Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naprostá nádhera a moc se těším.!!! Naopak já jsem velmi rád, že se nechali inspirovat filmem Gravity.!!!
  • Wow za mě velké plus! Na to jak hra vypadá a moc se o ni nemluvilo, tak má vyjít už v září? Doufám, že to nebude moc krátké a doufám, že opravy modulu nebudou probíhat stylem stiskni a drž tlačítko. Mohlo by to fungovat podobně jako kdysi v Argu, kde byly interaktivní panely a mohl tak člověk převést energii z jednoho patra do druhého či jen do nějaké místnosti a vyměňovat pojistky atp. To by bylo super, ale hádám, že by to nikoho asi moc nebavilo :D
  • Jack1947
    Výborně... kosmonautskej věcí tu moc není...
  • gravity the game

    tesim se
  • Ten trailer je tak trapna kopie filmu Gravity ......
    • luke.skywalker
      a čím je to trapné?
      • Ok uznavam trapny nebylo to spravny slovo ...... ale spis pruhledny a jeste ten astronaut je taky zenska jako ve filmu a tech poslednich par vterin traileru jak se natahuje po tom kabelu tak to je jak z filmu zkopirovany. Mluvim o traileru a ne o hre .... hra me popravde docela zajima.
  • Doufam ze ne jako early acces....
    • pravda... to je mor. Nedávno jsem se nechal nalákat na eraly u subnautica a po několika hodinách nadšení se to rychle otočilo a dnes lituji, že jsem jim peníze dal. Všecko vypadalo nadějně, krásně, zábavně, ale pak se ukázalo, že to taky už jiné a lepší nebude a že jsem se nechali nachytat... Hratelnosti je na chvilku a autoři sami už nevědí co dál a tak to prezentují jako early access, který už nidky víc ani nebude, ale oni to maj zaplacený. Neskutečné. Tohle bude uplně stejné... i když tady to bude mít možná i nějaký konec a hlvně cíl.
      • Je to asi kus od kusu. Donedávna jsem si o early accessu myslel svoje a najednou mám za sebou 50+ velmi zábavných hodin v The Long Dark. I kdyby nedejbože zůstal jen sandbox tak jak je (3 mapy, jen sandbox, žádný příběh) a já už si to neměl nikdy pustit, tak za 10€ víc než dostačující zábava (cca 30 hod. mi trvalo projít každou píď všech map a zorientovat se, těch dalších cca 20 hodin pak protože se mi tamní herní svět líbí a sem tam to ještě pustím na "pár dnů a nocí"). Pravda, za 20€ bych do toho už nešel, musel jsem si na slevu počkat cca rok.

        Naopak se objevujou indie teamy, co už jdou skoro cestou větších vydavatelství - vydaj hru, ani se netají tim, že na ní budou dál pracovat a tak za 20€ jeden na fórech čte ledascos. Asi žiju v omylu minulosti, že jakákoliv věc jdoucí do prodeje by měla být ve 100% stavu a ne že ji bude někdo jednou týdně opravovat od celkem zásadních chyb (jak technických tak herních). Takhle třeba, zatim docela marně, čekám na nějakou finální podobu This War of Mine, ale stačí mi přečíst si fóra na Steamu a historii vydaných bug fixů, abych ztratil původní skálopevnou jistotu, že i tenhle nezávislej tým chci podpořit. A to už dávno v early access není.

        Adrift už nějakou dobu fandím, survival obecně nehraju, protože jde buďto o mutanty nebo zombie a podobný, což mě neláká (upřímně mám podobných zombie sra*ek až po krk :)). Tak snad to klapne a na světě bude další zajímavej survival, kde je nepřítelem prostředí samo o sobě.

        Uvidíme taky, jestli se tahle situace nezklidní s novými pravidly Steamu co se možnosti vracení her týče. Asi pár týmů bohužel krachne, ale ostatní začnou dělat svoji práci s chutí a nadšením a nebudou na ledascos kašlat :).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit