Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • udělali jsme sračkovou hru, ale když si k ní koupíte ještě datadisk, bude to o něco menší srágora.. to by fakt mohl koupit je úplnej blbec
  • Jack1947
    Predátore takže to nekoupíš? Stačil ten základ jo..
  • Zelenej
    Hale upřímě, Hra je to výborná... od grafiky přes výbornej balanc mezi akrádou a něžnou simulací, obrovskej svět a bla bla bla....tu hru sem si koupil a nedočkavě instaloval... a byl sem s ní spokojenej do tý doby než došlo na to na čem ta hrá má stát ..a zároveň i padá... Online multiplayer... nevim proč ale muzes videt maximalne sedum lidi v tvé blízkosti (omezení kuly konzolim ?)... vono je to tak nak vsechno osekaný kuly konzolim... nemluve o chatu kterej je tam jenom vsunutej na poslední chvíly... nejsem zarytej pcčkář a konzole nehanim... osobně mám jednu doma... ale ta hra má pekelně nevyužitej potencial v online hraní...nehledě na naprostej BUG modernich online Her posledni doby ..a to NAT připojeni.... nikdy v životě sem neresil takovej problem... ale z niceho nic se mi NAT zmenil ze zelenyho na oranzovej a od tý doby mi nejde moc GTA 5 online a the CREW ... Gta mi vypadava a vyhazuje me z online modu a v the crew kuly tomu sem ve svete takřka sám... a když chci s někym jit do lobby nemuzu se k nemu pripojit... doufám že tenhle datáč už nás všechny spojí a budeme se moc vídat častejc a ve vetsim poctu
    • Něžná simulace :), ta hra je arkáda jak vyšitá. Já už to moc nehraju, mám tam cca 500 hodin, furt tam něco mění s každým patchem, nejpitomější změna byla ta kdy zrušili rank, vůbec nejde poznat, který hráč je dobrý a který ne a tím pádem, jestli má cenu závodit, dřív to bylo jasné, ale teď? Kdejaký noob tam má gold nebo platinum... takže netušíš jestli má vůbec cenu začínat závod nebo ne.
      • Zelenej
        jásný ale měl sem tim na mysli to ... že musíš aspon trošku to auto ovládat... ubírat plyn abys nesel do hodin, na okruhukdyž lízneš víc esíčko než je zvykem kopne tě to ..musíš srovnat... a když dáš nitro tak ti to hrabe... to myslim... neni to jako jezdeni po autodraze pod plnym jako v novejsich needech... potrebujes aspon nakej zaklad abys moch jezdit zavod... takhle dobre vybalancovanej ,,půlenej" jizdni model sem videl tusim naposled u dirt 2
        • jj souhlas, na jakym seš tam levlu, seš tam do počtu nebo to trochu umíš ?
          • Zelenej
            dohrál sem to na 50 levl..nasel vsechny skryty soucastky... objevil celou mapu a auta sem si udelal vsechny co se mi libily... ale nemam 1299 ...mam asi 1275 ... ale nehral sem to tak pul roku...cekam na nakej update kuly tomu online hrani....nebo datac... dosla mi motivace proc to hrat
            • Jo takhle, tak to nic, 50lv to je jasny o tom se nebavím, já třeba jaký jsi byl rank nebo tak. Na jaře, když jse mto hrál nejvíc asi, tak jsem byl rank do 100 (v té době tam bylo přes 120tis hráčů, nevím kolik je tam ted), takže jsem se pohyboval mezi těma nejlepšíma a ty závody byly fakt super, jenže pak lidi (ti dobří co to hráli od začátku) začali postupně odcházet (a naopak se tam nahrnul kde kdo) a já naprosto ztratil motivaci, sem tam se někdo dobrý objevil, ale co to je když je tam jeden a zbytek startovního pole lamy, byl jsem už moc rozmlsaný z dob, kdy nás tam startovalo většina všichni dobří, to bylo fakt dobry, utvořila se tam taková malá komunita "těch lepších", z té doby mám i na nějakých tratích světové rekordy, možná už to padlo netuším. Teď už jsem to snad 2 měsíce nezapnul, nevím, nějak mě to už míjí ta hra,svoje jsem si tam zažil, bylo to super, čas jít dál :)

              Nejpitomější co tam spoustě lidí vč. mě vadilo od začátku je ta možnost autopilot/sport/hc .. to je ta nejvíc nefér hovadina co jsem kdy viděl. Nechápu, proč tam ty závody nerozdělí do skupin. Nejde o to, že by jsi s Hardcore nastavením neměl proti autopilotu šanci, naopak, kdo jezdí na autopilota = nějaky děcka, casuálové, noobové apod., stejně je porazíš, ale štvalo mě, že tam dycky zaclání a zabírají místo a navíc ten pocit, že všichni máme stejné podmínky. To dycky zkazilo náladu, když tam 6 z 8 mělo autopilota, to tě ani nebaví hrát, protože už dopředu víš, že to budou lamy.

              Ale aby to neznělo nějak negativně, spousta závodů je tam pořád fajn, akorát už to není jak tenkrát ze začátku. Jedna z nejoblíbenějších tratí Mezi želvama a New York, samozřejmě za provozu, "invisible" (to je další malá bolístka, občas se tam objeví pitomec co nechce závodit, ale má strašnou srandu z toho, že tě nabouře) a pome ... :D Tam se ukážou skutečné skilly a když máš podobně dobré vyrovnané hráče, tak v tu chvíli je to taková paráda, že ta hra je v ten moment na 9/10.

              Tady jsem našel video někdy z února, kdy nejlepší auto bylo Ford https://www.youtube.com/watch?v=tA6OgA41gGA :D Teď s Alfou (pokud zase není nějaké jiné auto nejlepší, se skoro každým patchem se to mění) o 20+s rychlejší, nehledě, že zrovna na této trati jsou 2 (respektive 3, ale to musíš udělat sakra precizně) zkratky které jsem v té době neznal a přišel na ně až později :)
  • h0p3
    Teď naprosto vážně, tohle ještě někdo hraje ?
    • jindra.veliky
      spousta lidi hraje tuhle povedenou zavodni arkadu *14*
    • Když jsem se zeptal u CoD, jestli někoho zajímá v této hře příběh, tak jsem dostal ban, takže bacha :D

      Budeš se divit, ale tahle hra je momentálně asi nejzábavnější arkáda, protože NFS stojí za houby a nic jinýho není.
      • h0p3
        Fakt ? Mě to zajímá protože mám poslední dobou svědění po dobrém, arkádovém závodění. Ale teď když to zmiňuješ tak asi počkám na nové NFS.
        • Draken69CZ
          Forza Horizon a budeš si mlaskat *3*
          • To je bez debat, pokud máš xbox.
        • Zelenej
          skus Rocket League... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit