Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dani
    ja to nechapu porad te mi přeobědnaval jsem si hru asasin greed syndicage na xbox one a pokud vím oficialně to má vyjít 23 ted v patek a asi před hodinou mi psala pošta že mi bude doručovat baliček no tu hru v patek 23 když to má teprve vychazet 23 ja to nechapu porad te někdo prosím
  • Mě tahle série už nechává chladným. Do dvou let kompletní edice všech AC na Steamu za pár šušní.
    Naposled jsem se královsky bavil u Brotherhood/Revelations a tím to hasne.
    Nerad podporuji dojnou kravku, miktrotransakce, minimum inovací, hromadu bugů a DLC za předobjednávky v podobě ani ne hodinové hratelnosti.
  • je ta AI nepřátel pořád stejně přiblblá? Obklíčí tě s 20 vojcli a pak útočí po jednom a slušně čekají až dokončíš svoje 10 sekundoví kombo?
  • Jack1947
    Takže ta samá haše, zas a znovu ted ale trochu více připepřená akcí (Assassín byl o akci?)... hmm...Bez novinek jsem zděšen. *8*
  • Já nevím ale podle mě prostě už je AC nemá co nabídnout do dalších dílu co se týče novinek, nehrál jsem Black Flag (až bude nový Pc tak určitě zahraju spolu s Unity a možná i tenhle Syndicate). Pro mě jednoznačně vede AC 2 ten jsem hrál jako první a to mě tak chytlo a byl tam ten wow efekt *4*
    • zrovna Black Flag byl jedinej, kterej se mi libil. jezdeni po mori, prozkoumavani malych ostruvku... z myho pohledu to byl jedinej unikatni AC.
      • Jedinej unikátní AC byl ten první, protože byl prostě 1. díl a nikdo předtim nic podobného nehrál.
  • jakoze mam rad horory, koukam na slashery a explotation, nicmene radost z toho, ze bych mohl ublizit koni v Asasinu nemam (zily mi to take netrha). o to vic nechapu duvod, proc takovou kravinu vyzdvihovat :-D
  • Chim
    Novinky sice žádné, ale v recenzi tomu dáme aspoň vosmičku, že ano?
    • Kdyz DLC k Far Cry 3 dostalo 9/10 tak tohle aspon 12/10 *1* *1*
    • Což neznamená, že to nemuže být dobrá hra :)
    • smejki
      Protože to je nutný předpoklad pro osmičku, žeáno.
  • Tilwaen
    Nový assassin nešokuje novinkami, jsem v šoku *2*
    • Lukyz
      Přesně takový bych viděl verdikt u "nového" AC *1*
  • Pro toho, kdo hrál jednu-dvě hry z celýho světa AC to možná ještě může bejt zajímavý. Ostatní se poohlídnou po jinejch stealth hrách :).

    Co je největší sranda, že jednotlivý série od Ubi - FC, AC a nově WD (zatim všechno nasvědčuje tomu, že WD bude další takováhle série) jsou si podobný jako vejce vejci pokud jde o základní herní mechaniky v otevřeným světě (způsob práce s příběhem, vedlejší aktivity, odkrývání mapy apod.). Nedávno jsem hrál právě WD a došlo mi, že vlastně hraju FC a AC dohromady, jen je to v jinym prostředí.

    Na jednu stranu mě láká poznat viktoriánský Londýn (po pravdě tu historicky-archiektonickou stránku má Ubi vždycky nádherně zpracovanou ve všech dílech AC a celá série nabízí dost zábavnou formou náhled do historie pokud jde o "omáčku", tzn. informace v databázích o postavách, událostech, zajímavých místech apod.), na druhou stranu už samotnej herní zážitel začíná dost solidně zavánět nudou. Totiž - nevěřim tomu, že Ubi překročí vlastní stín - stín příběhu a událostí a celkový atmosféry trilogie s Eziem. To mi nikdo nevymluví, jakkoli mi moc nevoněla soudobá příběhová linie, že to byl AC, co měl koule a zajímavej příběh, zajímavý a vykreslený postavy. Od tý doby jde ale série AC ke dnu nebo bokem :(.
    • jak je FarCry podobny Assasinu? Ze nekde zabiras outposty a objevujes mapu je i v jinych hrach od jinych studii... ubisoft je unikatni akorat v tom, ze muzes vylezt nahoru a sam se rozhlednout. posledni hra kde jsem o to zavadil, byla Mad Max a tam mi ty balony dost pomahaly.
  • Veskoslav
    Mě bavili čtyři "epochy" AC. Středověk (II. díl), Assassin's Creed: Revelations (pomezí středověku a renesance, moc se mi líbilo zasazení do Sýrie a Turecka, herní ukázka na tento díl považuji za jednu z nejlepších, co kdy vyšla) renesance (Brotherhood) a pirátu (AC IV). Tyhle čtyři jsem dohrál. Skvělé hry, za sebe můžu vřele doporučit. Samozřejmě vlastním i I., III. a Unity díl. První díl jsem se nikdy nedokázal donutit dojet. Vždycky jsem skončil někde v 1/3 a pak mě to přestalo bavit. III. díl vlastním jenom proto, že stál 59 Kč a měl hezkou papírovou krabičku. Jinak tento díl považuji za nejhorší a nejdebilnější. Navíc s největším tupounem, co mohli dát za hlavního hrdinu. Navíc neuspěl ani u americké populace, na kterou byl mířený. A Unity? Slibný potenciál zabila debilita Ubisoftu. Takže pokud se hra nevydá do končin středověku, neukáže mi další nádherná středověká města či renesanční města, tak nemám naprosto zájem. Stále dokola se opakující hratelnost je sice "samozřejmá", ale ty čtyři díly, co jsem dohrál, tak mě prostě chytli. Ať už dějem nebo prostředím. Ale Syndicate? Průmyslová revoluce a války gangů. Nepřijde mi na tom nic zajímavého, navíc je to "nedávná" historie, která mě naprosto nezajímá. A po slibech z Unity a katastrofě, kterou jsem doteď nedohrál, bych šel do té hry jedině za cenu pod 200 Kč do "sbírky". Nevím jak ostatní, ale Ubisoft by se měl vrátit někde do středověku/renesance a tam se vyřádit. Nabízí se feudální Japonsko nebo Čína, ale to by dopadlo cílením na Asiaty a ti jsou herní mentality trochu odlišní, takže by to dopadlo jako III. díl. Pro mě je série prozatím mrtvá a nezmění to ani pozitivní recenze na tento díl, pokud nějaké budou.
    • RazorProduction
      Revelations - se odehraval v Istanbule *7* blb *6*
      • Veskoslav
        A nejsi id*ot? Istanbul neboli Konstantinopol je největší turecké město. Já jen, že udělat ze sebe idiota v jedné větě, to snad neumí ani Jack.
      • Magister_Peditum
        To je to Turecko, ne?
        • jo, to je. A nebyl to ve hře ještě Konstantinopol?
    • Magister_Peditum
      Tak to mě zase 19. století celkem zajímá, ovšem soudě z toho, co nám zatím o AC:S řekli, tak to vypadá na dost promarněný potenciál. Stále víc se holt ukazuje, že šablona templáři vs asásini je příliš plochá. Hře zasazené do prostředí viktoriánského Londýna by víc slušel příběh ala Deus Ex, když už bychom měli mít ty konspirace. Ale třeba budu ještě mile překvapen.
      • Pokud vím, tak je to celé o mimozemšťanech a erupcích na slunci, tak nevím, jak můžeš doufat, že budeš mile překvapen. Pitomci v kapucích jsou tu s dalším pitomým dobrodružstvím. Slušní hráči - ruce pryč!
        • KronosDeret
          žádný mimozemšťani, jen předchozí lidský kultůry

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit