Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sice je okurková sezona, ale divím se, že neřeší spíše resty z minula. Kde je recenze na Bayonettu 2? Kde je recenze na DLC k Evil Within. Proběhla tu vůbec novinka o oznámení Dragon Quest XI....
    • Mart9
      Polda 6 je velký rest
      • pff. Ne, není *3*
  • Z recenze mi trochu přijde, že autor si od hry sliboval pomalu takovou komplexnost jako Fallout 4...ale zapomínáte, že tohle má být jen "čekání na vydání F4" a spíše taková výplň času, aby nedočkaví fanoušci celé série (jako jsem já) alespoň na těch pár posledních měsíců zavřeli hubu (vzhledem k tomu, že posledních pár let chodily do Bethesdy určitě tuny hate-mailů o tom, jestli udělají nový Fallout nebo ne ):D
    • alladjex
      Já ti čoveče nevím, jestli tohle je zrovna výplň, kterou bych jako fanoušek Falloutu potřeboval. Osobně to spíš vidím z pohledu Bethesdy jako dobrý a vcelku originální PR. V tomhle směru rozhodně Fallout Shelter funguje dobře.
      • Jo to je taky pravda, PR je to rozhodně solidní, Ale já tohle vnímám spíš jako když byla několik let Éra Waiting for Fallout 4, tak jsem byl šťastnej za každej hoax, za každou kapku naděje, že tahle série nevymře a když oznámili konečně vydání tak to bylo super...a ještě k tomu Fallout hra do mobilu, to už byla úplná extáze :D Jenže teď mi tak došlo, že se fanoušci Falloutu rozdělili na dvě skupiny...Ti s iphonem co už hru znají skrz na skrz a ti s Androidem, co počítají minuty, až si to taky budou moct vyzkoušet...a ti s iphonama jsou už tím naštvaní a nebaví je to a androiďáci v tom vidí stále víc, než tam nejspíš je...
        • alladjex
          S tím nelze než souhlasit. Protože i já když to vyšlo byl rád, že mám po ruce iphone tablet a to tam nehraju jedinou hru.
  • ataman329
    recenziu som ešte nedočítal ale už píšem, lebo ma zaujal link na archív starých relácií GamePage. a stým mám spojenú otázku: kde by som prosím Vás našiel videoarchív starých relácií, ktorú robili redaktori Games? myslím že sa to volalo H-pod, niekoľko krát to bolo spomenuté v podcastoch. alebo je to len audio-relácia? každopádne za link na archív by som bol vďačný. ďakujem!
    • http://www.hrej.cz/podcasty/?podcast.pagenumber=39
      • ďakujem!
  • alladjex
    Recenzi jsem si prošel dvakrát a nedá mi to, abych nevyjádřil něco ze svých pohledů. Za prvé mi přijde, že z pojmu "hardcore hráč" se stalo univerzální inkviziční zaklínadlo. Kdo to je? Píše-li o hře jako Fallout Shelter a pokud nehraji na mobilních zařízeních, jsem rázem etablován jako nechápající hardcore hráč. Když ale vlezu do Dota a chci si jen zahrát jsem lama, noob a víkendový hráč. Osobně si myslím, že jsem člověk, který si rád hraje.

    Hrál jsem první Fallout, nikdy ho nedohrál, ale přesto se mi moc líbil. Není mi už vůbec jasné, jestli "proto" jsem HC hráč Falloutu, a proto nechápu krásu f2p Falloutu nebo "protože" nechápu Fallout Shelter jsem HC hráč Falloutu nebo co vlastně jsem. Recenze se podle mě zvláštně staví do role ochránce a svoji argumentaci staví především na statutu hráče/čtenáře. Naopak mi chybí skutečné a řekněme alespoň subjektivní argumenty proč je z hlediska mechanik hra dobrá?

    Cituji: "Naopak, ono periodické „manuální" těžení surovin kráčelo vstříc mobilnímu hraní s jiným tempem hratelnosti a jinými kvalitami." Právě, že herní mechaniky je to, co mi v FShelter přijde naprosto prázdné a nechápu tu míru opojení. Recenzi jsem četl dvakrát právě proto, že jsem opravdu chtěl pochopit co mi uniká. Ale až na fakt, že autor recenze hrál dříve FarmVille, který ho bavil a FShelter je možná méně agresivní, jsem nezískal žádný rozumný argument, proč klikání jednou za 2 až 3 minuty považovat za hru či zábavu.

    FShelter je z mého pohledu vizuálně krásně udělaný. Je vtipný, animace fajn, způsob získávání nových technologií príma. Ale text recenze podle mě postrádá naprosto zásadní shrnutí herního mechanismu. Hru je potřeba neustále sledovat. Jednou za zmíněné 2 až 3 minuty na něco kliknout. To že se stanete šíleným správcem, je spíše z nouze ctnost, protože vás štve, že nic neděláte a přitom se FShelter musíte pořád věnovat. Záměrně se vyhýbám označení hra, protože po třech hodinách zkoušení sem odcházel od tabletu s naprostým znechucením ze zabitého času. Sledovat hru celou dobu se nedá, protože není, co dělat. Zkoušel jsem dělat v průběhu čekání i něco jiného, ale to se taky nedá, protože prodlevy klikfestu jsou moc krátké.

    Poslední, co bych rád vyzvedl, je fakt, že velká očekávání od hry u mě vytvořili spíš recenzenti a redaktoři, protože v průběhu týdnů na FS slyším pět samou chválu. Nicméně jediného čeho hra dosáhla, je přesvědčení, že podobné hry ... nejsou pro mě a měl bych se jim vyhýbat obloukem ... a proto jsem HC fanoušek Falloutu hráč ;]
  • Jack1947
    Škoda že to není ještě na android jinak je to hra je tak proč by nemohla být recenze co... tomu se řiká nevyhraněnost platformy *7*
  • Psychotic
    Určitě tomu dám šánci, až to za dva týdny vyjde na Android... proč taky ne.
  • Mart9
    Rád bych se zastal games za tuhle recenzi. Mobilní hry vůbec nesleduju, ale nemohlo mě minout, jak velký zájem tahle hra obecně vzbudila, protože Fallout. Je proto dobře, že se jí tento web věnuje. Nazdar.
  • Lidi. Jsou hry, u kterých nedáváte číselné hodnocení. Proč tedy hodnotíte hru, která jeno mobili a zdarma?
    • Tím jsem jenom chtěl říct, že lidi na tento článek kliknout hlavně ze zvědavosti, protože se o tom chtějí něco dozvědět a protože jde o tuto značku. Osobně bych si to jinak rád vyzkoušel.
      • Tilwaen
        Vyzkoušej. V čem Ti brání číselné hodnocení?
  • N0isy
    Recenze na mobilní hru? Tak to už je fakt špatný. *15*
    • ady666
      Však je léto, okurková sezóna v plném proudu :)
  • Gordar
    Takhle dlouhá recenze na takovou volovinu ? Jako upřímně koho to bavilo hrát víc jak 2 -3 h ?
    • mně a nestydím se za to :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit