Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Thorleif_cz
    The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (gog): GA311EC6
    Bioshock (steam): QZK4W-2NJAI-PPQVE
    The Bureau: XCOM Declassified (steam): LKWFP-GZ8BK-A05NR
    X-COM: Apocalypse (steam): 3P42W-KGB0F-6Z6ZL
    X-COM: Enforcer (steam): XKZGW-534EE-4XAMD
    X-COM: Interceptor (steam): QLFGR-CY052-M2Y0T
    X-COM: Terror from the Deep (steam): PJBVN-RD7HY-3PPF9
    X-COM: UFO Defense (steam): YG67Y-4RZ5F-J8MXB
    Přebytky z Humble Bundle.
    • Veľká vďaka za starého Xcoma.
    • Draken69CZ
      Bioshock dík
  • Nezná někdo způsob jak vytvořit bootovací flash disk na windows XP? S novějšími verzemi to funguje ale XPčka mi nikdy nešli. Nevíte někdo pls?
    • Keyz
      http://wintoflash.com/overview/en/ tohle to umí. Jestli to nejde tak to napíše chybu a podle toho najdeš kde je problém.

Jestli to vytvoří boot na USB a pak bude problém při instalaci tak je problém jinde než v tom programu. Rozhraní biosu se za tu dobu změnilo stejně jako jiné věci.
      • Jo to usb to vytvoří bez chyby ale nejde nabootovat.
        • Keyz
          http://www.pcporadenstvi.cz/forum/viewforum.php?f=5&sid=c3335d30f4e75b5060a458140e4e3e8d
          Zde se zeptej. Jde to i bez registrace. Tam často dobře poradí.

U XP to je složitější co jsem koukal. Napiš rovnou co máš za desku. Hodně štěstí.
        • Jack1947
          Chtěl jsem si opravit Win7 ( kvůli jednomu sajrajtu) a taky mi nešli nabootovat nebo to neumím nicméně jsem to vyřešil jiným prográmkem...

Tak s tím ti asi nikdo moc neporadí nebo aspon já ne. *7*
    • Jack1947
      Normálně to nejde? hodit na flashku a pak zvbolit jako 1boot zařízení... ?
  • hw dotaz

Doporučili by jste přetaktování i7 2600K 3,4 Ghz? Četl jsem že se zkrátí životnost. Jsou s tím spojené rizika (+ budu muset kupovat nové chlazení?)
    • Keyz
      Lepší chladič budeš potřebovat určitě a životnost se zkrátí zanedbatelně jestliže nepřekročíš doporučené napětí.

Máš "K" CPU a ten je uzpůsoben k taktování. Některé hry těží z frekvence více a jiné méně. Jestli máš na lepší chladič a pastu a máš desku které to podporuje, tak tím nic nezkazíš. Teploty lze také udržet pod nějakou hranicí.
    • Erien
      Taktování = vyšší teplota = nižší životnost. Na každé taktování cpu, je lepší mít něco lepšího než seriový chladič. Ty základní většinou nejsou na taktovaní vůbec dělané. Otázka je proč to chceš taktovat, ten procesor je silnej i bez toho. Osobně mám v bedně ještě starší I5 2500k a taky není potřeba ho vůbec taktovat.
      • Díky za komentář. Myslíš že utáhne i novější hry?
        • Erien
          Zvládne v pohodě. Tady máš i docela dost podrobný test přímo toho procesoru, i taktování. Pokud budeš kupovat chladič, tak doporučuji Noctua (vyjma modelu NH-L9, ten se moc nepovedl na netu jsou taky testy chladičů), jsou drahý, ale zase fakt kvalitní, v tomhle se vyplatí celkem připlatit, obzvlášť když chceš taktovat. http://pctuning.tyden.cz/hardware/procesory-pameti/19723-core-i7-2600k-a-core-i5-2500k-velky-test-intel-sandy-bridge?start=1
        • určitě
  • Release date Shadow Run Hong Kong

https://www.kickstarter.com/projects/webeharebrained/shadowrun-hong-kong/posts/1303417

Vyjde 20.8.2015 Dneska hodily post.
  • Lukyz

Fallout 4 – Why Details Matter

Todd Howard se lehce rozpovídal o vývoji, o nových prvcích Creation enginu, lokaci Glowing Sea a dynamickém počasí, které nabídne i radioaktivní bouře *3*
    • U falloutu 3+ (krom nv) záleží na drobnostech? To sotva....
      Škoda, že práva získala bethesda....
  • Veskoslav

Diablo 3_2.3.0 patch Preview: The Ruins of Sescheron

https://www.youtube.com/watch?v=Pd8OZjNxgMA
  • Nvidia dává ke kartám GeForce hru Metal Gear Solid V: The Phantom Pain zdarma, platí do 1. září. Když viděli, co WB provedlo s Batmanem, tak se z vlastní vůle rozhodli dát hráčům satisfakci a podpořit tak samozřejmě své prodeje, což evidentně velmi potřebují.
    • Thorleif_cz
      Zatím jsem teda nepochytil, že by se to týkalo zpětně těch, co si už koupili grafiku s bundlovaným Batmanem.
  • Vojta_Ilavsky

Overlord Trailer_Know Your Minions a nové screeny

http://tinyurl.com/o9nq5gq + http://tinyurl.com/o2b9pfb Připomínám jen že by měla vyjít ještě tento rok v digitální podobě do 20 eur.
  • Jack1947

Betaverzi multiplayeru Call of Duty: Black Ops 3 mohou majitelé PC a Xbox One vyzkoušet od 26. do 30. srpna.

To si zajisté nenechám ujít *3*
    • Dobre vedet.
  • Lukyz

Fallout antalogie

Bethesda oznámila vydání Fallout antalogie, která bude obsahovat F1-F:NV a obal bude vypadat jako Mini-nuke *1*
    • preco preboha by som mal dat co len 1€ za sheet F3? F1,F2 a F:NV samozrejme mam
      • No vida.. zrovna hraju F3 a chtěl jsem se optat zdejšího osazenstva jaký mají po letech názor na F3 ve srovnání s NV popřípadně se Skyrimem. První Fallouty jsem hrál před více jak deseti lety, mám na ně výborné vzpomínky, hlavně na jedničku, kterou jsem hrál až po dvojce *2* . F3 je moje první bethesdí hra a nezačala vůbec špatně. Ale teď, po 30h (což není špatné) mám takový pocit, že jsem viděl vše, resp. že mě už nic nemůže překvapit, jsem lvl 19(hraju GOTY) a všechny důležité skilly mám na 100, nafarměno 10k zátek, 300 stimpaků a nespočet drog.. hratelnost vybledla a silně uvažuji, že s tím praštím nebo se vykašlu na všechny vedlejšáky a exploring generického postapo světa a najdu toho svýho taťku.. *1*
        • Lukyz
          Taky jsem nedávno znovu rozehrál F3 GOTY, mám tam samozřejmě dost módů, ale hlavně FWE, těžkou obtížnost, 8 LVL a nahráno 26h *3*
          FWE hru dost stěžuje, ale i na "vanille" mi přijde divné mít všechny staty na max na vyšší než easy obtížnost, navíc po 30h. Ale pak si nemůžeš stěžovat že to je moc jednoduchý *1*
          • Obtížnost jsem měl na normál, přepnuto na hard.. FWE vypadá zajímavě, ale v mém případě připadá v úvahu až při druhém hraní..
            Je obdobně "nevybalacovaný" i NV? Minutka googlnení našla mód Project Nevada, zkušenosti?
            • Pethulla
              Jo.V New Vegas taky není problém mít za chvilku maximum v dovednostech.Jinak Project Nevada je dobrý, akorát přidává i dost té omáčky okolo (ikdyž to je možno nepoužívat). Pokud chceš čistě rebalanc, tak je dobrý taky Arwen Realism Tweak.
          • Vojta_Ilavsky
            Hele tak já taky v Call of Pripyat vannile měl na nejtěžší úroveň taky všechno do 10-15ti hodin nejlepší(až na tu Gauss pušku, ta byla v příběhu), a to se to prezentuje jako těžká hra. Takže bych mu docela věřil že hraje na nějakou těžší nebo tak.
      • pro nekoho kdo mel jen demo je to skvela šance jak podporit vyvojare; minimalne za f1 a 2 si to zaslouží
        • f1 a f2 bolo roky na gogu, jeden cas aj zadarmo a f3 fakt nebudem podporovat, bolo to otrasne
      • Vojta_Ilavsky
        Zapomněl si na Tactics, osobně můj nejoblíbenější.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit