Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NonSuch
    Nebyla uz ta puvodni hra director's cut nahodou? Kdyz nemeli tradicniho vydavatele ale zatahli to za ne nostalgicti fanousci tak bych cekal ze si mohli delat co chteli uz od zacatku...
  • Najradsej zo vsetkeho mam RPGcka. Na PS4 som zatial hral Dark Souls 2: Scholar of the first sin a nahral som viac ako 200hodin, Dragon Age: Inquisition je vcelku zabava ale nepacil sa mi prilis jednoduchy vyvoj postavy, Metal Gear Solid nieje RPG ale rozhodne ma elementy open world, zlepsovanie veci a podobne ale stale sa nedokazem preniest cez to, ze musim hrat ako SNAKE, hlavne ked je tam CHARACTER EDITOR. Takze akekolvek ine RPG je strasne vitane, hlavne na PS4 kde niesu tituly ako DIVINITY ORIGINAL SIN, PILLARS OF ETERNITY a podobne. Verim, ze to bude fajn, napriek nie prilis pozitivnym recenziam sa tesim.
    • Morraw
      Divinity letos také vyjde na konzole v Enhanced edici :) A Zaklínače jsi hrál ?
      • Na Divinity sa velmi tesim :D Hlavne na local CO-OP. Zaklinaca som nehral, nehral som ani predchadzajuce tituly a necital som ani knihy. Mam strach ze sa v tom trochu stratim, tiez sa mi nepaci ze musim hrat ako Geralt a nemozem si vyrobit vlastny pribeh, ak by som mal vlastneho zaklinaca prislo by mi to atraktivnejsie.
        • Morraw
          No jestli se ti nechce číst knihy ani hrát předchozí hry, tak si stačí přečíst nějaké shrnutí. Pro hry doporučuji zde
          http://forums.cdprojektred.com/threads/34327-The-Witcher-1-Witcher-2-Story-(WARNING-NON-STOP-SPOILERS)?p=1577984&viewfull=1#post1577984
          byla by škoda si posledního Zaklínače nezahrát. Tohle by měl být poslední díl s Geraltem coby hlavní postavou, takže někdy v budoucnu se snad dočkáme hry, kde budeš hrát za svou postavu
          • To by bolo fakt super :D Ale uz je potvrdene ze v CYBERPUNKu bude mozne si vyrobit vlastny charakter, a aj ked to nebude zrejme skor ako 2-3 roky, velmi sa tesim, A osobne si tiez myslim, ze do sveta zaklinaca sa este CDPROJEKT vrati, a budem moct byt nielen vlastny zaklinac ale aj ina trieda.
            BTW: Dik za link idem na to :D
  • pokud tam nebude ten hloupy generovany Loot,tak bych zakoupil :)
    • Keyz
      Proč to je hloupé? Záleží jak to je nastaveno.
      Když dobře, tak je to dobré. Nemáš vždy to stejné ale zase tam nemáš nějakou kravinu.

      Navíc to je drobnost. Věci jdou kupovat a stejně najdeš moc křápů, že si prostě vybereš.
      • Jenze tady je to nastaveno a udelano totalne imbecilne. A to naprosto vse. Stoji proti tobe panak, ma samopal, a ty nejen ze az ho sejmenes nemas samopal, ale ani zadnou munici do nej. Hodinu se nekam dobejvas, abys pak nasel 5 naboju do pistole(to kdyz mas velkou kliku) ... atd atd.
  • Pokud nevyřeší ten velikostní nepoměr kdy jsou postavy velké jako kolo u vagonu tak nezájem.
    • Tak sem asi jedinej kdo to skutečně hrál. Doporucuju navstivit tu vlakovou vesnici a jit tam vypnout ten generator, protože u něj vas to kopne do očí.
  • Lukyz
    Hra má vyjít za necelé tři týdny a pořád není nikde k sehnání seznam věcí, které update opravuje / vylepšuje / mění ... tohle by mě opravdu zajímalo.

    Dal jsme zvědav, jaký předvedou moderský nástroje, např. Cities: Skylines mají velkou moderskou komunitu, ale upřímně si na jinou hru podporující ve větší míře mody a běžící pod Unity nevzpomenu.
  • super, tesim sa..konecne ten Wasteland mozno aj dohram *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit