Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 10/10 za mě. Pro mě hra roku, i když je jasný že to dostane Fallout nebo Witcher.
    • fallanga
      Pro mne je to zatím také hra roku, ale pokud to dostane Zaklínač, tak se zlobit nebudu.
  • Wau, Jefferson byl hodně naštvaný, že jsem neposlal tu fotku do soutěže
    • hehehe tak tak :)
  • Nechápu. Skoro nejlepší epizoda, která mě v druhé půlce dostala do kolen.
  • Recenzent hral asi docela jinou hru, nez o ktery pise. Buhvi co ho nasralo, ale hra je porad napinava jak ksandy a bavi cimdal vic.
  • 0011
    Mě teda konec překvapil a stejně jako po každém díle jsem si říkal "sakra chci hned pokračování" u mě zatím jako celek pokud to nepokazí 10/10 a z dosavadního vývoje soudím, že to nepokazí, hodnotit to po epizodách mi nepříjde šťastné, zvlášť když to vychází asi pětkrát rychleji než "konkurence"
    • konec byl doslova "hipster alert" :D
    • Jack1947
      Skoro by se dalo říct že to padlo do klišé... ale uvidíme.
  • niceguyfromrussia.ru
    Podľa mňa zatiaľ najlepšia epizoda čo sa týka obsahu. Len škoda že s tým príbehom to zrazu išlo tak s kopca ku koncu a veľa vecí bolo prestrelených. Chloe môžete nechať Franka zabiť ? wtf a že celkovo vývoj Max a Chloe ako postáv a ako aj ich vsťahu totálne hodili na vedľajšiu koľaj, čo špeciálne po tretej episode ktorá v podstate celá bola o nich dvoch (vlastne ako väčšina hry) mi prišlo veľmi divné. Viac sa mi páčilo ked hra sa držala pri zemi, pri prekrásnych dialogoch medzi nimi dvoma a dala cítiť že tie postavy sú skutočne reálne a nerozmýšľajú podľa videohernej logiky ako ked sme našli pedo-bunker a mrtve telo, dovtedy som sa vedel 100% stotožniť s Max ale prečo nezavolali FBI ale išli sa porozprávať s Nathanom bol moment kedy toto hra kompletne domrvila. V tom momente mala byť konšpirácia vyriešená, polícia zavolaná a hra sa mala vrátiť k tým dvom a k tomu vortexu.

    No som zvedaví na EP5, táto hra ma chytila ako asi ešte žiadna iná takže budem smutný ked to pokazia, aspoň chcem u tých dvoch vidieť ku koncu konečne dôsledky istého rozhodnutia v EP3 a budem štastný :D
    • Mě ten závěr přijde ok, protože až do poslední vteřiny člověk neví (ani postavy), kdo že to vlastně je pravý viník. Jasně, mohly by ukázat na toho domnělého a ten by je dovedl k tomu pravému, ale ten by mohl mezitím vzít roha, yada yada spekulace. *1*

      Už se prostě těším na konec, protože jak se tohle vyvrbí a jak se s tím autoři poperou...

      Zároveň jsem někde na redditu četl, že prý už někde před časem příběh unikl, protože byl v nějaké formě ve zdrojáku a prý to dávalo smysl, takže i to je trochu naděje (nehledal jsem to, takže jeho existenci nemůžu potvrdit).
      • niceguyfromrussia.ru

        Nehovorím že záver bol zlý, len sa mi nepáčilo akým smerom sa hra začala uberať, narozdiel od začiatku pri ktorom som plakal ako idi_t a pokračovalo to tým štýlom z EP3, ten koniec (až na toho hipstera) ma až tak nedostal. Rovnako ako som hore napísal hra kompletne zabila character development v tejto epizode, nedostali sme ani šancu povedať Chloe čo sa stalo na konci EP3, rovnako po jej zrútení potom čo zistila že Rachel mala priateľa na konci EP3 hra robí ako že je všetko ok zrazu vysvetlené jednou SMS s autopilot-Max. Som čakal že hra (Chloe) konečne narovinu povie že pre Chloe Rachel nebola len kamarátka. A rovnako nevidí ani Max.

        áno, bohužiaľ na nete je leak zoznamu máp z hry... dokonca aj pre EP5, aj ked ide iba o názvy máp s číslom v akom poradí sú v epizode, mnohý si s toho už dopredu poskladali príbeh. Po dohratí EP4 som si ten leak pozrel (len EP4 mapy) a porovnal s realom ako EP4 skutočne išla... napr scéna s nemocnici pôvodne v hre vôbec nebola a aj koniec sa odohrával trocha inak... takže niečo medzitým Dontnod zmenil. Rovnako unikli aj niektoré hlavné rozhodnutia, to že v EP3 budeme môcť pobozkať Chloe bolo známe už pri EP1 čo bol docela spoiler kedže vtedy asi nikdo nečakal romantický plot v hre.
        • Jack1947
          Navíc závěr ukázal jak zbytečné volby jsou protože konec stejně neovlivníte a to jsem si omylem o něm přečetl (tedy ehm ne úplně o něm) na ofiko Steam foru ke hře a beztak mne překvapil... měla tam být možnost volby stejně jako nakonci 2epizody kdy
          Prostě to padá... tam kam by až tak nemělo čekal jsem něco hlubšího. ( trochu nejspíše naivita no... )

          Kate nesoáchá sebevraždu
          • Asi by bylo potreba si ujasnit co je potreba ovlivnovat a co ne a uvedomit si, jak stupidni je prohlasit, ze volby jsou k nicemu, kdyz ani v prvni rade nemaji vubec vest k tomu o cem pises.
            • Jack1947
              Ne je to syndrom epizodních her taková trochu nemoc, ve finále to je beztak na nixc ovlivní ale ne v takové míře takže zůstane divadélko, jako táhlejší rozhovory atp... před nezvratným koncem.
  • Radkaa
    Recenzi nevěřte, je to bomba! Jednoznačně nejlepší hra tohoto roku a jedna z nejlepších, co jsem kdy hrála. Pomalejší tempo 4. epizody jsem docela uvítala, po událostech v té 3. přišlo vhod a od duhé poloviny zase gradovalo až do nebe. Rozhodně tak 9 bodů. *4*
  • MarekTV
    Možná jsem jeden z mála, ale tahle epizoda pro mě byla asi nejnapínavější. A konec byl tak dobrý mindfuck, že bych asi klidně ten bodík přihodil. :)

    Ale pravda, některý dialogy jsou strašně natahovaný. Ta část s Frankem mě štvala asi nejvíce.
  • Jack1947
    Několik týdnů to je pravda no... po prvním cliffhangeru následoval další... podstatně větší...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit