Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pri Far Cry 2 sa viac hodila otázka na kontinent (aspoň v slovenčine mi to príde lepšie).
    • tj, Afrika je spíš kontinent než země, co jsem naposled koukal na mapu :)
      • Nevím jestli to byl fake, ale kdysi kolovala po internetu ukázka z plošného testování znalostí amerických školáků. U otázky "Afrika je:" zaškrtlo šedesát procent z nich možnost:
        Stát v Evropě. :D
  • kennyB
    Zjistil jsem, že jsem na tom bídně, co se znalosti videoher týče *15*
  • ne ze by to bylo dulezity ale rejpnu si. Tak uz tam mame v zebřičku dva klikace s plnym poctem bodu, oni vedeli všechno:) Je to jako u všech zebřičku na internetu, vedou je cheateri a podvodnici. Ten zebřiček byl hodne spatnej napad. Samozrejme je tu mala sance ze se skutecne muze najit někdo kdo vi vse, ale dost o tom pochybuju, spis jde o lidi co to zkousi tak dlouho dokud nemaji všude 60.
    Pak tu mame v diskuzi par lidi co se ohaneji malyma detma, to jsou ti co nevi skoro nic takze delaji ze to není dulezite. Jak uz jsem psal vyse, dulezite to není, ale v ramci tématu a kvizu tu lidi proste diskutuji, a ano nemusi to delat... Proste nechapu proc se někdo podivuje nad tim ze někdo dela nejakou cinnost na miste které je k te cinnosti urcene.
    • Pro mě například získat u witchera 60 bodů nebyl problém, jako pro fanouška serie. Ale je pravda že jsem si vznik první knihy spíš vybral metodou vylučovnání.
  • Jdu raději klikat něž zjišťovat co nevím o hrách :)
  • Tak jsem si udělal test a 14 dobře6 chybně a dostal jsem 36 bodů z 60. Takže otázky o komiksech a platformách mají více bodů něž ty opravdu o hrách. Ano dotklo se to mé ješitnosti. Měl to být kvíz o PC hrách a videohrách a né každé kravině kterou nějaký závyslák ( Já tedy jsem na hrách taky závyslák) vykopal po hodině hledání na netu a tak ji dal do kvízu. SC znám na zpamět, četl jsem zkoro vše s SC co vyšlo v češtině(hrál samo) ale jak se jmenují komiksy z USA a na které všechny platformy to před 20 lety vyšlo fááákat nevim. Jinak pro mě 5minut života plus 3 na tomhle foru jinak smysl tohodle kvízu nechápu, vídám to spíše v ženských serverech typu ona dnes :)
    • no, tak teď už to víš (na jaké platformy to vyšlo i ty komixy) a tím jsi dostal odpověď i na svou druhou otázku ohledně smyslu tohoto kvízu. ale nic si z toho nedělej, já taky nevěděl, že první GTA mělo multiplayer a to jsem to v tom roce 97 pařil fakt fest (částečně proto, že spolužák ze základky si vymyslel, že je v tom městě na jedné ze střech schovaný vrtulník a pak jsme ho všichni několik měsíců jak kkti hledali - nebyl tam *1* )
  • To je neuveritelny. =D Nikdy v zivote jsem neveril, ze se dostaneme do bodu, kdy lide budou dobrovolne (= ve svem volnem case) skoro az fanaticky psat a nadavat na neco, co NEMUSI pouzivat. No tak decka, sup sup, at jste u masiny za svych 15 klacku hrubyho. =D
  • teda hadat se o takovychto kravinach, vy ste tady vazne trapny decka *1*
  • Na HadejFilm by bodla moznost zobrazovat originalne nazvy filmov.
  • Já myslím, že to je celé nesmysl - hry jsou tak široké pole, že nejde mít znalosti o všech. Když mi některé hry připadnou pitomé, tak si zahraju třeba první díl v sérii a další už ne (např. Ass Cred) - takže pak o nich ani logicky nemám vědomosti. Je to jako udělat kvíz o tom, jak znáte knihy nebo jak znáte filmy. "Všechny" hry jsem se snažil hrát naposled někdy v 90. letech, kdy jsem prostě hrál všechno, co kamarádi přitáhli na disketách do školy. A i tak to byl jen zlomek toho, co tehdy vycházelo.
    • a teď si představ, že jsou i vědomostní soutěže, kde po tobě chtějí znalosti ze VŠECH oborů současně, jako třeba AZ Kvíz, to je teprve šílenství testujicí hranice lidských možností *3*
      • AZ kviz je frajerska relacia, moja oblubena :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit