Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Star Citizen reagují na starosti fanoušků o průběh vývoje
10.7.2015 | Adam Homola
165 příspěvků
-
Ludia sa nikdy nepoucia tlacitt prachy do kocky vo vreci
-
Nech si to strcia do zadnice za chvilu je tu mass effecr4
-
-
Co má Mass Effect společného s MMO vesmírným simulátorem?
Já mám osobně ME rád, ale je to hra co jednou projdu a potom se na ni už nemám moc důvodů podívat.
Open World MMO přece jenom nabízí trošku jiný typ hraní. -
-
Bude tam simulovat akurat prehnane ambicie a vam vsetkym ostanu akurat tak oci pre plac
-
-
-
SC jsem samozrejme podporil svymy 35 dolary za digit. kopii hry ale ani cent navic jako ti chudaci co kupovali lode za tisce dolaru.
tenhle projekt ceka klasicky scenar, orezani grafiky, polygonu, textur, features na bazal , aby se to vubec hybalo......krik a nadavi fandu
Na planetach bude par budov,aby se nereklo jelikoz slibuli ze to bude mozne nebo spis to vubec ve vydane hre nebude. duvod jasny ,"nedostatek casu a lidi a penez plus neni pocitac ktery by to vubec utahl" tuhle frazi so dobre zapamatujte proze na forech se bude opakovat stale casteji
V co jeste na 30 procent verim je, ze vyjde S42 single kde aby se zavrela pusa te kteri jim dali sve penize pet v orezane podobe na kost.
Multiplayer ??? PUt on hold "nedostatek casu a lidi a penez plus neni pocitac ktery by to vubec utahl"
Nejcernejsi scenar, rozpad tymu aka DNF a prostrednicek na vsechny.
Uz se tesim jak fandove zahlti fora vypisovanim features ktere ve hre chybi bud jich dost cca 80 procent.
No a predtim jeste zacne banfest na forech vsem kteri si zacnou stezovat ze to trva prilis dlouho.
Uz ted je mi robertse lito, min slibovat a vic makat. -
-
Trolling na 2/10
-
Proč ořezávat grafiku, když můžu jen nabídnout nastavení. Tohle je PC hra, ne konzole, kde si nic nenastavíš. Jo pokud máš nějakou hroznou šunku, tak ti to nepojdede... ale tak to už se říkalo od začátku vývoje.
Ta hra už funguje v AC a je velké množství PC na kterých jede. Potřeba si taky uvědomit, že nemá optimalizaci. Jak budou větší bitvy a větší prostředí, tak tam zase bude hrát roli LOD, protože i když máš na monitoru dvacet třicet lodí, tak většina jich bude od tebe tak daleko, že není důležité zobrazovat je v plných detailech.
A je potřeba si uvědomit, že tohle je hra kde se lítá dost rychle a jsou tam kolize a friendly fire... takže přo bojích budeš mít celkem velké vzdálenosti aby ses s ostatníma nesrážel.
Jak vypadají planety už jsme viděli... https://www.youtube.com/watch?v=o-xvCg8CI9U a je to celkem malá lokace. Prakticky kromě toho náměstí tam nic moc nebude. Ale to se vždycky vědělo, že tyhle planety s městama budou hodně malé.
AC už jede (a před měsícem ho v leaku lidi spustili) a i když je náročnější, než AC, tak pořád jde spustit a hrát. -
-
Walltar, ano jede, ale na svý 2gb Hd 7770 bych čekal víc než 15 fps v hangaru :(
-
Už ho slyším všude nebo to v 1:37 opravdu mluví Nathan Fillion? *1*
-
-
Počítač rozjede cokoliv. Pokud správně zvolí nastavení grafiky. Navíc to není port od Ubi, taky to nebude na konzole.
-
Když jsi u toho věštění, nevidíš tam taky čísla na nejbližší slosování sportky?
-
-
on ví přesně jaký čísla padnou, je to pro něj easy... prostě budou uplně na h****o
-
Samo ze vim, ale nebudu i snizovat vyhru.
-
-
-
hehe,,,utopie ve které se utopi prachy,,,VASE prachy,,,hehe:c))jako pardon ale tohle je nesvar dnešní herni sceny a jen blazen muze poslat peníze na vyvoj neceho co se bude vyvíjet nekoli let!!!!!!
me tyhle early acesy smrdi a to dost,,,takova mensi pracka na prachy nemyslite??oni vyberou 80milUSD a když to stopnou tak co bude,,,budou se valet v karibiku,popijet šampus a dovadet s lehčími děvami na plazi a vy si budete moct tak akorát za svy prachy divat na youtube jak to mohlo vypadat..........ne ted vazne oni když se rozhodnou to stopnout tak to udelat muzou a prachy zustanou u nich,,,vůbec to není trestny,nijak poreseny a me prijde ze se timhle daj docela slusne vydělat prachy nemyslite??budu předstírat ze delam hru vyberu neakej ten milion a pak reknu tak se tu mejte ja jedu dal-hra nebude protože bla bla bla/tady si pak muzu dosadit co jen budu chtit/............ -
-
Absolutní souhlas, tahle hra bude ukázkovej přiklad největšího podvodu v herní historii. Nemůžu se dočkat až budou všichni brečet jak byli okradeni.
-
-
je to smutne cist tady podobne neprejici prispevky. Pak se clovek nemuze divit, co se o nas siri jako narodu za nazory *9*
-
-
Jako pochopil bych, kdyby někdo argumentoval tím, že projekt selže kvůli špatnému řízení, nebo kvůli přílišným ambicím a dojdou jim peníze.
Ale tohle je jeden z nejblbějších argumentů proti Crowdsourcingu.
Jinak pokud se to rozhodnou stopnout, tak prachy co zbudou nezůstanou u nich, ale musí je vrátit svým backerům. Taky musí dokázat, že co udělali bylo v dobré víře. Jinak to je úplně normální zpronevěra a ta je trestná. -
-
ty taky zijes na planete UTOPIA??všichni vime jak to realnem svete chodi *3*
a sem opravdu pevne presvedcen ze to co sem napsal opravdu mozne je,,,,tu aktivitu si muzu vycucat s prstu a kdo me a jak dokaze ze lzu??proste prachy se proinvestovali a hotovo-napr.:tomuhle cloveku sem zaplatit 100 000USD za vytvoreni homepage,,,,dalsimu dalších 100 000USD za ozvuceni hangaru atd.a prachy sou fuc a ted musim projekt stopnout protože uz další nejsou a kdo me jako dokaze ze lzu ze slo o zpronevěru??pokud vyberu 80milUSD tak si pis ze si tu svou pravdu budu dokonce schopnej koupit a ver me ze se jednou něco takového stane a my tu o tom budem cist *5* -
-
Já nevěřím, že se to stane, protože pochybuju, že bude o moc víc projektů, které vyberou takovouhle částku od fanoušků.
A u SC je to celkem nereálné s tím, kolik lidí pro ně pracuje, kolik mají studií. Tady je možnost, že budou ořezávat featury, protože prostě měli moc velké ambice a nebo že vydají hru celkově nedokončenou... ale že by utekli s penězma si myslím nehrozí.
Celkově je to blbej argument když si vezmeš co ukazují.
Ale opět jako vždy... Člověk nesmí dávat do Crowdfundingu víc, než je připravenej hodit do kanálu, protože prostě je tam procento her, které selžou. -
On je problém v tom, že takovýhle kriminální příběh jako z Kobry 11 si můžeš vymyslet u jakékoliv lidské činnosti. A děje se to? No samozřejmě, že neděje. Přinejmenším ne pořád. Řídit se tímhle, tak si nekoupíš ani rohlík, protože pekař místo mouky použil kokain a teď si válí šunky na pláži, jelikož mu za to feťáci zaplatili královskou sumu. Nevím, jak ty, ale já mám potřebu věřit, že slušní lidé existují. A Roberts i celá snaha CIG působí přinejmenším věrohodně.
Pokud jde o podfuky s crowdfundingem, rád bych věděl, kdy se něco takového stalo? -
-
no prave este nestalo ale aby se tak nestalo:c))jako fajn mozna je to prehnany ale jak de o takovouhle sumu tak je mozny podle me všechno...... *5*
a jen tak mimochodem ses si jistý zes pochopil co sem psal?protoze podle toho tvyho pekare to tak nevypada,,,,,,,,,,,tak jak to myslim ja by ten pribeh vypadal takhle-pekar nic nepouzije protože od tech fetaku vybere prachy za to ze jim udela rohliky z kokainu,chvilku bude předstírat ze ty rohliky dela a pak si bude valet sumky na plazi protože jim za vybrany prachy pláchne:c))tak asik tak sem to myslel -
-
Pochopil, jen jsem to chtěl pořádně nadsadit a trochu jsem se v tom zamotal *15* .
Přestože se to ještě nestalo, už vidím, že až se něco takového stane, seběhne se ohromná spousta lidí ignorující dosavadní úspěchy crowdfundingu a bude osvíceně prohlašovat: "My vám to říkali!". To mě asi štve nejvíc.
-
-
-
-
-
-
Přesně takhle by to mělo být. Už zvykem. *3*
-
Myslim ze tohle za vsechno to cekani stoji :)
https://player.vimeo.com/video/133192308
https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/14829-Star-Marine-Status-Update
A jinak zase budem rozohodovat o vyvoji ted je to FPS zamerovani a rozostrovani pohledu viz anketa na konci clanku o FPS. :) -
"kdyby do veřejného buildy patchovali hned všechny úpravy, už dávno by všechny vybrané peníze utratili"
no to je slušný kec -
-
Možná, alede o to kolik toho stihnout, pak vybrat jen ty věci, který k tomu patří, aby s patchem nešlo něco co tam nemá být, vpodstatě vyzkoušet jestli to funguje a udělat patch. Nevim no kolik to zabere času.
-
-
Nezabere to žádný čas, pokud projekt vedou normálně. Tohle všechno jsou automatizovatelné procesy. Včetně toho, aby se do těch verzí dostalo jen to, co chtějí. To, že by to stálo všechny ty vybrané miliony dolarů, je naprostý nesmysl.
-
-
-
od počatku bylo jasne že tenhle projekt je až moc ambiciozni a nerealny
-
-
Takže když se realizuje tak není reálný? Moje realita už nebude taková jaká bývala *9*
-
-
No kdy to vyjde to je jedna věc. Druha věc je ta, ze se to zatím tvari jako pay4win a to je K.O.
-
-
to nevim kde prodej lodi by mel skoncit pokud vim po vidani hry a pak vsechny lode pujdou sehnat ve hre a za druhe to ze mas lod neznamena ze budes vyhravat kdyz nebudes umet letat
-
-
Já nevím, jak vy,ale já mám problém s joystickem, který nemohu nastavit tak, aby dokázal dělat malé korekce. Zkrátka, když proti mě letí loď trefit se do toho malého kolečka s joystickem je celkem nemožné. Navíc, pokud nemáte Gladiátora nebo Horneta, děláte max. cvičný terč.
-
-
Osobně nemám až takový problém s X-52 a to ho mám hodně citlivý protože v něm mám silnější magnety. Jen sem ve hře musel upravit křivku citlivosti. Chce si to pohrát.
Jinak Gladius taky lítá hodně dobře (Asi nejlepší loď pokud nebereš pokažené rakety na gladiátoru) a s M50 lidi taky dost drtí ostatní. Ale už sem viděl video člověka jak s Aurorou sundával jednoho Horneta za druhým. *1*
Jinak pokud máš jen základní loď, tak se i tak většinou dá vydělat v MP REC na to aby sis potom půjčil Gladia nebo něco. Posledně když jsem se díval, tak to šlo celkem rychle. -
Jaky mas joy ? ja mel logitech 3D force pro a ten byl tak v haji asi po 12 letech ze to bylo nemozne neco trefit ted na X-55 pohodicka presnost jak vino ?:)
-
-
Mám logitech 3D extreme pro a sorry za joystick nedám takové množství peněz.
-
-
Jo tak ja ho mel prave take a je nepouzitelnej :) tak skus Thrustmaster T.16000M za tu cenu super a presnej a citlivej..
-
-
ten mam ja a jako clovek co to nikdy nepouzival tak trochu cviku a lita se stim dobre
-
-
-
-