Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Shame isnt it?

    Lol a ten titulek (no offence ofc) působí skoro jak z místní kuloárů ... Zavřeli spolutvůrce bioshocku s swat4...

    *7*
  • Mohl by autor článku dovysvětlit, jakým způsobem se dle něj propad kurzu australského dolaru podepíše na schopnosti provozovat v Austrálii velké herní studio? Logika ukrytá za tímto výrokem, zdá se, nedává žádný smysl.
    • Coffin.Corner
      Jestli třeba jedou rozpočet v AUD (kvůli čerpání dotací, nebo daňovým úlevám od státu) a platy vzhledem k mezinárodnímu osazenstvu v USD, tak to při posílení, nebo propadu jednoho, či druhého vliv na hospodaření mít může...
  • Jen bych se chtěl zeptat, co z toho plyne, pro vlastníky Borderlands: the pre sequel? Budou ještě nějaké DLC nebo můj season pack skončil po jednom příběhovém DLC?
    • Season Pass obsahoval 3 DLC. Ty si dostal. Takže to pro tebe, jako majitele SP, z toho nic neplyne.O případné další patche se určitě postará Gearbox.
  • Hnisavec
    lol všetci diskutéri mimo, ide o to že Austrália je ako jeden z mála naozaj sociálne založených krajín a životná úroveň tu je veľmi vysoká pre všetkých...obyčajný roboš na stavbe tu zarába priemerne 30-40 eur na hodinu, pritom náklady sú vyššie akurát na bývanie aj to nie až tak prehnane ako v Nórsku trebárs...jasné že to kapitalistickým neootrokárskym spoločnostiam nevyhovuje...najlepšie keď všetko bastlí nejaký čínanko alebo rumun za dolár na den a zvyšok ide pár semitom na účty na Kajmany a verbež nech kape od hladu
    • TheGGG
      Zase to s těmi ohavnými kapitalisty nepřeháněj Hníso. Být tu socialismus world wide, nehrál bys na plejáku s LEDkou, ale makal v JZD a koukal na nějaký vybledlý CRTčko s vesnickou komedií
    • Pozdravuj v sociální severní korei... to je teprve sociální, neotrokářská parádička! Demence...
    • Veskoslav
      30 euro na hodinu? Proboha kde to žiješ?! Průměrný plat je 20-25 australských dollarů.....A ten zbytek tvých pseudoblábolů ani nemá cenu komentovat....Německo má v průměru 16 euro-25 euro/hodina a to patří mezi nejsilnější ekonomiky planety a s Austrálií se naprosto nedá srovnávat. Zase sis cucal hovadiny z hlavy. Kdyby Austrálie měla takové platy jak tvrdíš, tak je nejbohatší na planetě pomalu...A je to fakt skvělé slyšet od Slováků, co platí studentům a důchodcům vlaky, cikánům dovolené a tábory a chtějí zavést nový sociálnmí program pro chudé Slováky. Mimochodem co se týče byurokracie, tak je Austrálie šílená pouze v tomto a přistěhovalectví, jinak jeden z nejvíce liberárních států na planetě. A co se týče nákladů? Děláš si pr*el? Si myslíš, že Australská pobočká 2K měla vyšší náklady než americké 2K? Naivní nebo hloupé. Což u tebe není rozdíl.
      • Co je to kravinu? Cim vetsi platy, tim bohatsi stat? Bez to poradit rekum, ze vis jak na jejich problem.
      • Helemese, expert z ostravské ekonomické fakulty promluvil.
        • Veskoslav
          Nestuduji ekonomickou fakultu, ale snaha o "vtip" byla. Mimoto data o průměrné mzdě se dají lehce dohledat a rozhodně australská pobočka 2K neskončila kvůli platům či nákladům. To by totiž 2K Czech musela existovat i dnes.
    • Příteli, máš skutečně pravdu.
  • Dogkiller
    A kam je zavřeli, do sklepa? *2*
  • Titulek zní, jako kdyby ty vývojáře zavřeli. Mělo se tam vtěsnat něco jako „studio“ nebo „australskou pobočku“. :)
  • Veskoslav
    Austrálie si za to s prominutím může sama. Její zákony na ochranu dětí ukázaly nejednou prostředníček hrám, které se hrají všude okolo. I Němci a jejich pochopitelný zákon o propagaci Nacismu ve hrách je slabý čajíček. Pár příkladů. Miami Hotline 2 se nesmí prodávat, GTA III nemá houpající sex v autě, jednu dobu měl Dishonored vypnuté animace zabití, Doom II se nesměl prodávat až do roku 2000 v Austrálii, SF II musela projít cenzurou atd. A to je jenom to, co jsem si vzpomněl. Spíše se divím, že to tam přežilo tak dlouho. 2K postupně likviduje všechny pobočky co má. 2K Czech atd.
    • Ronox
      No nejhorší je ale kurz AUD a to fakt, že tohle studio jen přicmrndávalo a bylo na druhé koleji. Schopný si alokujou, ale když jsem četl ten speciál na Polygonu s historkama od vývojářů, tak se neztratí. Rozhodně to ale není tak božský job, jak si někteří myslí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit