Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Vybrali jste vhodný politicky korektní obrázek *15*
    • A kdyz ty slecne pridas jeste 4 proteticke udy navic, tak bude fantasticky sklizet bavlnu.
    • Myslím že nechápeš co politická korektnost znamená
    • takze kazdy obrazek s cernochem nebo cernoskou je odted politicky korektni nebo jak? to uz asi nepujde cernochy vubec fotit hm *7*
      • To je prostě náš starý rasista, xenofob a starý dobrý český knedlík keyz.
        Já fakt zbožňuju, jak se furt nadává na tzv. "politickou korektnost". Většinou tuhle kritiku slýchávám z úst pravicových konzervativců, kteří by nejraději viděli všechny menšiny vyobrazeny v ponižujících a podřadných rolích.
        To je asi stejně stupidní, jako když se "privilegovaný bílý muž" rozčiluje nad (dle jeho slov), "zbytečným bojem za rovnoprávnost pohlaví", atd.
        • Jeho obavy ale přesahují asi mohem dál. Všechno co chce je jen intergalaktický mír. Poslední o co by stál, aby na něj z rohlíku vyskočil frajer se svítícím prstem.

          Ale neřešit ho, je to jen zaseknutej, ale neškodnej blázen.
    • black people run fast yo
      • Keyz
        S takovýma turbo hnátama by to uběhl i japonec
        Homie!

        Ten obrázek mi připomněl vtipný text o tom jak v TV (nějaký pořad kde se moderuje) někdo viděl tuším hlapa a ženskou stejně barvy pleti a divil se jak je to možné. Poté byl další záběr na tu ženskou a ta neměla ruku nebo co. Byl k tomu komentář toho kdo to psal, že její handicap "přemohl" barvu pleti a proto mohla moderovat s kolegou stejné barvi pleti a nebyla to diskriminace *15*

        To opravdu WTF. Neděla bych z toho vtipy a nenarážel na to kdyby se tohle nedělo a nešířilo se to dál. *11*
        • Smazat!
          • XorxoxTalarius
            Chteli jsme te nechat smazat, ale redakce nepovolila
            • Ale prosím tě....
    • Hele, známý rasista a xenofob. Můžu se s tebou vyfotit?
      • Keyz
        Jistě (až na toho rasistu a xenofova)
        Zmáčkni Print Screen *3*
  • Kdyby se radsi vratili ke starym dobrym casu dedik serveru, aby se mohli zase delat normalni lanky ... tyhle 100x preskinovany srance jim fakt kupovat nebudu
    • Kdo proboha v dnešní době dělá takový přežitek, jako jsou LAN párty? S dřívější konektivitou atd. chápu, ale dnes, když můžete mít všichni spuštěný ještě konferenční hovor a pít u toho společně třeba slivovicu, mi to přijde jako něco zpátečnického.
      • LANky maji neopakovatelnou atmosferu (becka, grilovani, pokec) a i tam se da spojit treba pres tunngle, staci si to upravit dle sveho.
        LANka se dela jako "spolecenska akce". Ja si treba nedokazu predstavit akci, kdy sedim u compu, chlemstam slivku a mam nekoho pri hrani v HF - jako sry, ale to uz je uplna izolace *1*

        -To uz neni mala domaci LANparty, ale zacatek alkoholismu *15*
        • Když si vzpomenu na ty dnešní "LANky", tak probíhaly asi tak nějak:
          Když se teda během hodiny-až dvou dokokotili všichni, kteří měli přijít, tak se řešilo připojení počítačů do sítě (v opravdu dřevních časech jsme dělávali síť PC-PC přes LPT port, ale to je jiný příběh). Dvě hodiny se laborovalo s nastavením, protože se minimálně polovina nemohla připojit a když už se připojila, tak měla problém připojit se v nějaké konkrétní hře. Když jsme se po třech hodinách dostali k tomu, že už bychom si mohli společně něco zahrát, tak to obvykle padlo na tom, že to takovou třetinu po chvíli omrzelo a šli hrát něco v singlu sami. V této chvíli musíte brát ve zřetel to, že jsou všichni pravděpodobně ožralí nebo zkouření (či oboje) a raději sledují nějaký film/pornofilm anebo hrají v roztroušených skupinkách hry, které většina hrát nechce.
          Uff, a když si vzpomenu, jaké to vždycky bylo, tahat s sebou ty těžká CéeRTéčka. Jednu zimu jsme dokonce převáželi počítače na saních.
          Znovu už bych to neabsolvoval. Dneska obecně hraní považuji za prostředek, jak se vyhnout lidské komunikaci. Věřte, že po x hodinách v práci, kdy jste nuceni s lidmi interagovat prakticky neustále, je poslední co byste chtěli - lidský kontakt.
          • Sorry, ale to, že jsi zažíval LANky o ničem ještě neznamená, že je o ničem mají všichni. LANky jsou super a já osobně se na nich zrelaxuju 100x víc, než kdybych se nudil někde u moře.
            Scházíme se na nich podobná parta každoročně už nějakých 14 let a vždycky je to mazec *1*
          • Ne dnešní, ale "naše".

            Nego: měl jsi očividně štěstí na schopné kamarády.
          • Tak my jsem byli sehrani (a to nas jezdilo neco mezi 112-20 lidmi na akci).
            Predem se oznamilo, kdo bude mit co nainstalovano (a musely to byt cerstve instalace).a sit uz byla pripravena pred prijezdem (nekdo se vzdycky obetoval).
            Samozrejme ze se stalo, ze nekdo mel nejaky problem (treba si pamatuju na unikatni problem s CoD 2, kdy nekteri se zvukovou realtek museli mit zapojeny jack do zdirky s mikrofonem, jinak jim hra vyhazovala chybu). Ale do hodinky jsem jiz vsichni hrali.....parilo se cely den a vecer se pomalu najizdelo z pivka na tvrdy alkohol. Samozrejme, ze nekteri po pulnoci odpadali, ale bylo to ok.
            Druhy den jsme hrali vzdycky o jakesi symbolicke ceny a diplomy (pouze mezi sebou),ale zase to hry ozvlastnilo *1*
            Ja byl spokojeny a doted na LANky jezdim - ale vsechno to je o lidech *3* A to jsme kluci v rozmezi od 25-45 let *1*

            Na vetsich LANkach jsem byl jen 2x a to uz me treba tolik v 80 a vice lidech nebavilo *7*
    • Bez obav, zaplatím i za tebe.
      • La_Furia_Roja
        Tak to jsi pořádně zoufalý :D
        • Z praktických důvodů vždy pořizuju jak PC, tak i konzolovou verzi. Co je na tom zoufalost, vskutku netuším. Jako zákazník na výběr takovou možnost mám a taky tím projevím vděčnost za dobrou práci tvůrcům a vydavateli a jejich hře. Kde tam vidíš problém?
  • Naštěstí si CoD jede vlastní kvalitativní fps lajnu a nějaký deus eks nám může pokakat pejsek. Samozřejmě jistá vlna tatarů (a bohužel se k nim zřejmě uchyl-lí i nejeden redaktor) bude mít potřebu to srovnat s kdejako nedávno viděnou srandičkou, páč dnešní gejmers jsou komparací šlehlí ptáci, ale jak se říká, všichni kopírovali od Terminátora a ten kopíroval od Čapka a Čapek kopíroval od Godwinové a ta kopírovala od dalšího nějakýho ptáka... asi. Ale co na tom. Hlavní je, že slibná kulisa je do CoD dána a hru to nepochybně slušně podpoří v její hratelnosti a zábavnosti a přispěje zajímavými myšlenkami do univerza. Od Treyarchu nic jinýho než velmi kvalitní, zábavnou a v rámci značky evoluční střílečku ostatně neočekávám.
    • La_Furia_Roja
      Neuvažovals třeba nad transplantací hlavy? :D Prý to umí nějaký italský chirurg.
      • Tyhle hlody si šetři pro toho páprdu, co tě neutřel do kapesníku, mistře.
    • Lajna toho, co delalo CoD hrou CoD skoncila nejpozdeji u CoD MW 2 - tedy bohuzel. Vse ostatni ostatni je nastavovana kase a napady prevzate z jinych her. Tudiz je to smeska kompletne vseho.
      Netvrdim, ze se clovek u hry nepobavi, ale hra ma dnes blize k UT nez ke svemu puvodnimu konceptu a nastavovani kase tim sci-fi zpusobem tomu nedela vubec dobre.
      Mohli se aspon vratit k funkcnim dedikovanym serverum a moznosti vybrat si mapu apod. dle sveho uvazeni. Nemluve o tom, ze pokud by dali prostor moderum, udelali by mozna lepe (z hledska designu a funkcnosti map).
      • Nějaký servery nejsou podstatný, takže to není můj problém. Celou sérii mám pořízenou jen kvůli kampaním a v tom naprostá spokojenost. A to, že CoD je pořád CoD hrou - dobrou FPS hrou - o tom není třeba špekulovat.
        • Ja reagoval hlavne ve smyslu MP, singl me moc nezajima *3*

          Jen jsem to tam nahore opomnel dopsat *3*
  • Nelíbil se vám exosuit? nevadí, vaše tělo je exosuit....pokud si ho správně vylepšíte přes revoluční rpg prvek v fps hrách nazvaný *******
  • Doufám, že tam nebudou zase nějaký hopsací exoskelety *9*
    • Já bych raději hopsací skeletóny, takovou "danse macabre".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit