouští velmi vyjímečně právě z tohoto důvodu. Není nic smutnějšího, když vidíš člověka, který evidentně o tom něcí ví, má na problematiku nějaký názor a přijde druhý, který jen nadává a nedokáže ze sebe vyplodit jediný argument. Jaká pak musí být komunikace s takovým tvorem naživo, když nedokáže vyplodit smysluplnou větu v anonymitě přes písmenka, to radši ani nechci vědět.

      A to se týká i diskuzí u samotných her. tak rád bych zde četl podnětné diskuze od lidí, kteří mají co říct, bohužel než se zde začne opravdu moderovat na úrovni, tak se něčeho takového nedočkáme.
      • Stejně kokotskej styl jako LV, předpokládám, že když se LV nepochválí jako anonym a sám sebe nezastane tak to nikdo jinej neudělá. Fakt smutný.
        • Přesně jak jsem psal.

          Nějaký expert řeší jiného experta a to JAK píše a jak sám na sebe reaguje (což nijak nedokázal) ale bere to jako fakt. To je teda úroveň. A je strašný borec, jak mu to asi nandal...
    • Ronox
      Mně pouze vadí jeho přístup a to jak oslovuje většinu lidí zde aniž by je znal. Ano kolikrát napíše hodnotné příspěvky, ale snad nikdy si neodpustí na něco narážky případně někoho musí "shodit". Jen za tu formu jsem mu kolikrát dal mínusko. Informace jsou ok, ale projev je někdy na facku.
      • Tohle dokážu pochopit. Ale proč se poté reaguje stejně agresivně?
        Většinou to píší lidé bez registrace avšak podle nicků pravidelní čtenáři.

        Jestli někomu vadí někdo, kdo se chová agresivně ale něco zná, tak jejich přehnané reakce to zcela shazuje a poté debatují pouze o tom jaký to je xxx apod... To je divná obrana.

        Jako by nebylo možné na to prostě neragovat anebo se bavit k věci a ten styl neřešit. Hodně odborníků se chová jako by byli něco více ale prostě se vyznájí a jestliže to nepřeženou, mě to nevadí. Lepši se něco dozvědět než řešit hlouposti a nepřekousnout nějakou lacinou urážku. Bohužel většina asi raději řeši vztahy a co kdo JAK napsal, než to CO napsal. Také je možné, že to je klasická reakce někoho kdo závídí jinému znalosti a musí se proti tomu vymezit a získat si pozornost tím jak ho "setře".
      • Pod to bych se mohl podepsat. Trocha pokory a zdvořilosti, to je to co mu chybí. Pak je jakákoliv erudice marná.
  • oktavius66

    Nový Medievil (PS4)

    Co byste řekli novému dílu Medievil, který by byl exkluzivně pro PS4 ? Možná někteří místní asi neví o co jde, ale ti co měli PS1 by vědět měli, když šlo o jednu z nejlepších her své doby... Dnes vyšlo pár obrázků a dva gify. Někdo tvrdí, že jde o Fake, ale já bych tomu osobně i věřil. Spoustě lidem tato dávná značka zůstala v hlavě a nebylo by vůbec špatné něco takového znovu realizovat.
    Tady je odkaz na Gify: http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=pripravuje-sony-novy-medievil-pro-playstation-4-183967

    Pokud chcete vidět nějaké obrázky doporučuji hledat Googlem. Osobně jsem našel asi 4. Pokaždé na jiné lokaci.

    EDIT: Tak bohužel se ukázalo, že jde o Fake. Zase se nějaký Zm*d baví tím, že natěší spousty lidí a pak je z toho prd. Pověsit takové !
    • Inquisitor
      No v jaký hře si můžeš sundat hlavu, nasadit na ruku a poslat na průzkum? :D Tuhle hru jsem na PSX miloval.
    • Tak to by bylo boží! Ještě doopravdy oživte Legacy of Kain, třeba exkluzivně pro PS4 a zítra letím do obchodu :D.
      • oktavius66
        No kdyby oznámili ještě i nový Syphon Filter, tak není co řešit. Jasná koupě na 120%.
        • Ronox
          No a Square by mohl oznámit, že do FF týmu se vrací Uematsu a Sakaguchi a byl by to asi nejlepší den v herní historii :D ... jo a ještě Konami by mohlo dostat rozum a vývojáři Tekkena vrátit původní skin Yoshimitsua a zrušit tu hrůzu, kterou teď oznámili.
  • Hráči, kteří hrajete project cars mám na vás dotaz. Zdá se vám to taky takový mdlý a nudný? Asseto Corsa se mi zdá lepší a pokud do toho zařadím i total arkády, tak i Driveclub a Horizon 2 mě baví víc i přes těch 30 snímků za vteřinu.
  • Lukass

    Project Cars a AMD

    Sef tvurcu Project Cars a jeho prohlaseni:
    "Poskytli jsme AMD 20 klíčů na testování, aby mohli vyladit jejich ovladače, o nichž to celé pouze je. Zvali jsme je ke spolupráci po dobu několika let, ale když se dívám do poštovní schránky, poslední komunikace s AMD proběhla vloni v říjnu."

    "Nvidia nám nezaplatila ani halíř. Avšak byla vždy velmi vstřícná a nápomocná s podporou, i s jejím vlastním marketingem. Naposledy jsme s ní něco řešili včera," prozradil Bell.


    Tak co vy nato AMD fanboys?
    • to jsou kecy. Prostě špatná optimalizace hry. Ovladače můžou dělat pár FPS, ale rozhodně ne desítky.Vývojář by měl sám chtít optimalizovat na všechny možné specifikace a ne spoléhat na AMD, že jim něco pošlou. Navíc karty už jsou staré, Project Cars byl roky v Early Accesu a oni nejsou schopni optimalizovat a ještě to svedou na ovladače. To je neskutečné. Ještě že mě tady ten budget nezajímá, já stále čekám na krále, čili Gran Turismo 7...
      • To jaksi nevíš jak funguje.

        Ovladače řeší firma která je programuje a ne ten kdo dělá hru. Ani na to nemají často kapacitu aby zkoumali ovladače... AMD se na to vy*ralo to je celé. Další hřebíček do jejich rakve. Měli stejnou výchozí pozici jako Nvdia. (Bohužel tohle se AMD stalo již několikrát. Tohle je strašná firma...)

        A ano. Když máš špatné ovldače klidně to pojede 1 FPS, protože kartu tak špatně zatížíš, že to bude peklo. Něco jako schválně špatně napsaný program. AMD / NVDIA se mají aktivně starat o to aby měli vyladěné ovladače. Oni prodávají karty, a díky hrám se karty prodávají.

        Chít po menší firmě aby tohle řešila je šílenost....
        • Lemroni z PCars měli několik měsíců možnost testovaní na posledních AMD WHQL ovladáčích. Proč potřebovali pomoc z AMD? Nejsou schopni sami optimalizovat na daný HW a SW? Nechápu, tohle jsou jen trapné výmluvy. Prostě sami nezvládli optimalizovat na daný hw a ještě si stěžuji, že jim AMD nepomhlo. To je k smíchu... Hlavně, že měli milion early verzí a pak přijde takový nedodělaný šmejd. Ještě, že mě problémy PC platformy nezajímají, ale tohle je trapná kauza...
          • Mno, hlavne, ze se nam AMD uz za to omluvilo *1*
      • Vojta_Ilavsky
        Bohužel, po Forze 5 do šestky moc naděje nevkládám, tzn. Hail to the GT7.
  • EA potvrzuje možnost ovládat AT-ST ve Star Wars Battlefront.

    Si dělají srandu? To je snad samozřejmost, že půjdou ovládat všechny stroje. To budou vypisovat po jednom co všechno půjde ovládat? Smrdí to failem.
    • C-BEAM
      jde o to, že dnes to bohužel žádná samozřejmost není.
    • A všimli jste si taky z toho prvního "engine traileru" nebo jak to nazvat, že AT-AT byly nějak podezřele malé?
      • C-BEAM
        jejich velikost byla naprosto ok
        • Tak to panáčku srovnej tady
          https://youtu.be/QMxKT4n3qHc?t=76
          a tady
          https://youtu.be/WASr5-mS238?t=469
          • Veskoslav
            Až na to, že nebyl jeden typ AT-AT. Útočné, co útočili na Hoth neměli omezení. Proč taky, nikde jsi se nemohl rozbít. Ale podívej se na Návrat Jediho. Tam je také AT-AT, které chrání příletovou plochu a to je malinké.
            • Ok, tak zrovna u takových vozidel bych čekal nějakou standardizovanou výrobu.
          • C-BEAM
            v trailery má výšku 15-16m schválně jsem si to změřil podle výšky Stormtrooperov. Neznám přesné detaily ze SW universa ale 15m je spodní hranice na níž se AT-AT vyráběl, ve filmu měl samozřejmě 22m, pěkně to odpovídá v porovnání s Hamillem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit