Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rozhodně nemá cenu kupovat high end notebook teď, chce to počkat na notebookový DDR4 a Nvidii, aby vyřešila svojí nekompatibilitu s DX 12... Si Volejník zas něco koupil
    • S tim celkem souhlasim, ona 9xx rada od nvidie je vůbec takova nedomrla, problemu je vic nez by bylo zdravo. Piskajici karty, 3,5gb vs 4 GB, podpora DX 12 je nic moc, a navíc nekterym lidem z nejakeho duvodu 9xx karty po case ztraceji vykon (samo to muze byt drb, ale lidi co si na to stezuji par je).
      podle me je dobry napad počkat az na karty které vyjdou v době kdy se DX 12 masoveji prosadi.
      • S dX12 by možná šlo nějak smysluplně využít i IGP - je tam nabušená "Iris Pro" s eDRAM, ta má dost velké koule...
  • Začíná školní rok a tak přemýšlím, co pořídit na učení. A hele, kluci z games nezklamali a hned přispěchali s perfektní recenzičkou tohohle krasavce. Myslim, že už mám jasno.Příští týden na něj zajdem s tátou někam kouknout, ale to bude už jen taková formalita. Díky za super typ.
    • radši se nauč gramatiku, ty type
  • Morraw
    Ještě donedávna jsem vlastnil předešlou verzi G750JH s GTX 780M, kterou jsem měl možnost sehnat novou za 32k. Za plnou cenu (46k) bych si to nelajznul, ale tak jsem neváhal.
    Nebudu popírat, že PC je na hraní lepší, levnější a výkonější, ale chybí mu ta mobilita, když ji potřebujete. I tak je tento notebook konstručně perfektní a designově krásný. Výkonostně taky nezaostával a ještě by ten rok vydržel. Bohužel/bohudík se objevila neopravitelná závada a byly mi vráceny peníze. Znovu bych si už tak drahý notebook nekoupil a po 8 letech a 3 laptopech se vracím zpátky k PC, ale i tak to byla dobrá zkušenost.
    • Mám starší G73SW s GTX460M. Na hraní to už dost kulhá, ale jelikož ho používám v práci jako přenosnou workstation tak marně hledám náhradu. Za tu dobu co ho mám jsem ho i notně z upgradoval. No řekněte. Do kterého takhle starého (3+let) notebooku dáte 3 disky, 32GB RAM, kvalitní 17" FullHD monitor i na TNko (to co vídám teď bylo zatím jen horší) a procesor i7 který nethrotluje ani po hodině plný zátěže a má vyměnitelnou baterii? Zatím jsem rozumnou náhradu našel jenom Acer Nitro V17, ale s Acery nemám dobrou zkušenost a obávám se že ten procesor, ač silnější, bude v tom Aceru throtlovat kuli teplotě. Takže ano, můžu si koupit nový jako náhradu, ale bude to +- to samé, co mám teď. S tím ASUSem jsem udělal dobře. Navíc se mi jejich design líbí.
      • Ten třetí disk sis dal místo optické mechaniky, nebo maji G73 tři šachty na HDD?
    • U takových oblud je ta mobilita podmíněná téměř výhradně použitím automobilu. Pár měsíců jsem tahal G53 ze série ROG do práce v batohu. Na kole, se mi těch třicet kiláků denně s neskladným NB a stejně neskladným napájecím zdrojem, dohromady tak o váze sedmi kil, začalo brzy pěkně zajídat. Nemluvě o strachu z pádu, protože takovou masu neochrání ani zodolněný batoh.
      Podobně v hromadné dopravě, kde zase musí člověk dávat pozor aby někomu náhodou nevyrazil zuby a taky na potencionální zloděje.
      • Morraw
        Budu tě citovat: "U takových oblud je ta mobilita podmíněná téměř výhradně použitím" kvalitního batohu. Pořídíl jsem si k němu ROG Shuttle. Nevím jaký jsi používal ty, ale shuttle má pevnou zadní kapsu pro notebook a obrovský přední prostor pro zdroj a další periferie. Běžně jsem tam spolu s noťasem nosil třeba nákup nebo oblečení. Nemluvě o skvělém polstrování popruhů a zad. Taky jsem s ním jezdil jak v MHD, tak na kole a problém nebyl.
        To už je rozhodnutí každého jak bude chtít notebook přepravovat.
        • Tak samozřejmě pro občasné přenášení je to jedno, ale já měl na mysli každodenní přesouvání s takovým mackem. Je celkem jedno jaký máš batoh, ale zodolněný tu celkovou hmotnost ještě zvyšuje.
          Tahle kategorie je zkrátka na každodenní přenášení velmi nepraktická a nepohodlná (pokud se všude člověk nepřesouvá autem).
          Pokud si například nějaký rodič řekne, že svému dítěti pořídí slušný herní stroj, který bude moci zároveň nosit do školy, nemůže udělat větší chybu. Protože mu ve výsledku bude muset buď dělat taxikáře, nebo dokoupit tašku na kolečkách a pak trnout kde ji mlad(á)ej zapomene :)
          • Morraw
            Jo to souhlasím. Pro mě takový herní notebook znamená náhradu desktopu s možností si ho kdekoliv vzít. Na každodenní přenášení to rozhodně není. Ale to ať si rozhodne každý sám :)
            Po tomhle NB jsem si už plánoval pořídít pc, jen to přišlo dřív než jsem čekal.
    • kulhy_parici_spici
      Ten notebook je určitě všechno, jen ne krásný. Je to obluda! *12*
  • Když budu potřebovat vyprázdnit sklady, kde mi leží staré předražené zboží, tak kolik mě bude na Games.cz stát podobná "recenze"? Hlavně mám podmínku, aby to vypadalo, že je to hodnocení něčeho, co právě přišlo na trh. Aby koloušci necítili žádnou zradu a kupovali to za plnou cenu jako vzteklí!
    • Urcite za to nic neschrabli protoze:

      Prosíme, neblokujte reklamu na Games.cz, jde o jediný zdroj našich příjmů. Nechcete-li reklamu zobrazovat, zjistěte si více o našem předplatitelském programu.
    • http://pctuning.tyden.cz/component/content/article/1-aktualni-zpravy/36721-asus-rozsiruje-svoji-nabidku-o-spickovy-herni-notebook-g752-rady-republic-of-gamers
    • Možná si měl jen dodat, že tento model je už opravdu výběhový. :) Bo nový je s procesorem Skylake a má nový design (komu se G series od Asusu líbí, tak dle mého možná ještě hezčí).
    • Mart9
      18 000 Kč
  • Jack1947
    Co to je zase PR, tentokrát od Olejníka... *7*

    Navíc to je dlouhé dejme tomu, ale chybí mi někde v sloupci vůbec o jaký systém se jedná vidím jen nabušený a textu tři hafa (prdelle)...

    Jasně já opravdu vím proč to tam není atp ale mohlo by ne každý chce číst tohle všechno... aby mu pak z toho vylezlo že není zas až tak výkonný. *7*
    • jnsCZ
      S tímhle přístupem bys mohl říct, že naše Retro Gamesplaye jsou taky PR článek (třeba pro GoG), protože tam rozebíráme staré dobré hry.
      • Ono je spis zajimavy ze kdyby jste měli PR clanek pro GoG tak zrejme nikdo nerekne ani slovo. Ale pokud se jedna o něco jiného, at uz je to notebook, Xbox nebo automaticka pracka tak se vždycky najde někdo komu to vadi. Tezko rict proc to tak je, jestli v tom je zavist, nemoznost si drahou věc poridit, nebo obycejna ceska malost a pitomost, to je ve hvězdách.

        třeba to je tim ze strasna spousta lidi je na jakoukoliv formu reklamy vysazena, a nedokaze ji bud ignorovat nebo vyuzit pro svůj vlastní prospěch. reklama se stava dobrou když se onen clovek kteremu jinak strasne vadi rozhodne dany výrobek koupit, to pak hlta kazdou zminku a dokonce je vyhledava. Je v tom cira davka sobectvi, zaprdenosti a hlouposti. Pritom když clovek chce tak jakokoliv reklama je pro nej naprosto neskodna a v klidu ji ignoruje a kolikrat ji muze pouzit i pro vlastní pouceni. Me vždycky dojima jak lidi prskaj třeba na reklamy na ruznych webech, někdo udela reklamu a plno lidi se doma kvůli tomu krouti vzteky, jak zbytecne a hloupe:)
        • Jack1947
          Jo závist a sobectví. To si uhodil hřebíček na hlavičku *5* *1*
        • milovníka reklamy jako ty sem ještě neviděl *1*
          • A na to jsi prisel kde? nekde sem psal ze mam rad reklamu? kdybys umel cist (jinak si to neumim vysvětlit) tak bys velmi snadno pochopil ze reklamu ignoruju a nijak me nepohorsuje, doufam ze po tomhle co jsem napsal chapes rozdil mezi slovy mit rad a ignorovat. A nemas zac, každý den se naucis něco prinosneho :p
            • *7*
            • Ejhle, tak už i s obrázkem? *4* Ale vážně, takový zarytý fanoušek reklam, to sem ještě nežral. Ty jistě děláš v nějaké reklamní agentůře, jinak si to neumím vysvětlit... *1*
      • Chim
        fejspalmový smajlík
        • Jack1947
          Chtělo by to chtělo...
    • MickeyMutant
      Systém - Widle Vosmičky,
      výkon - vietnamské šičky,
      rychlost - namydleného lina,
      váha - jak vykrmená sviňa.
  • a porad o 2/3 slabsi nez desktop za 1/3 ceny *1*
  • Proč sem dávají skoro rok starý review ? Na ofiko webu " ASUS ROG G751 – ultimátní herní notebook

    2014/10/30" Pro redakce asi
  • Za 65k takovej kus šrotu? Jahahaha.
    • Paulcz
      tak on počítač byl vždycky kus šrotu, za 10 let to nemá ani 1/10 hodnotu :)
      • jako vetsina spotrebni elektroniky. Dneska muzes povazovat za stesti když ti něco vydrzi tech 10 let, většina věci odejde nebo prestane fungovat korektne po 3-5 letech. krasnej priklad jsou dneska tak moderni chytry telefony, nektere vydrzi ani ne dva roky.
  • Ten procesor je podle mě na hry zbytečně moc, pak by to možná ani nemusela být taková "obluda"...
  • suhlas s recenziou, dostal som ho na minule vianoce (december 2014) ako nahradu za asus g73sw, ktory uz nestihal far cry 4 *4* a spokojnost maximalna... legalny win 8.1 som pred mesiacom upgradoval na w10 a ziadny problem... asus to proste ROG seriou vychytal

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit