Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další díl asi bude o tomhle:

    https://www.youtube.com/watch?v=KEkrWRHCDQU

    *1*
  • "Vzhledem k jeho nemožnosti připojit se do systému po dobu 14 dnů[...]". Eh... Schválně jsem se díval na tiskovou zpravy Hacknetu, jestli je to jen neobratný překlad, a zjistil jsem, že je to čirá invence páně Homolova. Slyšel jsem, že na tiscali prý mají lidi, kteří pročítají diskuze a kontrolují příspěvky. Nemohli by zkusit občas zkontrolovat i články?
  • Psychotic
    Hehe, úplně mi to připomnělo Yahtzeeho recenzi na Watch Dogs.

    "...most hackers are fat grasy sh*t-minglers with terrible beards posting Google Street View images of the houses of people who think we should pay money to watch TV shows"

    Teď si můžeme i nasimulovat, jaké by to bylo :-)
  • Keyz
    Doporučuji knihu Umění klamu- Kevin Mitnick, Wiliam L. Simon. Velice snadno stravitelná kniha, kde popisuje "klam" a na tom to většinou stojí a padá. I když máte znalosti stejně musíte toho druhého nějak oklamat.

    A kdo si troufne, tak možná něco získá. Navíc to správně definuje pojmy. Kdy Hacker není někdo kdo je špatný. Těch pojmů je několik...
    Ho*no se v tom vyznám ale čtení to bylo hodně zajímavé. Zejména ten klam a jednání s někým přes telefon / osobně. Stále platí to, že: Jakmile znáte některé informace a umíte se nějak chovat, tak ostatní předpokládají, že patříte někam. To je neuvěřitelné. Kontrola je minimální.
  • uvidíme, trochu se bojim, že to se skutečným hackováním bude mít společné pramálo... ale pokud se pletu budu jedině rád...
  • El_Kozel
    Jestli to bude pro menšinu tak to nevadí. Stejně jako jsou ty německé simulátory pro menšinu.
    Doufám, že to bude kvalitně provedeno. Na tom u her pro "odbornější" publikum nejvíce záleží.
  • V celem clanku NIKDE links na steam s hrou. SI NORMALNI HOMOLO ? Umis ty vubec zaklady psaneho clanku? Mas tam padesat linku na tu vasi debilni kartoteku, linky na hry JINE nez Hacknet ale NIKDE link na samotnou hru o ktere pises.

    Generator 8/10
    • ono to totiž není HOMOLA ale HOMO LKA.
  • Proč ne :), jen se obávám, že to bude, jak autor článku píše v posledním odstavci - že to bude pro velmi úzkou zájmovou skupinu. Jinak mi nedá nevzpomenout War Games, potažmo Ender's Game - jen aby to fakt byla jen hra :D. To by byl slušnej úlet, bejt to počin nějakých hackerů a celé to zabaleno jako hra :D.

    Uvidíme, zatim to vypadá slibně.
  • hm vyzera to zaujimavo, ked uz nic ine mozno sa pri tom clovek aspon nauci nejake prikazy a ako funguju porty atd. uvidime, beriem to skor ako "vzdelavaciu" hru. otazne je ci tam budu "realne" prikazy alebo len nejake vymysly autorov
  • Zayl
    Ha, Uplink. To byla sranda, ale Onlink, to byl teprve nářez. Škoda že ten mod nikdy nedodělali a poslední dostupná verze je příšerně vybalancovaná, takže není až tak hratelná.

    No uvidíme, zaháčkuju si rád ačkoliv jsem zvědavý na tu pomoc pro nováčky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit