Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79619 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor

    Hele já taky nejsem žádný expert na systémy, ale pokud člověk chce, tak si snad dokáže v dnešní době tyhle věci vygooglit ne? Zas tak těžky to není, pokud máš nějakou vůli něco pro to udělat (místo pindání v diskuzi jak to nejde a jak to neni možny a že ten kdo umí naťukat google.cz, tak lže :D)

    http://www.photobox.co.uk/my/photo/full?photo_id=2545454415 - normálka a to jsem udělal fakt jen pár základních věcí jako vždy, Win 7 64bit Home premium.
    • Jen pro zajímavost, teď jsem koukal na mé "Win 10 Pro 64 bit" a zabírají mi přesně 12 GB a 86 967 souborů. :) Je to jen za ten týden co jsou k dispozici.
      Každopádně jasně je lepší pečovat o PC. I free verze CCleaner umí mraky věcí, mimo různého čištění i třeba správu co se má spouštět/nespouštět při zapínání PC (vidí více věcí než třeba "Správce spouštění" ve "Správci úloh" v samotných Win). Ale používám ještě Advanced system Care, nebo REVO Uninstaler. Poslední 2 jmenované umí při odinstalaci čehokoliv ještě hloubkový scan systému a odmaže záznamy v registrech či prázdné adresáře, nebo ručně dodávané soubory, které k tomu programu/hře patřili.
      • Keyz
        Také je dobré přes tyhle programy věci instalovat. Pak si to pamatuje všechny zápisy do registrů apod.
        Poté to odinstaluješ kompletně.
    • Draken69CZ
      Jo ty máš Home edici tak proto to máš tak malé, vzhledem k jiné edici OS než já.

      Jinak odkaz ti nějak nefunguje a na googlu nemohu najít jak ten link zprovoznit budeš mi muset poradit *15*
  • Draken: používáš Mrzáka, že se tak ptáš? Hledej šmudlo, je toho plný net :)

    Počkej nepsal jsi tu náhodou nedávno, že tvoje Windows mají 34GB? :D Pro porovnání, moje stále krásných 13,7GB (necelých 66k souborů) a věř tomu, že nebobtnají když si umíš systém aspoň trochu vyladit. Po té debatě co tu pak smazali jsem se schválně díval u brátránka a ještě nějakých pařanů co znám a krom jednoho (18gb) to nikomu nepřesáhlo 15GB ten systém a to ho mají nainstalovaný roky. Na mém minulém pc jsem měl W7 5 let a pamatuju si, že to taky nešlo přes 15. Prostě je to rukama a než příště začneš nadávat a osočovat ze lži, tak se sám sebe zeptej, proč tvoje windows mají skoro 40 GB :D (že se k tomu teda vracím...).

    Pro zloděje nicků níže, pochopitelně, že nikdo neví všechno, myslel jsem to tak, že na IE (krom BFU) kašle víc a víc lidí a v desítkách nastupuje Edge, což jsi myslím bude pro MS priorita do budoucna. Já třeba IE odebírám natvrdo ze systému pryč.
    • Draken69CZ
      Já jsem s ním spokojený proto mě to překvapilo, jinak já ho považuji za nej prohlížeč taky TO lze najít na netu hledej *15* jo no 35 ale podle tvé logiky lze označit WIN95 za nejstabilnější OS všech dob, jen se musí dvakrát v měsíci přeinstalovat *15* ale co raději nic neřeš to.
    • Inquisitor
      Tak jednoduchý to zase není, když nevíš co můžeš smazat a co ne. Já jsem odinstaloval co jsem věděl, jako hry, IE apod. a jsem na dvaceti GB. Nechci se do toho víc vrtat když nevim co můžu bez následků smazat.
  • Veskoslav
    Tak jsem zjistil, že v současné chvíli je nejlepší prohlížeč IE ve Win 10. Nejenom že mi zobrazuje všechno správně, ale nežere tolik jako Chrome (cca 30% z toho, co si bere Chrome)či nepadá jako Mozzila (tam se tvůrci asi vykašlali na jakoukoliv novější podporu). Má jednoduchý design, je přehledný. Pro mě asi nejpříjemnější překvapení ve Win 10.
  • Veskoslav redakce tady ingnoruje dlouhodobě vícero věcí.

    Když už vyjímečně píši, měl bych otázečku. Může mi tu prosím někdo poradit 27" 1440p monitor? Nechci TN panel. Děkuji. Cena nejlépe do desítky, pokud bude stát příplatek za to, rád dám více.

    Děkuji.
    • Ten Benq co postnul kolega je dobrý monitor, ale už je to rok starý model a nemá podporu Gsync/Freesync a je pouze 60Hz. Osobně bych šel dnes už do 144Hz IPS + F/Gsync.

      Už jich je poměrně hodně na výběr a další budou přibývat http://www.144hzmonitors.com/monitors/7-new-g-sync-monitors-soon-to-be-released-144hz-ips-asus-monitor-is-one-of-them/

      Mrkni na tyto dva: http://www.amazon.com/Acer-XB270HU-bprz-27-inch-Widescreen/dp/B00UPVXDA8/?tag=amazon0606-20 a http://www.amazon.com/ASUS-MG279Q-Screen-LED-Lit-Monitor/dp/B00ZOO348C/ref=zg_bsnr_1292115011_5?tag=amazon0606-20

      obsáhlá recenze: http://pclab.pl/art62420.html
    • Nebylo by lepší jít do nějakýho HW koutku ? Stejně jedinej kdo tady nejčastěji píše o HW je LVL.426. Ps. BenQ BL2710PT .
  • Spekulace: Připravuje se oznámení remaku Star Wars: Knights of the Old Republic.

    joo KOTOR 1 byl nejlepsi...pak prisla uz jen nudna 2
    • obsidian > bioshite
      • Vojta_Ilavsky
        Nepodložený názor. Tohle piš pod články na FB, tady se diskutuje.
        • je podlozenej hrama, kotory mam rad oba, ale jednicka je klasika bioware, snaha o epickej pribeh a malo mechanik, kotor2 je lepsi rpg i bez epiky a pribeh je zamotanejsi

          posledni vynikajici hra bioware byl baldurs gate, kotor jeste dobrej pak uz to slo prudce dolu

          v dobe kdy zacal ten upadek se na scene vyloupl obsidian, krome kotor2 jeste napriklad fallout novy vegas a southpark: tycka pravdy nebo pillars of eternity

          bioware za poslednich 10 let vyprodukoval dve trilogie s vyrazne kolisajici kvalitou jednotlivych dilu, kdy predevsim dvojky jsou nestastna cisla (me1>me3>me2, da1>da3>da2) a pochybnou mmo tor

          bioware chrli bez ohledu na kvalitu, obsidiani se s tim vic mazli
          • blbosti.....Obsidian to neumí je to prostě nuda ty hry...vemte si začátek z Kotor 2, když jsem to hral poprvé tak jsem se přemáhal...KOTOR2 jsme dohrál pak jen dvakrát...ale jedničku mám dohranou cca 5x. Asi mám radši hry, kde je příběh lepší jako v Kotor 1
        • Stejne jako uvodni prispevek...
  • Veskoslav

    IT 5 Dota 2

    Včera/dneska proběhlo finále. Velkým překvapením byl tým CDEC Gaming, který nikdy předtím nic nevyhrál a do turnaje se dostal na tzv. divokou kartu. Proti němu se postavil tým EG (Evil Geniuses). Oba týmy se potkaly dva dny zpátky v semifinále, kdy EG podlehlo CDEC 0:2 a šlo do low skupiny. Tu EG vyhrálo a dostalo druhou šanci proti CDEC. CDEC celý turnaj hrálo velmi agresivně, od začátku se snažili vyhledávat osamocené hrdiny a ty rychle likvidovat. Většina jejich zabití byla do 5 minut, což je překvapivé. Bohužel taktika proti EG byla velmi špatně zvolena. Jeli totiž prakticky pořád to samé. Jedna migrující podpora, střed a přesouvající se TOP zpátky na střed, dole farming. Finále se odehrálo na 4. zápasy, kdy ve druhém zápase ukázalo CDEC, proč se Tusk banoval po celý turnaj prakticky pořad. Jeho snowball nejednou zachránil více jak polovinu týmu od smrti a získal tak cenný bod pro CDEC. Třetí zápas se ukázal klíčový v nezabanování Ember Spirit, který hájil barvy EG. Nejenom že způsoboval obrovské škody u nepřátel, ale jeho rychlé uníky pomocí Fire Remnant doháněly hráče CDEC k frustrovanému "tichému" vzteku". Po zoufalém útoku v middle, hra skončila proražením middle a TOP, kdy CDEC následně hru vzdal. Poslední hrou finále a vlastně celého turnaje se nesl ve znamení Gyrocoptera. Tento hrdina provázel EG ve všech finálových hrách a jeho volná forma a score 9-0-8 s pomocí Storm Spirit a Earthshaker znamenala pro agresivní taktiku CDEC katastrofu. Picknutí Dragon Knight kvůli stunu (1. level 2,5 vteřiny na blízko) se ukázalo jako naprosto neefektivní. Lina od CDEC byla pouhým stínem toho, co předváděla během celého turnaje. EG nakonec suverénně vyhrálo 4. hrou a stalo se vítězem 5. IT v Dotě 2. Jako vítěz si odnáší si nejvyšší výhru v historii e-sportu $6,630,109. CDEC se musí smířit s 2. místem a odměnou $2,854,630.

    P.S: Je smutné, že redakce informovalo o takřka bezvýznamném turnájku, který vyzdvihovala jaká to byla atmosféra atd. Ale to, že proběhl největší turnaj ať už do počtu díváků, prize pool či diváků přímo v sále, to je evidentně jedno. Stačila by i pitomá Bleskovka, ale to asi není tak důležité jako neověřené informace (Just Cause 3) či spekulace redakce.
    • Smutné je, že zde o tom vůbec informují. O takové blbosti. I kdyby to hrála celá amerika, tak to bude pořád blbost a kdo má čumět, na zkroucené lidi za počítačem a jejich zvuky? Namísto toho by mohli dohnat recenze které nemají.

      Prej sport. Prej zápas, prej turnaj *15*
      • Veskoslav
        Je to stejný sport jako šachy nepovažuji to za sport, ale je pro to takový název, tak to používám, nic víc. Nehodlám podporovat ani možnost MS v tomto a už vůbec ne, aby to bylo na Olympiádě. Mimochodem v čem se to liší od simulujícího fotbalisty, co leží 20 minut na zemi a válí se, jako by měl zlomených 50 kostí s platem vyšší než rozpočet některých měst v ČR?
    • Prý "největší turnaj". *1*
      • Veskoslav
        Prosím, řekni mi, který turnaj letos bude největší? LoL? Stadion bude mít omezenou kapacitu na 17 000 míst včetně sponzorů a prizepool se odhaduje na 5 000 000. TI 5 sledovalo přes twitch 53 miliónů, přímo v Dotě pomocí hry to pak bylo 32 miliónů. K tomu si dopočítej další streamy a přenosy včetně českého, který sledovalo v průměru 20 000 lidí. Takže se zeptám. Který turnaj je největší tento rok? Rád se poučím.
    • Co to je za spam o nějaké bezvýznamné hře pro dětičky? Smazat!
      • Veskoslav
        Pro dětičky....Může se ti to nelíbit, můžeš všem nadávat do děcek, blbců, co hrají omalovánky. Přesto patří mezi nejhranější hry současnosti. Přesto je to událost, která se přímo týká hraní, pc her atd. Takže chápu tvou frustraci z "bezvýznamné hry", taky těm tvým hrám, co hraješ nebudu nic říkat, protože každý ať si hraje, co chce. Od Tetrisu, DOty až po New Order 1886.
        • Kvantita nic neznamená. Web o gastronomii taky nebude psát o McDonalds, i když tam chodí nejvíc lidí.
  • Nejpopularnejsi mmo

    Jaky je asi top 5 nejhranejsich mmo rpg her když se nepocita wow ?
    • cod
    • Chim
      Dračák
  • není co hrát

    *13*
    • Jack1947
      Hraji Batmana a je to supr, sice bez těch fičur atp... zato 60fps a FHD, ted jsem byl pryč a tedkanc jsem v kuse asi 5hodin a jsem 25%. Hraju i postranní úkoly... safra to bude dlouhá hra škoda jen že seká... jinak asi fakt není co hrát.
      • Veskoslav
        Předpokládám, že jsi hru opět šlohnul.
        • Jak moc musi byt clovek zoufalej, aby celej rudej busil pestickou do stolu kdyz nejaky random blazen na internetu stahne hru? Cry more moralfagu. *15*
          • Veskoslav
            Co to meleš za ho*na? Jack je známý tím, že nadává lidem do pirátů atd. a přitom je tu jeden z největších. Hraje hry, které ho dle jeho slov nebaví a přesto si je stáhne. Takže se uklidni, chápu, že někdo se toho trotla musí zastat, ale příště to zkus nějak méně debilně.
            • To je paranoia? Mel bys brat internet min vazne, treba pochopis az vyrostes.
            • Veskoslav
              Naklikat? Tak která troska se skrývá pod novým nickem? Povídej, přeháněj;)
            • Ty mi teda davas, hlavne si naklikat at mas pocit ze mas pravdu. Internetovy hrdino. *15*
            • Veskoslav
              Starost? Fakt by sis měl ve slovníku najít, co to slovo znamená než ho začneš blbě používat.
            • A ty jsi znamy tim, ze kazdymu kdo mel jiny nazor nadavas do trollu, takze si muzete podat ruce. Oba jste postizeni. A nezastavam se ho, smeju se tvojim starostem. *3*
      • Prasaak
        "Je těžké žít s lidmi, je totiž tak těžké mlčet. A zvláště pro toho, kdo rád mluví." F. Nietzsche
        • Chim
          No ty kráááso. Ale tohle sedlo úplně přesně. Klikám na Souhlasím a máš můj nehynoucí obdiv a respekt.
    • VaZqeZ_EU
      ..specifikuj alespoň žánr.
      • pegi 3
        • *1*
  • VaZqeZ_EU

    Killing Floor 2 Multiplayer: An Icy Nightmare

    https://www.youtube.com/watch?v=bVIANFtO6Cc *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit